Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x06 – 11:00-12:00

2009. július 31. 09:00 - Milo Rambaldi

11 óra van, Jack magához tért az atombomba robbanását követően, és kedves testvérét kezdte vegzálni, aki nem más, mint az előző évad főgecije, Logan ex-elnök igazi főnöke, Graem Bauer. Ezt viszont Jack még nem tudja. Ellenben információt akar, hogy mit tud Gray, ezért nejlonzacskóval fojtogatja Fayed és az atombomba-gyáros Gredenko kapcsolatát firtatva. Az évad röhejeként pedig a fekete elnök arab sógorát beszervezte az FBI a letartóztatott terroristák közé.

Fehér Ház. Azaz bunker. Mindenki az elnök beszédét hallgatja, Kismedve próbál bátornak tűnni, de ez nem megy. Tom Lennox legújabb ötlete: újabb szabadságjogok korlátozása, koncentrációs táborok kibővítése. Karen sajnos meghallja, amint Tom ezt elővezeti, és egyből a torkának esik, hogy ez alkotmányellenes, meg különben is, jobb lesz, ha vigyáz, és ne próbálja félreállítani, mert megbánja. Tom is így gondolkozik, de a pihegő Karennel ellenben ő azonnal lép is, szól egy fullajtárnak, hogy azonnal találjon valamit Karen ellen, mert villámngyorsan el kell takarítani az útból.

CTU. Arabicsa nyavalyog, hogy minden közel-keleti származású munkatárs jogosultságait megvonták, az övét is. Billy Boy megígéri, hogy tesz valamit. Bill, fiam, Tom ellen tehetetlen vagy, van egy olyan gyanúm. Ugrunk Jackre és Grayre, zacskó még mindig a fejen. Végül csak köp. Apuka és ő foglalkoztatni kezdték McCarthyt, aki ellopta az atombombákat, amiket Gredenkótól kaptak, egy államközi megállapodás keretében, megsemmisítésre. Fater éppen Mekkmestert keresi, ki akarja vonni a forgalomból. Jack és GeciGray mennek utána, tesónak nagyon nincs mehetnékje. Jack hívja Chloet, segítséget kér, GeciGray meg pszichoterrorizál, csak így kiadsz apát meg engem. Jack válasza: csak így igen. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Haditanács van, próbálják Abu és Dimitri barátainkat megtalálni, de nem megy. Bill hívja Jacket, aki elmondja, amit tud, közben GeciGray folytatja a szívatást, te rohadt dög, elárulsz minket, feláldozol egy szövetségi hivatal oltárán. Jack válasza: igen, és jobb lesz, ha befogod a pofádat árulás ügyben. Közben Mekkmester idegrohamát láthatjuk, nem talál bombaszakértőt, szőkepicsa nyavalyog mellette, közli, hogy kiszállás, elég volt belőled, erre picsóresz visszakérdez, na mennyire biztos a hét milla? Maradhat. Telefonál Fayed is, van már mérnök? Nincs, baszod, és ha még egyszer telefonálsz, rád dobom a következő bombát. Kuss!

Milo dührohama következik, nem érti, hogy Arabicsa miért nem dolgozik rendesen, pedig Walidtól csak dől be az információ, többek között az is, hogy az egyik terroristánál van egy mobil. Amit be kellene mérni. De Arabicsa nem dolgozik. Bill kinyögi végül, mi a baj, Milo dob egy hátast, de Karen is, amikor megtudja, hogy a Homeland Security miket tesz. Megígéri, hogy beszél Kismedvével, de ehelyett Tom érkezik, és mondja: tudom, mit tettél tavaly nyáron Billyvel. Karen várná a szexképeket, de ehelyett kiderül, hogy Abu barátunk 20 hónappal ezelőtt előzetesben volt, Bill és Karen meg elengedték. Mert nem volt bizonyíték. Most viszont az akta el van ásva, de Tom előásta. Karen sziszeg, meg csontvázakról beszél a szekrényekben, de hiába, ezúttaé vesztésre áll, Tom azt akarja, hogy mondjon le. Egy órán belül. Karen lazán legecizi Tomot, aki azt mondja, hogy sosem tagadtam, hogy az vagyok. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Morris nem érti, mi van Arabicsával, de Milo megoldja az ügyet, belépteti a saját neve alól, na ebből még biztosan zűr lesz. Fehér Ház. Karen megy Kismedvéhez, és szó nélkül BEADJA a lemondását. Hűbazmeg, akkor Tomnak mégis igaza volt. Ezzel együtt egy szemét. Kismedve nem érti, hogy mi van, elkezdi Karen seggét nyalni, hogy milyen szuper ember, de Karen csak annyit mond, hogy az elnök elvan magában is, rá itt semmi szükség, és annyit kér, hogy helyezzék át a los angelesi CTU irodába. Megtörténik. Tomot hívja a fullajtár, hogy Karen kampó. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack és Gray érkeznek Mekkmester irodájához, ami meglepően elhagyatott, Jack kéri Chloet, hogy küldje be az erősítést. Ugrunk Walidra, a hős sógorra, aki megszerzi a telefont a terroristától, nagyon gáz ez a jelenet. FBI ügynök küldi Chloenak a jelet. És jön a meglepetés. A terroristák kurvára nem is terroristák, mert egy mindenki számára hozzáférhető internetes oldalról szedték a még négy látogatót, ami a telefon memóriájában van. Ők csak szurkolók. Közben rájönnek, hogy Walid ellopta a telefont, így Walid kap egy alapos szurkolói verést, majd az FBI és a visító Sandra kimenekíti. Tikktakktikktakktikktakk.

A Bauer testvérek bemennek végül Mekkmester üres irodájába, apuka sehol. Jack megnyitja a gépet, kiderül, hogy 10 perccel az atomrobbanás után fájlokat kezdtek törölni. Zajt hallunk, GeciGrayt a könyvespolchoz bilincseli kedves bátyja. Bemegy egy szerverszobába, ahol pisztollyal ugrál jobbra-balra, tiszta Flashdance ez a pár perc, majd rátámad egy emberre, akit leüt, de őt is leütik hátulról, már épp le akarnák lőni, de jön egy ősz hajú ipse, aki így szól: ne lőjétek le, ő a fiam.

Apuka kérdezi, hol van Gray, akit hoznak is, kitör a veszekedés, család, CTU, ki kinek tartozik és mivel, ki hol volt. Jack a CTU-t akarja, apuka nem akarja, hogy Gray börtönbe menjen. Ezen évődnek egy sort, majd jön, ami várható volt: ahogy GeciGrayről lekerül a bilincs, azonnal apja és Jack ellen fordul, és apuka két sameszéről kiderül, hogy Gray két samesze. GeciGray közli, hogy innentől az ő játékszabályai szerint megy a játék. Na ennyit a családról. Eközben Mekkmester szerez bomba-technikust, és bevermel egy hotelba. A Bauer család távozik az irodából, Gray lelövette a CTU ügynököket, akik kint vannak, majd apuka és Jack bilincsbe verve távozik egy kisbuszban. A kivégzésükre. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

báró Csekonics 2009.07.31. 11:36:19

'fekete elnök arab sógorát'
Na ez a nem semmi :-)
Előítéletek nélküli ország!
süti beállítások módosítása