Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 1x14 - Upping The Ante

2009. augusztus 22. 15:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából: Julie mindenki megdöbbenésére sztárfocistával kezd járni, aki persze mááás, Smash bevallja a doppingot, elöbb húgának, majd Mamának végül Ericnek is.Az edző eltiltja a játéktól és beszélni próbál a fejével. A Riggins tesók jól összevesznek apjuk emlékein, Ericet meg feljelentik Streeték. Buddy megpróbál randit szervezni lányának, Jayt pedig le akarja beszélni, aki némi gondolkodás után megkéri Lyla kezét…

Kerti reggeli a Garrity laknál, Jay is meghívott, a quadrugbyről lelkesen magyaráz, Lyla anyja meg úgy tesz mintha ez nagyon érdekelné. Buddy végül csak beszól, hogy ez csak szórakozás, megélni nem lehet belőle. Jay erre elárulja távlati terveit, beutazza majd a világot a nemzeti quadcsapat tagjaként és Lylát is viszi mint feleséget.. A közlés mint egy bomba a szülőknek, de a szép menyasszony is dühös Jayre, nem kellett volna még elárulni.

Este van, valami rádiós műsor, kitelepülve Dillon egy kajáldájába, élőben lehet kérdezni és nyilatkozni, na vajon miről? Eltalálták, a Párducokról akik bejutottak a rájátszásba. Van itt egy csomó játékos, Buddy, Matt és Julie, Tyra felszolgál, Smash nincsen. Távolmaradása a pályáról a fő téma, de egy pletykát mindenki tud. Hetes és Edzőlánya beszélgetnének kettesben holmi filmekről meg suli újságról, amikor is felfedezik a rejtőzködő sztárirányítót, és a mikrofonhoz kell mennie meg nyilatkoznia meg a csajokra vigyorognia. Mint egy sztárnak. Mikor végre elszabadul és kísérné haza Juliet, elragadja egy kocsirakomány játékos Rigginsel az élen. A szöszinek Tyra felajánlja, hogy hazaviszi, csak útközben be kell ugraniuk a nővéréért a sztirpbárba.. Julie elfogadja az izgalmasnak ígérkező utat.

Reggel az öltözőben, Smash a csapat törülközőit hajtogatja jókora kupacba, jön a Mester, kéri a drogteszt eredményeit, negatív, de azért keményen lealázza a srácot….Az éjszakai autózás következtében, reggelre Timnek büntetést kell, befizetnie vagy elveszti jogosítványát. Nem az első eset, a bíró szerint a gyámnak kellene aláírni egy papírt, hogy a srác nem tesz többet ilyet és megmaradhat a jogsi. A gyám pedig Apa aki lelépett….Az esti hazafuvarozás összehozta Tyrát és Juliet, a jókislány Kisszőkének egy izgalmas új világ nyílt meg. Nagyszőke a nővére sztorijaival szórakoztatja a vendégekről akik szánalmas alakok, nincs rendben a házasságuk többnyire, és Buddy Garrity is törzsvendég. Aztán Tyra egy újabb vagány dolgot villant, egy Julienek tetsző, de drága szemfestéket csak úgy zsebretesz. Jókislány Kisszőke, ledöbben de nem fut sem anyuhoz, sem a biztonságiakhoz befújni.

Tim a cuccát pakolássza, hogy törvényesen is vezethessen, egy aláírásért átvezet Texas államon illegálisan, ez szerinte egy jó megoldás. Billy bátyó felajánlja, hogy aláhamísít, de nem, Tim ragaszkodik a szabályos úthoz, vagy inkább apát szeretné már látni? Bátyó legalább annyit meg tud ígértetni vele hogy pénzt nem ad neki….Julie egy hétköznap esti koncertért nagyonsok házimunkát és egy hétvégét bevállal anyjánál, apjának egyenlőre nem mondják el a dolgot….Dél-Texas, Corphus Christie. A nyomozás apa legutóbbi ismert címén egy lerobbant nőt talál, Mr. Riggins már lelépett innen, nem messzire, a golfpályán van egész nap. És tényleg, apa épp egy nyertes menet után kassziroz. Boldog ölelés, persze vállalja az aláírást, de atyai tanácsokat nem ad, nincs abban a helyzetben. Végül egy vacsorára meghívja fiát a mai nyereségből.

Jay és Lyla vitáznak az esküvő dolgon. A lány is akarja de nem 17 évesen, még egyetemet is szeretne, meg utazni, Jay érteni véli, visszariadt…Edzés, Smash nagyon vacak, bárki utoléri, fellöki, cseretársa Baxter nagy örömére. Edzők és Buddy már kevésbé lelkesek Főszponzor valami kábelTV műsorról győzködi Ericet amiben szerepelnie kell majd, és persze a 20-asnak is a pénteki meccsen. Eric erre nem mond semmit, csak Smasht üvölti le már megint…Julie hiába adta el a lelkét, a koncertből nem lesz semmi. Mattet ugyanis szintén meghívták a TV műsorba, és a srácot kezdi elnyelni a sztárság, elvállalta. Ráadásul vigyáznia Julienak kellene a nagyira. …KábelTV, Eric Taylor Show (sponsored by Garrity Motors) a díszvendég nem ért a modern technikához, a DVD lejátszóhoz, Buddy vigyorogva figyeli a bénázást. Meccselemzés így elmarad, így helyette a jelenlévő Mattnek kell Edzőjét interjúvolni, és a Hetesnek megilletődöttségében nem jut eszébe jobb, mint a Tiltott-kérdés, „Fog e játszani Smash Williams?” . A TV műsor után Buddy még megkéri Ericet beszéljen Jayel a házasság ügyében. A srác hallgat volt edzőjére. Igaz hogy közben beperelte, de Buddyt ez nem zavarja, Eric pedig, a jóember és jó balek elvállalja, bár nem szívesen.

A Saracen lakban Julie a nagyinak segít de hogy mégis valami legyen, meghívta új barátnőjét is. Tyra vagány lány, egy üveg borral állít be, amit a nagyival megfelez, megy a csajbuli. Kisszőke tanácsot kér, hogyan óvja meg az ő Mattjét a kísértésektől, Nagyszőke tanácsa a következő. Emlékeztesse a srácot hogy neki is vannak más lehetőségei és flörtöljön egy kosarassal. Azok utálják a focistákat….Corphus Christie, bowlingklub, játszanak a Rigginsek. Apa elmegy valamiért, Tim közben pár ismerőstől hallja hogy az örege mennyire büszke rá, minden szombaton a focieredményeivel dicsekedve jön be. Elkezd örülni, és a visszatérő faterral közli hogy maradna éjszakára is. A Riggins lak Corphus Christiben, egy ócska kis ház, szemetes udvar, két szék pár kutya, meg sok üveg sör. Jayről kérdez apa, meg Billyről, hogy fogadta a szökését? (de jó kérdés na vajon hogyan, a nyakába szakadt minden húszévesen). Tim persze szépít. Reggel golfmeccs egymás ellen, a tét, ha Tim nyer, apa eljön megnézni a pénteki meccsét.

A Williams lakba egy holtfáradt RB támolyog be. Mama próbál beszélni vele, de fia megint nagyon a padlón van idegileg, a leszokás miatt az alapgyakorlatai sem mennek jól, és már kezdték a fúrását a csapatban… Edzés Dillonban, nagyon lapos a játék, ezért Smasht Eric megint mindenki előtt alázza le. A hír pillanatokon belül bejárja a sulit, és Tammy elérkezettnek látja közölni férjével, itt a végpont. Brian innentől kezdve el kezdi veszíteni az önbizalmát és tényleg vége lesz, de már Eric miatt….A golf Timnek jól indul, vezet, igaz csak két ütéssel, mert apa szorosan a nyomában. Végül mégis fater nyer, de fia már rájött hogy eddig is csak hagyta vezetni és esze ágában sincsen Dillonba jönni meccsnézőbe. Ezen összevesznek jól, Tim el.….Smash egy játszótéren üldögél, könyvvel a kezében. Eric telepedik melléje kicsit dumálni. A téma, hogy a srác új határokat akart elérni de ebben Eric is hibásnak érzi magát hiszen ő hajtotta, és közben elfelejtették mindketten, miért is kezdték játszani ezt a játékot. Aztán hamar eszükbe jut, ugyanis köréjük gyűlik a környék gyereknépe, megcsodálni áhítattal a Futball Isteneket. Hamar megalakul a két csapat, a fűből alig kilátszó játékosokkal és megy a meccs, csak úgy, mint a grundon.

Tim épphogy hazaérkezik mikor egypár szurkolólány ragadja el otthonról. Így jár Smash is aki mostanra lenyugodott, az egész kezdőcsapat, és persze az irányító sem maradhat ki. Tradíció szerint most csajos naptárkép készül a focistákról, két fürdőruhás lány közt sörözve jacuzziban. Ki utasítana el egy ilyen lehetőséget? Én biztos nem, és Matt sem, hamar jól is érzi magát.

Eric a bíróság folyosóján, Jayel szemez egy darabig, majd megszólítja. A Lyla ügyről beszél, hogy ez nem ám egy csodaszer lesz a gondjaikra, hanem legfontosabb döntésük életükben. Jay elszánt. Eric feladja, és azt tanácsolja a srácnak, ha már úgy alakul, legalább jókora hozományt szedjen ki apósából. Elképzelik Buddy vörös fejét és jót röhögnek, de jönnek a Street szülők és az ügyvéd, irány a tárgyalás.

Smash jó hírt kap Edzőtöl, játszik pénteken, mint előimádkozó, és Tailback. Tim is jó hírt kap, meccskezdés előtt Billy rohan hozzá, itt van apa, mégis. Matt reggel a suliban, zavartan valami igen gyenge kamut ad elő Julienak az éjszakáról, de hiába, a lány már látta a képeket. És ki van akadva, de igazából a hazugság miatt, sírva elviharzik.

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása