Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x08 – 13:00-14:00

2009. augusztus 12. 13:00 - Milo Rambaldi

13 óra van, ott hagytuk abba, hogy kiderült: Bauer apuka a főgeci, elárulta az egyik fiát (aki szintén genya, mert a saját bátyját akarta többször is megölni), megölte a másikat, Morrist Mekkmester tervével és ajánlásával elrabolta Abu Fayed, mert atombombát akar vele szereltetni (na ez érdekes lesz, Morris természetét ismerve), Tom Lennox terve pedig vakvágányra futott, mégsem lesznek a szabadságjogok a mostaninál jobban korlátozva, Karen hiába mondott le.

Jack a helikopterben ül, amit küldtek érte, megy Mekkmester és Morris után, szegény Chloe viszont nincs a helyzet magaslatán, ki van akadva, ami jogos, Billy Boy fel is menti a feladatai alól ideiglenesen. Milo ül be a helyére. Érkezik a hír, hogy Gray meghalt, Bill ezt továbbítja Jacknek, azt is, hogy elképzelhető, a vallatás alatt adott szerek miatt állt meg a szíve. Ja, meg apuka plusz injekciója miatt. Vén rohadék. Milo közben megtalálja a műholddal Mekkmester Maseratiját, amivel Morrist elrabolták. Morris közli a jó hírt, hogy tudja, ki rabolta el, semmi új nincs a nap alatt, szőkepicsa egyből pánikba esik.

Mekkmester is meg van lepődve, akkor még jobban, amikor Jack érkezik helikopteren. Autós-helikopteres üldözés következik, Mekkmester ügyes, behúz egy ötszintes autópálya-kereszteződés alá, ahol másik autóba ülnek, közben Morris picsusznak mondja, hogy ha sokan meghalnak a maradék négy atombombában, akkor te leszel a hibás, na oldozz el gyorsan. De a hét milla erősebb indok a szőkének, mint párszázezer ember. Fayed telefonál, hol vagytok már? Ne az eredeti helyre gyertek, hanem máshová. Meki éppen a GPS-t programozza, amikor a szőke pofánlövi, és kibassza a kocsiból. Wow. Morris is ezt mondja, de a picsóresz ordítani kezd, hogy KUSS! Viszlek Fayedhez, enyém lesz a hétmillió, és eltűnhetek, hiszen a CTU nem is tudja, hogy a világon vagyok. Hiszed ezt most, kiscsillag, három perc múlva Chloe azt is kideríti, gyerekkorodban hányszor tettél krétaport az énektanár kávéjába. Tikktakktikktakktikktakk.

Tom Lennox próbál Kismedve lelkére hatni, de nem megy. Kismedve megköszöni a segítségét, örül neki, hogy Tom mellette van, de akkor is nem. Tom berohan az irodájába, dührohamot kap, Reed, az asszisztense, aki Karen eltávolításában segédkezett, nyugtatná, de hiába, Tom le akar mondani, Reed pedig menjen, és írja meg a lemondását. Reed ezt nagyon nem akarja, egy Carson nevű ürgével beszél, hogy gáz van. Ha Tom megy, akkor neki is mennie kell, ez pedig veszélyeztetné a céljaikat. Carson ötlete: avassuk be Tomot. Reed igent mond, megy is vissza. Közben Kismedvének szólnak, hogy Jasszer befutott LA-ből.

Milo nem találja Morrisékat, közben érkezik Marilyn, Gray felesége, akivel Bill közli a hírt, Marilyn annyira nem tűnik összetörtnek, de boncolást akar, meg is kapja, majd apóssal nézhetik. Szegény kölyök már nem veszi ilyen jól a kanyart. Telefonál Jack, megtaláltam Mekkmester hulláját, egy szőke műpicsa látta a másik szőkét, amint Morrisszal elhajtott, most vizsgálom Meki telefonját, öt perccel a halála előtt volt hívása. Eközben a szőke és Morris megérkeznek Fayedhez, aki nem akar fizetni, csak ha kész az atom-átalakító. Morris ezt nem akarja, fa testápolóval próbálják jobb belátásra bírni. Semmi áram, savval locsolás, meg seggbedugás fúrószárakkal? Abu barátom, hová lett a kreativitásod? Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Milo töketlenkedik, nem bírja megtalálni Fayedet, beugrik Chloe, aki kezd magához térni, és két másodperc alatt megtalálja. Ezért szeretjük Chloet., Jack megy is a helyszínre. Kapcsoljuk a Fehér Házat, érkezik Jasszer, Kismedvével leülnek dumálni. Kismedve azt szeretné, ha Jasszer TV-beszédet mondana, amiben megszólítja az iszlám közösséget. Jasszer ordít, hogy én ugyan ezt nem, de Kismedve hangosabb, szarok arra, hogy mit akarsz, ezt fogod csinálni, különben ellövetem anyád fél seggét Irakban, te szemét.

Jackék érkeznek az épület elé, ahol Fayed van, de túl sokan vannak bent, nem tudni, hol van Abu, a szőke és Morris. Jack ötlete: tűzriadó, mert akkor mindenki kimenekül. Chloe és Milo álriadót csinálnak, meg is szólal a riasztó, de Fayeden látni lehet, hogy kezd felmenni a pumpa, lebassza a hangszórót, tudja, hogy a CTU hülyéskedik, Morrist kihalássza a fürdőkádból, ahol eddig fojtogatták, majd egy falhoz állítják. És előkerül a fúrószár... egy akkus csavarhúzóval, Morris bal vállába fúr a fúrószár-fetisiszta Abu. Jön a szőke, én mennék, indul már a vonatom, messze a pályaudvar, nem is kell az a hétmillió. Mennél? Kérdezi Abu, jó akkor elszállít a Mennyország Tourist. Bumm a fejbe, szőke kampó. Morris hörög, jön a fúró, de azt mondja, megcsinálja. Tikktakktikktakktikktakk.

Fehér Ház. Reed próbálkozik Tomnál, elővezet egy, ha más lenne az elnök, más lenne a hangulat kezdetűt beszédet, de Tom kérdez. Ki van emögött? Reed nem mond semmit, csak annyit, hogy Tomnak is jobb lenne, ha az alelnök lenne az elnök. Nade az elnököt elmozdítani nem lehet csak úgy, mondja Tom. Nem is elmozdításról van szó, hanem azonnali akcióról. Nocsak. Tom is így gondolja, Reedet kihajítja. Közben Morris végez az újraprogramozással, Abu hozza a bombát, élesítik, bomba működik, Morris mehet a levesbe, de jön a CTU, mindenkit lelőnek, Fayed elmenekül, Morris túléli. Jack rálel a szőkére a fürdőben, meg rálel a bombára is, Abu otthagyta ajándékba. Szól a CTU-nak, Houston, baj van. Tikktakktikktakktikktakk.

Jön a közröhej, Jack atombombát szerel, Chloe adja az utasításokat bentről. Bármiféle erőszakos cselekmény azonnal robbantja a cuccot. Csavard le a tetejét, kapcsold le azt a kettőt, ez majd megállítja az időzítőt. Az is kiderül, Abu hogy szökött meg, a szellőzőrendszeren és a csatornán keresztül kiment, lopott egy mentőhelikoptert és huss. Ez az Abu gyerek fúró- és pöcefetisiszta. A bomba persze nem áll le, aztán a remegő kezű Jack az új használati útmutató segítségével leállítja. Mindenki boldog, de Morris belerondít az örömbe: az indítóeszközt Fayed magával vitte. Jack csúnyán néz: megcsináltad neki? Morris is rondán néz: én bazmeg nem arra keltem három évig, hogy átfúrják a tökömet, OK? Ugrunk Tomra, aki meglátván a jó hírt, hogy Abu bármikor robbanthat, úgy dönt, hogy mégsem mond le. Sőt, szól Reednek, hogy szeretne vele beszélni a kis tervéről. Kismedve percei meg vannak számolva? Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hebrew_hammer 2009.08.19. 14:46:13

Az a helyzet, hogy Gray feleségébe még akkoron szerettem bele, amikor a Jóbarátokban kiszolgálta Rosst és Rachelt a bababoltban és leindianajones-ozta Rosst.
süti beállítások módosítása