Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x03 - A melegek sem különbek

2009. július 17. 14:00 - leeann

A Babylon még mindig nem indult be, bezzeg a konkurencia dugig van. A lányoknál sem jobb a helyzet, ugyanis Mel ügyvédje azt tanácsolta, hogy Linds ne menjen el a meghallgatásra, mert ha ott lenne és harcolna a saját jogaiért, az Mikey malmára hajthatná a vizet. Természetesen Linds nem hisz Melnek, aki azt ígérte, hogy ha Mikeyt kigolyózták az ügyből, Lindsay-vel megosztja a felügyeletet saját megállapodás szerint. Linds szalad is Brianhez, aki azonnal segít is gyermeke anyján és megadja neki egy ügyvéd barátja nevét és számát. Szegény Jenny Rebeccának ideje háromfelé szakadni.

Miközben a lányok suttyomban osztozkodnak, Mikey és Ben Justin segítségével csinosítgatják a házat, hogy hamarosan beköltözhessenek. Debbie is befut egy kis kajával, de Mikey csapkod jobbra-balra, és vérig van sértve. Deb próbálja kideríteni, hogy mi baja van a kisfiának, akit nem kell sokat győzködni, hogy kinyögje. Nem tudja megemészteni, hogy Deb Mel pártján áll. Közben Ted már árulná a Babylont, de ezt az ötletet Brian azonnal elveti. Egy frászt akarja eladni, ő inkább meghal, de a Babylont nem adja el.

Este Deb éppen akkor indul dolgozni, amikor Carl hazaér, úgyhogy nem sok idő jut a házaséletre, amit Carl szóvá is tesz. Sőt megkéri Debet, hogy hagyja ott a kajáldát, hisz neki bőven van annyi, hogy vidáman éljenek akár egy fizetésből is. Deb egyelőre nem tudja elképzelni az életét a munkája nélkül. Másnap a főtévés bemutatja Emmet a híradós csapatnak. Természetesen nem fogadják őt kitörő tapssal, de olyan édesen mutatkozik be, hogy az hihetetlen. Mindenkihez van egy-két szava, olyan igazi melegpasi módon.

Később ebédnél Emm elmeséli Tednek, hogy mi volt a tv-ben, és nagyon tart attól, hogy nem fogadja el őt egy heteró csapat. Debbie megfogadta Carl tanácsát, és egy munkaerő felvételi táblát próbál gyártani, amiben persze elkel Justin segítsége. Este Justin egy nagyon jó tippet ad Briannek arra, hogy mitől szoknának vissza a melegek a Babylonba. Másnap Debbie meghallgatást tart, de nem akad olyan jelentkező, akire rábólintana azonnal. Persze Emm premierje is most van, úgyhogy Ted, Justin és Deb a képernyőre tapad. A melegpasi a képernyő nézők felőli oldaláról nem tűnik túl melegnek.

Vagyis Emm annyira nem akar kilógni, hogy egyáltalán nem adja önmagát. Emm valami hihetetlenül fura élményt nyújt, ahogy heteró-szerű próbál lenni, ez már elsőre sem ment, nem tudom miből gondolta, hogy most sikerül. Debbie talál egy potenciális jelöltet, aki nem szakképzett, de annál lelkesebb, úgyhogy egy próbát megér. Később Linds találkozik az ügyvéddel, akit Brian talált. Linds elmondja az ügyvédnek Mel és Mikey összes viselt dolgát, amit nem szeretne ellenük felhasználni, de az ügyvéd igen. Este Emmett és Ted bulizni indul, de előbb útba ejtik a Babylont, mert Tednek létszámot kell számolni.

Nagy népsűrűségre nem számítanak a fiúk, így meglepődnek, amikor egy hosszú sort pillantanak meg a szórakozóhely bejárata előtt. A meglepő az, hogy Emm nem mehet be a Babylonba, a marcona biztonsági embert az sem hatja meg, hogy ő egy tv-s személyiség lett. Persze Brian, Ted és Justin bemegy, mégiscsak ők a tulaj, a pasija és a könyvelője. A Babylonban persze senki sincs, és aki bejut, annak Brian ad egy százast. Az üzletpolitika annyi, hogy mindenkinek csak az kell, amit nem kaphat meg, vagyis, ha nem engedik be őket, az éjszakát képesek a sorban tölteni, ahogy az LA-ben is bevált.

Debbie éppen mentorál, vagyis betanítja az új segéderőt. Még nem megy neki minden gördülékenyen, de tényleg gyorsan tanul, és pillanatok alatt elsajátítja, hogy milyen módon ossza ki a nagyszájú vendégeket. Emmett blokkját az orrszőr karbantartási 5 perce után leveszik a műsorról, az „adjuk el magunkat heterónak” nem tetszett a tv nagykutyáinak, ők ugyanis a melegpasi blokkot jónak tartották, csak Emm nem elég meleg nekik. A produkció után nem is csodálom.

Elérkezik a meghallgatás napja, és mindenkit hidegzuhanyként ér, hogy Linds is megjelenik egy ügyvéd társaságában. Az ügyvéd azonnal elő is veszi az ütőkártyáit, amivel bebizonyítja, hogy Lindsnek ugyan biológiailag semmi köze a gyerekhez, mégis sokkal jobb szülő már most, mint Mel vagy Mikey. Mindenki vérig sértődik, de ha nem állapodnak meg hármasban, akkor több mint valószínű, hogy Linds nyeri a pert, ha a bíróságnak kell dönteni. Közben a kondiban Teddy azt számolgatja Justin és Brian társaságában, hogy kidobott pénz az edzőterem, és egy pár nyissz, meg nyassz, és máris 10 évet fiatalodik.

Emm is megérkezik és igen feldúlt, amiért törölték őt. Jutin, Brian és Ted elmondják Emmnek, hogy nem egy karóba húzott heterót kerestek, hanem egy hajtűdobáló buzit, aki színt visz a híradóba, de Emm olyan szürkén adta elő magát, hogy beleveszne a ködbe. Este a Woody’s-ban Mikey egy ital fölött kesereg a meghallgatás miatt, Ben pedig próbálja őt vigasztalni. Brian is megjelenik, de Mikey nem érti, hogy miért Linds-nek segít, és miért nem neki. Brian továbbra is kiáll Linds mellett, még ha ez nem is tetszik Mikeynak. Ma este van Emm utolsó tv-s fellépése, sőt a producer már meghallgatást tervez a helyére.

Emmnek se kell több, eldobja az öltönyt és nyakkendőt és megmutatja, hogy nála melegebb pasi nincs a földön. Elkap egy mikrofonos fickót és pár pillanat alatt átöltözteti, frizurát és szemöldököt igazít rajta majd az ölébe huppanva zárja a meleg perceket, amit a stáb nagy tapssal ünnepel. A producer képét elnézve Emm marad a melegpasi, amíg világ a világ. Másnap Mel még haragszik Linds-re, de elismeri volt párja keménységét. Közben elérkezett Debbie búcsúja a kajáldában.

Természetesen mindenki ott van, aki számít, van transzparens, meg pezsgő, meg éneklés, és beszéd, majd könnyek és taps, de Mikey nincs ott. Ám a végén csak megjelenik. Deb nem érti, miért van itt, mert nemrég még annyira dühös volt rá, amiért ő az egyedülálló anyák pártján állt. Mikey egy nagy csokor virággal jelenik meg, és elmondja az anyjának, hogy milyen jó volt úgy felnőni, hogy neki volt a legszuperebb mamája a világon. Mikey és mamája nagyon megölelgetik egymást, és újra szent a béke. Este a Babylon előtt akkora sor áll, mint még soha, ami azt jelenti, hogy a hely él és virul.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.07.19. 14:21:29

Ennek a résznek Emmet az igazi hőse, végre úgy tűnik, hogy megtalálja a neki való feladatot és befut, mint TV sztár.
Lindz rendesen "bekeményít" JR elhelyezésével kapcsolatban, Mel nem számított rá szerintem.
Szeretem Brian és Justin loftbeli jelenetét: "-Mire mennék nélküled? -Semmire." Legalább őszinte.
Köszi a HV-t!
süti beállítások módosítása