Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oz 2x06 - Strange Bedfellows

2009. július 30. 12:15 - Scholes018

„Megvetetted az ágyad, feküdj bele! Elmondaná valaki, mi a francot jelent ez? Veszed a fáradtságot, hogy kisimítsd a lepedőt, felrázd a párnát, aztán szétcseszed azzal, hogy belefekszel. A mondásnak úgy kellene szólnia, hogy Te feküdtél az ágyadban, igazítsd meg! A lényeg az, hogy felelősséget kell vállalnod a tetteidért.”

Ugyanúgy, mint az előző epizódban, ezúttal is Vernnel és Saiddal kezdünk. Éppen a tornateremben beszélgetnek a tárgyalásról. Sem az árjáknak, sem a muszlimoknak nem tetszik ez a nagy bratyizás, de sokat nem tehetnek. McManus szerint meg egyenesen két lépéssel közelebb kerültünk a világvégéhez. Mint kiderül, neki és Diane-nek és készülnie kell, mivel Schillinger valószínűleg felhozza majd a Ross-ügyet is. Tim még mindig nagyon becsületes srác, nem akar hazudni, de Wittlesey megint a lelkére beszél és ráveszi a kamuzásra.

A kihallgatás marha jó, Said kérdezi ki Diane-t, értitek, egy rab egy őrt. Aztán McManus is sorra került, mindketten tagadnak. A könyvtárban Kareem közli Vernnel, hogy nincs kiút, meg fogja kapni a plusz tíz évet, és nem kívánja tovább védeni, mivel bebizonyosodott, hogy bűnös. Cumi. Ekkor már a kopaszból is előbújik a náci és elküldi a jó nigger anyjába Saidot, Adebisi meg jókat röhög a háttérben.

A halálsoron a becsület mintaképe, Wittlesey beleköt Bellingerbe, hogy tud-e aludni este, meg ilyenek. Hát persze, hogy tud, mivel szerinte az történt, aminek történnie kellett. Ebédidő, jön a kaja, Shirley a szendvics alatt talál egy lapot "Szeretlek" felirattal. Love is in the air. Neki aztán mindegy, csak manus legyen, visszaüzeni, hogy "Én is téged". Megy vissza a maradék a konyhára, ahol kiderül, hogy a Casanova bizony nem más, mint Adebisi.

Glynn irodájában találkozunk az olaszok beépített emberével, Lennyvel, aki szerint biztos, hogy Adebisi mérgezte meg Shibettát, bizonyíték persze nincs. A kórházban elmondja Peteynek, hogy a Család nem igazán elégedett azzal, ahogy irányítja a dolgokat. A kis digó erre megígéri, hogy nekimegy a fekának és valamelyiküket dobozban fogják kivinni. Visszatér Em Citybe, ahol jól körberöhögik, Simon meg elégedett vigyorral néz le rá az emeletről. Éjszaka majd' szétveri az ideg, de várnia kell.

Másnap reggel a feketék mennek a konyhába kaját csinálni. Mikor Adebisi egyedül marad és a lefizetett őr épp nem figyel oda, Petey és Chucky bekerítik. Afrikai barátunkat nem olyan fából faragták, hogy két macskáspizzán felnőtt digó csak úgy elintézze, Pancamót ártalmatlanná teszi egy barackkonzervvel, Schibettának meg egy fejes is elég. Petey a végén kap még egy adag csokit, ja, csokirudat a seggébe. Megy is vissza a kórházba, ahol hamar kiderül, hogy szegény megkattant. Lenny közli vele, hogy kitagadták a Családból, erre azt kéri tőle, hogy nem mondja el az apjának, mi történt vele.

Latinóéknál ezalatt Alvarez szénája kezd egyre szarabbul állni, Adebisi megalázza az emberei előtt, meg Chico is hőbörög, amiért nem engedi neki, hogy elintézzen egy fickót, aki megütötte. Em Citybe érkezik egy Raoul Hernández (a.k.a. El Cid) nevű megagengszter, aki egy vascsővel keresztülszúrt valakit. Kedves srác, egyből elküldi Miguel a rákba, mivel szerinte túl fehér, hogy latin legyen. A többiek nagyban pacsiznak vele, látszik, hogy nagykutya.

Az öregek még mindig alagutat ásnak, Rebadow már nem biztos benne, hogy ez az egész jó ötlet, de Busmalis szerint minden rendben lesz. Megint jön egy új arc, ezúttal a fekák közé. Jiggy Walker az, aki csalt a kártyán, majd miután lebukott, agyonlőtt egy másik faszit. A rapzene kedvelői LL Cool J-t tisztelhetik benne. Rebadow lesz a szponzora, akinek elmondja, hogy gyakran ad el drogot Devlin kormányzónak. A hír hamar eljut Saidhoz, aki nyilvánosság elé vinné a dolgot. Jiggy bele is megy, végül is csak jól jöhet ki az egészből, hírnév meg minden, sőt még szabadon is engedhetik.

McManus viruló fejjel hozza az újságokat, címlapon a drogos Devlinnel. Mindenki boldog. Az összes hírcsatorna ez akar jönni Ozba, hogy Walker interjút adjon nekik. Devlin is ezt akarja, így nyilvánosság előtt tisztázhatná magát. A sajtókonferencián rögtön lobogtatni kezdi az orvosi papírokat, amik szerint nincs drog a szervezetében. Ráadásul nem is volt az államban, amikor Jiggy állítólag eladott neki. Hát jó, akkor LL beismeri, hogy hazudott. Tim és Said nem értik, de megkapják a magyarázatot, Walker egész életében járta a börtönöket és tudja, hogy a hírnév a legfontosabb, ez a lehetőség pedig kínálta magát. Büntiből kirakják Smaragdvárosból és mehet az általánosba. Hihetetlen, hogy még ebből is Devlin jön ki jól...

Peter Marie és Glynn azon tűnődnek, mire akarhat kilyukadni Giles az Aim szó ismételgetésével. A megoldást Hill tudhatja a legjobban, mivel anno egy cellával arrébb lakott tőle. Augustus szerint ez a William régen nagyon beszédes volt és folyton a fogát mosta. A fogkrémen veszett össze a cellatársával is, akit megölt. Meg is van: az Aim egy fogkrémmárka. A magánzárkában kiderül, hogy Giles látta, ahogy ez a bizonyos volt cellatárs lelöki a nővér férjét a teherutóról. Végre megoldódott a dolog, a kis dilinyós meg kap egy doboz szájápolási cuccot ajándékba Petertől.

Ryan a kórházban az utolsó kemójára vár, elég jó bőrben van, nő a haja is, minden. A felesége jön látogatóba, akivel közli, hogy el akar válni, mert talált valaki mást. Közben sok minden történik, Gloria már jön is vissza dolgozni, Cyrilt lekapcsolják a rendőrök a gyilkosság miatt. Dr Nathan is meglátogatja Ryant, aki azóta visszament a cellájába. Jön a lelkifröccs, hogy ő megmentette az életét, erre cserébe megölte a férjét. Jön McManus is, aki elmondja, hogy elkapták Cyrilt, majd elbeszélgetnek a szerelemről. O'Reily szerint ha Tim nem tudna ölni a szerelméért, akkor még nem szeretett senki igazán.

Beechernek szokás szerint rémálma van és felriad. Megint Keller próbálja nyugtatni. Másnap Peter Marie-nak újságolja, hogy a sok törődés hatására belebuzult Chrisbe. Olyan rendes ez a Keller srác, hogy Toby tetkóját is eltüntetné, meg piát is csempészett fájdalomcsillapítónak. Persze ez is a terv része, Schillinger jól tudja, hogy kint alkoholista volt, és nagy lesz a kísértés, ha ott lesz egy üveg tiszta szesz a cellában. Már az első este majdnem meghúzza, de aztán sikerül uralkodnia magán. Másnap meg is borotválkozik, újra emberi feje lesz, jönnek hozzá a gyerekek, szép az élet.

Mikor jön vissza a látogatásról, Chris a mosodában várja mattrészegen. Szegény bánatos, mert az egyik volt felesége újra akar házasodni. Egy ideig még megy a duma, aztán mire észbe kapnánk, szerelmet vallanak és elcsattan Oz első homocsókja, nagyon guszta. Az őrök szétszedik őket, amire Keller begurul, így nincs más megoldás, megy a lyukba (egyelőre még nem Beecherébe). Szegény Toby este nagyon magányos, gondol egyet és lehúzza az egész üveg 100%-os alkoholt, bírja ám rendesen a kis mamakedvence.

„Végsősoron az ágyad a legjobb barátod, akid csak lehet. Lehet, hogy hepehupás a matrac, kiáll a rugó, és lehet, hogy az az ágy egy városi motelben vagy itt Ozban van, mindig visszavár, vigasztal, dédelget, amíg el nem alszol. Ha szerencsés vagy, a megfelelő ember fekszik melletted és semmi okod rá, hogy reggelig fölkelj. Jó éjt, szép álmokat!”

Végül egy bónuszkép, hogy ne csak én hányjak:

Címkék: oz
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenoli 2009.07.30. 12:29:13

Most miért? SZerintem aranyosak, bár ugye jelenleg Keller-nek vannak bizonyos hátsó szándékai az üggyel kapcsolatban...

Mindenesetre én csíptem őket együtt:)

Johnny336 2009.07.30. 14:25:05

@zenoli: "hátsó szándékai" :D

Egyébként ez a kép tényleg nem kellett volna, én láttam a TV-ben is. Én kétszer hányjak?!

zenoli 2009.07.30. 14:40:40

@Johnny336: Tartsd csak benn azt az ebédet:)
De most komolyan nem értem, mi ezen a rettenetes, van ilyen. Szerintem ők tényeg jó páros voltak, engem nem zavart, hogy mindegyiküknek lógott valami a lába között:)

Johnny336 2009.07.30. 17:38:43

Nem szeretem nézni az ilyet...olyan természetellenes. Bezzeg két nő! :D

T. Norbert 2009.08.01. 07:59:45

Jaj, ne kezdjük már ezt! Nőknél sem természetesebb! :)
süti beállítások módosítása