Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x10 - Magasan

2009. július 30. 16:00 - zenoli

Gavin gyűlésen vagyunk, ami Tommy új és meglehetősen kopár kérójában zajlik. A napi téma a magasabb erő létezése. Abban nagyjából közös nevezőre jutnak, hogy ez a valami, akit nevezhetünk akár Istennek is, segít abban, hogy az ember tiszta maradjon, de hogy ez a valami hogy nézhet ki, arról már eltérőek a vélemények, szerintem meg nem is számít. Sean is ott van, aki lelkes, és jelentkezik, meg szeretné osztani a többiekkel az ezzel kapcsolatos elképzelését. Szerinte Isten egy felhő, ami ráadásul rózsaszín gázokból áll, na ez a felfedezés közröhej tárgya lesz a többiek között persze. Végül ki is közösítik a családi AA körből, mert amúgy is, nem is iszol te eleget, mit keresel itt? Végül az egész gyűlésnek nevezett családi összeröffenés káoszba torkollik, amikor is patkány, csótány és mindenféle barátságos háziállat tűnik fel a színen, dehát Gavin-éket ismervén ez nem is meglepő. Főcím.

Lou és a még mindig nála leledző rokon ebédelnek egy restiben, ahol a koma nem szégyenlős, kacsingat is egyből a kétszás kilós kiszolgáló személyzetre, majd a tesztoszteron annyira túlteng benne, hogy mindenen átmászva megy is beszerezni a telefonszámot, jó dugást remélve. Tommy Collen-ék lakása előtt leskelődik, nem is kell sokáig, mert jön is ki a lány pár perc múlva kezén a bébivel. Ez persze nem tetszik Tommy-nak, mert mi az hogy itt a baba, hol a muter. Kiderül, hogy Janet heti három napra Collen-hoz passzolta a gyereket, hogy jobban tudjon magánéletet élni, és még a bébiszittert is megspórolja. Tommy a már jól bevált anyagi megvesztegetéshez folyamodik, hitelkártyát ígér információért cserébe. A lány csak pofákat vág, ez neki nem üzlet, de amikor egy autó esetleges lehetősége merül fel, akkor már válaszolni kezd a felmerülő kérdésekre. Janet egy 33 éves faszival randizik, aki mellesleg a főnöke, derül ki. Tommy az üzlet részeként azt is kiköti, hogy megkapod az autót, ha azon a pár napon, amikor Janet hozzád passzolja a gyereket, ő nálam lehet, persze anyád tudta nélkül. Természetesen a válasz igen, hülye lenne a lány ezt a ziccert kihagyni.

Franco-t Rich látogatja meg és nagyon savanyú az ábrázata, ki is derül miért. Natalie-nak új barátja van, ami Franco-nál egyből kiveri a biztosítékot, mert mi az hogy, amikor csak négy napja szakítottak. Rich azonban rendes, és megígéri, hogy kideríti, hol lesz a következő randevú, és majd kettesben elmennek jól kikémlelni őket. Komolyan, mint az oviban. A laktanyában éppen zajlik a nagyüzemi zabálás, és a téma sem könnyű, Fekete Shawn veti fel egy újságcikk alapján, hogy miért az írek és az olaszok vannak már a legtöbben a tűzoltóságokon? Tommy-nak persze erre is megvan a válasza, mert szerinte senki sem akarhatja ezt a munkát, talán ez az oka. Mert ez átok, a család is a hátsó ülésre pakolódik ebben a helyzetben, nincs más, csak idegenek megmentése a napi 6-7 riasztás során. Mindenki mélyen hallgat, de mikor Tommy távozik, kiderül, nem azért, mert annyira mélyenszántó gondolatokat közölt, hanem mert mindenki azon filózott, vajon megeszi még az ebédjét?

Tommy érkezik vissza a laktanyába, megy is be az alvószobába, hogy kumjon egyet, de ez a terv meghiúsulni látszik, amikor is feltűnik egy arctalan akárki, és imádkozni kezd. Tommy nem kicsit nem érti a helyzetet, majd a frissen oldahallucinált felvilágosítja, hogy Gavin te egy segg vagy, nem ismered az imákat, pedig tizenkét évig a katolikus iskolák réme voltál, szégyen. Tommy egyetért ezzel. Lou reggelizne, de megszakad e művelet, mert a kávézóban megismert nem kis darab pincérnő jön ki a másik hálóból, tehát Lou kuzinjának bejött a dolog. A nő egyből kétértelmű megjegyzéseket tesz, Lou meg inkább menekülőre fogja.

Mentés helyszínére sietünk, egy régiségbolt gyulladt ki, ami igen hasznosnak tűnik, mert az oltás mellett különböző antik dolgokat gyűjthetnek be a tűzoltók, ami ugyan tilos, de hasznos. Lou itt elmeséli Tommy-nak a nagy munka közepette, hogy van ez a pincérnő, aki fekete, meg baromi kövér is, de mivel az uncsitesó meghágta Theresa-t, ő is hasonló bosszún gondolkodik, és mi lenne, ha a pincérnő lenne az áldozat. Tommy szerint ez jó ötlet, minél előbb, annál jobb. Majd a főnök lányára kerül a szó, akit viszont senki nem akar megkúrálni, pedig jó lenne, mert az öreg Tommy áthelyezéséről kezdett el beszélni az őrsön, ez ellen pedig csak egy újabb randi a gyógymód, kis tapogatás, nyúlkálás, és probléma máris elhárítva. Tommy nem annyira lelkes, de hát a jó cél érdekében lehetséges, hogy rá kell kényszerüljön a nem kívánt szexre is.

Janet végre kivakaródott a szakadt fürdőköpenyes sztájlból, és a sarkára állt, munkát vállalt méghozzá egy ingatlanos cégnél. Éppen dolgozna, ha Tommy hagyná, de nem, mert persze megjelenik, és számon kéri tőle a főnökével való dugást, áá nem féltékeny cseppet sem. Meg is ismerheti a szerencsés flótást, mert pont akkor toppan be, marha laza és elegáns, Tommy-nak ez nem tetszik. Janet viszont láthatóan kivirult, és még a pénzt sem akarja elfogadni, amit Tommy tukmálna rá, merthogy ő büszke, és nem kell Sheila egy kanyija sem, van új pasi, aki eltartsa.

Tommy-t annyira megrázta ez a New Age-es Janet, hogy egyből egy bár felé veszi az irányt, de szerencséjére mielőtt még bemenne, pont Mick hívja, hogy mi újság. Sírja is el a bánatát egyből, hogy elbizonytalanodtam, szar minden, inni akarok, és a hányásomban fetrengeni, mer’az jó. Mick azonban a sarkára áll, és mondani kezdi az AA-s baromságokat, és annyira meggyőző, hogy Tommy-nak elmegy a kedve az ivástól, de lehet az élettől is. Poén az a dologban, hogy mikor mindkettő leteszi a telefont, látjuk ám, hogy Mick sem éppen piknikezett, ő is egy kocsma előtt ácsingózott, de végül nem ment be. Kettős győzelem Gavin-éknél. Tommy végül az újonnan beszerzett házikedvenccel üti el az idejét, tanítaná labdázni, de nem igazán megy a dolog, ellenben a kutya beszerez egy döglött mókust, mert ő azokra jobban gerjed, mint holmi pattogó gumibizbazra. Közben persze telefonál, hogy nagy legyen a számlája, először Mikey-t hívja, hogy most azonnal tessék felöltözni rendes ruhába, lehetőleg ne bőrbe, és irány egy bár, szükség lehet egy kis női kézre, az majd elűzi a bánat borús felhőit. Majd a név nélküli nő hívja, hogy kellene Tommy farka úgy három percre, de Tommy nemet mond erre a csábító ajánlatra, mert ugye a munka mindenek előtt, az pedig vár rá hamarosan. Aztán az apja is telefonál, hogy találkozni akar vele most azonnal, tehát a kutyás programnak is lőttek.

Már zajlik is az apa-fia találkozó, stílusosan egy bárban, de itt ma egy csepp alkohol sem fog folyni, mert kiderül, hogy öreg Gavin is végzett az alkohollal, csak ez titok. Amiért Tommy-t akarta látni, annak pedig a családi összejövetelek az oka, tudni szeretné, miről beszélnek, csak az összehasonlítás végett. Tommy elmeséli, hogy most éppen Isten van a terítéken, az öreg ezen csak röhög, szerinte az égieknek nagyjából semmi köze nincsen ahhoz, hogy mi zajlik itt lenn. Mindenesetre komoly teológiai vita nem alakul ki, mert Tommy ahogy tud, megpattan, és hát persze mi ötlik az utcán a szemébe: egy templom. Be is tér egy kis nézelődés erejéig, látszik, hogy nem sűrűn fordul meg ezen a helyen, meg szokás szerint a telefonja is csörög, menekülni kell az első nyugodt helyre, ami történetesen egy gyóntatószék. Sheila hívja amúgy, akit a baba érdekel persze, mi más. Tommy közli, hogy a terv alakul, pár napon belül nála lesz a gyerek, visszaviszi, nem kell aggódni. Sheila boldog. Majd mikor már Tommy éppen távozna, egy nő jön be a másik fülkébe, és gyónni kezd. Tommy rendes(?), és nem szakítja félbe, meghallgatja, feloldozza, majd miután elvégezte Isten munkáját, feltűnés nélkül távozik.

Mikey megfogadta a tanácsot, és elment egyet inni, meg ismerkedni, de béna, nem mer odamenni senkihez sem. Már éppen távozna, amikor egy csinos negyvenes szólítja le, és hívja meg egy anya-lánya dugásra. Mikey nem mond nemet, bár kissé meglepődik, amikor a nőhöz érkezvén nem egy tizenhat éves fogadja, hanem egy hatvanas nagyi. Közben Sean eldönti, hogy ő márpedig alkoholista lesz, majd jól megmutatja. Persze 3 sör után már hortyog is, elsőre ez nem tűnik eredményes kezdésnek.

Másnap van, és meló, egy felhőkarcoló 35. emeletén az ablakmosók állványa félig leszakadva lóg, egyik koma már csattant a flaszteren, de a másik még lóg egy kötélen, neki van esélye. Tommy-nak kell végrehajtani a manővert, ki kell másznia, és fölráncigálnia a szerencsétlent. Bár láthatóan tele van mindenki gatyája, a produkció sikerrel zárul, mindenki megmenekül. Minden jó, ha vége jó.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása