Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x12 - Keefe

2009. augusztus 13. 16:00 - zenoli

Tommy sündörög a laktanya raktárában utcai szerelésben, láthatóan még nincs szolgálatban, bár valamiben töri a fejét, az már világos. A kutya is vele van, aki amíg Tommy túr a régi kacatok között, birkatürelemmel nézi a dilis gazdit. Ő hamar meg is találja, amiért jött, Jimmy egyik régi tűzoltó kabátját, de hogy mit akar vele, az egyenlőre rejtély. Ezután a kis közjáték után elégedetten megy ki a konyhába, ahol Mikey álldogál bárgyú mosollyal az arcán, nagy az öröme, mert a váltás éppen az előbb dobta meg egy üveg whiskey-vel visszatérését ünnepelvén. Tommy-nak ez nem annyira tetszik, és szépen kéri Mikey-t, ne igyon már ő is szolgálat közben, mint mindenki más, úgy látszik most már ő az első számú lelkiismeret. Mikey persze úgy gondolja, hogy nem Tommy-nak kéne tanácsokat osztogatnia ismerve a háttértörténetét, de viseli az okoskodást, mégis ő a rangidős. Miután ezt jól megbeszélték, Tommy fekszik be az alvószobába azzal az indokkal, hogy sok a papírmunka és itt kell maradnia, gyanús ez nekem.

Mickey érkezik, aki láthatóan nagyon el van anyátlanodva, bár azt persze sosem vallaná be, mégiscsak Gavin vér van benne. Szeretné elhívni Tommy-t egy nem családi alkeszgyűlésre, de a másiknak ehhez nem igazán fűlik a foga, de ha már összefutottak, elmeséli, hogy új hulla látogatja, akinek nincs arca, de állandóan vallási irányba tereli a beszélgetést. Mickey szerint, aki ugye egy kiugrott pap lenne, ez a megnyilvánulás jel akarna lenni, ha Tommy értene a szóból. Aztán mivel láthatóan a másik nem igazán veszi az adást, inkább távozik, nem most akar hosszú és fájdalmas igazságokra rávilágítani. Lou érkezik haza, aholis a még mindig ott leledző pincérhölgy főz ismételten, és már viszi is az érkező elé a kóstolót, de Lou ellenáll a kísértésnek, és bevallja férfiasan, hogy ő ezt nem tudja tovább csinálni, bűn, meg minden, és amúgy is ott van Mike, az unokatestvér. Latrina-mert így hívják a szakácsnőt- ezen jól besértődik, és viszi is a mennyei mannát a kuka felé, hogy akkor ő majd jól kidobja. Több sem kell Lou-nak, szívja vissza mindjárt az előzőekben kifejtetteket, és megadóan vetkőzni kezd, mert ugye valamit valamiért, csak az a drága étek ne vesszen kárba. Főcím.

Mentésre sietünk, nem a mi barátaink a sorosak, hanem az italozós másikak éppen. Az egyik néz bele a tükörbe, és meg merne rá esküdni, hogy valaki lóg a kocsi hátulján. Ez nagyon foglalkoztatja, szól is a másik kocsinak, maradjanak már le egy kicsit, és nézzék meg, mi a helyzet. Ez így is történik, de minden tiszta, megy is egyből a cikizés, biztos sok volt a tüzes víz, azért látott félre. A tűz helyszinére érvén fordulhatnak is vissza, téves riasztás volt, de a koma, aki az alakot látta a tükörben, előbb saját szemmel is meg akar győződni, hogy nincs potyautas. Nincs.

A laktanya előtt Natalie várakozik, Franco-t akarja látni, aki jön is ki, és olyan, mint egy sértett hercegnő. Natalie azért jött, hogy elmondja, pár hétre Chicago-ba megy munkaügyben, és jó lenne, ha addig valaki vigyázna Rich-re, mert el akarja venni a barátnőjét, és félő, hogy megpattannak, ha nincs gardedám. Franco, mint mondtam éppen durcás, és oda is böki a csajnak, hogy vigyázzon rá a kamionos haverod, vagy akinek két anyja van. Persze ez sem lehetőség, mert Rich csak Franco-val érzi jól magát, tehát marad az esdeklő tekintet és a megenyhült férfiszív. Natalie mehet Chicago-ba gondolkozni kettejükről, Franco meg nyert egy plusz púpot a hátára.

Tommy érkezik Valerie-hez, és mivel ő egy tanulékony fajta, már venné is le a pólóját, hozott a boltból kaját is, piát is, ez sem lehet akadály, mehetne a dugás, de csak egy tenyérrel találkozik az arca. Kiderül, hogy Val látta őt a főnök lányával enyelegni az étteremben, és ez szerinte köcsögség. Tommy nem érti, ez miért baj, hiszen ez nem egy rendes kapcsolat úgy sem. Val ezt nem így gondolja, mert szerinte minden férfi erre vágyik, na ezek is jól elbeszéltek egymás mellett.

Miután Tommy férfiassága visszacsomagolódott a jégeralsóba, ő már az utcán sétál, amikoris telefonon hívják, hogy a Colleen Gavin névre kiállított hitelkártyán volt két nagy tétel, egy 5000 dolláros ékszerészes, meg egy 2000 dolláros lemezstúdiós, kéne a megerősítés, hogy mehet a dolog. Tommy nem kicsit lesz ideges, az összeg még hagyján, de lelki szemei előtt máris sok kis orrpirszinges kisbaba nagypapájaként látja magát, és ez nem igazán tetszik neki. Hívja is Colleen-t, aki csak a lemezstúdióról tud, de a gyűrű hallatán nem kicsit lesz izgatott. Tommy viszont nem akarja megvárni, amíg a rémálom valóra is válik, megy Tony stúdiójába, hogy helyrerakja a srácot. Ott éppen lemezfelvétel menne, van ott pár ember, meg egy szőke lány is, aki szerint Tony a világ legtehetségesebb embere, na persze, a szerelem vak. Tommy-t ez nem érdekli, viszont azért a miheztartás végett összetöri a gyerek gitárját, hogy az végre méltóztasson kikúszni a stúdióból beszélőre. Mikor a szemére hányja, hogy hogy mertél gyűrűt venni a lányomnak, kiderül, hogy az nem is Colleen-é lesz, hanem a szőke csajé, akivel csak most találkozott, de szerelem első látásra satöbbi. Tommy ennek annyira megörül, hogy jobban nem veri szét a gyerek képét, inkább szivélyesen gratulál, a gyűrűt meg nászajándéknak felajánlja, mert rendes.

Gavin gyűlésen vagyunk egy általános iskolában, de már a vége fele lehet a dolog, mert Teddy is, és az ügyvéd tesó(?) is egy-egy sarokban áll, biztos valami rossz fát tettek a tűzre. Ki is derül, hogy egymást basztatták, ölre is mentek valami hülyeségen, törtek a bútorok, aztán ez lett a vége. Mickey ki is jelenti, hogy az lesz a legjobb, ha ezentúl mindenki önállóan jár el gyűlni, ezennel ünnepélyesen feloszlatja a családi mókát, vége a jó világnak.

Este van, eljött Sean kocsmabeli beavatásának ideje. A mókában nem csak Lou és annak unokatesója, hanem Mikey is részt vesz, magyarán egy kanmuri van kilátásban. Lou kuzinja szerint Sean ránézésre nem sokáig fogja bírni, és valóban, pár pohár után már enyhén mólésan beszél hülyeségeket. A nőzési ösztön is feltámad benne, a pultnál észre is vesz egy észbontóan gyönyőrű nőt, aki sajna csak az ő és az alkohol szemében az, amúgy egy sima átlag. A többiek persze röhögve biztatják, menj már, megéri, mert persze ők is látják, hogy a nő minden, csak nem szép. Nem számít, Sean felszedi a hölgyikét, és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, csak sajna eljön a másnap, amikoris az ébredéskor szembesül a nő valós kinézetével. Ez annyira sokkolóan hat rá, hogy ahogy van, pucéran menekül el tőle.

Az este Franco sem unatkozott, ő és Fekete Shawn egy másik bárban múlatták az időt, ahol persze Franco sem sörözni akart elsősorban. Nő felszedve, megdugva, Natalie felejtve. Másnap van, mentés színhelyére sietünk, Tommy ismét dupla műszakot vállalt, láthatatlan segítségként van jelen a tűzben. Ki is ment egy komát, közben azonban a többiek bennragadnak a tűzben, oda is elkél a szorgos kéz. Megy is, eloltja a tűzet, és elfut, nehogy meglássák. Azonban nem volt elég ügyes, mert a laktanyában többen is látni véltek egy Keefe egyenruhás valakit, mindenki szerint csakis szellem lehetett az illető. Mindenesetre a pia a kukában landol, inkább mától kávé lesz helyette, már megérte a titkos akció.

A laktanyában vannak a legények, amikoris Colleen száguld be elszontyolodott arccal Tommy-t keresve, ezek szerint már tudja a jó hírt. Fekete Shawn úgy néz rá, mintha csodát látna, pedig csak egy hisztis tyúk sétál el az orra előtt, de hát úgy látszik ő is a mazochista férfiak közé tartozik. A lány közben megtalálja az apját, és először sírva borul a mellkasára, hogy elpanaszolja, Tony lapátra tette, majd inkább az agresszivitást választja, és rúgja jól sípcsonton Tommy-t, hiszen részben az ő hibájából állt elő a jelen helyzet. Miután ilyetén módon levezette a benne rejlő feszültséget, távozik, Fekete Shawn-nak meg folyik a nyála, bár Lou óva inti bárminemű piszkos gondolat megfogalmazódásától is. Majd a főnök száguld elő a barlangjából, ő is Tommy-t akarja. Meg is találja, és majdnemhogy meg nem veri, mert azt kellett hallania, hogy Tommy megfogta a lánya mellét, micsoda dolog már. Needles azonban kiáll a fiaiért, és beszól az öregnek, hogy nem kellett volna pont Tommy-val randiztatnia a gyereket, most meg csodálkozik, hogy volt valami kettejük között, előbb kellett volna agyalni ezen. Mindenesetre az öreg kinyilatkoztatja, hogy ezentúl Tommy-n lesznek a szemei, egy rossz mozdulat, és repül.

Öltözöben vagyunk, Fekete Shawn veszi át a munkás cuccát, jön Mikey, akinek ránézésre valami böki a csőrét, hamar ki is derül, hogy az utcai hokin történtek. Vagyis kissé mérges Fekete Shawn-ra, amiért az kihasználta őt, és visszaélt a Tommy Gavin-ről adott infókkal a játék során. Fekete Shawn azonban magasról tesz Mikey-ra, és mikor benyögi, hogy tudom, hogy a szíved mélyén gyűlölöd Tommy-t, mégis olyan akarsz lenni mint ő, Mikey majdnem nekiesik, és viszont, úgy kell a srácokat széjjelszedni. Szerencsére riasztás van, menni kell menteni.

A mentésen részt vesz ismét Tommy is, aki amikor senki nem néz oda, lopakodik be a tűzbe lábujjhegyen, és amilyen szerencsés, az első ajtón belül, amit kinyit, talál is egy nőt az ágyban fekve. A hölgy nincs igazán megrémülve annak hallatán, hogy ég a lába alatt a talaj, inkább egy kis szerelemre vágyna, amit Tommy sem utasít el egyértelműen. A nő tapad is rá egyből, és közben még az ajtót keresni is van idő, nem semmi. Aztán végül az egész berobban, úgy ahogy van, na ettől már a nő is beijed, de nem kell félni ott van Tommy, aki miután biztonságosan elhelyezte a szegény szerencsétlent, diszkréten távozik. A többiek meg is találják ott, ahol Tommy hagyta, és kérdezik egyből, hogyan került oda ahova. Ő meséli, hogy egy magas, kedves, vörös tűzoltó mentette ki. Mindenki röhög, hogy hiszen ez úgy hangzik, mintha Gavin lenne, pedig biztos nem. Egyedül Lou az, aki nem nevet, hanem elgondolkozik a hallottakon, megvan a következő részre a beszédtéma kettejük között.

Címkék: ments meg
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hex.kelly 2009.08.14. 07:59:00

Köszi a hogyvoltot, sajnos lemaradtam róla, de most bepótolhattam.

Egy kérdés: Lou (kuzinjának a) csajának a nevét rendesen Latrinának ejtik, vagy valahogy másképp? Mert olvasva most kora reggel kis híján lefordultam a székről nevettemben.

zenoli 2009.08.14. 09:34:36

Szívesen:)

Jaja, a csaj nevét úgy ejtik, ahogy írják, elég érdekes, nem? Én is egyből asszociáltam rá persze:)
süti beállítások módosítása