Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x16 - Ki vagy te?

2009. augusztus 12. 11:00 - leeann

Faith nincs jól, miután Buffy kiütötte, így a rendőrség helyett először kórházba viszik. Joyce nem tudja megérteni, hogy Faith miért viselkedik úgy, ahogy. Buffy viszont elég fura, és eléggé félvállról veszi a Faith kérdést. Megfürdik, majd nagyon furcsa dolgokat gyakorol a tükör előtt, miközben Faith magához tér, és őrjöngve próbálja elérni, hogy elengedjék. Faith nyugtatót kap, mert haza akar menni az anyjához. Oké, azt hiszem, itt kezd világossá válni, hogy mi volt az a ketyere, amit Faith használt.

Valami testcserélő lehetett, ugyanis szemmel láthatólag Buffyból Faith lett és fordítva. FaithBuffyval úgy bánnak, mint ha ő lenne az igazi gonosztevő, és ez ellen teljesen tehetetlen. Közben Will Taránál van, és mivel nem igazán tud a csapat Tara létezéséről, így vöröske jelenleg biztonságban van. BuffyFaith is próbálja megszokni az új önmagát, de amikor pont az a rúzs kell neki, ami Faithként is kellett neki, Joyce kezd valami turpisságot sejteni az állánya új viselkedésében.

Mindeközben FaithBuffyt elszállítják valahova és erős nyugtató hatása alatt van, de mielőtt a rendőrök elérnék a célt, egy piros páncélautó fegyveresekkel az útjukat állja. A fegyveresek kikapják FaithBuffyt a kocsiból, és az Őrzők tanácsa nevében letartóztatják, vagyis bevágják a nagy piros páncélautóba a magatehetetlen lányt. Közben BuffyFaith elmegy Gileshoz és a csapathoz, ahol megtudja, hogy az őrzők tanácsának a tisztogató egysége elfogta azt a Faith-t, aki nem ő. Faith így „álruhában” megtudja, hogy a csapat igencsak utálja őt és a vesztét akarják.

Gilesnak is kezd valami gyanús lenni, mert amikor megemlíti Adamet, úgy tűnik, mintha Buffy megfeledkezett volna róla, pedig a vadász ritkán felejti el az aktuális ellenséget. Azért BuffyFaith kivágja magát azzal, hogy ő őrjáratozni megy, és minden rendben lesz. Az őrjáratozást az első klubban kezdi, ahol ropja vagy 5-6 pasival. A legviccesebb az, amikor Spike-ot sem ismeri fel. Azért persze Faith is bevágta a véreskezű vámpírok enciklopédiáját, ezért mikor Spike „bemutatkozik”, Faith vágja, hogy ki ő.

Sőt amikor arról is értesül, hogy Spikenak ártalmatlanító chip-je van, úgy érzi, kezd képbe kerülni a jelenlegi viszonyokkal. BuffyFaith olyan szinten csavarja el Spike fejét, hogy a vámpír majdnem ölebbé válik a lány közelében. Persze ezt Spike nehezen viseli, úgyhogy azonnal megígéri a szőke vadásznak, hogy ha chip-telenítik, ő lesz az első a halállistán. Közben Adam meglátogatja a vámpírok rejtekhelyét némi tanulmányozás és ölés céljából.

Nézzük meg, mi van FaithBuffyval! Az eredeti vadász láncra van verve és próbálja elmagyarázni a tisztogató embereknek, hogy ő kicsoda, de azokat ez nem érdekli, csak az, hogy leszállítsák őt Angliába. Később Will próbálja bevezetni Tarát az ő világába, amibe a Bronze is beletartozik, és ahol Buffy éppen nagyon vidáman elvan járőrözés helyett. Will kap is az alkalmon, és bemutatja Tarát Buffynak, akit teljesen hidegen hagy a lány. Persze a Faith szemével megáldott Buffy azonnal észreveszi, hogy Tara nem csak baráti érzéseket táplál Will iránt.

Azért akad munkája BuffyFaith-nek, mert egy vámpír lecsapott egy lányra, de persze egy vámpír Faithnek se kottyan meg, úgyhogy sima ügy volt. Közben Will hazakíséri Tarát, BuffyFaith pedig elindul Rileyhoz. FaithBuffy sem lopja az időt, és csapdába ejti az egyik őrt, akinek a társai inkább hagyják őt meghalni, minthogy elengedjék a lányt. Tara és Will hazaérnek, és a boszi lány közli Will-el, hogy akivel ma találkoztak, az nem Buffy volt. Tara tud egy varázslatot, amivel Will megtudhatja, hogy mi kerítette hatalmába Buffyt.

Miközben a lányok varázsolnak, BuffyFaith elmegy Rileyhoz, hisz nem hagyhatja ki, hogy le ne nyúlja a vetélytárs pasiját. BuffyFaith hozza saját magát, de Rileynak ez nem jön be annyira, mint Spikenak. ÁlBuffy és igazi Riley nagy csókolózásban törnek ki, de lassan akár véget is érhet a móka, mert Tara és Will már elkezdték a varázslatot. Riley a szex végén szerelmet vall Buffynak, de az ilyen jellegű érzelemnyilvánítás mindig kiborította Faith-t,  ahogy most is, és igyekszik menekülni. Közben Adam még mindig a vámpírokat tanulmányozza, és arra tanítja őket, hogyan kell félelem nélkül élni.

Másnap az őrzők arra kapnak parancsot, hogy öljék meg Faith-t, aki most nem igazán Faith, és talán még ügyesebb is, mint Faith, úgyhogy kijut az őrzők fogságából. Közben BuffyFaith a repülőtéren van, és el akar utazni valahova. Persze közben FaithBuffy is eljut Gileshoz és megpróbálja neki elmagyarázni, hogy ő kicsoda és mit akar. Giles némi kérdezz-felelek után elhiszi, hogy Faith testében Buffy van. Will és Tara is befut, és a vöröskének nem kellenek kérdések, ő azonnal tudja, hogy Faith és Buffy helyet cseréltek, mivel a bűbáj megmutatta neki. És ha már varázsoltak, akkor egy ellenszerkezetet is csináltak, ami zöld.

Adam addig jutott a vámpírokkal, hogy az élőhalott csapat betör egy templomba és hívőket tartanak fogva, erről persze FaithBuffy és BuffyFaith is értesül, és mind a két vadász arra veszi az irányt. Riley is a helyszínen van és próbál intézkedni, mert tudja, hogy a templomban nem emberek az elkövetők. Elsőként BuffyFaith ér a helyszínre, és azonnal elindul befelé. Miközben Faith próbálja lebeszélni a vámpírfalkát a gyilkolászásról, megérkezik Buffy is, és hamarosan már csak hamu marad a vámpírokból.

Amint a vámpírok múlt időbe kerülnek, a két vadász csap össze, ahogy az várható volt. Természetesen hamarosan újra kezet fognak a lányok, csakhogy most visszacserélik magukat, így Faith újra Faith, Buffy pedig újra Buffy lett. Később Buffy megtudja, hogy Faith elment nyom nélkül, és Giles szerint a tanács is békén hagyja. Szegény Riley nem érti, hogy történt ez meg, de az a nehéz ügy, hogy tulajdonképpen a fiú megcsalta Buffyt Buffyval. Faithnek azért sikerült elvenni valamit Buffytól, és most egy tehervonaton tart ki tudja merre.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása