Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x03 - Monica Wilder

2009. július 28. 12:00 - Madmoazell

Garázsban járunk, Sean áll be éppen a helyére, amikor nagy zenebonával megérkezik Christian egy gyönyörű narancssárga Lamborghinivel.  Nagyon jól mehet a biznisz. Cserébe Sean is megmutatja a saját autóját, ami "csak" egy hibrid, vadiúj gyereküléssel, meg új kerekekkel. Adna egy csipogót is barátjának, hogy ha eljön a nagy pillanat, akkor elsőnek értesülhessen a dolgokról, és mint orvos, igénybe lehessen venni, de Christian húzza a száját. A rendelőben Linda és Liz videót néznek, méghozzá egy izgi pornóvideót, nem mással, mint Christiannel. A röhögés hatalmas, Dr. Troy meg morog, hogy úgy néz ki, mint Jabba, a hut, itt egy kis husi, ott egy hatalmas fenék.

Juliának csak a pocakja hatalmas, nemsokára szülés lesz tényleg. Estére vendéget várnak, méghozzá egy éjszakai ápolót, aki a kis Connorra fog majd vigyázni. Nagy az izgalom.

Lehetett volna a mai epizód címe Dr. Christian Troy is, ugyanis főhősünk éppen most győzködi a másik főhősünket, hogy ugyan kérdezze már meg tőle a "mondd el, mit nem szeretsz magadon" című frázist,ha már napi 10-szer megteszi amúgy. Merthogy Christian zsírleszívást akar a pocakján. Nem lehet elég szép, mondja ő, Seannak persze nem jön be az ötlet, inkább diétáztatni akarná. Az viszont nem igazán tetszik neki, hogy Christian ilyen önző, mikor neki, mármint Seannak nemsokára fogyatékos gyereke fog születni. Ejj,ejj.

Christian a diéta helyett inkább elmegy az edzőterembe gyúrni, bár inkább a száját húzza, pláne, mikor meglátja, hogy egy izompacsirta mennyivel jobban nyomja nála. Az még pár lapáttal rá is tesz, amikor kiderül, hogy az izompacsirta is doki, méghozzá plasztikai sebész. Dr. Troy rögtön nekiáll haverkodni vele, csak hogy kifaggassa a módszereiről, már ami a kockahasat illeti. A pasi nem csinál mást, csak fut, edz, és persze nem eszik. Tuti megoldás. Mikor dokink elhagyná a konditermet, belefut a pici fiába, Mattie-be, aki már teljesen belehülyült a szcientológiába. Kimber most az istennő, aki mindent tud, Christian hozzá képest az abszolút elnyomó személy.

Az éjszakai ápoló-szemle első "áldozata" egy fiatal lányzó, Monica, azaz bingó, a napibeteg. Kis vigyorgós szőke, az eső elkezd szakadni, Sean pedig hazaviszi. Az autóban megy a blabla, a bugyimutogatás, ők ketten gyorsan egymásra találnak, és Monica záros időn belül az ágyikójába rángatja a családapát (azaz egy hotelébe). Juliának persze megy a kamu, hogy kifogyott a gáz a kocsiból, közben meg az önmarcangolás, szegény kiscsaj olyan magányos, most meg depis készül lenni, mikor Sean kijelenti, hogy ezek után nem biztos, hogy a gyerekre kéne vigyáznia.

Másnap reggel a kiscsaj az asztalon fekszik, Sean a depiért cserébe helyrehozza az orrát. Christian morog, hogy őt persze nem műti meg, aztán gyorsan levágja, hogy Sean megdugta, Linda (aki ajánlotta mellesleg) csúnyán néz, már megint hiszti lesz. Michelle meglepi Lizt a konyhában, nagyon kis kedves vele, még kávét is csinál. Liz próbál haverkodni, előadja a nagy "coming out" sztorit, miszerint nem késő váltani, ő is volt házas, blabla. Michelle nem érti, Liz persze naivan előadja, hogy látta a barátnőjével korábban a parkolóban. Michelle ledöbben.

Otthon Sean szereli össze a gyerekágyat, tiszta stresszes, aggódik, persze. Julia jön a rossz hírrel, hogy Monia visszamondta a munkát - mily meglepő, de rögtön kitalálja, hogyan kéne elütni az időt - na meg kicsalogatni a gyereket. Szexszel, persze, de Sean nem kapható rá. Majd ha meglesz az éjszakai nővér. Christian ezalatt kövér pasit műt, gyomor-eltávolítás, meg bőr-levágás, meg ilyesmik. Liz elkezdi húzni a szexvideójával, mire betoppan Michelle, hogy előadja, nem tűri a szexuális zaklatást az irodában. Ja és Liz ki van rúgva. A fiúk rögtön nekiállnak hisztizni, hogy ezt csak tán mégse kéne, de Michelle terel, hogy Liz nem is azt látta, amit mondott, csak beleképzelte, azaz nyomja a süket dumát. Liz bocsánatot kér, de a pereskedést vállalja. Christian hülye, szerinte Liz férfigyűlölő, ki kéne rúgni, Sean meg szembeszáll Michelle-el, és elér annyit, hogy Liz próbaidőre kerül. Christian elrohan, azt kamuzza, hogy a konditerembe, de pedig nem, a konditeremben megismert dokihoz szalad zsírleszívásra.

Az új éjszakás nővér-jelölt nem nő, hanem pasi, Sean és Julia eléggé bambán bámulják, ugyanis a férfi akondropláziás (azaz törpe, ahogy egyes kultúrkörökben nem helyesen hívják). Marlowe amúgy jó humorú, festeget is unalmában, és tök korrektül áll a születendő gyerek helyzetéhez. Például kijelenti, hogy nem célszerű nem olyannak kezelni a gyereket, mint ami. És nem érti, miért döntötték el a szülők már a születés előtt, hogy megműtik a kezét, hiszen még nem is ismerik. Sean kicsit berág erre a kérdésre, Marlowe-t el is küldi. A férfi jótanáccsal indul útra - az őslakosok ugye úgy tartják, egy újszülött szemébe nézve meglátják a lelkét, ő meg szeretné kérni Juliát, hogy nézze meg a kezeit.

Seannak nem jön be a pasi, Juliának viszont minél sürgősebb lenne a dolog - a magzatvíz elfolyt, nemsokára szülünk. Nagy az izgalom, a gyerek ép és egészséges (a praclikat leszámítva), vonyít, mint az újévi malac. Annie-nak és Mattnek is bejön a jövevény, de a kislány teljesen kiborul, mikor meglátja a baba kezeit. Mattie szalad utána. Julia még a kórházból felhívja Marlowe-t, hogy elhívja magukhoz dolgozni. Végül kicsit késve Christian is betoppan, de Sean mérges rá, hogy elkésett a nagy eseményről egy nyomorult zsírleszívás miatt. Dráma van megint, nagy dráma.

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása