Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x08 - Légy hű magadhoz

2009. augusztus 21. 14:00 - leeann

Mialatt Brian a top 10 dugás versenyt hajtja, Mikey Justinnak segít beköltözni a nem kicsit lepukkant lakásba. Egy ágy és egy szekrény már van a lakásban, de fürdőszoba és konyha nem igazán. Emm-nek is vannak gondjai, mert valaki zaklatja telefonon. Igazából a zaklató mindig csak addig jut el, hogy felhívja Emm-et, de beleszólni nem mer, úgyhogy Carl szerint nincs miért aggódni, de Deb szerint pánik gomb, karate óra és gázspray szükséges. A lányok meglepően jól elvannak a házon belüli különéléssel. Mikey is meglepődik ezen, amikor J.R.-ért megy.

Másnap a munkában Ted megpróbálja elérni, hogy Brian a vállán kisírja azt, hogy elveszítette a két legfontosabb embert az életében, de ő nem az a nyavalygó típus, neki a verseny megnyerése jelenleg a legfontosabb, és Ted helyett inkább a 9-es számú fiúval költi el az ebédjét. A központban nagyüzem van, Mel, Justin, Ben és még néhány elkötelezett telefonos kampányt indított a 14-es kezdeményezés ellen. Justin a saját listáján kiszúrja az apja nevét, persze a 14-est támogatók listáján.

Este, amikor Emm hazafelé tart, minden nesztől halálra rémül, de úgy érzi, ezt az egész zaklatós dolgot csak bebeszéli magának, és megpróbál nem félni. Lehet, hogy túl korai volt nem félni, mert egyszer csak egy erős kéz szorítja őt a falnak. Csak nem Drew az? De igen, ő, ki más szokott úgy megjelenni, hogy a frászt hozza Emm-re? Igen, ő a telefonos fickó is, és bajban van. Drew hiába házasodott össze Sierrával, akadt egy jó pasi a lelátón, Drew megdugta, a fickó pedig most zsarolja őt. Persze azóta Sierra elhagyta, őt és most tanácsot kér Emm-től, de ő még mindig csak azt tudja tanácsolni, hogy elő kell bújnia.

A központból is hazafelé tart a csapat, és egy Corrine nevű lány vacsorázni hívja Melt. Ő egyelőre nem áll kötélnek, és több mindenre hivatkozva első körben kikosarazza a lányt. Ben marha dühös, mire Mikey hazaér, mert az ágy, amit Justin megkapott, Hunteré volt. Ben még mindig abban reménykedik, hogy a fiú visszajön. Brian is éppen most veszíti el az előnyét a versenyben, ugyanis hiába tart már 9-nél, a 10-ik Puerto Vallarta-ra tart, csak 2 hét múlva ér vissza, és addigra az ellenfél simán nyeri a versenyt.

Másnap Justin elmegy az apjához, megpróbál beszélni vele, de nem megy túl jól a próbálkozás, mert az apja pont olyan szemét, mint eddig volt. Szerinte Justin identitása beszennyezné a házasság szentségét, miközben ő heteróként tette meg ezt azzal, hogy folyamatosan csalta a feleségét. Emm elmeséli Tednek, hogy találkozott Drew-val, és ugyanazt a tanácsot adta neki, mint annak idején. Ted is mesél, méghozzá annak a történetét, hogy ő hogy bújt elő, és mennyire nehéz meccs volt ez neki, pedig ő nem egy híresség, mint Drew.

Emm-nek ezt nem kellett átélni, mert róla azonnal tudta mindenki, és sosem kellett rejtegetnie, de van, akinek ez nem ennyire könnyű menet. Közben Brian a repülőn Puerto Vallarta felé megnyeri a versenyt. Este Ben egy autóból kiszálló fiúra azt hiszi, hogy Hunter az, de nem nem ő, viszont a strichelő csapatból az egyik srác elmondja Bennek, hogy Hunter elment a városból és nem jön vissza többet. Talán ezután Ben is feladja, és nem várja minden percben a fiút.

Mel beadja a derekát és egy remek estét tölt el Corrine-nal, aminek a vége egy csók a ház előtt. Linds pont akkor jön ki egy csomag szeméttel a kezében. Az új nap furán indul mindenkinek. Emm a kajáldában megtudja, hogy Drew-ról már cikkeznek az újságok, ami azt jelenti, hogy készül előbújni. Justin a barátai és a központ néhány önkéntese segítségével tüntetést szervez az apja üzlete előtt, aminek rendőri intézkedés lett a következménye.

A kedves Taylor papa lecsukatja Justint birtokháborítás miatt. Még a rendőr sem érti az apa tettét. Az újhús megsemmisül este a Woody’s-ban, amikor Brian bejelenti és bizonyítja a győzelmét. Akit Brian Kinney-nek hívnak, dugás versenyben sosem veszít. Emm találkozik Drew-val, aki még mindig próbál harcolni önmaga és a világ ellen, de egyre biztosabb, hogy csak elveszítheti ezt a harcot. Jennifer persze kihozta a kisfiát a sittről, és marha pipa a volt férjére. Ben most szembesült azzal, hogy az apák lehetnek ekkora parasztok is.

Linds nehezen viseli, hogy Mel randizik, de még mindig reménykedik abban, hogy esetleg újra összejönnek, pedig Brian szerint ez már csak a múltba kapaszkodás. Deb és Carl éppen tv-znek, amikor Drew toppan be hozzájuk, jobban mondva Emmhez jött. Brianhez is vendég érkezik, méghozzá az újhús, aki veszített, és a szabály az szabály, tehát be kell engednie magába Briant. A fiú levetkőzik, de Brian nem hajtja be a nyereményt, hanem úgy kidobja a szemtelen vesztest, hogy csak na.

Persze Deb háza körül hamar villámlani kezd a sok vakutól. Igen, kissé lemaradva, de ideértek a paparazzik is. Drew úgy dönt, hogy harcolhat, ameddig akar, de az a tény, hogy beleesett Emmbe nem hagyja, hogy örökké csak fusson az érzés elől. Drew ugyan csak Emm-nek, de kimondja, hogy meleg, majd CSÓK! Mikor már végre Ben is elengedi a nagyfiukat, küld egy üzenetet, hogy jól van, úgyhogy lassan megnyugszanak a kedélyek a Novotny-Bruchner házban is. Brian úgy dönt, hogy gyerekes ez a versengés az újhússal, és okos enged alapon a Babylonban is teret enged az új Briannek.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.08.21. 18:24:54

Az új Brian? Ugyan, Brian lába nyomába
se érhet, az egyetlen dolog, amiért ő válhatott a domináns hímmé a Babylonban, az az, hogy Brian-ről mindenki tudja, hogy kapcsolatban él és ezzel kicsit vesztett a vonzerejéből. Annak nagyon örültem, hogy Brian nem kérte a nyereményét, nagyon irritált ez a szőke pasas.
Köszi a HV-t leeann!
süti beállítások módosítása