Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x05 - Dawn Budge

2009. augusztus 18. 10:00 - Madmoazell

Christian összehozott egy mítinget James-el, Michelle exfuttatónőjével, és éppen most próbálja lebeszélni arról, hogy tovább zsarolja a kis csinibabát. Nehéz a dolog, a főnökasszonyért kemény 500 ezer dollárt kéne fizetni, és akkor mindenki kvitt lenne mindenkivel. Michelle közben kivan, ugyanis Dr. Troy állandóan meg akarja dugni, legutóbb pont a műtő kellős közepén jött rá. Ejnye. Burt amúgy se tudhatja meg a sztorit, mert különben baj lesz, nagy baj. Még a végén szívrohamot kap, vagy mi.

Sean eljegyzési gyűrűket válogat éppen maguknak. Bizony, Juliával, ami Christiant is meglepi, de csak addig, amíg rá nem tudja venni legjobb barátját a bolt létező legdrágább gyűrűjére. Sean eleinte ódzkodik a témától, de Christian eszébe juttatja a rövid liezont a dadajelölttel, Monicával, a biznisz pedig létrejön. Hazafele a kocsiból kiszúrják az éppen szemétszedéssel jótékonykodó Mattet, de egy kisebb vállrándítással elintéződik a dolog. A nagy takarítás után amúgy Matt együtt izzad egyet Kimberrel a háziszaunában, annyira egymásrataláltak.

Az a vicces helyzet állt elő, hogy a napibetegünket már bő egy éve bemutattam az 5. évad hogyvoltjaiban. Most bukkan fel először Dawn Budge, aki akkor egy sassal találkozott a magasban. A sztorija majdnem pont egy évaddal korábban kezdődik, mégpedig ebben a részben, amikoris elrángatja picinyke családját egy kollektív szépészeti beavatkozás-sorozatra. Magának zsírleszívást szeretne, ugyanis most nyert a lottón, ezért pedig abszolúte megérdemli a privát díjazást. Kicsilány a cicijét növeltetné meg, meg a hüvelykujj méretű köldökét, apuci pedig egy faroknövelésre fizetteti be magát. Ő amúgy a második férj, csak hogy tudjuk. Újgazdagék nagyon elszántak, Sean nem is örül annak, hogy az asszony kivételével senki sincs túlságosan meggyőződve a műtétek szükségességéről, de persze végül mindenki beleegyezik. Dokijaink pláne, mikor Dawn felajánlja az alapfizu dupláját.

Christian Porsche-t akar venni Mattnek, ha cserébe kilép a szcik közül. Seannak nem tetszik az ötlet, mit fog majd szólni Julia, ajjaj, de nem tudják letárgyalni, ugyanis megérkezik James Christianhez, hogy bejelentse, a hét végéig 100 ezret kér tőlük. Pech, hogy fotói is vannak a párocskáról smaccantás közben, amivel meg már lehet zsarolni is. Mivel Dr. Troy le van gatyásodva perpillanat (kocsi, lakás, miegymás), ezért James hajlandó engedni az árból, ha dokink megfiatalítja a praclijait. Hát, egyefene, Christian belemegy.

Este Sean előadja mamzinak a kocsi-dolgot, mire Julia kérdőre vonja, hogy nincs-e véletlenül viszonya valakivel - csak mert Sean felhívott egy szexvonalat (Cindy Plumbot, btw, az évad első részéből). Mivel ezt 500 dollár értékben sikerült abszolválni, Julia morog, nem hiszi el. Sean bocsánatot kér, Julia megint durcizik, hogy ha kiderül, hites exura hozzányúlt valami nőcskéhez megint, faképnél hagyja. Aztán kárenyhítésül felajánlja, hogy vesz pornódvdt. Rendes tőle. Ekkor jön a gyűrű és a megkérés, Julia meg sokat sejtetve vigyorog.

Másnap reggel Sean bejelenti, hogy újra igába hajtja a fejét, Christian meg örül, olyannyira, hogy inkább nekiáll lebeszélni Seant a vadiúj kocsiról Mattnek. A terv nem jön be, apuci beindult a gondolatra, meg ezzel a gyereket újra a családhoz lehetne kötni. Akkor viszont hallhatóan sziklák zuhannak le a szépfiú szívéről, amikor megtudja, hogy a díszapa maga veszi meg a kocsit. A műtőasztalon Dawn ajánlatot kap Christian-től, hogy 50 ezer dollárért bejuthat a felső tízezerbe dokink segédletével. Dawn igent mond, nagy az öröm, megvan a részlet a kocsira is, meg persze Jamesnek. A műtét után irány a fodrász, a sminkes, a stylist, és bár szegény Dawn-on mi nem látunk sok különbséget, elvileg teljesen fel van tuningolva.

Mattet a Porsche és az apuk várják a suli előtt. Tékozló gyermek nem hülye, érzi, hogy van itt buktató is - méghozzá annyi, hogy legyen igazi tinédzser és érezze jól magát. Meg hogy a femili sűrűbben szeretné otthon látni. El is viszik a verdát egy próbakörre, Matt meg Christian helyett behaluzza Kimbert szexi ruciban. Muháhá. Délután meg is mutatja a csajnak az autót, aki teljesen odavan, de persze nekiáll nyomni a rizsát, hogy Christian és Sean elnyomók, és megvesztegetik őt, blablabla, mindegy, a vége az lesz, hogy Kimber nekiáll telefonálni valakinek.

Juliáék esküvői tortákat nézegetnek. Az esküvőszervező arról faggatja őket, hogy hogyan is képzelték el az álomlagzit, Sean minden vágya pedig az, hogy az asszony álmait teljesítse. A székesegyház ötlete ugrik, Julia csak minibulit akar. Ekkor esik be az ajtón Matt és Kimber egy manó kinézetű nővel a templomból, és nekiállnak kiköltöztetni a hülyegyereket. Díszapa ellenkezik, majd a falhoz vágja a Manónő telefonját. Julia hisztizik, Kimber pedig felvázolja, hogy a gyerek szerint nem kéne többet kommunikálni a szülőkkel, és nem kéne megzsarolni egy drága Porschéval. Julia egyszer Seannak vinnyog a kocsi miatt, aztán Kimbernek arról, hogy nem lophatja el a gyerekét, mindgy, a lényeg az, hogy ezek szépen kivonulnak a lakásból.

Christian közben sutyiban teleszurkálja James kezét botoxszal, munkaidő után, hogy Michelle ne tudja meg. Kiderül, hogy az öregasszony bele volt zúgva Michelle-be, és nehezen tud elsétálni. Jaj nagyon érzelmesek vagyunk ma. Pláne akkor, amikor James bejelenti, hogy amint megkapja a manit, visszaadja a fotókat, és lelép örökre. De ahhoz kell még 375 ezer dolcsi. Csak annyi.

Másnap Dawn hazarángatja Christiant a palotájába, teljesen odavan attól, hogy milyen jól néz ki. Dr. Troy lefikázza a lakberendezési ízlését, és kijelenti, hogy 75 ezerért szívesen felvilágosítja arról, hogyan is kéne kinéznie a lakásnak. Már a hálószobában járnak, mikor rajtakapják Mallory-t, Dawn picilányát nevelőapuval az ágyban ungibungizni. Sajnos a sztori végét nem halljuk már, ugyanis Sean telefonál - Matt elrángatása miatt van náluk egy rendőr. Vagy valami olyasmi, a legjobb, amit pénz megvehet. A megoldás: vissza kell lopni a gyereket. Na persze. A fiúk persze belemennek. Julia is ki van bukva, sutyiban telefonálgat a kölyöknek, amúgy meg hisztizik, hogy fiaink felfogadtak valakit a megtalálásra, meg a kocsi miatt, meg ami miatt szokott, úgy általában. A végén díszapához vágja a gyűrűt, hogy abból intézzék el a mani-ügyeket.

Suli után Mattnek ugrik egy rakás marcona pasas, nekiállnak kergetni őt, jön a felbérelt pacák is, de bukta, Matt elmenekül, egyenesen neki a többi szci meláknak, akik majd jól megvédik. A dolog működik, tényleg bukta van. Este Christianhez váratlan vendég érkezik - Dawn, aki ki van bukva a kicsi család miatt. Szót pia követ, szépen berúgnak együtt, a vége pedig... Hát khömmm. Maradjunk annyiban, hogy valami nagyon furcsa lesz. Persze nem ingyért. 100 ezerről indulnak, Christian pedig 400 ezer dollárért el is kel. Nagyon vicces őket látni együtt a zebraszőnyegen. Míg Dawn írja a csekket, Christian kifejti, hogy egy önző hülye tyúk, és mindent csak a pénzért csinált - azért a nőért, akibe talán szerelmes. Dawnnak ez nem számít, aláírja a cetlit, majd kivonul a lakásból.

Sean már költözni készül, de Julia nem engedi, mondván, hogy csak együtt tudják a családot rendberakni. Exférjből újra vőlegény lesz, Juliából meg megint menyasszony. Christian odaadja James-nek a 400 ezret, elkéri a negatívokat és a képeket, James pedig lelép. Egészen konkrétan Michelle kocsijáig megy, hogy őt is megzsarolja a fotókkal. A képességeit kéri érte cserébe, de Michelle nem akar többet kurválkodni. Jamesnek viszont nincs túl sok lánya, így csinibaba nem tud mit tenni. Christian még próbálja elérni, de a nő nem veszi fel a telefont, éppen randira vár.

Seanék lerendezik a nyugis esküvőjüket, kezükben a babával, tiszta giccs az egész. Dwight ír egy levelet Dawn-nak, hogy hazahúznak a lányzóval, merthogy anyuci jobb arc volt csórón. James beoson egy szállodai szobába egy táskával. A szobában Michelle ül az ágy szélén, a randi pedig kidőlve fekszik az ágyon. Szuri a vállba, nyissz-nyassz, egy vese mínusz. Ha ezt Liz tudná...

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása