Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x04 – 9:00-10:00

2009. július 17. 09:00 - Milo Rambaldi

9 óra van. Van nekünk őrült arab robbantgatónk, Fayed néven fut, van megtért terroristánk, Jasszer, aki Jackkel dolgozik és van egy Numair névre hallgató atombombás sameszünk, akit most szabadították ki a börtönből. Numair kedves ember, nyolc évet Frankfurtban tanult, további párat a Közel-Keleten töltött, olyan jól képzett tehát, hogy képes pár hasáb fából is atombombát építeni. Húzós három részen vagyunk túl, de a mai übereli az összes eddigit, a 24 egyik legkeményebb epizódja ez. Billy Boy ordít, hogy jobban kell teljesítenünk, fényes nappal meglép egy terrorista egy katonai bázisról. A jobb teljesítés jegyében Morris szívatja Milot, aki ismét kiakad.

Fehér Ház. Karen Hayes tart kiselőadást a táskabombákról, nagyon hasznos kis szerkezet, egy ember el tudja vinni, fél mérföldes körben mindenki meghal, de több százezren kapnak még sugárzást is. Kismedve azonnal Jackkel akar beszélni a hír hallatán. Jack, tudom, hogy reggel meghalni küldtelek, örülök, hogy túlélted, ezért most megint erre kérlek, keresd meg Numairt és Fayedet, OK? Hát nagyon hevenyészett az az OK. Curtis továbbra is ki van bukva Jasszerra, és Jacknek támad, hogy veled meg mit csináltak a kínaiak. Jack közli, hogy áramot vezettek a tökömbe, ez hiányzik is, te pedig akkor is engedelmeskedni fogsz. Megkéri Chloet, hogy nézzen utána, miért is utálják ezek ennyire egymást. Közben találtak egy PDA-t a felrobbantott raktárban, amin PERSZE, hogy egy utolsó üzenet látható, hogy a látogató (azaz a fegyver) egy hete érkezett.

Numair érkezik Fayedhez, csókkal köszöntik egymást a testvérek, majd Numair a bombához siet. Szép, jó, neki is esne a vadiúj Baumaxos kulcskészlettel, de hiányzik az átprogramozó eszköz. Abu mondja, hogy Ahmed hozza, meglátod, új srác, de nagyon jó fej. Terrorszomszédot eközben a túszul ejtett szomszédasszony baszogatja, hogy miért teszed, az apád biztosan nem lenne büszke. Ebbe telefonál bele az előző részben gyilkossá avanzsált szomszédapu. Na ide figyelj, Achchchchmed, ha nem engeded szabadon a családom, akkor nem szállítom le a cuccot. Ügyes, gyorsan belejött a zsarolósdiba. Terrorszomszéd végül szabadon engedi anyut (én is ezt tettem volna, idegesítő egy pina). Anyu a szabadulás után két perccel már hívja is a 911-et, pedig az volt a szabadulás feltétele, hogy nem hív senkit. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Milo és Morris azért utálják egymást, mert Chloe Miloval entyempentyemezett, mielőtt Morrissal kezdett volna járni, és ezt a fiúk annyira nem kultiválják. De a béke teljes lesz, Chloe rendet vág köztük. A házinyulak meg pihennek a sok lövöldözés alatt. Bill eközben már Jacknek kapcsolja anyut, aki beszámol Ahmedről, mennek is a srácok kimenteni a hülyegyereket a töketlen terrorista karmaiból. Fehér Ház. Arab nagykövet válaszol az elnöki kérdésre, igen, Jasszer híre jó a terroristák körében, ha ő leteszi a fegyvert, akkor a többiek is le fogják. Remek, mondja Kismedve, akkor felmentjük minden korábbi bűne alól. Curtis kiakad ismét.

Sandra Palmer szeretne a testvérével beszélni, de ehelyett Tom Lennoxot kapja, akivel jól egymásnak esnek. Ha Walidnak baja lesz, akkor azért te leszel a felelős, Tom, és az is biztos, hogy mindent elkövetek majd, hogy kiszabadítsam, és az sem érdekel, ha ezzel lejáratom az elnököt vagy téged. Walid eközben kimegy az udvarra, ahol az arab fószer, akit megvédett, közli vele, hogy testvérem, mire vége ennek a napnak, mind megbűnhődnek. Az arabot egy másik arab félrevonja, Walid hallgatózik, mert csak vakkantgatnak egymásnak.

Apu érkezik Fayedhez az atombomba újraprogramozó szerkezettel, Numair boldogan szereli a bombát, és igen, már csak ez hiányzik, amit apu hozott, és húsz perc múlva kész a cucc, vihetik próbakörre, remek. Fayed szomszédaput látván magához tér az örömből, kiakad, te ki a fasz vagy, Ahmed küldött, jó, akkor még nem öllek meg azonnal, csak pár perc múlva. Hívja is Ahmedet, te idefigyelj, ez így nem mehet tovább, azonnal takarodj el onnan, a kölyköt meg lődd le, mint egy rühes kutyát, rá már semmi szükség nincsen. Tikktakktikktakktikktakk.

Fehér Ház. Kismedvéhez érkezik Karen és Tom, Jasszer kegyelmi levele jónak tűnik, kérdés, hogyan etessék meg mindezt az emberekkel. Tom ötlete: minden egy meghaltért tíz megmenekül, ha vele dolgozunk, fasza marketinges duma, nem? Egyet fizet, tizet vihet. Jack és Curtis eközben Ahmedhez közelítenek, Jack átugorja a kerítést. Bent dráma folyik: Ahmed kivégzésre készül, de a kissrác nem nagyon akarja az igazságot, Ahmed fogcsikorgat, már éppen húzná a ravaszt, érkezik a csapat, jól le is lövik, Jack újra akarja élesztetni, de nem kell, a kissrác tudja a címet, ahová az apja ment, így Jack leadja Billy Boynak a drótot. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Arabicsa vigyorog, mint akit baszni visznek, öröm a köbön, megvan Fayed címe végre, nem kell többet az iwiwet böngésznem naphosszat, közben Billy Boy hívja Kismedvét, kérdése van: megvan a táskabomba, 20 mérföldre van tőlünk, Valenciában, akarod majd nézni élőben, mi történik? Persze, hogy akarja. Ugrunk Walidra, aki arra utasítja Sandrát, hogy adja át valakinek, bent terroristák ülnek, és valami szöveget ismételgetnek, amit ő nem ért, de biztos, ami sicher, beépült, mert ilyen fasza gyerek. Jack eközben átadja Jasszernek az elnöki kegyelmi levelet, majd elbúcsúznak egymástól. Jó volt együtt dolgozni, gyaur kutya, ezt olvastam ki Jasszer szeméből.

Curtis is megtudja, hogy Jasszer mit is ír alá éppen, közben Chloe telefonoz Jacknek. Curtis a seregben volt Irakban, Jasszer elrabolta öt emberét, ebből kettőt élő adásban fejeztek le, ahogy az életükért könyörögtek, innen a jó viszony. Jack emésztené, amit éppen hallott, de Jasszer eltűnik, Curtis is. Jack rohan ki a házból, Curtist látja, aki felkeni Jasszert a kocsira, majd le akarja lőni, Jack ordít, hogy ne tedd Curtis, Curtis ordít, hogy nem hagyhatom ezt az állatot élni, ERRE JACK TORKON LÖVI CURTIST, AKI AZONNAL MEGHAL!!!! HŰBAZMEG!!!! Bill szerint Jacknek nem volt más választása, Jack szerint itt a vége. Mindeközben Terrorszomszéd is elhuny a mentőben.

Amíg emésztjük az elmúlt két perc eseményeit, összeáll a taktikai csapat, akik érkeznek Valenciába, bekapcsolják a Fehér Házat is, mindenki feszülten mered a képernyőre. A csapat lassan halad befelé, úgy tűnik, minden rendben van. Bent Numair szereli a bombát, már baszogatják, hogy mikor lesz kész, de majdnem megvan, csak a gyújtószerkezetet kell a helyére tenni. Érkezik egy ember kintről, mintha a rendőrséget látta volna, erre kérdezik Numairt, hogy robbanóképes-e a bomba. Igen, az. Indul a roham, mindenki lövöldözik, DE NUMAIR A TÁSKA MELLETT MARAD, ÉS FELROBBANTJA AZ ATOMBOMBÁT!!!! AZTAKURVA!!!! Megtörténik hát az elképzelhetetlen, atombomba robban lakott területen. De még mindig nincs vége. A Walid által kihallgatott szöveg azt jelenti Arabicsa gyors fordításában, hogy „öt látogató”. TEHÁT MÉG NÉGY ATOMBOMBA SÉTÁL SZABADON. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása