Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x13 - Az 1 a Csapatban

2009. július 22. 13:00 - leeann

Will, Anya és Xander pókerezés közben az Iniciatívát tárgyalják ki, de nem egyeznek a vélemények a titkos katonai haderőről. Anya, mint ex-démon, és Xander, mint a pasija nem támogatják. Will már más nézőponton van, ő bírja Rileyt, és szerinte ők is a jó oldalon harcolnak. Xander talált egy állást, méghozzá valami energiacsokit fog árulni. Ha már beszéltünk róluk, akkor lássuk is őket! Walsh professzor parancsára az Iniciatíva Buffy vadászatot tart. Tulajdonképpen ez egy próba, amiben a katonák elbuktak, Buffy pedig nyert. Az őrjárat Buffyt 42 perc alatt találta meg, és 28 másodperc alatt ártalmatlanná tette őket.

A fiúk bírják Buffyt, de Walsh prof nem nézi jó szemmel a különc lányt. Buffynak is nagy élmény volt ez a kis katona móka, és másnap lelkesen meséli Willnek ezt ebéd közben, akinek hiányzik a barátnője. Miközben Buffy boldog, Will pedig nem találja a helyét, Giles a közös kaland után annyira összenőtt Spike-kal, hogy már látogatóba jár hozzá. Spike egy csinos kriptában lakik. Giles elhozta az ígért pénzt, és próbálja rávenni a nagyon szöszit, hogy csatlakozzon a csapatukhoz, de Spike nem akar

Persze miközben Giles próbálja rávenni Spike-ot, hogy csatlakozzon, Buffyt annyira lenyűgözi az Iniciatíva bázisa, hogy szinte már csatlakozik. Walsh professzor úgy vezeti végig Buffyt a bázison, mintha egy múzeumban sétálgatnának. Buffy lassan bedolgozza magát a seregbe, még csipogót meg belépőkártyát is kap. Közben Will Tarával építi a kapcsolatot, főként, hogy a boszi társnak egy olyan családi ereklye van a birtokában, ami vöröskét nagyon felvillanyozza. Hiába kedves lány Tara, Will lerázza őt, mert a barátokkal bulizik este, és a boszi társ még nem tartozik a brancshoz.

Mikor már nyugodt a bázis, Walsh prof 52 azonosítás után bemegy a 314-es terembe, ahol valami titkos project folyik. Valami gépembert raknak össze, ami Adam névre hallgat. Az esti buli nem valami fékevesztett mulatság lett, hanem inkább amolyan csendes, ülős, iszogatós este, és Buffy közel egy órája késik. Végül Buffy befut, de Rileyval és annak haverjaival. Persze ez elvileg a csapat bulija lett volna, és Will szívesen meghívta volna Tarát, ha tudja, hogy Buffy is sokadmagával jön.

Alig 5 perc beszélgetés után Buffy és a fiúcsapat le is lép, mert egyszerre szólal meg az összes csipogó, ami azt jelenti, hogy munka van. Miután Buffy lelép az új barátokkal, Will elmegy Tarához. A katonák már terepen vannak, és valami nagydarab szőrös lényt keresnek, de csak a 17-es őrizetessel futnak össze, aki éppen vásárolni volt és hazafelé tart. Némi verekedés után az egyik katona meglövi Spike-ot egy jeladót tartalmazó lövedékkel. Az alfa csapat, amiben Buffy és Riley van, még nem tudja, hogy a 17-es őrizetesen jeladó van, mert feltűnik a démon, amit elvileg keresnek és harcolniuk kell.

Miközben a vadász és a katona harcol, képekben látjuk, ahogy egy másik helyen és időben éppen ruhákat szedeget le egymásról Buffy és Riley. Tehát a vadász végre lefeküdt egy olyan pasival is, aki a szextől nem válik gonosszá és még felismeri másnap is. Csakhogy van ezzel a szex-szel is egy kis bibi, méghozzá az, hogy a légyottot Walsh prof egy kivetítőn nézte végig, vagyis kamera van Riley szobájában. Ez a nő egyre gyanúsabb, és aki ennyire gyanús, az biztos valami rosszban sántikál.

Xander éppen Gilesnak ad el a csokiból, amikor Spike robog be némi segítséget remélve, mert most ő van pácban. Giles némi leckéztetés után benne van abban, hogy segít a szöszi vámpírnak. Közben Buffy megpróbál megtudni valamit a 314-ről, de Rileyt akkor azonnal elhívják. Azért Riley sem hülye, és a bázison meg is pillantja az ominózus 314-es helységet. A prof nem akarja, hogy a vadász belelásson minden kártyába, és Riley is kezd a befolyása alá kerülni, így a doki szerűségnek, aki a gépemberen dolgozik, kiadja a parancsot Buffy megölésére.

Közben Giles és csapata kiderítik, hogy ami Spike hátában van, az egy nyomkövető, és muszáj lesz kiműteni ezt a nyavalyát a vámpír vállából. Közben Buffy is és Will is hazaér, de a szia, szián kívül nem sokat beszélgetnek egymással, mert a vadász csipogója azonnal sípolni kezd. Buffy elszalad, hogy a prof parancsait követve a csatornában vadásszon, Willt pedig Giles hívja, hogy segítsen egy kicsit kiszedni Spike-ból a nyomkövetőt. Will varázslattal ionizálja a légkört, hogy a jeladó ne működjön, ami sikerül is, mert a katonák élükön Rileyval elveszítették a 17-es őrizetes nyomát.

Mindeközben Buffy megtalálta a két démont a csatornában, de bajban van, mert a fegyver, amit a proftól kapott, bedöglött, a füles nem működik, és egy rács is elzárta az egyetlen menekülő útvonalat, sőt Buffynak beugrik, hogy amikor először járt a bázison, éppen ilyen démonokkal csináltak valamit az egyik kutató részlegben. A magára maradt vadász nem először van ilyen helyzetben, de ez most nagyon fura, főleg úgy, hogy a prof előjegyezte Buffyt egy lábcédulára.

Azért persze működik a fülhallgatós, mikrofonos, kamerás kütyü, ami még a viselője EKG görbéjét is mutatja, csak a prof nem segítségnek adta, hanem azért, hogy lássa, biztosan meghal-e a vadász. Némi harc után a kamera azt mutatja, hogy a viselője a földön fekszik, és a szíve leáll. A kütyü viselője halott. Közben az ionizáló varázslat múlóban van és a katonák megint fogják a nyomkövető jelét, de Giles éppen kiemeli Spike-ból és Xander gyorsan lehúzza a wc-n. Persze Buffy korántsem halt meg, csak leesett róla a kamerás kütyü és ügyesen ki is nyírja a démonokat.

Amikor Riley visszaér, Walsh prof azzal várja, hogy Buffy meghalt, és ő semmiről nem tehet, mert a lány akart annyira a démonok után menni. Riley majdnem sokkot kap a hír hallatán, amikor Buffy jelenik meg a monitoron, és közli a proffal, hogy marha gyenge próbálkozás volt, és a vadász ennyire könnyen ölhető meg. Riley egy szó nélkül kisétál a bázisról és vissza se néz, hiába kiabál utána a prof. Giles közli Spike-kal, hogy itt nincs biztonságban, amíg az Iniciatíva itt garázdálkodik, de az éppen megérkező Buffy szerint senki sincs biztonságban. Walsh prof az Adam nevű összetákolt lényt nézegetve fogad bosszút a vadász ellen, de a lény felébred és kinyírja a profot. Azt hiszem, egy gonosz lény született a 314-es helységben.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása