Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x18 - Ahol a gonoszok vannak

2009. augusztus 26. 09:00 - leeann

Buffy és Riley együtt vadásznak, de a jól végzett munka után most nem Giles-hoz vezet az első útjuk, hanem az ágyba egy kis testedzés céljából. Másnap persze beszámolnak Gilesnak arról, hogy az éjjel egy démon egy vámpír segítségére próbált lenni, pedig ez nem esik meg mindennap, mert a két faj nem szívleli egymást. Ebben az új baráti kötelékben valószínűleg Adam keze lehet. Buffy és Riley a mai napot sem hagyja elveszni, és még a buli előtt - amit Riley tart - szexelnek egy hatalmasat.

 Este mindenki Riley buliján van, de Anya nem akart elmenni, így a városban ténfereg, ahol összeakad Spike-kal. A két ex-rossz ölési képességek hiányában a lelkiéletüket beszélik meg egymással. Na így kezdődik a démon-vámpír barátság, és még Adam se kellett hozzá. Közben a bulin Buffy és Riley nem bírja levenni egymásról a szemét, ami persze szerelmes fiataloknál nem fura, de a házban van valami ijesztő. Az hagyján, hogy délután megsérült az egyik katona fiú a kandallóból kicsapó tűz miatt, de egy másik fiú is elég érdekeset él át, amikor óvatlanul a falnak támaszkodik.

A fiú konkrétan elélvezett csak attól, hogy a falnak támaszkodott a kezével. Persze, ha már a ház is akarja, akkor Buffy és Riley ismét szexelni mennek. Tara és Will viszont nem élik meg ilyen jól az együtt bulizást, amikor ugyanis vöröske véletlenül Tara lábához ér, a lány felugrik és a mosdóba szalad, a tettét a „ne érj hozzám!” felkiáltással kísérve. Will nem nagyon érti a történéseket. Közben megérkezik a bulira Anya és Spike. Xander azonnal kiszúrja a párost, és amikor Spike egy kicsit piszkálja, Xander azonnal visszaél azzal, hogy ő ember. De ezen a bulin most senkit nem érdekel, hogy itt van a 17-es őrizetes is.

Anya a mai napot végighisztizte, mert 1db éjszaka kimaradt a szex, úgyhogy amint megérkezik a bulira, ezt folytatja is. Xander úgy dönt, hogy hagyja az asszonyt főni a levébe, és szakít a kedvenc démonjával. Mivel összeismerkedett az elmúlt percekben egy lánnyal, ezért Anya nélkül sem fog unatkozni ma este. A jó öreg üvegezés nem úgy sül el, ahogy kellene. Az imént megismert lány úgy veti magát Xander ölébe, mint akinek ettől függ az élete, majd kirohan a szobából, bezárkózik egy helységbe és a haját vagdosva ismételgeti, hogy „rossz vagyok”.

Will sem áll jobban, mert ő meg Tarát keresi, de helyette egy szellem kisfiúra akad, aki éppen belefullad a kádba, majd eltűnik. Az időközben előkerülő Tara, Will és Xander rájön, hogy a házzal nagy baj van. Buffyért indulnak, de ő eléggé el van foglalva. Nem csak el van foglalva, de valami növény is benőtte a szexelők szobáját. Egyszer csak a ház elkezd mozogni, így aki él és mozog, elmenekül. A csapatnak sikerül kimenekülni, a katonáknak pedig a bázisra menni, de Buffy és Riley mit sem tudva az egészről szexelnek tovább. Mivel a ház nem enged visssza senkit, Tara, Anya, Will és Xander elmennek Giles-ért.

Giles éppen egy gitáron játszik és énekel, ami a csapatot eléggé megdöbbenti. Tehát nézzük, hogy állunk. Buffy és Riley szexel, ahogy a csövön kifér, és benőtte őket valami gaz. Néhány embert megszállt valami szellem, néhány ember pedig látott szellemet, de mindenki kimenekült a házból, Giles pedig énekel. A csapat azért összedugja a fejét, és Will talál is egy régi cikket a házról, ami most diákszálló. Régen egy gyerekotthon volt, ahol csavargók, fiatal bűnözők és érzelmileg zavarodott kamaszok laktak. Az is kiderül a cikkből, hogy az igazgatónő még él.

A csapat meg is látogatja az öreg hölgyet, aki ébren van, és szívesen mesél a gyerekekről. Elmondja, hogy milyen módszerekkel tisztította meg a gyerekek lelkét, ha úgy érezte, hogy tisztátalanok, vagy valami bűnbe készülnek esni. A lányoknak levágatta a haját, hogy ne essenek a hiúság bűnébe. Azokat a gyerekeket, akik vétkeztek, a fürdőkádban keresztelte újra. Konkrétan a jóságos öregasszony kínozta a kölyköket, és igencsak zavaros felnőttekké válhattak az ott nevelkedő gyerekek. Giles rájön, hogy a házban nem szellemek vannak, hanem jelenések, és a rengeteg kamasz energia felszínre hozta a rég szunnyadó erőket.

Az egész egy poltergeist, és a Buffy-Riley páros táplálja, de nem csak táplálják, hanem bele is fognak halni. A terv az, hogy Giles, Tara és Will megidézik a közösség szellemét, és addig az Anya-Xander páros kihozza a szexelőket a házból. A gyerekek szellemei megjelennek Giles-éknál, így Anya és Xander végre akadálytalanul bejutnak a házba. A gaz már a lépcsőt is benőtte, de a páros igyekszik gyorsan cselekedni. A szellem gyerekek nagyon dühösek, és nem hallgatják meg Giles-ékat, így Anya és Xander a cél elérése előtt bajba kerülnek.

A szellemeknek Xandert majdnem sikerül belefojtani a kádba, de Anya megmenti őt, majd a párnak sikerül eljutni a szex-szobáig is, de előtte akkora a növényzet, hogy a dzsungel ehhez képest csak néhány fa. Amint a páros benyit a szobába, a dzsungel eltűnik, és a szexelők is magukhoz térnek. Másnapra persze minden rendben van, és a csapat még csak most kezdi el kibeszélni a Giles énekel témát. Eddig valahogy még nem volt rá érkezésük, hogy megbeszéljék, de valószínűleg nem is érdekelte volna őket eddig a téma.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elloth 2009.08.26. 16:13:27

Itt szerettem bele teljesen Anthony Headbe. Fantasztikus hangja van, nem csodálom, hogy a lányok megbabonázódtak.

brown_h 2009.08.26. 18:47:54

Szerintem nem egy túl jó epizód, viszont az valóban egy kiemelkedő pillanat, ahogy Tony Head énekli, ragyogóan, a Behind blue eyes-t.
süti beállítások módosítása