Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x13 (57. fejezet, 19890629)

2009. július 30. 15:00 - Milo Rambaldi

”Nincs megnyugtatóbb, mint egy fárasztó nap után elandalodni a magyar közélet örömein. Lehet, hogy el is alszom közben. – Takács „Taki” István

Az előző rész sajnos meglehetősen lapos volt, minimáltörténések túl komolyan véve, ez nem tett jót a színvonalnak, ami esésnek indult ismét. Juniorék elballagtak az iskolából, erre volt a rész felfűzve, ezen túl lényeges esemény csak egy van: Fogtündér és Erdészke egyre mélyülő házassági válsága. Újratemettük Nagy Imrét és mártírtársait, erről egy nappal a temetés előtt nem volt sok szó, csak kurta-furcsa utalások formájában értesültünk arról, hogy mi lesz.

Erdészke és Dénes tombol, az erdőt kálium fluoriddal locsolták tele, ami erőteljesen mérgező anyag. Forest szerint táblákat kellene kitenni mindenhová, Dénes szerint ne, mert akkor ők lesznek a felelősök. Ez az Dinikém, ez az igazi magyar mentalitás. Az erdőben egyébként dráma van kialakulóban, dühös biciklis szakítja le a kirakott „mérgező” táblát. Egy család meg éppen megy arra. Persze, hogy inni fognak majd. Ezért gyomormosás lesz, amit országunk egyetlen mentőorvosa, Ádám hajt végre. A mentésbe Dénes is beszáll, a gyerekeket ő viszi a terepjárón. Majd vallomást tesz, ő azért lett erdész, mert az erdő az élet. De ha ezek meghaltak volna, ő nyugdíjba ment volna.

Senior és Ádám beszélgetnek a 12-es busz leállításáról (aki nem emlékszik rá, a 12-es körbejárt a mostani 61-es és 4-es villamos vonalán), meg a környezetszennyezésről, meg a köhögésről, érdekfeszítő. Jön Junior, hogy táborba akar menni, és a barátai nem hiszik el, hogy egy kozmetikusnak és egy orvosnak NINCS PÉNZE. Csöngetnek, a múltkor éhenhalt vénasszony az, mégis él, hozott ajándékkönyvet, mert NINCS PÉNZE másra. Ádám elfogadja! Na, ez meglepő. Junior Jutkánál van, az úszótáborba akarna beiratkozni, de azt Chewbacca szervezi, Jutka egyébként sem jön, mert nem szeret úszni (meg Ferivel vitatkozni). Különben SINCS PÉNZE. Viszont elviszi a kölyköket egy úszóversenyre.

Taki alkalmi vétel Ladája, amit Fogtündér Vágyembertől szerzett, egy roncs, nem megy át a műszakin, taxinak végképp alkalmatlan. Taki Lenkével balhézik az autó miatt, a T-1000-es egészen beizzik a Desiré név hallatán, de gyorsan lehűti a férje, nem akarja elmondani a „gyerekeknek”. Mert nem akar újabb balhét. Azt nem tudja, hogyan és miből lesz megjavítva az autó, mert NINCS PÉNZ. Lenke természetesen elköpi Gyümikének a kocsiügyet, de tovább is kérdez, rendben van köztetek minden, sokat veszekedtek, szerintem nem, na mondd meg azonnal.

A válasz az, hogy nincs rendben semmi, ki vagyok akadva, majd megoldom, te meg foglalkozz azzal, ami a te dolgod. Taki a devizacsaló Vereshez viszi a kocsit javításra, de az összeg túl nagy. Veres ötlete: Taki maradjon ott, és dolgozza le az árát. Feketén. Kénytelen-kelletlen belemegy. Takiéknál robban este a bomba, kiderül Vágyember turpissága, Taki rabszolgasága, Fogtündér hallgatása, és Lenke szarkeverése, mindenki mindenkivel ordít, de aztán látszólag megnyugszanak a kedélyek.

Lila Pausréról is kiderül, hogy egy csaló luvóresz, nincs is butikja, hanem csak kisegítő személyzet egy belvárosi butikban, még része sincs benne. Oszkár fiam, téged jól átvertek... Sümeghy Bőhmnek kesereg, Lila Pause átvágott, úgy butikos ő, mint én gavallér, mit tegyek? Bőhm szerint, amit akar, de most 1-1 az állás, lehet, hogy ezt ki kellene használni.

GG harcol a nőkkel, akik kevesebbet akarnak dolgozni, majd előáll újabb üzleti ötletével: Juniort matyó hímzésnek öltözteti, külföldiekkel fotózza a Halászbástyán, a képeket eladja. Juli is, Mara is kiakad, Juli bevágja az ajtót, lánykereskedőnek nevezi Gábort, aki cserébe leüdvhadseregezi a lányokat. Tuti egy csapat ez IS. Etus és Józsi érkezik a piacra, persze politizálnak, persze hülyék. Nade érkezik Virág is, aki még a sokéves átlagnál is hülyébb, és még akkor is hülye marad, amikor Etelka összeismerteti Józsival, a zöldségesek Koh-i-noor gyémántjával. Etus megy egyébként vacsorára Virághoz, és azzal fenyegeti, hogy széttöri a tojást a fején.

Feri, az élmunkások gyöngye, elalszik a nyomdában, Vércsegéza aggódik, hogy így mi lesz, de Feri leoltja, ennyi volt a duplameló, innentől fogva már csak itt dolgozom, na húzzunk sörözni, aztán meg megyek bútort venni. Feri utálatos hangulatban ébred, Jutkát elküldi a francba, mert Chewbaccával megy táborhelyet nézni, Jutka nagy vízi tapasztalatát emlegeti, de Jutka rábassza az ajtót és elhúz. Chewbacca csúnya kettős hibát vét: koszos árterületre akarja táborozni vinni a gyerekeket, és Feri félelme beigazolódik, ráhajt Jutkára. Mindhiába.

Jutka ezután paralimpiára viszi a kölyköket, Szilvi úszik, persze nyer, Jutka meg azt mondja, hogy mindenki vegyen példát róla, amikor nyavalyog. Bahh. Jutka otthon alszik. Vagy mégsem? Hazaér Feri, némi settenkedés után Jutka a tudtára adja, hogy egy alapos dugással kiengesztelhető. Nem kell kétszer mondani... Feri el is húzza a függönyt, nem láthatunk semmit... pedig megnéznék egy 18-as piros karikás kiadást. Ahogy Taki és Lenke elmennek egy swingerklubba. De nem...

Címkék: szomszédok
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2009.07.30. 16:00:49

Swinger-klub!! Anyám!! :)

TCM 2009.07.30. 16:09:12

A T1000-nek wan Swinger varrógépe, egyszer korábban említette is, hogy azon varrja meg a habruhát.

Johnny336 2009.07.30. 17:45:18

Ohh, micsoda kép az erdőben.
Erdész Niva, Mentős Nysa.

"Ezért gyomormosás lesz, amit országunk egyetlen mentőorvosa, Ádám hajt végre."

"A heveny mérgezés hányással jár" - Wikipedia

Ha kihányták, akkor minek gyomormosás? :D

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.07.30. 23:44:46

@miszerint: Köszi, én is magamat. Igen, szerény vagyok :o))))

@Acron: Gondoltam, hogy kiveri a biztosítékot :o)

@TCM: Aaaaaaaarghhhhhh! :o)

@Johnny336: Egy kis hánytatás sosem árthat.

Borcsika 2009.08.01. 15:17:18

Jajj de jó is elmenni nyaralni... Hazajövünk, főzök valami fincsit a családnak, akik bekábulnak, és én hv dömpingelek.

Isteni volt. Ez is, meg az előző is. Egy baj van ezzel a sorozattal, hogy ezek még balhézni sem tudnak hitelesen. Talán János tud dúvaddá válni, de abban is van rájátszás bőven.

Az '56-os sztori / újratemetés érdekes volt. De nincs miért aggódnunk, lesz itt még okt. 23. Arról lehet gazdagon írogatni,mert ott Etelka hozza a formáját.
Etelkáról jut eszembe, észrevettétek, hogy állandóan meregeti a szemét, kvázi azzal nyomatékosit? Még itt a comcédokban nem is annyira feltűnő, de az Életképekben már natttyon gáz.

Rambaldi, király vagy!!!

Gabba 2009.08.04. 10:54:13

Én is mostanra pótoltam be az elmaradt hv-okat a nyaralás után.

A swinger klub nagyon jó, akit nem zavar a durva nyelvezet, a Tarda blogon csekkolja le a hasonló témában írt szösszenetet:
tarda.blog.hu/2009/03/27/harminckilenc
süti beállítások módosítása