Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x07 – 12:00-13:00

2009. augusztus 04. 11:00 - Milo Rambaldi

Dél van, az előző részben GeciGray, Jack testvére foglyul ejtette apját és testvérét, Karen Hayes Tom Lennox áldásos tevékenységének köszönhetően lemondott, Abu Fayednek pedig Mekkmester kerített atombomba-élesítő szakértőt, úgy tűnik. Az elnök sógora nem terroristák, hanem balekok közé épült be, ennyit az FBI nyomozó tevékenységéről, a remek munka hatására szegény Walidot úgy betakarták, mint Moszkvát a hóesés.

Kismedve nézi könnyes szemmel az újságírói beszámolót a bombáról, érkezik Tom, azonnal vád alá kerül, hogy miatta mondott le Karen, de Tom tagad, majd kortesbeszédet tart a személyi szabadságjogok korlátozásáról, Kismedve nagyon nem akarja az új törvényt, mert szerinte ezzel az USA alapjait ássák alá, de Tom érve, miszerint ha ők nem ássák alá, akkor majd Fayed megteszi ezt, hat. Fél órán belül kabinetülés. Billy Boy hívja kedves nejét, aki elújságolja a jó hírt, Bill kiakad, próbál újra telefonálni, de Karen kinyomja, és könnyes szemmel távozik a bunkerből.

CTU. Chloe nem éri el Jacket, meg a szabadcsapatokat sem, Bill azt mondja, küldj utánuk még egy adag embert. Ők még nem tudják, amit mi, hogy GeciGray elrabolta apját és testvérét. Apuka próbálja elmagyarázni, hogy miért is nem beszéltek kilenc évig, nem nagyon megy, Jack csak hallgat és könnyezik. Ez ma egy ilyen sírós epizód. Sokáig nem érzelgősködünk, mert jön a kivégzés, de mégsem, mert még 17 rész van az évadból, Jack persze megmenekül most IS, fater IS, Jack hívja Billt, Gray a főgeci, őt kell elkapni. Snitt. Mekkmester küldi Atomsrác önéletrajzát Abunak, aki azt mondja az email láttán, hogy kell nekem. Fel van véve. Én miért nem kapok soha ilyen remek melókat? A gond csak annyi, hogy Atomsrác még nem tudja, hogy ő itt fog ma dolgozni, kicsit meg kell győzni erőszakilag. Méghozzá egy órán belül. Tikktakktikktakktikktakk.

A CTU is végighallgatta az előbbi beszélgetést Abu és Meki között, Morris még az emailt is elkapta, kicsit homályos a kép, Atomsrác feje leginkább még egy hangyabolyra emlékeztet. De meglesz az a kép, ahogy én a 24-et ismerem. Közben Jack és Fater érkeznek GeciGray házához, amit rövid úton bevesz a CTU, ugyanott tartunk, mint másfél órája, Jack Grayt fogja vallatni. Asszony kiakad, hogy mi ez az egész, de Jack megnyugtatja, hogy majd ő megvédi őket. Na ettől még jobban kiakad. Nem csodálom, Jack védencei általában gyorsan megmurdálnak. Végül asszony és gyerek mennek be a CTU-ba, bent pedig indul a kihallgatás, Gray természetesen hazudik, Jack nem szarozik sokat, szól, hogy hozzátok a kistáskát, amiben a hereaprító van. GeciGray közben olyanokat mond, hogy együtt nőttünk fel, meg hogy előbb bepánikolt. Fater dermedten nézi, ahogy a kistáskával az egyik ügynök bemegy a házba. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Dráma van, Milo felfedezte, hogy Morris tesója Valenciában volt, amikor robbant a bomba, és életveszélyes állapotban kórházba szállították. Megkéri Chloet, hogy ne mondja el, persze elmondja, persze Morris felpattan, persze Chloe rábeszéli, hogy maradjon. Jack közben elkezdi adagolni a fájdalomcseppeket testvérének, aki ordít, Jack simogatja a fejét, közben ordít vele, a gép még mindig azt jelzi, hogy Gray hazudik, több cseppet kap, és hopp, előáll a farbával, én ölettem meg Macipofát, Toncsit, Fürtit és téged is el akartalak tenni láb alól. Pusztán hazaszeretetből. Jack begurul, sikítófrászt kap, ordít, le akarja lőni Grayt, majd a bent lévő ügynököt, majd apuka bejön, és Jack kirohan, GeciGray átmenetileg túlélte. Tikktakktikktakktikktakk.

Sandra pátyolgatja Walidot a kórházban, aki azt gondolja, hogy rosszat tett, Sandra nyugtatgatja, hogy nem, közben ezzel nem ért egyet, telefonál Kismedve, kezében Tom törvényjavaslatával. Sandra elmondja neki az igazságot, amit elhallgattak előle, azt elfelejtette az FBI közölni az elnökkel, hogy Walid nem is terroristák után nyomozott. CTU. Morris nem halad a képpel, illegális hackerkódot akar letölteni, közben Jack hívja Billy Boyt, aki dob egy hátast a hír hallatán, hogy Gray volt a főgeci az előző évadban, nem az elnök, és ugyanúgy, mint most, a vállalatot és a seggét akarta fedezni. Mekkmesterről tényleg nem tud semmit a kedves tesó. Jack Faterrel kesereg egy sort az eltűnt időről, meg a családról, majd apuka egyedül akar maradni, együtt mennek majd Grayyel a CTU-ba, Jack helikopteren távozik másfelé. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Morris kódja működni látszik, mindjárt meglesz Atomsrác feje. Morris most tényleg megy a tesójához a kórházba. Fehér Ház. Tom a repülőn üldögélő trágyapofájú alelnökkel dumál, aki szerint remek a terv. És már épp itt volt az ideje, hogy valaki akcióba lendüljön. Jön is a hideg zuhany, amikor Kismedve közli, hogy csak elgondolkozni vonult vissza, és még mindig nem támogatja Tom tervét. Tom megint előáll a hülyeségeivel, hogy az alkotmányozás idején csúzlival lövöldöztek, nem atommal, de Kismedve leoltja: az lehet, de nekünk most csak egy mentsvárunk maradt, méghozzá a muszlim kisebbség. Ha táborokba rakjuk őket, akkor radikalizálódnak. Téma lezárva. Trágyapofa csúnyán néz, úgyhogy ennek még lesz folytatása, úgy érzem.

A CTU-ban lassan összeáll a kép. Atomsrác nem más, mint Morris!!! Semmi baja a testvérének, felültették, így csalták el. Jack és Bill hívják, de már késő, elrabolják. Hát erre azt kell mondanom, hogy ügyes volt. Snitt. Fater akar Grayyel beszélni, a CTU ügynök beengedi. Öveket becsatolni, ez most húzós lesz. Nem Gray a főgeci, hanem apuka! Gray hazudott, mindenről tudtak, a Macipofa ügyet csak elterelésképpen köpte be a kedves tesó. Azt akarták elérni, hogy Jack azt higgye, az apja megbízható, és így szabadon mehessen tovább. DE NEM! És mivel Fater fél, hogy Gray köpni fog a CTU-nál, A VÉN GAZEMBER INTRAVÉNÁSAN TÚLADAGOLJA ÉS MEGÖLI A SAJÁT FIÁT!!!!!!! Tikktakktikktakktikktakk...bimmbamm.

Címkék: 24
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása