Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x17 (61. fejezet, 19890824)

2009. augusztus 13. 09:00 - Milo Rambaldi

„Kábítószer, hat betű, mi az?” – Takács „T-1000” Lenke

Legutóbb ott maradt abba a teleregény, hogy Ferit elütötték, nem tudni, mi lett vele, pedig ment volna haza az új ülőgarnitúrába, Mágenék nyaralása meglepő mód nem sikerült, Etus randevúja Virággal szintúgy. Fogtündér és Erdészke nem beszélnek egymással, és a békülés sem megy könnyen.

Veres műhelyében nyitunk, országunk egyetlen rendőre tesz fel kérdéseket, itt javították ezt a kocsit? Mert tegnap fékhiba miatt meghalt az utas. Taki javította? Kösz az infót. Taki taxizik, most éppen parkolóházról beszélnek az utassal, meg olyanokat mondanak, hogy tönkreteszik a várost. Pedig még nem is a Demszky a főpolgármester. A szimpatikus utasról kiderül, hogy csaló, lelép egy átjáróházon át. Eközben Lenke és Fogtündér párosát látjuk, Lenke keresztrejtvényen akar kocsit nyerni, de lekésett róla, Fogtündér viszont megy Erdészkéhez. Give peace a chance, mondhatnánk.

Etus Juniorral vásárol, amikor Etus szájából az ominózus mondat elhangzik, igen, ennek itt volt az ideje, hogy kimondjuk: Julcsi debil. Zöldséges Józsi is panaszkodik, minden drága, nincs vevő. Fröccsöt is inna. Junior beáll kofának, meg ezentúl dolgozni is fog Józsinál (hűha, ez nem jó ötlet, nem egy matekzseni, a szorzótábla sem megy), Etus meg viszi Józsit fröccsözni. Junior jótékonykodik, nincstelen vénasszonynak ad gyümölcsöt, de megható. Józsi szerint nem annyira.

Jutkát próbálja meg a tanári kar vigasztalni, már azt hinnénk, hogy Feri kampó, de nem, csak a feje fáj, meg alig beszél, de Jutka nagyon fél. Viszont remek alkalom nyílik arra, órarendkészítés címszóval, hogy a feleslegessé vált orosztanárokról, meg a testnevelés elkurvulásáról ordítson Bástya egy két percet. A mai részben megint nagyon aktuálisak vagyunk politikailag. Kapcsolunk Ferire, akinek az orvosa... na lehet találgatni... hát persze, hogy Karesz. Ez tényleg hihetetlen. Ferinek agyrázkódása van, még marad bent. Érkezik a gázoló, elővezet egy hattyú halála lightot, majd távozik. Feri szerint no para, mert ő ugrott be a kocsi alá.

Erdészke megy haza az erdei magányba, de már ott sincs nyugalom, Fogtündér alkotott valami patkánymérget, azzal várja, meg a hülye vigyorával, valaki nyomjon már be egy boxert a szájába, plíz. Némi évődés után közli a mi Forestünk, hogy Gyümike csoda egy lány, nagyon szereti, meg köszöni, hogy megelőzte. Kaja után séta jön, egymás fejéhez vagdossák sérelmeiket a fiatalok, majd végül mégis belemegy Fogtündér az eltartási szerződésbe, ezt Forest csókkal honorálja. A végkifejletről megint lemaradunk, a Szomszédok Night sorozat pedig sokkal érdekesebb lenne.

A mentőszobán megy a szokásos politizálás: szólásszabadság, szakszervezet, belépés, kilépés, ugyanaz, nem, mert más, központi, nem központi, demokrácia, diktatúra, kibebaszott unalmas. Szerencsére csöng a telefon, valaki napszúrást kapott. Szegény nőci úgy néz ki, mint akit leöntöttek Piros Arannyal kevert Erős Pistával, és bevágták egy szaunába, majd ott hagyták pár órára, érkezik a férje, aki megkapja a szokásos lebaszást Ádámtól. Ne vidd a feleséged pöcegödörbe, másnaposan fürdeni, különben, a „Fel vörösök, proletárok”-at nem kell szó szerint venni, amúgy meg te IS egy gyökér vagy, idén már nem napoztok, utálom a világot, magamat, ezt a sorozatot, unom magam.

Etus Charlotte-ot Seniorhoz küldi kozmetikába, jön GG Junior képeivel, érzelgősködnek egy sort, majd Etus közli Charlotte főbb paramétereit: özvegy, gazdag, szexéhes. GG egyből szerelmes lesz. Flowerpower autóval várja a megszépült Sacit, aki közli, hogy Etus egy sárkány, nem érti, miért őt választotta, amikor bezzeg ő. Erre Etus kiszáll a kocsiból, Charlotte süllyed egyet a betonnal együtt, majd elhúznak vacsorázni. Snitt. Jutka érkezik a kórházba, de Bőhmtől tudja meg, hogy Ferit átvitték egy másik kórházba. Csak egy extra vizsgálatra, semmi komoly. Jutka Ádámmal tér haza, Senior ott tartja maguknál, Junior eltűnés alatt van, de előkerül, a piacon volt.

Sümeghynek köszönhetően ismét zenés betét hallunk, ez már nagyon kellett, mert hát a Szomszédok musical is. Lila Pause sakálkodik az előtte ülő két rémséggel, hogy kuss legyen, de a koncert nagyon tetszik neki. Le is stukkolja a retiküljével az egyik kriptaszökevény frizkóját a nagy tapsikolás közepette. A koncert elhálása ismét elmarad, Oszkár von Seggfejfalva az öltözőben hagyta a kulcsát, Bőhm kórházban van, nincs kulcs sehol, Lillácska pedig kiakad azon, hogy Sümgehy hozzá akar menni. Nahát mert nehogy már! Grrrhhhh...

Címkék: szomszédok
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

váj mí 2009.08.13. 12:09:54

Szomszédok Night... ez nagyon tetszett :)
Etuson valami réééémes az az epres/szamócás/málnás vagy milyen förmedvény. És még láthatjuk rajta később is, brr! Esztétikai és jóízlés elleni terrorista a "művésznő". És nemcsak a ruhái miatt.
Apropo, Etus ruhái. Emlékszik valaki a 3 színű barna (köztük fosszín, naná) felsőjére? Hangosan felröhögtem, amikor az Életképekben ugyanazt a felsőt fedeztem fel a fogdokivá avanzsált "művésznőn" .

Gabba 2009.08.13. 12:36:29

Oszkár von Seggfejfalva :D
Végre lenne kivel, lenne hol, erre egy ilyen hibát elkövetni!

Borcsika 2009.08.13. 13:16:11

"Oszkár von Seggfejfalva az öltözőben hagyta a kulcsát, Bőhm kórházban van, nincs kulcs sehol, Lillácska pedig kiakad azon, hogy Sümgehy hozzá akar menni. Nahát mert nehogy már! Grrrhhhh..."

Pedig dughattak volna...

Csúcs volt, egyébként.

Köszi Rambaldi.

Borcsika 2009.08.13. 13:18:33

@váj mí: akkor onnan volt olyan ismerős az a felső. én is néztem. meg azt is, hogy állandóan az van rajta.

váj mí 2009.08.13. 23:05:59

@Borcsika:
Onnan bizony. Én csak azon csodálkozom, hogy Ádámka (a Horvát) nem szól rá az asszonykájára (a Karcs-Karola-Etusra), hogy ezek a felsők meg a tapadós nacik már a Zs - kategóriás aerobic-klubokban is ultragázok, nemhogy tévéképernyőn, uszkve 2 évtizede. De még ha váltogatná őket! De lófaszt, mert nem, ugyanazok a "békebeli" darabok köszönnek vissza 2008-2009-ben, mint 1987 és 1999 között :P

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.08.23. 14:49:28

@váj mí: Dehogy gáz, éppen akkor volt nagy divatjuk, minden nő ezeket hordta, rendkívül szexi volt, amikor a szottyadt vénasszonyok a hupilila cicanaciban a Lánchídon korzóztak :o)
süti beállítások módosítása