Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x15 - Az év lánya

2009. augusztus 05. 14:00 - leeann

Ez a rész is egy rövid áttekintéssel kezdődik, valamint Faith álmával. Igen, Faith álmával, aki azóta is kómában van, de még mindig életben. Miközben Faith szunyókál, Buffy feje fölött összecsapnak a hullámok. Folyamatosan járőrözik, és próbálja kitalálni, hogy mit tegyen Adammel. A csapat azzal próbál segíteni, hogy próbálják megjavítani a zárlatos fegyvert, amit Buffy kapott, de nem megy olyan jól, sőt Rileyról sincs hír. Közben Riley már kezd egészen jól lenni, de a bajtársak nem nézik jó szemmel, hogy máris rohanna vissza a vadászhoz.

Faith is éledezik, de még vannak álmai, amiben Buffy mindig megöli őt. Este a csapat talál egy kibelezett démont, ami Adam keze munkáját dicséri, ugyanis a gépdémon most éppen tanulmányozza a különböző lények működését. A rémisztő élmény után Buffy haditervet dolgoz ki arra, hogy Rileyt kimenekítsék az Iniciatívából, de ezzel már nem kell fáradnia, mert a fiú betoppan hozzájuk. Buffy szerint együtt mindent legyőzhetnek, bármi is jön, de a kijelentés egy kicsit korai, Adam ugyanis nem az egyetlen gond, mivel Faith felébredt.

Faith olyan gonosz vadász módon ruhákat szerez egy lánytól, és lelép a kórházból. Buffy és Riley sok mindenről beszélgetnek, de a végén oda lyukadnak ki, hogy megpróbálják legyőzni Adamet, és mindezt együtt teszik majd. Közben a kórházban kiderül, hogy Faith eltűnt. A doki szerint Faith nem mehetett sehova, mert csak vegetált, de az ápolónő valami más csapatban játszik, mert azonnal telefonon odahív valakiket, valószínűleg Faith elfogására. A kómás vadász elmegy az iskolához, ami már romokban hever, és szembesül azzal, hogy nem 1 órácskát pihent át.

Faith Sunnydale-ben kóvályog, majd Giles otthona felé veszi az irányt, ahol kilesi az őrsi gyűlést. A csapat ugyanis tervet készít Adam megölésére, ám a gyűlés közben Buffy megkapja a hírt, hogy Faith felébredt. A csapatnak tehát újabb tennivalója akadt, és Rileynak még fogalma sincs arról, hogy ki az a Faith, de mivel pasi, hamarabb meg fogja tudni, mint hinné. Másnap fel is bukkan Faith, méghozzá az egyetemen, úgyhogy a találgatás arról, hogy merre van, teljesen feleslegessé vált. Némi szócsata és verekedés után Faith bosszút esküszik és elrohan.

Buffy próbálja üldözni a kómás vadászt, de az kámforrá válik. A csata után Will Tarával múlatja az időt, sőt a felderítésre is magával viszi. Giles Xanderrel rója az utakat, de csak Spike-ba botlanak, aki nem túl szívélyes velük. A kórház elé egy helikopter érkezik, és három pasi száll ki belőle, akiket az ápolónő fogad. Közben Faith bujkálni próbál, mert a zsaruknál is körözési listán van, de egy démon rátalál, és egy borítékot ad át a lánynak. Persze a démon nem éli túl a találkozást.

A borítékban egy videokazetta van, amin a polgármester beszél a lányhoz. Egy dobozkát is rejt a boríték, amiben valami eszköz van, és a polgármester szerint ennek az eszköznek Faith még jó hasznát veszi. Közben Buffy Faith-ről mesél Rileynak, aki segíteni szeretne a vadásznak. Riley nem látja komolynak a helyzetet, hisz csak egy csajról van szó, de Buffy tudja, hogy Faith mire képes és mire készül. Igen, Buffy jól sejtette, hogy Faith a barátok és a család aprításával kezdi a bosszúhadjáratot, hisz a mozizás utáni első útja Joyce-hoz vezetett.

Faith nagymonológot tart arról, hogy Buffy csak magával törődik, és esze ágában sincs megmenteni anyucit, de Joyce némileg azért ellenkezik. Nem is hiába teszi, mert Buffy beugrik egy briósra, vagy kettőre. A lányok harcolni kezdenek, Joyce pedig telefonál egyet. Nem csak Joyce-hoz érkezett váratlan vendég, hanem Giles-hoz is. A három fickó, akik helikopterrel jöttek, beugrottak Gileshoz. Közben a rendőrök kiértek a Summers házhoz, úgyhogy Faith-nek ideje pucolni.

De mielőtt elmenne, előveszi az eszközt, amit a polgármestertől kapott, a kezére húzva megragadja Buffy kezét, amitől valami történik a lányokkal. Buffy kiüti Faith-t, majd a kezében maradt ketyerét összetöri. Buffy úgy dönt, hogy Faith már a rendőrök dolga, és mikor anyuci azt kérdezi, hogy a lányától, hogy biztosan jól van-e, Buffy közli, hogy 5.5. Természetesen van egy pár kérdőjel. Ki az a három alak, és mit keresnek itt? Mi a bánat volt az a ketyere, amit a polgármester hagyott Faith-re, és mi történt a lányokkal, miután a ketyere működésbe lépett? To be continued.....

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farkamatvakarva 2009.08.05. 21:54:59

báffit és fész-t is dugnám mint a lopott biciklit

KiWiSaGe 2009.08.06. 13:29:03

ez agy nagyon jó rész. Szeretem amikor a régi szereplők visszatérnek.
süti beállítások módosítása