Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x11 - Körforgás

2009. augusztus 06. 16:00 - zenoli

Tommy érkezik a laktanyába utcai szerelésben, biztos a melóba jönne, de hiába, mert az őrs teljesen üres, mindenki eltűnt valahova. Néz be a konyhába, ott csak a disznóól fogadja meg az ördögszekerek, valamint egy darab bömbölő tévé, ami hírül adja, hogy tűz ütött ki itt és itt, bátor tűzoltók is haláloztak el az eseményben, neveket még nem tudunk. Ez kicsit sokkolóan hat Tommy-ra, egyből kezd is rohanni kifele, és hát azt kell ám látnia, hogy a lángoló épület éppen mellettük van. Megy is oda, de már csak Needles ölelő karjaiban találhat vigaszt, mert minden társa halott, fekszenek a hordágyakon, ezt most sajna nem élték túl. Needles itallal kínálja Tommy-t, mert az gyógyír minden bajra. Erre riad fel szegény, mert persze ez csak álom volt a javából, de freudi tartalmakkal mindenképpen bíró fajta. Nyúl is egyből a telefonért, hívja a laktanyát, ahol is Sean veszi fel, és beszámol arról, hogy igen elvileg mindenki jól van, senki nem hullott el az elmúlt időszakban, bár én igazából nagyon odavagyok, mert tegnap nagyon beittam, aszem alkoholproblémám van. Tommy-t ez már nem érdekli, főleg, hogy kamu is a dolog, bontja a vonalat, és megkönnyebbült sóhajjal dől vissza a csótányok közé. Főcím.

Reggeliidő van, Tommy is egy étkezdébe indul, hogy bekapjon pár falatot, de már kora reggel telefonon zargatják, a név nélküli nő az, akinek éppen kangörcse van, és Tommy lomposára fáj a foga. De ez a lompos bizony most a nadrágban marad, mert munkába is kell menni, plusz a gazdája egy minimális kommunkiciót akar ebbe a kapcsolatba csempészni, legalább annyit, hogy mi a neve a luk gazdájának. Nő nincs oda az ötlettől, hogy lelki életet is kell élni, de beleegyezik, hogy főz egy vacsorát, oszt lehet tippelni a névre is, legyen meg mindenki öröme. Jön egy másik telefon is a bontóból, mégpedig egy figyelmeztetés formájában, el kéne vinni a nemrégiben elvontatott kocsit, különben elárverezésre kerül a drága. Tommy-nak a szemöldöke sem rándul erre a hírre, és ezt megneszelvén alkudozni is kezd a bontólegény, jó üzletet szimatol. Valóban az év hülyéjével hozta össze a jósorsa, mert Tommy csak egy másik autót kér a csodajárgány helyett, valami jó kis alsókategóriásat. Bontóskoma persze tud megfelelőt, üzlet megköttetett.

Lou érkezik haza, ahol is a százkilós hölgyike tevékenykedik, éppen süt-főz, méghozzá csokoládés pizzát mályvacukor öntettel, és ez olyan gerjedelmet okoz Lou-ban, hogy az első harapás után majdnemhogy rá nem ugrik a nőre, meglátszik, hogy a férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út. A Tommy által lejmolt autó is megtalálja végleges gazdáját, méghozzá Colleen személyében, aki nem örül, mert sehol egy Porsche, vagy BMW, csak egy szaros WV Jetta-t kapott ingyen és bérmentve, megértem na. De persze azért nagy duzzogva elfogadja, és nem is szarozik sokat, pattan bele, és tép el, apjára hagyva a babát. A terv persze pont ez lett volna, így a kicsi újra Sheila szerető karjai közé vándorolhatott, aki alig fér a bőrébe ettől a fordulattól.

Este van, a név nélküli nőnek is fény derült a személyazonosságára, Valerie-nak hívják, nem mintha számítana, mert névvel vagy név nélkül, őt egy cél hajtja, méghozzá az, hogy mielőbb nyeregbe pattanhasson. De Tommy ellenáll, beszélgetni akar, mert most ő a nő ebben a kapcsolatban, és a finom lelkének nem tetszik, hogy csak úgy használják. De persze nem sokáig folyik az elmés társalgás, inkább lesz belőle egy 10 másodperces gyors kamaty, ami után Tommy már húzza is a nadrágot, hogy hozzon a sarki ábécéből egy kis ezmegazt, már a megszokások vezérlik, nem semmi. A nő viszont éppen most akar beszélgeni, de most is csak arról, hogy lassítani kéne, mert már szexeltek vagy tízszer, és kezd uncsi lenni, jó lenne valóban megismerni egymást, és akkor majd talán már 5-10 percig is bír egy menetet, az lehetne a rekordkísérlet. Tommy-t ez a fejlemény sem dobja fel, inkább iszkol a boltba, még a vásárlás is jobb ennél a rémálomnál.

Közben Rich és Franco Natalie után leskelődnek, Franco meg is lát egy jóképű komát, és teljesen lelombozódik, hogy na, ebből sem lesz békülés, túl jóképű a srác. Aztán beesik A NŐ is, aki egy tök másik faszihoz megy oda, aki kamionsapkás, szemüveges ősgáz kinézetű. Na ezen már Franco teljesen fel is háborodik, merthogy erre a nyikhajra lett ő lecserélve? Aztán kitalálja, hogy most jól odamegy és megkéri újra Natalie kezét, aki majd nem tud ennek a romantikus gesztusnak ellenállni, és a karjaiba omlik. A bökkenő csak az, hogy Rich volt megbízva a gyűrűk helyszínre szállításával, de ő ennek a feladatnak nem tett eleget, ugyanis ő is nősülni készül, és oda kell a cucc. Franco erre mérgesen néz.

Laktanyában vagyunk ismét, Tommy érkezik, Lou várja azzal az örömhírrel, hogy a főnök lánya kereste, vissza kéne hívni, de még jobb volna újra elvinni valamerre, mert talán így van arra esély, hogy az öreg szemét ne szúrja többé, mert így szar nagyon a helyzet. Tommy tiltakozik, de belátja, hogy politikailag meg kell tenni ezt a lépést, nincs mese. Sean esik be, aki húúú de nagyon rosszul van, mondja, mivel tegnap megint nagyon kirúgott a hámból, megivott vagy két Long Island Ice Tea-t, és nem hiszitek el, hol ébredtem fel: a kanapémon. Durva mi? Lou és Tommy csak vigyorog a bajsza alatt, majd Tommy Sean kezébe nyom egy AA-s prospektust, amelyben 20 kérdésre kellene igennel válaszolni, és akkor ősalkesz vagy. Persze Sean-nak ez nem esik le, és mindegyik kérdésre nemleges választ ad, majd boldogan mosolyog, milyen okos is ő. Végül Lou szánja meg, és elhívja egy közös sörözésre, ahol ő és az unokatestvére fogják eldönteni, valóban vannak-e alkoholproblémák a háttérben.

Tévészobában vagyunk, hokimeccset kell nézni, Fekete Shawn értetlenkedik, szerinte ez egy szar játék, és amúgy is, tök könnyű. Több sem kell Tommy-nak, kihívja egy utcai hokiversenyre, hogy megmutassa, nem is annyira egyszerű a dolog, mint amennyire nagyszerű. Majd szóba kerül, ki kit pofozna fel, ha arról lenne szó. Franco Mikey-t mondja, aki szegény még mindig lábadozik, és nem tud védekezni. Sean Tommy-t csapkodná meg, aki ezen teljesen kiakad, és ő is Sean-t mondja bosszúból, pedig először Fekete Shawn-t akarta. Ezen meg Fekete Shawn akad fenn, tisztára mint az oviban.

Gavin gyűlésen vagyunk, és most nem Tommy lepukkant kecójában, hanem valami normális helyen végre, biztos ez majd jót tesz a lelkeknek, vagy mi. A mai napi téma a kárpótlás. A feladat az, hogy mindenki írjon egy listát azokról az emberekről, akiket megbántott az alkoholizálása miatt. Mindenki nagyon elkezd dolgozni, Teddy pedig Megs papírját lesi, és sértődik meg, hogy mi az, hogy ő nincs a listán, pedig anno amikor a lány 14 volt, telehányta a kocsiját is. Erre már visszavág Megs is, hogy te meg pár éve karácsonykor megfogtad a mellem. Ezen mindenkinek kikerekedik a szeme, de Tommy időben szól közbe, és újra Istenről akarna beszélni. Persze lehurrogják, mert már vagy 10 lépéssel előrébb vannak, hagyjuk már. De Tommy nem törődik a negatív felhangokkal, akkor is elmondja, hogy ő a minap biza imádkozott, és bejött, mert sikeresen megmentette az ablakmosó komát, aki a kétszázadikról lógott kifele. Erre fel az ügyvéd testvér(?) is rákontráz, hogy én meg egy feleséggyilkost védtem, és azért imádkoztam, hogy ne nyerjek, erre mi történt? Győztem, az a szemét meg vígan sétál odakinn, ennyit az Istenről.

A gyűlés végén Tommy a kocsmába siet, ahol már várja az apja, akinek szokás szerint be kell számolni a történtekről. Ő is bocsánatot kér egy jó csomó embertől, nagyjából mindenkitől, akivel kapcsolata volt, köztük Tommy-tól is. Szóba jön a halál kérdése is, minthogy ez az egyetlen, ami még megrázza az öreget, ugyanis hiába nyugtatgatják magukat az emberek, hogy majd találkozunk odaát a szeretteinkkel, ez bizony nem fog bekövetkezni, csak szépen lassan megesznek a kukacok, és annyi. Jó téma, most tartottam fegyvert a fejemhez. Tommy is menekülőre fogja, amint lehet.

Hokimeccsen vagyunk, méghozzá az első felében a játéknak. Fekete Shawn nagyon béna, Tommy ragyog az örömtől, hogy most majd jól megmutatja ennek a nyikhajnak, de aztán változik a kép, ugyanis szünet lesz. A szünet alatt pedig Fekete Shawn nem átall odadörgölőzni a még mindig legyengült állapotban leledző Mikey-hoz, haverkodik vele ezerrel, aki ennek annyira örül, hogy szíves tanácsokkal látja el a másikat Tommy gyenge pontjait illetően. Ez annyira sikeres lesz, hogy a játék második felében Tommy csak néz a labda után, és úgy felsül, ahogy illik. Persze nem ejtették a fejére, hamar rájön, hogy Mikey áll a dolgok mögött, megy is oda hozzá dúlva-fúlva, és kinyilatkoztatja, hogy én többet érted bizony semmilyen tetőről le nem ugrom. Mikey szomorú lesz, és ismét a bánatos borjú arcát veszi fel.

Este van, Tommy a főnök lányával randizik ismét, aki most furcsa mód nem olyan lelkes, mint az előző alkalommal, sőt, kimondottan szófukar. Szegény Tommy próbálna valamit kicsikarni ebből az estéből, ha már muszáj itt lennie, megy rá a cicire is, de a csaj csak nem oldódik. Annyi azonban kiderül, hogy bipoláris depressziója van, millió gyógyszert kell szednie, ez a randi is hülyeség volt, inkább hagyjuk az egészet, mindenki jobban jár. Ezzel a lendülettel a hölgyike felpattan és távozik, Tommy meg nem igazán érti, most mi van.

Másnap, Tommy csak beugrana valamiért a laktanyába, ahol is éppen a váltás iszogat ezerrel, Lou szerint már három napja részegek. Pont ekkor fut be egy riasztás is, Tommy mivel látja a körülményeket, inkább átveszi az irányítást, ő lesz a sofőr. Először gyök kettővel megy az utakon, Lou ki is röhögi, elmennek mellettük a gyalogosok, olyan tetű a tempó. Majd miután már más is beszól, hogy van ám gázpedál is, Tommy jól belelép, akkor meg úgy mennek, mint az őrült, úgy kell előlük menekülni az utcai népségnek. De épségben odaérnek a helyszínre, Tommy megkéri Lou-t, hogy a komákat vigye el valami bizonságos helyre, majd ő intézi az ügyet. Így is lesz, részeg tűzoltók jobbra eldülöngélnek Lou vezetésével, Tommy pedig felkap egy kabátot, és egymaga megy a tűz belsejébe. Szerencsésen kimenekít pár embert, majd miután minden oké, visszaadja a cuccot Lou kis kezébe, biccent egyet, és elporoszkál a naplementébe amolyan Clint Eastwood-os stílusban.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása