Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x9 - Állat

2009. július 23. 16:00 - zenoli

Szegény Mikey még mindig az ágyat nyomja, nem mehet dolgozni a sérült térde miatt, és mivel baromira unatkozik, jobb híján a laktanyát hívja. Ott Sean veszi fel, de a háttérben éppen marha nagy kártyacsata folyik, így annyira nem tud odafigyelni. Mindenesetre Mikey azért telefonált, hogy meghívja estére egy kis filmnézésre, sörözésre, de Sean nem ér rá, program van, mondja. Mikey ekkor Franco-t invitálja, hátha ő majd éppen nem tud mit kezdeni a szabadidejével, de sajna ő sem partner ebben a dologban. Szegény beteg Mikey magára maradt.

Tommy az előző részben megismert jó nőt hívja, akinek a neve nincs rajta a cetlin, csak a címe, ezáltal elég egyértelmű az üzenet. De Tommy még régivágású úriember, és csevegni próbálna, vacsorázni vinné a hölgyet, de nem, az utasítás úgy szól, most gyere ide harcrakész szerszámmal. Már a nő lakásán vagyunk, Tommy szegény itt is csevegne, de minek, az már ugrik ráfele egyből, lovagolja meg az eszközt, még vetkőzni sem sikerül nagyon. Majd egy tíz másodperces vágta után vége is a dolognak, de most kivételesen nem Tommy jóvoltából, akin az értetlenség jelei ütköznek ki ettől a gyors tempótól, menne ölelni vagy valami, de elhajtják. Odalenn a boltban van szenyó, vegyél magadnak, aztán egy óra múlva esetleg megint lehet egy menet, szól a parancs. Tommy búcsúzóul bemutatkozik, hátha ezzel a gesztussal fény derül a nő nevére is, de nem, így jobbnak látja távozni a helyszínről. Főcím.

A Gavin család végre összeült, hogy Megs-et és Teddy-t a helyes ösvényre vezessék, ahol nincs alkohol, csak a tiszta fej és lélek okozhat mámoros pillanatokat. Persze a két jómadár mit sem sejt az összejövetel okáról, és besétál a kelepcébe, ahol már mindenki nagyon izgatott. Sean nem aprózta el, mert míg mindenki írt egy jóesetben két oldalt, addig ő egy szatyor füzettel érkezett, van mondanivalója bőven. Elsőnek Megs érkezik, aki az első meglepetés után furcsa mód azonnal beleegyezik a rehabba, mindenki néz is, milyen könnyen ment már. Kivéve Sean-t, aki továbbra is szeretné felolvasni a nyolcvan jegyzettömböt. De erre szerencsére nem kerül sor, mert Teddy is befut végre, de ő már kevésbé lelkes, mert amikor világossá válik a számára, miről is szól ez az egész, fordulna is ki az ajtón. De nem addig van az, az asszony eléáll, és jól beolvas neki, hogyha innen kiteszed a lábad, többé a kutya sem fog rádnézni, a saját mocskodban, egyedül fogsz elpatkolni, levesszük rólad a kezünket. Ez egy másodpercig elgondolkoztatja az öreget, de annyira nem, hogy maradni akarjon, ekkor lép közbe Tommy, akinek hatására végül mégis leül egy székre. Majd miután mindannyian így összejöttek, Megs felveti, mi lenne, ha megalapítanák a saját kis AA-s gyűlésüket, hiszen a szobában majdnem mindenki alkoholista. A társaságnak nagyon tetszik az ötlet Teddy-t kivéve, de ő nem szempont, ez lesz és kész.

Franco vacsorát főzött Natalie-nak, mert ő olyat is tud, és romantikus gyertyafénynél közli, hogy itt van a gyűrű, nesze, tégedet jobban szeretlek annál a másiknál. Natalie azonban ettől a jobban szótól kissé kiakad, és vágja is hozzá már másodszor Franco-hoz a cuccot, és rövid úton az útját is kiadja, mert mi az, hogy jobban. Franco ekkor már hiába visszakozna, törölné az előző gondolatmenetet, hiába. Közben Tommy otthon pakolászik, rakja el azokat a fényképeket, amiken vagy Connor, vagy Johnny van, biztos az emlékek. Aztán mivel a lakás amúgy is szét van verve, meg a régmúlt családi életet idézi, elmegy és keres egy másikat. Ez a másik sem egy matyóhímzés, tele van bogarakkal, még vér is fellelhető a falon, pont jó lesz a remeteéletre.

A környék sem annyira barátságos, ifjú börtöntöltelékek bömböltetik a zenét a maflaplaccon, őket hamar gyorsan megrendszabályozza, és ha már lenn jár, sétál is kicsit, aminek az a vége, hogy összeszed egy kutyát, olyan még úgy sincs otthon. Másnap van, Tommy öccsének emlékére szerveztek hokimeccset a szokásos felállásban, tűzoltók vs. rendőrök. Ebben még semmi újdonság nem lenne, de az, hogy Tommy a rend őrei között játszik, az már izgalomba hozza a lelátó közönségét olyannyira, hogy Sean azt sem tudja kinek kellene ebben az esetben szurkolni. A játék közben Mikey hívja fel Franco-t, láthatóan még mindig nagyon egyedül van, kezd a kupi is vészes méreteket ölteni, és hívná át, de Franco passzol, ugyanis éppen Fekete Shawn-hoz igyekszik költözni szakításból kifolyólag. Na ez végleg beteszi a kaput Mikey-nál, mert mi az, hogy nem hozzá költözik hat év ismeretség után, ennyit sem várhat az ember a másiktól. Lényeg a lényeg, Mikey kiakad, Franco meg jelenti a többieknek, hogy ez bizony még mindig buzi. A játék is zajlik mindeközben, Tommy nagyon jól játszik, győznek is a rendőrök, lesz is nagy ünneplés, folyik a pezsgő.

Sean otthon van a Megs-el közös családi fészekben, várja haza az asszonyt, aki meg is érkezik, de nem marad sokáig, pár cuccot összepakol, és már ott sincs. Sean azért kitartó, mert még az ajtóból utána kiabálja, hogy akkor a gyűlésen találkozunk ám. Megs le sem szarja, csak a csapódó ajtó a válasz. Sheila-ra ugrunk, aki éppen babát istápol mackónadrágban, de csengetnek, Katy az, aki közli, hogy az apjával jött bébinézőbe, Tommy is mindjárt jön. Mi már sejtjük, hogy valami turpisság lesz a dologban, mert Katy Janet-tel van, és valóban, amíg Sheila Tommy nevének említésére rohan átöltözni, addig Katy jó kislányhoz illően lopja is vissza a testvérét. Mire Sheila kimegy, már mindkettőnek hűlt helye van, rohan is le az utcára, de ott már csak az elporzó autót látja.

Tommy éppen a főnök színe elé járul, aki nincs elragadtatva a randevún nyújtott teljesítménytől, és Tommy hiába mentené a menthetőt, láthatóan végleg elásta magát. Sunnyogna el behúzott farokkal, de telefonon keresik, Sheila az, aki magából kikelve üvölti, hogy Janet visszalopatta a babát Katy-vel. Tommy megígéri, hogy megoldja a helyzetet, na persze.

Mentés van, mennek a srácok, de Tommy vakmerő, nem vár senkire, rohan be a lángok közé egymagában. Lou menne utána, de őt lefogják a többiek, magyarán nem kicsi kockázat van a dologban. De nem számít, mert Tommy hős, ha nem tudnánk, kihozza az egy darab bennrekedt komát, ezt látja a főnök is, de csak a fejét csóválja, nem tetszik neki a műsor. Így is van, érkeznek vissza a laktanyába, és úgy lebassza, hogy alig áll meg a lábán. Mert mint mondja, az egy dolog, hogy valaki idióta, de hogy a társai életét is kockára tegye, az egy másik.

Közben Mikey sem tétlenkedik, éppen öngyilkos próbál lenni, megy fel a tetőre, hogy majd jól leugrik, de a magasságtól megijed. Utána a kádban próbálkozik egy kis érvágással, de annyira béna, hogy a szike kiesik a kezéből bele vízbe, jól összevagdosva a fenekét. Ez egy jó jelenet volt, hehe. A laktanyában Lou és Franco éppen a főnökhöz készülnek, hogy támogassák Tommy-t, aki már így is vékonyjégen táncol az öregnél. Kopognak, majd lépnek be, és hát itt a várva várt pillanat, megadatik az az öröm, hogy ők pillanthatják meg elsőként a főnök fütyülőjét. Ez akkora hatással van rájuk, hogy a megdöbbenéstől szóhoz sem jutnak, fordulnak is kifele az ajtón. Lou elhaló hangon súgja oda Franco-nak egy perc tiszteletteljes csönd után, hogy ő bizony nem hordana alsót ebben a helyzetben, hadd lógjon csak szabadon a drága.

Tommy megint telefonoz, most Janet-et hívja, aki feltűnően nyugodt, és pénzt kér, mi mást. Tommy azonban kijelenti, hogy a zöldhasú csak akkor vándorol át egyik gazdától a másikig, ha a baba visszakerül Sheila-hoz. Janet azonban hajthatatlan, de tovább nem tudnak kötelet húzni, mert a másikon Mikey lelkisérültködik, beszélni kell vele. Rinyál is ezerrel, hogy ő személyesen akar Tommy idegeire menni, meg amúgy is ivott, és gyógyszert is bevett, vége van a világnak.

Tommy meg is érkezik, és először nagyon kedves, látszik, hogy aggódik, de Mikey most éppen tökös gyereket játszik, bezárkózik a fürdőbe, és onnan kiabálja kifele, hogy egyedül akar maradni, már minden oké. Tommy azonban rafinált, mert úgy csinál, mint aki valóban elmegy, hagyja becsapódni az ajtót, meglapul, mint szar a fűben, és vár. Nem is kell sokáig, mert Mikey a csapódó ajtót hallva kisántikál a fürdőből, Tommy fülön ragadja a szerencsétlent, és ráncigálja fel a tetőre. Ott felül a szélére, Mikey lecsúszik a földre, és beszélgetni kezdenek. Illetve Tommy beszél, Mikey meg bealszik a nagy monológon. Elmondja, hogy csak örüljön, hogy az anyja előtte halt meg, mert ez a dolgok rendje, ő már eltemetett egy kölyköt, az sokkal szarabb. Ismét előjön 9/11 is, hasonló okokból kifolyólag. Lényeg a lényeg, kábé öt percig folyik ez az egyoldalú beszélgetés az élet mibenlétéről, majd mikor már mi is és Mikey is éppen lemennénk alfába, felpattan és leugrik. Szerencsére csak az erkélyig jut, ami azonban ezt a terhelést már nem szeretné, és elkezd szépen leszakadni. Na ekkor már kezd izgalmas lenni a helyzet, Tommy kiabál Mikey-nak, hogy szóljon a szomszédoknak, ő pedig buzgón nekilát imádkozni. Hogy lezuhan-e, az már csak a következő részből derül ki. (Hát persze, hogy nem.)

Címkék: ments meg
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makepeace 2009.07.23. 16:36:05

Nagyon jó a hv.Köszi!
Borzasztó lapos ez az évad.Még jó,hogy írod a hv-kat mert a legtöbb részen elalszom.Mickey meg bennéghetne már egy tűzben,mert kib@szott idegesítő.

makepeace 2009.07.23. 16:39:01

Nem kattins a szóra,mert a macskám ráfeküdt a bill-re,és valamiér kiemelte.Bocsi.

zenoli 2009.07.23. 20:49:52

Szívesen a hv-t, meg kell vallanom, írnom sem olyan élvezetes ezt az évadot, de majd a következő jobb lesz:)
süti beállítások módosítása