Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x18 (62. fejezet, 19890907)

2009. augusztus 19. 11:00 - Milo Rambaldi

”Ha egy párt volt, akkor minek kellett választás?” – Mágenheim „Junior” Julcsi

Minimáltörténések, álpolitika, hülye történetszálak, irrealitás, közröhej. Tehát klasszikus epizód van mögöttünk. Fogtündér és Erdészke kibékült, a becsületes Takit átvágták, a telibegázolt Vágási Feri élet és halál között lebeg, Jutka csak a plafonon lebeg, remegő hanggal sírdogál a lelkem, Etus Virággal és Charlotte-tal szerelmi háromszögbe keveredett, Juniorból pedig kofa lett iskolakezdésig, ami innentől már nem áltisk, hanem gimnázium, jöhetnek az új fiúk, szex, hazugság, videó.

Junior rögtön az első nap késésben van, de apja gyorsan beviszi autón, ebből nem lesz rendszer, mondja oszlopos morálcsőszünk. A kötelező mentőszobai politikai csúcs mai hírei: nincs vörös csillag a mentős egyenruhán, új autók jönnek, tele van Csillebérc keletnémetekkel. Telefon csörög, így a csúcs félbeszakad, tipli van. Kocsmai verekedés, dupla leszúrt Rittberger, tripla Lutz, balhorog, repkedő üvegek, jönnek a rendőrök is. Akik nem intézkednek, mert már szoft a rendszer, nincs gumibotozás, mivé leszünk így, hogy a mentősnek kell lefogni a dühöngő alkeszt?

A Lantos utcában meg film a filmbent forgatnának, madáchi álomutalás van éppen, de Juli ordít, Lenke akadékoskodik, a filmesek bunkók, így lehet, hogy a Turulfilm felvonószerelők veszélyes munkájáról szóló kis szösszenetét nem forgatják le, Bőhm szenátor ugyanis nem szignálta a szerződést. Taki indul a rendőrségre, Veres hazudik, mint a vízfolyás, mindenféle szemétséget, Taki „biztos figyelmetlen volt egy kicsit, azért felejthette el a féket”, Taki nekiesik, ordít, bevallja, hogy fusizott, de nem pénzért, és egy ember meghalt. Veres erre tovább hazudik, hát igen, volt ilyen, de azért nem jelentettem be, mert ő kérte.

Bekötött fejű Feri vár a zárójelentésre, közben Bőhmmel suskusolnak, Feri szerint drága volt neki ez a baleset, kiesik a nyomdából. Bőhm is szeretne már otthon lenni, mert a kórházban benyugtatózzák, ha sokat beszél latinul. Jutka közben iskolai értekezleten van, a téma a bevált körforgásban halad tova: mit tanítsunk történelemből, NINCS PÉNZ, mi az igazság, NINCS PÉNZ, fizetésemelést kérünk, NINCS PÉNZ.

Sümeghy országunk egyetlen fül-orrgégészénél, Flowerpowernél van, hangszálgyulladása van, a kúra: kuss, mondom kuss, MONDOM KUSS, gargalizálás, mutogatás. Telefonál Charlotte, Virág le akarja magát tagadtatni, de már késő... közben a Lantos utcában megy a filmforgatás, Lenke belesétál, nyom egy gyors csörtét a gyártásvezetővel, majd tovaszáguld. Hívja is Bőhmöt, mert az ajtót tönkretették, leverték a vakolatot, nincs lift, mi legyen? Hát tűntessétek el őket. Ez meg is történik, Taki és Lenke éreznek ordítva, stáb is ordít.

Fogtündér társalog Bájgúnár doktorral az obligát konyak és az obligát árpádsávos abrosz mellett, a téma: Fenékasszony eltartási szerződése. Ami átbaszásnak ígérkezik, mert apuka nem akarja, Tomporiné pénzt akar, ez így nem kóser. Otthon már Lenke nyugtatgatja Takit, aki fent a lakásban is ordít, valami kártérítéses papírt töltöget, és ajtót bevágva távozik a stáb irányába. Fogtündér és Forest is érkezik, mindenki elmondja a nap híreit, Fenékasszony egy szemét állat. Csöngetnek, id. Fenék úr az, a lakás nem eladó, én sem vagyok az, ha a nagyseggű lányomnak tartozásai vannak, az az ő dolga, nem az enyém, a tiétek meg végképp nem, na szevasztok.

Junior érkezik Etushoz, aki rátámad, miért lett belőled Lutra albumba ragasztós cucc, nézd csak, mi jött a postán? Mindig is mondtam, hogy Julcsi egy állat. Junior persze tagad, GG akciójáról van szó, befut Ádám is, aki klopfolásos arcplasztikát helyez kilátásba Gábornak. Pedig a bomba csak ezután robban: GG szülői engedélyt hamisított, Juli és Ádám együtt ordítanak vele, tedd el Julcsi ötszázasát, de lánykereskedő pedofil állat. GG újabb bejelentése: érkezik Charlotte, fotózásra. Juli reakciója: te pénzéhes gerontofil állat. GG válasza: nekem mindegy, csak adjon pénzt. És nem neki van igaza?

Frusztra látogatja Ferit és Jutkát, szép a bútor, de hol a lámpa, azt nem vettetek, lúzer banda? A házat még mindig nem sikerült eladni, felteszi a régi lemezt, költözzetek hozzám, erre leordítják, majd Jutka bejelenti, hogy járt nála Janka, erre Frusztra sikítófrászt kap. Felpattan, elrohan, előtte megkérdezi, kell pénz? Nem kell, mondja Feri. Pedig összevissza kétszáz forintjuk van. De az önérzet, az fontos. Snitt. Extraboldog Flowerpower állít be Etushoz egy vagon virággal, meg pezsgővel, Charlotte szakított vele, mert beleesett GG-be, együtt üzletelnek. Most, hogy végre szabad, itt az ideje, hogy Etelka ténylegesen hozzámenjen, ha már úgyis ezt hazudták. Etus mentőt akar hívni, borogatást akar hozni, végül csak kivágja Virágot, mert dolgoznia kell, nem éhes, és nincs kedve házasodni. De azért egy pohár pezsgőt isznak. És Etus megfenyegeti Flowerpowert, ha még egy ronda strafát a nyakamra hozol, tényleg hozzád megyek! Virág elvtárs! Itt a remek alkalom!

Mágenéknál politikai okítás folyik, Junior kérdezi, mi az, hogy választási hadjárat? Meg mi az, hogy választás. Ádám ismerteti gyermekével a demokrácia alapjait, majd közli, hogy tökmindegy, mi van, akkor is a fejünk fölött dől el minden, eddig egyből választottunk, most meg majd többől, de ettől még jobb nem lesz. Senior szerint Ádám cinikus, Ádám szerint a neje hülye, de ez nem újdonság. Julcsival zárunk, aki magát nézegeti az újság címlapján. Nem is rossz kép. Hátha megismernek az utcán. Hátha végre megdug valaki. Naaaaaaaaaaa! Légyszilégyszilégysziiiiiiiiiiii!

Címkék: szomszédok
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borcsika 2009.08.19. 13:41:37

Jó volt! SOKAT vártunk rá, de megérte :D

Gondolom a 4 napban nem fog újabb mese születni, de leglább várjuk a jövő hetet.

Ez a Juniot egy komplett hülye, de az is aki a forgatókönyvet írta.

Jó pihit mindenkinek!

-miu- 2009.08.19. 13:45:19

Jajhát, amin Julcsika ábrázata megjelent az nem ragasztgatós újság volt, hanem a 80-as évek végi (de asszem főleg 90-es eleji) Júlia/Romana/Tiffani vagymi tiniromantikázós kis újságja, habkönnyű, zsenge lányoknak való történetekkel. Denisz, vagy Dönisz vagy mi volt a címe. Bezony.

Borcsika 2009.08.19. 14:10:27

@-miu-: de azokban az újságokban már voltak "csúnya" oldalak, felvilágosító jelleggel. Csak onnan rémlik, hogy a szomszdunk tantónéni volt (Nem én vagyok Junior :D), és ő adta nekem, útravalónak, és azt mondta, hogy a csúnya oldalakat lapozzam át, ahhoz még fiatal vagyok. Soha, egyetlen egyet nem vettem a kezembe. Apám évekkel ezelőtt garázstakarítás címszóval elhasználta gyújtósnak.

-miu- 2009.08.19. 15:56:23

@Borcsika: de nem mindegy, hogy a kislányos újságot kaptad, vagy a felnőtt tartalmast? :D
(a kis perverz tanítónéni, hogy lehet ilyen hülyeséget mondani, kapásból a "csúnya" oldalakat néztem volna át először) :))
süti beállítások módosítása