Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x17 - Szupersztár

2009. augusztus 19. 14:00 - leeann

Buffy visszatért a saját testébe és vámpírokat öl, mint régen. Mondanám, hogy minden rendben megy, de nem így van. Meglepő módon nem áll ki egy pár tagú vámpír csapattal, hanem segítségért megy. A segítség nem más, mint az abszolút lúzer a gimiből, Jonathan. A csapat most valamiért Jonathan irányításával harcol, és amikor a harc után kijönnek a kriptából, fotósok hada lepi el őket. Ez azért elég fura, de lássuk mi lesz még ebből! Az sem mindennapi, hogy Tara és Will Jonathan képeket ragasztgat a falra, úgyhogy tuti van itt valami turpisság.

Buffy és Riley próbálnak túllépni a Faith-incidensen. Azért az vicces, hogy még Riley szobájában is Jonathan poszter van az ajtón. Buffy a pasigondjait is Jonathan-nel beszéli meg egy kávézóban, ahova folyamatosan jönnek a rajongók, így nem tudnak nyugodtan értekezni. Közben az Iniciatívát egy ezredes vette át, aki hogy, hogy nem, Jonathantől várja azt a megoldást, amivel elkaphatnák Adam-et. Persze Buffy csapata is foglakozik az Adam témával, de a lányokat most jobban érdekli Jonathan.

Az Iniciatívában Jonathan 2 perc alatt kitalálja, hogy mi Adam megsemmisítésének a kulcsa, majd gyorsan tanácsot ad Rileynak abban, hogy miként kéne megoldani a kapcsolatát Buffyval, majd este énekel és úgy trombitál, mint Sachmo. A maradék időben meg autogramokat osztogat, és lányok álmaiban tűnik fel. Nagyon megszaladt Jonathan-nek. Egy rajongólányt, Karent megtámad egy szörny, de a lány észrevesz a szörnyön egy jelet. Jonathan azt mondja, hogy nem kell foglalkozni a szörnnyel, majd ő elintézi. Buffynak először tűnik úgy, hogy itt nincs minden rendben.

Adamnek pedig nem csak úgy tűnik, hanem ő tudja is, hogy itt nincs minden rendben, ugyanis olyannak gyártották, hogy ne hassanak rá a bűbájok. Bizony, Jonathan valami bűbájt kontárkodott össze, aminek sosincs jó vége. Most se lesz, mert nem meglepő módon Jonathan testén is rajta van az a jel, ami a szörny homlokán volt, úgyhogy Adamnek igaza van. Itt valami nagyon nem stimmel, és Jonathan hatalmas káoszt okozhat ezzel a mágiával. Tara, Will és Buffy sétálnak a kampuszon, de Tara hamarosan hazafelé veszi az irányt, és magára hagyja a barátnőket, hadd beszélgessenek.

Ha egy lány egyedül ballag hazafelé, akkor biztos valami rémisztő leselkedik rá, ahogy most Tarára is. Csakhogy Tara tud varázsolni, így egy ügyes kis mondóka segítségével sikerül elmenekülnie a szörny elől. Később már Will szobájában remeg, mint a nyárfalevél, és Buffy most már nagyon el akarja kapni azt az elvileg nem veszélyes szörnyet. Buffy most már kezd erősen elgondolkodni, főleg úgy, hogy már Xandernél is minden Jonathan-es. Anya van csak otthon, aki eszméletlenül rajong Jonathan-ért, és ha már egy ex-bosszúálló démon van a közelben, akkor ideje kikérdezni őt egy-két dologról.

Buffy a csapattal is arról beszél, hogy Jonathan körül valami nem stimmel, de a többiek szerint a vadász rémeket lát. A csapat őrültségnek tartja ezt, de Riley szerint Buffy sok olyan dolgot meglát, amit ők nem. Kiderül az is, hogy Buffy látta az ominózus jelet Jonathan-en a sztár fürdőruhás naptárjában. A csapat kezd hinni Buffynak, de Jonathan is befut végszóra. Ő egy nagyon fura magyarázatot ad a szörnyön és rajta található jelről. Olyan hihetetlenül etetős ez a pasi, hogy nagyon.

A csapat elhiszi a magyarázatot, de Buffy nem. Ő inkább azt mondja, hogy segít legyőzni a szörnyet. A vadászatot a temetőben kezdi a páros, de csak Spike-kal futnak össze, aki ebben a világban Jonathan ősi ellenfele. Anya már beszélt Buffynak az alternatív valóságokról, amilyenben már egyszer járt a csapat, de ott nem sült el minden jól, mert Will és Xander vámpírok voltak, és szinte mindenki meghalt, de azt még Cordi rendelte meg. Ha most is erről van szó - és Buffy azt gondolja, hogy igen, -, akkor ez sem lesz egy fáklyás menet.

Miközben Buffy és Jonathan kifaggatják Spike-ot a csapat megtalálja azt a varázslatot, amit Jonathan használt, és kiderül, hogy egy nagyobbító varázslatot használt, ami egy eszményképpé tette őt, de ezzel együtt sikerült teremtenie egy szörnyet is a világ egyensúlya miatt. Persze Anya mondja ki a tutit, vagyis azt, hogy Jonathan nem fogja hagyni, hogy a vadász legyőzze a szörnyet, mert akkor ő is visszaváltozik azzá, ami volt. A csapat azonnal belátja, hogy Buffynak igaza volt, de nem tudják elképzelni, hogy milyen az a világ, ahol nincs Jonathan, illetve van, csak senki nem tud róla, hogy van.

Közben Jonathan és Buffy megtalálják a szörnyet, és a vadász a harc közben kezd emlékezni arra, hogy milyen az, amikor ő győzi le a gonoszt szinte egyedül. A bátor Jonathan bujkál, miközben Buffy harcol. A végén azért csak felülkerekedik a nagyravágyáson a gonosz elpusztítása, és Jonathan egy hatalmas szakadékba löki a szörnyet. Persze a város azonnal visszaváltozik a megszokottá. Amikor már minden normális, Buffy vált még néhány szót a visszaváltozott Jonathan-nel, és Rileyval is megoldódtak a dolgok, már nincs ott közöttük a Faith nevű képzeletbeli elefánt.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sherryl · http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:q-QXpNo7FzFwSM:http://2.bp.blogspot.com/_w3cdwJYuetM/SYYqkaYsTwI/ 2009.08.20. 08:14:54

Szerettem ezt a részt,bár száomra kissé eltért a többitől,gondolom ez volt a lényege:)
A HV-t viszont nagyon köszi:)

mazogirl 2009.08.20. 12:38:59

Én is szeretem ezt a részt, mert sok vicces dolog van benne főleg Anya.
süti beállítások módosítása