Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x02 – Blu Mondae

2009. július 22. 15:00 - Madmoazell

Szolg.közl: elnézést kérek a rendszer nélküli hogyvoltokért, konstans időhiányban szenvedek. Mostantól kezdve igyekszem tartani a tempót. Köszi a megértést.

Sztriptízbárban kezdünk, Christian egy Blue Mondae művésznevű táncosnővel ismerkedik. Oké, inkább csak nézi, hogy a kisasszony mit művel a rúdon, és néha beszól neki, hogy fogja már be a száját. A vége szex lesz úgyis, a csaj próbálna egy ingyen mellkisebbítést összedugni magának, de bukta, Dr. Troy nem megy bele. Közben csörög a telefon, Michelle az, a vadiúj főnökasszony, páciens érkezik ugyanis a házhoz. Mr. Skinner, egy fiatal fiú az, akit a „mentora” szeretne helyrevarratni áll- és orrügyileg. Mitchell egy fiatalkori házasság után jött össze Arthurral, aki most gyakorlatilag kitartja, és kvázi lerondafiúzza, mert hát az a legfontosabb manapság, ha valaki szép.

Mattie otthon kavirnyál, apu-anyu be, hoznak szülinapi ajándékot is– egy kondibérletet. Valamivel el kell a srác figyelmét terelni a végtelen depresszióról. Tiszta hülye már megint, ahogy azt megszokhattuk. Annie jobbról be, nekilát a reggelit összekészíteni, ami apuci mérgét jól ki is váltja, a kislány ujjai ugyanis úgy vannak összeragasztva, ahogy a jövendőbeli kistesó praclija fog állni. Ejnye dádá, nem szabad ilyenből poént csinálni, kiabálja a hősapa, pohár törik, meg a mécses is Annie-nél, abszolúte ideális reggel ez.

Útban a melóhelyre Sean beugrik egy latte-ért a kávézóba, ahol egy meglehetősen furcsa kinézetű férfi szolgálja ki. Kiderül, hogy a pincérnek Treacher Collins-szindrómája van, ami nagyjából az arccsontok torzulását sejteti. Seanban feléled az orvos, és elhívja a fiatalembert egy konzultációra, hátha tudna rajta segíteni. Eközben Christian Mitchellt vizsgálgatja, meg persze faggatja, hogy jó-e neki ez a furcsa élet. Kiderül, hogy a vén fószer Porchet vett neki, meg iszonyúnagy házban lakhat, ezért cserébe nem nagy cucc, hogy hagyja magát néha megfektetni. Christian nem győzi lebeszélni a dologról, és felajánlja neki, hogy mászkáljanak el együtt.

Sean tényleg megvizsgálja Alexet a kávézóból. Szétfirkálja az arcát, de a férfi nincs teljesen meggyőződve arról, hogy van értelme a dolognak. Még akkor se érti, hogy mi van, mikor Sean kijelenti, hogy ingyen elvégzi a beavatkozásokat. Már teljesen lemondott arról, hogy valaha normálisan nézzen ki. Matt ezalatt ellátogat a konditerembe. Nem annyira van elragadtatva a történettől, viszont majdnem hanyattesik, amikor régi ismerőssel fut össze – méghozzá Kimberrel. A kisasszony elég jól néz ki, friss és üde, hamar kiderül, hogy minden a szcientológiának köszönhető. Na jó, ezt így konkrétan még nem tudjuk meg, előtte hallhatunk tőle egy kis eszmefuttatást a reaktív elme borzalmairól, meg a pszichiáterek hülyeségeiről, és végül egy kis mézesmadzag-elhúzást, miszerint Mattnek is lehetne ugyanolyan jó.

Christian próbálja Mitchellt összehozni valami jó kis sztriptíztáncossal, Blu Mondae lesz felkérve, hogy visszatérítse a srácot a női nemhez. Cserébe lesz ingyenes mellműtét, Mitchell pedig élvezi nagyon. Másnap Sean műtőasztalra fekteti Alexet, és nekilát az operációnak. Sajnos elég nehéz a dolga, dokink igyekszik minden erejével, de nem bizonyul túl könnyűnek a dolog. Otthon Annie egy barátnőjével játszik. Megkéri az anyját, hogy hozzon ki neki valamit a szobájából, Julia persze ugrik, és teljesen elborzad, amikor meglátja a kislány babáit – az összesnek szét van vágva az ujja. Újra elezdődik a hiszti, Annie szegény nem érti, hogy az anyja miért is tolja le ennyire. Az összes játékbaba mehet a kukába.

Kimber eközben egy e-méteren vezeti le Mattie-nek, hogy mennyi baja is van az életében. Mattie minden hülyeséget be szokott szopni, és mivel az egészet egy bögyös szőke nyomja neki, nem kérdés, hogy sikerül is neki elhinnie. Nagyon gyorsan ráébred, hogy ezt a hülyeséget neki találták ki, szalad is az apucikhoz, hogy le akar állni az antidepi bogyókról, meg a pszichiáterről, satöbbi satöbbi. Na meg hogy bele szeretne vágni a szcientológus kezelésbe. Persze pénz kell a csatlakozáshoz, amit csak a drága család tud nyújtani. Christian nekiáll morogni, Sean is, mindketten hülyeségnek tartják, és egyértelmű jelnek, hogy Mattnek nemhogy le kéne állnia a bogyóiról, de még többet bevenni belőlük.

Christian másnap dúvadként rohan az exmenyasszonyhoz, hogy leterelje a térítési szándékról. Kiderül, hogy Kimber abbahagyta a pornót, mostanában inkább más bizniszben van benne, a spirituális izében. Kis szóváltás után Christian megfenyegeti, hogy ha nem hagyja abba Matt hülyítését, nagy bajok lesznek. Nem sokkal később Dr. Troy már Blu Mondae-t műti, a főnökasszony meg pampog, hogy ugyan miért kell kurvákat ingyen operálniuk. Sean is oda lesz rendelve, hogy rendet tegyen a hisztis felek között, de kiderül Alex műtétje is, Michelle pedig nagyon mérges. Mivel ő a tulaj, igazából tök jogosan mondja meg, hogy fiank mit tehetnek és mit nem, végül pedig nagy durrogva elvonul.

Este Annie még mindig nem tárgyal az anyjával, de azt azért kedvesen odavágja neki, hogy ő az okozója annak, hogy a baba betegen fog születni. Mattie ma csodagyereket játszik, próbálja nyugtatgatni az anyját, és kérni se kell, máris ontja a szci bullshitet. A rendelőben a fiúk békülni próbálnak egymással, nagy a nyomás, mindketten sajnálják, és még Mattie dolga is ott van, blablabla. Este az éppen zuhanyzó Christianre rákopog Mitchell, akit most rúgott ki az öreg pasija, miután megtudta a sztriptízbáros történetet. Mikor dokink ad neki egy kis pénzt, hogy legyen nála valamennyi lé, a srác elvonul a mosdóba, majd levetkőzve visszajön, hogy megdolgozzon a pénzéért. Mikor nem hajlandó leállni, Christian behúz neki, és kirúgja a lakásból.

Alex műtéte egyelőre nem mutat sok változást, és tisztában van azzal, hogy már soha nem lesz szebb, és fájdalmat sem akar, csak élni úgy, ahogy eddig is. Miután ezeket mind kiordítozza magából, elrohan. A rendelő garázsában közben Michelle középkorú hölgyeménnyel találkozik, de láthatóan nem örül a dolognak. Odaad a madam kinézetű asszonynak egy kisebb vagyont, a nő cserébe megsimogatja a cickókat, a lépcsőről éppen lesétáló Liz pedig éppen a csókra ér oda. Hűűűűűha, sötét titkok vannak itt.

Este a McNamara házban nagy lesz a hiszti, Julia ugyanis jól elhitte a halandzsát, amit Matt levágott neki az új hülyeségéről, és adott neki pénzt. Most aztán majd remélhetőleg tényleg boldog lesz. Christian morog, hogy az ő fia, bénán nevelik, blabla, aztán elrohan. Drága szülei közben megbeszélik, hogy a babát a szülés után minél hamarabb meg kéne műteni, és esélye lehetne arra, hogy rendesen éljen, mint a többi gyerkőc. A név is megvan már – Connor McNamara.

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evicska 2009.07.23. 14:22:33

kedves madmoazell, semmi gond, a lényeg, h írod.
de nem arról volt szó, h júl. 20 körül a viasat megint vetíteni fogja? sajna sehol semmi, pedig nagyon várom!

Bar Kochba 2009.07.27. 11:16:17

A sci-sek nem tiltakoztak, hogy tiltsák be a sorozatot? A South Park-nál _nagyon_ besértődtek amikor róluk volt szó...
süti beállítások módosítása