Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x12 - Az új fiú

2009. július 15. 14:00 - leeann

A vadász és a műkedvelő vadász egy ölelkező, csókolózó hadműveletet gyakorol meghitt környezetben, amikor Will riasztja őket, hogy baj van. A baj elhárult, mert ez csak egy „Meglepetéééés!” buli Buffy születésnapján. A bulin Giles megismeri Rileyt. Később Spike elköltözik Xandertől, Anya pedig próbálja tanulgatni az emberi etikettet. Másnap Riley bemutatja a vadászt Walsh professzornak, aki szerint Buffynak meg kéne ismerni az Iniciatívát. Amikor Giles a könyveit porolgatja, rájön, hogy egy démon éppen a mai napon támad fel.

Később Riley megtudja, hogy Buffy 15 éves kora óta vadászik, és az ő 17 elkapott szörnye még csak köszönő viszonyban sincs azzal a számmal, amit a vadász 4 év alatt ért el. Giles is tanulmányi kirándulásra indul az egyetemre, hogy beszélgessen egy kicsit a sokat emlegetett Walsh professzorasszonnyal. Este Giles Willow-val és Xanderrel megy levadászni a feléledő démont, mert Buffyt egyszerűen nem találják. Mivel a démon feltámadás helyén nem talál nyomot a csapat töredék, a fiatalok felvetik, hogy az Iniciatíva már járt erre, és mindent elrendeztek. Giles még csak most értesül arról, hogy Riley kommandós, Walsh professzor a főnök, és erről tud még Anya és Spike is.

Gilesnak amúgy sem jött be a prof, most pedig már teljesen el is kenődött, hogy erről ő eddig nem tudott. Miután mindenki elhagyta a kriptát, a sötétből Ethan Rayne tűnik elő, ami sosem jelent jót, de most Giles visszamegy, úgyhogy Ethan feltűnése azonnal kiderül. A két barát - vagy ellenség, vagy ki tudja - leül italozni, mert Ethan úgy dönt, hogy inkább egy pofa sör mellett mondja el, amit tud, minthogy Giles kiverje belőle. Említ egy veszélyt, amit 314-nek nevez, de erről nem tudunk meg többet egyelőre. Közben Buffy és Riley edzenek egy kicsit, de a vadász kiüti a fiút.

Will sem tölti egyedül az estét, ugyanis az új barátnőjével, Tarával játszik boszorkányosdit. Giles jól berúgott Ethan haverjával, és mikor másnap felkel, egy ronda démon lett belőle. Az tuti, hogy ennyire rosszul nem nézhet ki másnaposan, úgyhogy ez csak Ethan műve lehetett. Buffy és Will reggeliznek és kidumálják a történeteket, de azt nem is sejtik, hogy Giles mekkora bajban van. A démon Giles elmegy Xanderhez, hogy elmondja neki, mivé változott, de a fiú nem érti, amit Giles mond neki, ő csak egy démon halandzsát hall, így halálra rémül és mindenfélével megdobálja a démont. Giles elmenekül.

Este a csapat elmegy Gileshoz, hogy megbeszéljék vele az új démon feltűnését, de Giles lakása egy csatatér. Giles jobb híján a temetőben keres menedéket, ahol Spike-ba botlik, és a hidrogénszöszi mostanában ki van hegyezve a démonokra. Spike viszont megérti azt, amit Giles mond, és azt is tudja, hogy a könyvtáros milyen démonná változott. Spike 200 dolcsiért segít Giles-on. Közben a csapat azt hiszi, hogy a démon elrabolta Gilest, és Riley is megérkezik, sőt segítséget is ajánl. Spike és Giles útnak indulnak a könyvtáros autójával, hogy megpróbálják visszacsinálni a dolgokat.

Giles egyre rosszabbul érzi magát, sőt kezd démonként érezni és arra vágyik, hogy pusztíthasson. Úgy tűnik, Ethan jól elbánt vele. Viszont Giles ki is élvezi, hogy fyarl démon lett, ugyanis észreveszi Walsh professzort, és alaposan ráijeszt, aki erre azonnal leadja a drótot Rileynak. Közben a csapat is kitalálta, hogy milyen démonnal állnak szembe, de azt nem értik, hogy miért lopta el a démon Giles kocsiját. A csapat azért nagyjából összerakta a képet, de még itt-ott sántít a dolog. A tinik azt okoskodták ki, hogy Gilest egy fyarl démon rabolhatta el egy erős boszorkány befolyása miatt.

A fyarl démon ugyanis zsoldos, és annak engedelmeskedik, aki igába tudja hajtani őt valami varázslattal. Közben Spike és Giles Ethan után nyomoz. Persze csapat is nyomoz, de ők még nem tudják, hogy ki után, így Buffy és Riley elmennek a varázsboltba körülnézni. Buffy azonnal talál is egy ismerős nevet az egyik számlán, így már ő is tudja, hogy ebben az egészben Ethan keze van. Ethan és Giles boszorkánymesterek, így van lehetőségük és erejük varázsolni. Riley parancsot kap a lény elfogására, de Buffyt nem viheti magával, ami a vadászt a legkevésbé sem zavarja, mert ő megy Riley nélkül is.

Közben Spike megtudja, hogy hol lehet Ethan, de hamarosan egy katonai jármű tapad rájuk, majd még egy, és nem tudnak elmenekülni előlük Giles rozzant tragacsával. Közben Giles kiugrik az autóból, Spike pedig elcsalja a katonákat. Démon Giles ráront Ethan-re, aki azonnal az életéért könyörög. Közben Buffy és Riley is megérkezik Ethan-höz, és a vadász azonnal a démonra támad, Riley pedig Ethant teszi harcképtelenné. Időközben Buffy leszúrja a démont, de abban a pillanatban rá is jön, hogy a démon Giles. Ethan némi ráhatás után visszacsinálja a varázslatot, így Giles végre újra ember lehet.

Persze Riley azért elviteti Ethant, hogy több gondot ne okozzon. Riley is kezd megbékélni azzal, hogy a csaja tulajdonképpen egy öntörvényű superwoman, úgyhogy a kapcsolatuk sincs veszélyben egyelőre. Másnap Giles elbeszélget Buffyval, és óvatosságra inti, mert Ethan ugyan gonosz, de említett egy-két dolgot az Iniciatíváról, ami akár igaz is lehet. Buffy szerint nem lesz gond. Walsh professzor is hasonlókat mond Rileynak Buffyról, vagyis óvatosságra inti a vadásszal kapcsolatban. Ezután a prof bemegy egy szigorúan védett szobába, amin a 314-es szám díszeleg. Ethan ugyan gonosz, de úgy tűnik, az Iniciatíva sem egy szentszövetség.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása