Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x19 (63. fejezet, 19890921)

2009. augusztus 25. 13:00 - Milo Rambaldi

Visszatér a teleregény, támad a Mars, az előző rész alapján egészen biztosan, kitettek magukért az írok, ennyi hülyeséget egy rakáson rég láthattunk. Junior gimnazista lett, meg címlaplány is (no nem a Playboyban), GG beleszeretett Charlotte-ba, pusztán üzleti alapon, ezzel Flowerpower doktor szabadult, ment is Etushoz. Feri még mindig otthon nyuvad, Lenke is, de a házban illegális filmforgatás folyt, ez megzavarta a békés mindennapokat. Ráadásként Fenékasszonyról kiderült, hogy egy rohadt csaló állat, aki eladná a saját apját is.

Reggeli körkapcsolással nyitunk, az újrafrizurált Jutka (a mai részben Tupír Queen) egrecíroztatja Ferit, aki orvoshoz készül, és a töke kivan az odaadó asszonyi gondoskodástól. Taki és Lenke az aranylakodalomra készülődnek, de nem akarnak nagy felhajtást, csak egy vacsorát, ezt persze Fogtündér és Erdészke kihallgatják, merénylettel készülnek a nagyszülők ellen, na ezekből szokott mindig balhé lenni, már várom. Etus ismét csíkos pólóban és kendőben van, ez eddig is rettenetes volt, most is az. Az észt is osztja, egyébként gyerekfelvigyázni jött. Meg vásárolni, Józsival a szilva árán nyavalyognak, Józsi házhozszállítást ajánl, de Etus reggel morózus, este meg Virág van ott. Egyből nem annyira fontos az a házhozszállítás...

Tupír Queen a változatosság kedvéért Szózatot okít a gyerekeknek, ezt minden évben letudjuk így ősz tájékán, jön október 6., vértanúktól hangosak a padok, idén faültetéssel emlékezünk, mert az maradandó. De jaj, valaki nem ezzel foglalkozik, hanem képregényezik, Tupírka el is kobozza. A tanáriban vagyunk már, Vilma éppen Chewbaccát oktatja a teniszkönyök rejtelmeire, de beesik Tupír Queen, teljesen ki van akadva, mert a képregény náci propagandafüzet, horogkereszt, Hitler, full extra. Kapunk is egy gyors politikai okítást a sajtószabadság veszélyeiről, mert hát vigyázni kell, nehogy valaki rosszra használja a jó változást, ami most van.

Feri az orvosi gondoskodástól is okádik már, Karesz nyugalmat ír elő, és furán arra kéri Ferit, hogy szóljon Mágennek, hívja fel. Feri vásárolni azért mehet, így megbeszélheti Lenkével, hogy visszaesett a forgalom, jaj. Lenke egyébként francia konyakot kér, Marie de Mozdonyfész meg is lepődik. A korábban említett Mágen doktor éppen iskolába érkezik, síri a hangulat, egy tizenöt éves lány rosszul lett, vérzik, vajh mi lehet? Persze, hogy spontán vetélés, ma morálextra van, úgy tűnik. A kórházblokk zárásaként Bőhmöt viszi haza Taki taxin, mert ő ilyen rendes. Közben befut Erdészke is, vaddisznópörköltet fog főzni, meg segít Ferinek lámpát szerelni.

Belterjes kis világunkban (komolyan olyan a sorozat, mint a Truman Show), Lila Pause van Julinál kozmetikáztatni, mert a hévízi nyaralás szétszedte szépségét. Mara féltékeny Gáborra, valami nője lehet. Juli szerint nem, Charlotte azért durva lenne. Durva? GG esetében semmi nem durva. Snitt. Tupír Queen és Hável öblögetése következik, honnan legyenek facsemeték, van egy erdész szomszédom, de NINCS PÉNZ, mi legyen ezzel a propagandaszeméttel, nem tudjuk, jó, akkor lapozzunk, mert ez kurva unalmas. Taki eközben ékszert venne, ami drága, NINCS PÉNZ, ezért nem vesz, ezt is letudtuk, király. Tupírka közben hazaér, ahol a konyhában tüsténtkedő Erdészkétől megrendeli a fákat, egyből ültetési tanácsadást is kap.

Juniort várja az összes expasija a suli előtt, Borzas, Gabesz és Moby Dick. Autogramot akarnak az újságukra, de Junior behisztizik, micsoda egy szemét banda vagytok, és én még azt hittem, miattam jöttetek, de csak a celebet látjátok bennem, az értékes embert, a barátot már nem is. Otthon a lakásban Etus és Senior beszélgetnek, befut Ádám, egyből kupaktanács alakul, a Junior Szűzvédelem Bt. nyitó taggyűlését láthatjuk. Kár, hogy a védendő személy az egész beszélgetést kihallgatja. Ciki...

Taki nagyon türelmetlen már, indulni akarna, de Lenke tartóztatja egy kicsit, konyakot bontanak, majd bevallják egymásnak, hogy nincs ajándék, mert NINCS PÉNZ. Már éppen mennének, de jön Fogtündér, Erdészke, és az egész ház, mert mindenki hírét vette, lakodalom van a mi utcánkban. Elindul a habzsidőzsi, kaja, pia, röhögés, egy helyen az egész stáb. A „mégis elhányok a falig” részt nem látjuk, ellenben egy ötletes zárást, ami egyben product placement is, igen. GG befut Lila Pause levelével, meg egy Polaroid fényképezőgéppel, az elkészült fénykép pedig a stáblista alatt előhívódik. Ez tetszett.

Címkék: szomszédok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4/7 · http://viaminsk.blog.hu 2009.08.25. 14:35:37

index.hu/kultur/media/2009/08/25/elhunyt_laszlo_atya/

"Az Index olvasói többek között az index.hu új (azaz mostani) címlapjának felszentelésekor találkozhattak vele, de gyakran vállalt más médiaszerepléseket is, így például a Szomszédok sorozatban is feltűnt, és saját műsora volt a Magyar Televízió kettes csatornáján."

Borcsika 2009.08.25. 16:17:04

Ismét jól szórakoztam. Már nagyon vártam az újabb szösszenetet, és valóban, ez egy erkölcsi rész volt. Semmi dugás (csak sejtetés, hogy volr[ld. vetélő tini], csak szemét taknyos kölykök, és vénülő házasemberek, valamit a piálás, és a NINCS PÉNZ.

Tupír Queen - óóóóóóriási. Azért abban az időben tudtak valamit a fodrászok...

Michael Collins 2009.08.25. 18:44:16

@4/7: Legyen könnyű felette a föld!

banyanyanya 2009.08.25. 19:39:56

Jézusom, én olvastam azt a Denise-t... ŐŐŐŐRÜLET. azt má nem tom miről szólt...

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2009.08.25. 22:55:49

Ezt most nem értem... Nem is ez volt a mai részekben! KIKÉREM MAGAMNAK A HÁZFELÜGYELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE nevében.
süti beállítások módosítása