Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 5x15 - Follow the Leader

2009. július 13. 22:33 - sixx

Még mielőtt belekezdenék a finálét felvezető epizód taglalásába, egy szolgálati közlemény: az AXN úgy tűnik, kettészedte a finálét, és nem duplarésznek kezeli, így jövő héten az 5x16, utána az 5x17 jön, tessék nem elmenni nyaralni az utolsó rész előtt.

Pont ott vesszük fel a történet fonalának gombolyagját, ahol elejtettük múltkor: Faraday lemegy az ádörtáborba emberkedni, mire az anyja hátbalövi. Richard megrendül kissé, mert lehet, hogy festi magát, meg nagyon öreg, de ez a gyilkolászás nem az ő stílusa, ő inkább elgázosíttat egy falut Benjamin Linus segítségével, az a tiszta meló. Mindegy, ekézzük majd Richardot később, vagy a hatodik évadban, esetleg utána is, külön posztban, mert nem igaz, hogy nem tudott volna rászólni Eloise-ra, hogy tedd le azt a mordályt, az anyád úristenit.

Közben a múlt heti események közé ügyes kezek beleszövik Dzsekk és Katinka társalgását is, a doki a hit embere lett a szigeten, és az ő egyházának neve Daniel Faraday Notesze, a jele egy kis könyv, a miséken a realivitáselméletet skandálják a hívek. Katinka úgy néz egykori szerelmére, mint egy nagyon érdekes külsejű hernyóra, MINDENT vissza akarsz csinálni? Hogy még a DUGÁST is elfelejtsük? Menekülnének, de lovas ádörök, Widmore vezetésével elfogják őket. Az ádörtáborban Daniel halott, Eloise meg a kis füzetét lapozgatja, és rájön, hogy ez bizony az ő kézírása, és elkerekedik a szeme. Widmore visszahozza Dzsekkéket a táborba, ahol Eloise a sátrába parancsolja őket kihallgatás céljából. Úgy tűnik, Eloise a csapat esze, Widmore meg a verőlegény.

Ugrunk 30 évet az időben, Richard a tengerparton egy hajómodellt baszkurál, ami egy bazinagy üvegben van, ezt a hobbit SOHA nem fogom megérteni, de nem is olyan idegbeteg parasztoknak találták ki, mint én. Egy ideges nő jön, hogy "itt van", mármint Lokkbácsi, az arcán üdvözült mosollyal, a hátán halott vaddisznóval visszatérő vezér, aki még Bent és Szánt is magával hozta. Richard nem nagyon hisz a szemének. Lokkbácsi nem sokat szarozik, és Richardot rögvest utasítja, hogy cuccoljon mert mennek az erdőbe, dolog van. Richard szerint Lokkbácsi megváltozott, barátom, a felét sem tudod. Közben Ben elmondja Szánnak, hogy Richard már nagyon-nagyon régóta a sziget tanácsadója, mire a nő odarohan hozzá, és a Dharmás tablóképet mutogatja neki, emlékszik ezekre az arcokra? Hát igen, mondja Richard, emlékszem rájuk, mert végignéztem a halálukat. Nabazmeg. A főcím után Lokkbácsi kiosztja Bent, és Richarddal, valamit a mágikus iránytűvel (ami északnak mutat) elindulnak az erdőbe, Szán meg marad a parton.

Katinkáék kirándulása Eloise sátrába egy veréssel kezdődik, Dzsekknek már kijárt vagy három pofon, nem tiltakozunk. Katinka ismét előhozza "a resettel mindent törlünk, a kettőnk közötti kapcsolatot is"-dolgot, de Dzsekk hajthatatlan, ennek így kell lennie. Eloise jő, és nem sokat lacafacázik, bármi is legyen ez a népiesnek ható műszó, minek kellett a szakállasnak bomba? He? Dzsekk csak a fejét ingatja, mire a nő sóhajt egyet, és elmagyarázza, hogy a kisember azzal búcsúzott tőle, hogy "anyu", a noteszben meg az ő kézírása van, és eleve, amikor ő 17 éves volt, akkor ez a kisember megkérte, hogy temessék el a bombát, szóval MI AZ ISTEN FOLYIK ITT? Dzsekk vérző arccal elmondja neki, hogy ha az ő tervét követik, akkor a gyerekgyilkosság lenullázódik, mert ha a Szent Noteszkönyvben leírtak szerint járnak el, és felrobbantják a bombát, akkor mindez nem is fog megtörténni. Eloise belemegy a dologba, de van egy kis probléma. Dharmaville alatt van a hidrogénbomba.

Speaking of which, Dharmafalván Radzinszky hevesen ütlegeli Szójert, miközben az beszólongat neki, ha a helyében lennék, odavágnám, hogy te lúzer, huszonöt éven át fogod nyomogatni a gombokat 108 percenként, mit ugrálsz. Horace, a virágevő hippivezér tehetetlen a szakállas őrülttel szemben, aki egyre csak üti Szójert, hun van Katinka, mondjad megfelé! Nem mondja. Juliska aggodalmas arcot vág, lásd illusztráció. A vége az lesz, hogy Szójer alkut köt, és elmond mindent, mert Juliska annyit kiabál már, hogy nem bírja senki. Tegyetek fel minket a tengeralattjáróra, és mindent elmondunk. Ehhez az is kell, hogy Phil izomból szájbaverje Juliskát. Hörli, Miles és Dzsinn mennének a partra közben, de Hugót már keresik a Dharmások, így sietnie kell, a lopakodás meg nem erénye, és Dr, Chang kiszúrja őket. Szembesítés jön, maguk a jövőből jöttek. Nem, ugyan már. Na jó, ki az elnök? Oké, maga nyert, mondja Hörli, és Miles végre bevallja, hogy ő Chang fia a jövőből, és igen, baleset lesz, evakuálni kell a szigetet.

Ádörfalván Richard, Eloise, Dzsekk és Katinka elindulnak a bomba után, de előtte még kiderül, amit tudtunk, azaz Eloise dugja Widmore-t, mert a fordítottját nem tudom elképzelni. 30 évvel később Lokkbácsi az erdőben megy előre határozott léptekkel, Richard meg érdeklődik, hogy mégis, mi az isten volt az az eltűnés-trükk korábban? Bejött maga a táborba, mondott vadakat, adott nekem egy iránytűt, oszt huss, annyi. Jaja, mondja Lokkbácsi, volt ilyen, de amit most mutatok az még jobb lesz, meglátja. Utána meg megyünk Jákóbhoz, mert kezdem már unni a banánt. Nahát, Lokkbácsi akkora tököket növesztett, mint egy ágyúgolyó. Ben közbeveti, hogy ez nem úgy megy ám, hogy csak odamegyünk Jákóbhoz. Lokkbácsi erre a fejét ingatja, dehogynem. Én vagyok a vezetőtök, odaviszel Richard fiam, ha tetszik, ha nem.

Elérnek MiszterEkó öccsének a gépéhez, oda, ahol a múltban Lokkbácsi majd egyszer csak bevillan a sérült lábával. És eszem megáll, most mondja el Richardnak, hogy menjen oda hozzá, mármint MúltLokkbácsihoz, adja oda neki az iránytűt, mossa ki a sebét, és közölje vele, hogy mindenkit vissza kell hoznia a szigetre, még akkor is, ha ezért meg kell halnia. A kélgyó beleharap a saját farkába, Richard azért mondja Lokkbácsinak a múltban, hogy meg kell halnia, mert az a jövőben erre utasítja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Fáj a fejem. Minden úgy történik, ahogy Lokkbácsi kérte, Ben nem ért semmit, de nem kap magyarázatot, mert Lokkbácsi most ugyanazt játssza vele - és így velünk is - amit vele játszott Ben annak idején, csak homályos utalásokig jut, nem fasza tudatlannak lenni, mi? A kis dráma után indulnak vissza a partra, majd mennek Jákóbhoz.

Dharmafalván Dr. Chang jelzi Horace-nek, hogy mindenkit evakuálni kell a szigetről, de az idióta Radzinszky csak hajtogatja a hülyeségeit, nem, fúrunk, mert az a helyes út. És Szójer bevall mindent, lerajzolja az utat az ádörök rejtekéhez, mert Juliska élete fontosabb, mint bármi más. A sziget túloldalán Katinka megmakacsolja magát, és közi, hogy lófasz Dzsekk seggébe, ő megy Dharmafalvára, mert nem akar robbantani. Ez Eloise-nél kiveri a biztosítékot, és egy ádör már majdnem le is lövi a kis szeplőst, de jön a felmentő sereg, azaz Szájid, és megmenti az életét, azaz lelövi a két random ádört, és csak Eloise és Richard marad életben. Dzsekk ezután beavatja Szájidot mindenbe, Ben nem halt meg, van egy bomba, robbantunk, három év eltörlődik, stb. Katinka továbbra is hepciáskodik, Dzsekk, fel akarsz robbantani egy HIDROGÉNBOMBÁT BAZMEG, nem gondolod, hogy BELEDÖGLESZ? És indul vissza Dharmafalvára.

Az evakuálás javában folyik, Dr. Chang üvölt a nejével, Szójer és Juliska is megjelenik és viszik őket a tengeralattjáróra. Szójer már a jövőt tervezgeti, Microsoft-részvényt fogunk venni, és a Dallasra fogadunk a 78-as SuperBowlon, és nekem ez a terv tetszik, egy spinoffot meg is néznék, ami erről a kettőről szól, ahogy élik az életüket. Dzsekkék közben elindulnak a bomba után, ehhez le kell úszni a patak fenekére, és ott van egy barlang, abba be, majd előre egyenesen, nem megfulladni, majd feljönni a víz alól. S lőn, Richard, Dzsekk, Eloise és Szájid is megérkezik egy barlangba, ami pont olyan, mint a templom alja, ahol Ben megmérettetett. Azért, mert ez az a barlang. Kicsi a világ, mi?

A parton Lokkbácsi tart egy kissé demagóg beszédet Jákób elnyomó rendszeréről, hogy úgy követtek eddig egy csávót, hogy nem is látták sose, és ez mekkora baromság már. Szán csak annyit szeretne tudni, hogy Jákób tudja-e, hol van Dzsinn, és vissza tudja-e hozni, Hát persze, mondja Lokkbácsi, de szerintem hazudik. Richard megjegyzi Bennek, hogy Lokkbácsival még bajuk lesz. "Na ja, ezért akartam megölni" - válaszolja Ben.

A tengeralattjárón idilli a hangulat, Szójer a jövőt tervezgeti, amikor megjön Katinka (jó gyorsan hazaért), és elmeséli Dzsekk bombás tervét. Szójer meg úgy néz rá, mint aki szerelmes belé, mert az, a hülye, pedig Julis sokkal jobb csaj, és nem mellesleg okos is, és tudja, hogy ebből soha nem lesz boldog örökkévalóság, mert a szeplős barna köztük fog állni még akkor is, ha elüti egy busz. Juliska tehát úgy dönt, hogy akkor induljunk megállítani ŐrültDzsekket, nehogy felrobbantsa a szigetet, és Szójer is vele megy, meg Katinka is. Ehhez el kell foglalni a tengeralattjárót, de ez részletkérdés.

Dzsekkék elérnek a bombához, hát mit mondjak, kurva nagy. A parton Lokkbácsi pedig elindul Jákób lakhelye felé, megszólal a Lost évadzáróiban hallható menetelős zene. Útközben Ben és Lokkbácsi váltanak pár szót, minek is megyünk Jákóbhoz, kérdezi Ben. Mert meg akarom ölni, Ben, azért. HOPPÁ.

Címkék: lost
48 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robinzon Kurzor 2009.07.13. 22:57:36

Három lehetőség van:

1. Elbóbiskoltam a végéfelé. (Bár a zárójelentre emlékszem.)

2. Nagyon el van cseszve a szinkron (fordítás).

3. Már a következő részben van, hogy mit tervez Juliska, Katinka és Szójer.

Tila. 2009.07.13. 23:12:07

Robinzon, az ő tervük a következő részben kristályosodik ki, ez fix :)

Amúgy imádom azt a zenét, ami így finálé környékén jön mindig elő, amikor vonul a népség :)

pont tegnap néztem újra ennek az évadnak a zárását és a 16. rész kezdetén a coldopen valami frenetikus... ki ne hagyja senki!

Robinzon Kurzor 2009.07.13. 23:21:18

És akkor, csak hogy értsem (amennyire lehet): az 1977-es szálon a Harry Potternek öltözött GyerekBen az ádörök szanatóriumában lábadozik.

Ugye?

Nézőke 2009.07.13. 23:22:52

köszönjük sixx a rendkívül gyors, ámde kicsit összecsapott hogyvoltot.

A tervezgetés nem ebben a részben van. A szinkronban meg nem a Dallas nyer döntőt, már nem emlékszem ki,de mellékes. Juliet arca mikor megjelenik Kate - megér egy külön posztot.

Eloise egész normálisan viselkedik, Richard meg kezd nyugtalanítani, nehogymá keresztbe tegyenek Lokkbácsinak, már megesz a fene ki az a Jacob...bár ha meg akarja ölni,akkor még Ben maga is lehetne...vagy Widmore, vagy Walt..mi van Walt-al?
Nem mellesleg tök egyszerűen meg lehetne változtatni a jövőt, lelövik Eloise-t, aztán kész.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.07.13. 23:28:48

@Nézőke:
"Microsoftot veszünk és a Cowboy-okra fogadunk a 78-as döntőben, gazdagok leszünk"
ez van a szinkronban (Dallas Cowboys-nak hívják a focicsapatot)

6faludi (törölt) · http://lacikonyha.blogspot.com 2009.07.13. 23:36:16

"Eloise dugja Widmore-t" :D ezt megnézném

kla 2009.07.13. 23:53:26

Ja, csak a következő részben döntik el Juliskáék, hogy mennek megállítani Dzsekkek. A rész vége egyébként hatalmas WTF. Az AXN-től meg rossz húzás, hogy kettészedik az évadzárót, pedig korábban képesek voltak egyben leadni őket.

albi99 2009.07.14. 00:13:46

Azért címlapra durva volt betenni ezt a "megölöm Jákóbot" kiírást, mint Lost hogyvolt... Én ugyan persze mohón követtem az eseményeket még májusban, tehát nem újdonság, de hátha van olyan néző, aki az RTL-en követi, az még nem tart ott... Tudom, van ilyen szabály, hogy ami már lement magyar tévén (AXN), az már nem spoiler, de lehet, hogy volt, aki most nem túl boldog, hogy ebbe beleszaladt gyanútlanul... Attól még a hogyvoltok tökjók ;)

Thrasher 2009.07.14. 00:14:12

"so i can kill him"

tán az egész sorozatban a legszájtátósabb, levegőt venni leginkább elfelejtős, utána leginkább teli pofával
vigyorgós pillanat volt nekem.
és ha még meglátjátok, hogy miért akarja megölni... :D
epic.

"pedig Julis sokkal jobb csaj"
NEMMMM! bár tény, hogy Juliet csöcse még sose volt ilyen szélesvásznat érdemlő, még a Goodwinnel fürdőzős jelenetnél se.

morbiczer 2009.07.14. 00:16:57

Nagyon jó volt ez a hogyvolt, méltó egy igen jó Lost részhez.

Aragorn831109 2009.07.14. 01:12:42

Julis sokkal jobb csaj, és nem mellesleg okos is, és tudja, hogy ebből soha nem lesz boldog örökkévalóság, mert a szeplős barna köztük fog állni még akkor is, ha elüti egy busz.

:DDD

Ez mekkora! :D

Grat sixx! Megint szép munka volt! ;-)

sixx · http://comment.blog.hu 2009.07.14. 05:13:16

@Nézőke: nem szívesen, de kioktatnálak, a Dallas Cowboys nyerte a 78-as döntőt, Sawyer a szinkronban a Cowboyst mondta, én a Dallast írtam, a kettő együtt adja ki a csapat nevit.

Shitting Bull 2009.07.14. 05:35:39

A francé' kell nézni ezt a szart? Az első két rész után már csak azért "néztem", mert a párom ragaszkodott hozzá. Az első évad végére szerencsére feladta ő is.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.07.14. 06:45:56

@Shitting Bull: ej, csak kinyitották a trollketreceket is reggelre.

EasyFriend 2009.07.14. 07:55:17

Kár, hogy az AXN kettészedi a zárót, eddig milyen szépen, jófejmódon adták egybe az összetartozókat.
Ez a vén kopasz geciláda (itt most Widmore-ra gondolok) milyen jóképű volt fiatalon.
Voltak nagy poénok megint, amikor Hörlit tetten érik, hogy a jövőből jött, vagy Lokkbácsi egyes szövegei Bennek. Pláne ahogy elővezeti őket, azzal a hülye vigyorával.
Most jöttem rá, hogy Bennek néha egészen olyan feje van, mint egy macskának. Főleg az ilyen részekben, mint most, amikor sokat csodálkozik, akkor teljesen. A végén olyan volt, mint egy elárvult, beteg macsek, akit kitesznek az országútra. Nagyon jó arcot vágott, kár, hogy arról nincs shot.
A zenére érdemes volt külön kitérni, mert már megint kurva jó volt.

EasyFriend 2009.07.14. 07:57:32

A csajok közül egyébként én is Katinkára szavaznék, bár Juliska sem rossz.

"azta" 2009.07.14. 08:00:03

"Richard megjegyzi Bennek, hogy Lokkbácsival még bajuk lesz. "Na ja, ezért akartam megölni" - válaszolja Ben."

már "régen" láttam, de itt nem azt mondja Ben, hogy már megölte Lokkbácsit? nekem valahogy ez van a fejemben, meg hogy a festett szemű néz is egy nagyot...

sixx · http://comment.blog.hu 2009.07.14. 08:05:22

@"azta": idézet a forgatókönyvből:

Richard: "I'm starting to think John Locke is going to be trouble."

Ben: "Why do you think I tried to kill him?"

"azta" 2009.07.14. 08:12:51

@sixx: mondom, hogy régen láttam :)

(ja! Juliet, Kate a sorrend szerintem is)

SunnySmile 2009.07.14. 08:14:38

hv. atom jó mint mindig :D köszi sixx :)

Hatalmasak voltak az értetlen fejű Ben és Richard jelenetek. Ahogy Lokkbácsi be-beszúrt egy-egy megjegyzést és ők meg csak néztek. Vigyorogtam azokon a fejeken nagyot. Eddig ők voltak azok, akik ezt játszották, most pedig bambább képet vágtak mint eddig bárki a sorozatban. :D
Nagyon ott volt. :D

Shitting Bull 2009.07.14. 08:24:53

@sixx: egészen komolyan kérdeztem! Egy végtelenségig kicsavart-facsart, értelmetlen történet, amit írókám a sorozat készítése közben rohamszerűen érkező ötletek alapján tekerget erre-arra. Én ezt érzékeltem belőle.
Első évad vége: nem tudunk semmit az egészről. Valamiért ott vannak, ahol, valami történik valahol, de nem tudni, hogy valójában hol és mi...

sixx · http://comment.blog.hu 2009.07.14. 08:28:22

@Shitting Bull: ez benne a lényeg. ha ez a rejtélyes elem nem fogott meg, akkor nem a te sorozatod, de miért kell baszogatni azt, aki nézi?

cicómicó 2009.07.14. 08:39:42

Én megint az első évadtól újra nézem a Lost-ot. Egyszerűen zseniális. Az 1x09 Magány részben amikor Danielle fogjul ejti Sayidot, aki meg megszerzi Danielle egyik fegyverét, és ráfogja, meghúzza a ravaszt, ami nem sül el. És Danielle azt mondja, hogy a volt párja, Robert is ráfogta a fegyvert annak idején és nem tudott lőni vele.... És igen ezt a jelenetet lehet látni az V. évadban. Ilyenkor ámulok a forgatókönyvírók precizitásán. Felülmúlhatatlan ez a sorozat....

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.07.14. 08:44:34

De szeretem az ilyen shit thing bull-okat...

Nem tudom, hogy a hidrogénbomba fel fog -e végül robbanni, (ha marad minden úgy, ahogy volt, akkor ugye nem), de Radzinszky hinni fogja, hogy felrobbant, hisz arról volt szó, hogy a bunkerből sugárveszély miatt nem lehet kijönni, nem? Bár akkor annak a robbanásnak nem most kell bekövetkeznie, hanem csak jóval később, a baleset és a bunker megépítése után...

Na jó, kezdek én is egy kissé összezavarodni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.07.14. 08:45:59

@cicómicó: biztos van egy jó nagy exceltáblájuk, ahol precíz időrendben tárolják az eseményeket :-)

Analyzer 2009.07.14. 08:46:20

bizonyos szempontbol egyetertek shitting bullal, bar ennek ellenere elismerem, hogy messze ez a kedvenc sorozatom!!
az elso ket seasonig azt ereztem-hittem, hogy lehet az egesznek izzadtsagszag nelkuli dramaturgiai vonulata. ezzerrel tortem a fejem, hogy mi is ez az egesz, aztan lassan rajottem, hogy eleg, ha imadom a karaktereket, a sztori meg lesz, ahogy lesz. koszi a posztot!!

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.07.14. 08:48:42

@Tila.: Én is imádom azt a zenét.

@Robinzon Kurzor: Igen.

@kla: Jav: Az AXN-től JÓ húzás, hogy ketté szedik az évadzárót, mert korábban képesek voltak egyben leadni őket, és egy csomó ember aki megszokásból nézi, netán felveszi a sorozatot, verhette a fejét a falba, hogy az utolsó részt nem látja.

@EasyFriend: "Voltak nagy poénok megint, amikor Hörlit tetten érik, hogy a jövőből jött,"
Nagy volt ez a ki az elnök. Ha Dzsim megmondta volna a bemutatkozókor, amikor kérdezte, akkor most nem buknak le! :-D

EasyFriend 2009.07.14. 08:56:22

@Fedor: Aha, "precíz időrendben", hehe. Mert van olyan.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.07.14. 09:01:33

@Fedor: Éppen ezen gondolkodtam én is: hogyha most evakuálják - már pedig evakuálják, hiszen megy a Sárlott, meg a Májsz kifele - a szigetet, és felrobbantják a bambát, akkor hogy lesz az a mustárgázos támadás majd a jövőben? Mert ott teljesen úgy tűnt, hogy mindenki hepi, s nincs bomba, nincs veszély.

"az idióta Radżinski csak hajtogatja a hülyeségeit, nem, fúrunk, mert az a helyes út."
Biztos ő is gombmániás!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.07.14. 09:14:22

@EasyFriend: Pár ismerősöm egyszer régen megcsinálta, hogy a három Vissza a Jövőbe filmet összevágta úgy, hogy az összes jelenet időrendben legyen, a Vadnyugattól a 2000-es évekig, hátha találnak logikai bukfencet. Nem volt :-)

Ha lemegy majd mind a hat évad, akkor egy nagyon ráérő vállalkozó kedvű valaki megpróbálhatná ugyanezt a Lost-tal is :-)

Dulifuliokoska 2009.07.14. 09:31:53

Még egyszer meg kell néznem, alig emlékszem rá. Láttam az utolsó részt is, az sem hagyott túl mély nyomokat, de Lock bácsival valami nem volt ok. Nem is tudom miért, de a cipő jutott eszembe, amivel variáltak. Amikor Lock meghalt, ráadtak valami cipőt.
Miért cipőznek?

gothmog 2009.07.14. 09:40:01

A Lost története egy rejtvény. Mégpedig úgy, hogy menetközben változnak a szabályok, és a megoldás is.
Tehát -és ez egészen biztos- ha most bárki úgy érzi, hogy tudja, ki kivel van, az téved.
J.J. nem szarral gurigázik. A sorozat utolsó epizódjáig senki nem fogja tudni, hogy mi a megoldás.

dupi 2009.07.14. 09:52:23

az elején én is katára szavaztam (volna), de lassan hörli is megelőzi a listámon :)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.07.14. 10:03:28

Most már teljesen elvesztettem a fonalat :)

johevi 2009.07.14. 10:10:49

Ben mondata Lockról "ezért akartam megölni" zseniális :-))
Csajszavazásban Juliskának strigula.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.07.14. 10:11:42

@dupi: Pláne most, hogy ugyanolyan a hajuk :-D

johevi 2009.07.14. 10:21:10

A záró dupla részt kettétörni meg parasztség. Az negyon egybetartozik.

sélli_ 2009.07.14. 11:29:05

@Dulifuliokoska: Jack adta rá a faterja cipőjét, mivel amennyire csak lehetett ugyanúgy kellett felszállniuk a gépre, ahogy anno a 815-re. Ezért volt Hugonál a gitártok, Szájid bilincsben, stb stb.

AXN egészen eddig egy normális csatonának tűnt. Mi az, hogy kettészedik a szezonzárót? Napszúrást kapott mindenki????!

Ben hatalmas volt, ezzel a 'mit gondolsz miért próbáltam megölni' dumával, és hozzá az az arc...! Kész: )))

A kopaszembert meg már lassan ugyanúgy ütném mint Radzinszkyt, mert hullára idegesít a nagy arca.

~Moi~ 2009.07.14. 12:22:32

végre jól elagyabugyálták Jack-et!!!!
Már nagyon megérdemelte!!! Még szép h Sawyerhez Juliet illik!!! Fújjjj:Kate!!
Az AXn teljesen meghülyült! A duplarészes évadzárók közt még a reklámot is kész szenvedés volt kivárni, nem h egy egész hetet:S:SS!!Nem normálisak!! Mostmár igazán kiderülhetne h ki a lóf*sz az a Jacob!!
Jó hv! grat!:):):)

Flankerr 2009.07.14. 13:15:54

irkafirka, meg fogsz lepődni...:) és nem fogsz csalódni a Lostban, azt tuti

a katona fehérben 2009.07.14. 14:02:13

Nem értem, mire ez a nagy disztingválás: magától értetődően egyszerre akarnám a két csajt. (De az csak szex lenne, mert beleszeretni csak Claire-be tudnék.)

EasyFriend 2009.07.14. 14:04:57

@gothmog: Az biztos, de szerintem utána se... Nem az a tipikus "megoldással" bíró sztori szerintem. Aki erre vár, az kb. akkorát fog csalódni, mint a Twin Peaks végén. (Pedig az is milyen király volt!)

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.07.14. 17:08:59

Ami még nem fér a fejembe: adott egy Widmór nevű férfi és egy (mísz) Hóking nevű nő: Na most ezeknek hogy lesz Feredély nevű gyermekük???

EasyFriend 2009.07.14. 19:36:54

@vadász2: Mostohaapára tippelek, hacsak nem tiszteletből vette fel Daniel a nagy fizikus nevét.

Amikor Hörli lebukik, hogy a jövőből jött, nem is az a legnagyobb poént, hogy nem tudja az elnököt. Így zajlik a párbeszéd.
Cheng: Mikor született?
[Hörli itt még mond valamit, ami legalább kb. hihetően hangzik.]
Cheng: Harcolt a koreai háborúban?
Hörli körbenéz a körülötte álló három koreain(!), majd büszkén, mint aki rájött a turpisságra: Nem is volt olyan háború!
:-D És ezután jött, hogy nem tudja az elnököt, na oké, tényleg a jövőből jöttem, bocs, fiúk.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.07.14. 20:58:44

@EasyFriend:
"Májsz: Doktor Cseng, mit keres itt?
dr. Cseng:Ezt én is kérdezhetném.
Hörli: Mi kérdeztük előbb.
Cs.:Az a Feredély azt mondta, a jövőből jöttek. Tudni szeretném, hogy igaz-e.
H.: Ugyan, ez nevetséges.
Cs.: Melyik évben született? Mikor?
H.: Eö, 931-ben.
Cs: 46 éves?
H.: Igen. Annyi vagyok.
Cs.: Harcolt a koreai háborúban?
H.: Nem is volt olyan háború.
Cs.: Ki az Egyesült Államok elnöke?
H.: Jól van a jövőből jöttünk."

Az Egyesült Államok elnöke azért poén, mert mikor idecsöppentek, s mentek a darmabeiktatásra, Hörli megkérdezte Szójertől, hogy és mi lesz ha megkérdezik, ki az elnök?. Mire Szójer leintette, hogy ez nem kvízvetélkedő.

@Fedor: Jin, koreai!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.07.15. 10:56:46

@vadász2: Igen, de én a két Chang-re gondoltam. És ők voltak többen :-)

Valerijov 2009.07.19. 11:39:23

Ben jobb oldalról hordja az öve csatját
süti beállítások módosítása