Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x02 - Álmok, amik megvalósulnak, és amik nem

2009. július 10. 14:00 - leeann

Justin szomorúan nézegeti a filmhez készített rajzokat, miközben a többiek pakolgatnak, hisz a filmnek harangoztak. Ted és Brian éppen az új játékszert, vagyis a Babylon új köntösét tervezgetik, hisz a hely már a Kinnetic tulajdona. Pont ezzel egyidőben Mikey és Ben is tervezget, hiszen ők meg új házat vesznek. Később már a kajáldában Emm, Ted és Mikey megbeszélik a napokban történt dolgokat, amikor Brian viharzik be, és már szórólapon hirdeti a saját tulajdonát. Az ebéd után Mikey elmegy a lányokhoz, hogy megbeszélje velük, kinél mennyi időt töltsön a kislány.

Mel hallani sem akar a megosztott felügyeletről, hisz Mikey csak a donor, a szülei, még ha külön is élnek, Mel és Linds. Emmnek is remekül telik a délutánja, hisz esküvőt szervez, de a menyasszony egy rémálom. Semmi sem tetszik neki, és mindent megváltoztat, amit csak Emm javasol, de a vőlegény tévés híresség, így a vendégkör szélesítéséért érdemes kibírni Szörnyellát. Este Mikey elpanaszolja Bennek, hogy milyen csúnyán semmibe vette őt Mel, majd közli, hogy szerinte ők stabilabb életet tudnának biztosítani J.R-nak, mint a két anya.

Elérkezett a Babylon feléledése, és a hely készen áll a megnyitóra. Brian teljesen be van zsongva az új játéktól, de néhány lézengő vendégen kívül nem nagyon lelkesedik a közönség az újjászületett Babylonért. Közben Justin még mindig Los Angelesben van, de nem tűnik úgy, hogy Rage valaha feléled poraiból, főleg, hogy Brett már Ausztráliában forgat egy teljesen másik filmet. Másnap reggel Brian Debbienek panaszkodik, hogy össz-vissz 12 ember jött el a megnyitóra, ami Briannek súlyos ezrekbe került. A lányok még mindig nem tudnak kijönni egymással, és az sem segít, hogy Mikey beperelte Melt, vagyis gyermekelhelyezési játszma van kilátásban.

Mikey és Ben is éppen ezt meséli Debnek, amikor segítenek neki Carl cuccaival. Mikey megjegyzést tesz arra, hogy ő és Ben együtt többet érnek, mint egy egyedülálló anya, amire Deb visszatámad, ugyanis ő is egyedülálló anya. Tedet folyamatosan mindenki húzza a súlyával, a ritkuló hajával és azzal, hogy már nem 20 éves. Ezt a fodrászától is megkapja. Elérkezik a híradós és mennyasszonya esküvője, de a nagy izgalomban vörösbor löttyen a hárpia blúzára, úgyhogy kiborul a bili rendesen.

Emmnek azonnal mentő ötlete támad, leveteti a blúzt az arával, és a konyhába siet, ahol 2 üveg burgundiba mártja a balesetet szenvedett ruhadarabot. Közben Linds Briannek panaszolja el, hogy a nagy gyerekelhelyezésből ő kerülhet ki a legnagyobb vesztesként, hisz J.R-hoz biológiailag semmi köze sincsen. Emmett a leöntött blúzból egy burgundi színű blúzt varázsolt pillanatok alatt, amit a menyasszony egy „Maga egy zseni!” mondattal nyugtáz. Persze azonnal előkerül egy Hazelhurst-i történet, és a pár már vonulhat is az oltárhoz. Este Emm bulizik, de mivel nem a Babylonban, Brian morcos tekintetével találkozik a táncparketten.

De nem csak Emm csalja a kedvenc helyüket, hanem a furán megújult Ted is a konkurenciában ropja. Brian alig tartózkodik 2 percet a helyen, és egy lelkes vállalkozó már szedi is le róla a nadrágját, ami a Babylonra lassan úgy is rámegy. Oké, azt, hogy Teddynek hidrogén szőke haja lett, nem hagyhatom ki. Tehát Brian hazavitte a prédapasit, amikor Justin érkezik haza, és mosolyogva látja, hogy erre semmi sem változott. Mel elég nagy bajban van, mert Jenny Rebecca nem akar megnyugodni, és napok óta csak bömböl.

Debbie érkezik, aki segíteni jött, és nem érdekli a civakodás J.R. oldalán áll, és azt az elvet vallja, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye. Másnap Justin megmutatja magát a kajáldában, és tart egy kis élménybeszámolót, bár az elbeszélése alapján nem élvezte annyira Los Angelest, mint mindenki hitte. Később Emm elmegy a tévés fickóhoz a pénzért, aki nem csak kifizeti őt, de még állást is ajánl neki. Úgy gondolja, hogy Emm lehetne a kisszínes a híradó végén.

Emmnek tetszik az ötlet. Brian úgy dönt, hogy segít Lindsnek, és próbál beszélni Mikeyval, hogy hagyja ezt a gyermekelhelyezési ügyet a francba. Mikeyt nem érdekli, hogy Linds-szel mi lesz, csak az, hogy J.R.-nak nála és Bennél lenne a legjobb helye. Brian nem áll Mikey mellé, sőt a szinte testvérek alaposan összevesznek ezen a kié legyen a gyerek dolgon. Teddy unja azt, ahogy kinéz, és az sem dobja fel, amikor Emm érkezik hozzá elújságolni a tévés hírt.

Pedig Emm mindent bedobva közli Teddel, hogy mekkora hős, amiért rendbe tette az életét, de nem győzte meg ezzel a hidrogénhajú barátot. Amint Emm elmegy, Ted azonnal egy plasztikai sebész számát tárcsázza. Mel úgy dönt, hogy beszél Mikeyval, mielőtt reménytelenül elmérgesedne a helyzet, ezért felkeresi őt a boltban. Mel alkudozni próbál, hogy ne egy csecsemőn marakodjanak, de Mikey azt gondolja, hogy Mel egyszerűen ki akarja játszani őt, úgyhogy megindul a harc a porontyért. Justin alig érkezett haza, Brian már benne is van, és minden percét élvezi.

A kimerítő szex után a páros úgy incselkedik egymással, mint egy újdonsült szerelmespár. Úgy tűnik, már nagyon hiányzott Briannek a kis szöszi. Justin a szex után elmondja Briannek, hogy mindenki jól gondolta, szuper volt Los Angeles, csak nagyon fájt neki, hogy nem sikerült a film megvalósítása, és ezért nem volt képes lelkesen mesélni róla. Justin a jó oldalát látja a dolognak, és ez a jó oldal Brian. Ez azt jelenti, hogy most már igényt tartana a felajánlott fiókra. Természetesen Brian megtartotta üresen a fiókot, és továbbra is áll az ajánlat. Ez az évad sem kezdődik zökkenőmentesen, megy a harc több fronton

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.07.11. 17:24:09

Ebben a részben számomra igen zavaros Mikey viselkedése. Mit akar tulajdonképpen? El akarja venni Meltől a gyerekét? Bennel akarják felnevelni? Ben tud erről??? Ezt nem gondolta komolyan...
Ted szőke punkfrizurával - ha-ha!
Emmet ismét zseniálisat alakít az esküvőn.
És végre... hazajött Justin. Az utolsó jelentben tényleg igazi szerelmespárt láthatunk. Hajrá fiúk!
Köszi a HV-t Leeann!
süti beállítások módosítása