Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x03 – 8:00-9:00

2009. július 10. 13:30 - Milo Rambaldi

8 óra van. Ott maradt abba Jack hatodik kurva szar napja, hogy megszöktette a rakéták elől Jasszert (gyk és új belépők: Assad), majd kihajított egy öngyilkos merénylőt a metróból, eközben az elnök és a CTU is képbe került, persze, hogy Jacknek van igaza, Fayed a napi ellenség, őt kell elkapni. Még korán vagyunk, ezért most éppen Fayed áll nyerésre. A 24-es klisék közül eddig a következőket lőtték el (két epizód alatt szép arány): rossz ellenség, ipartelepen székelő főgeci, munkahelyi veszekedés, Jack renegát ügynökösködése, álságos szomszéd, veszekedés az elnöki tanácsadók között. Nem volt még besúgónk, de szerintem erre sem kell sokat várnunk.

Jack csatlakozik Jasszerhez, és az elhunyt merénylő lelki társa után erednek, akit közben Fayed hív, kicsi szívem, ugorj már be Newhallba, ha bemész, akkor annyi ezeknek a gyaur kutyáknak, én beszéltem, uff. CTU. Billy Boy és Kismedve dumálnak, hát igen, Jacknek igaza volt, Fayed a főgenya, etc, erre telefonoz Fayed, sziasztok, Abu vagyok, az elnököt kérem. Kapcsoljuk. Na ide figyelj, Medvebocs, tudom, átbasztalak Jasszer kapcsán, de most azt szeretném, ha 110 Palmdale-ben őrzött terroristát gépre tennél 9-ig, és majd ha felszállt a gép, megmondom, hová menjenek, ha nem teszed meg, akkor lerobbantom a golyóidat is, értve vagyok? A válasz meglepő: igen. Hiába hápog Tom is, Karen is, Kismedve döntött. Ezzel legalább időt nyernek. Wayne, fiam, rejtély, hogy lettél elnök, de hogy a bátyád annyit forgolódik a sírjában, hogy henger alakú már a koporsója, az is biztos.

Jack és Jasszer továbbra is követik Spirit Guyt, de gáz van, mert olyan környékre hajt, ahol nehéz lesz követni, a forgalom kicsi. Sebaj, hívjuk fel a CTU-t, majd ők segítenek műholdról, mondja Jack. Nem, válaszol Jasszer, mert keresztre feszítenek, és négyfelé tépnek, nem. Végül persze de. CTU. Morris és Milo veszekednek egy sort, Milo közli, hogy Morrist 20 percen belül kirakja, ha nem engedelmeskedik. Közben telefonál Jack, Chloe meghatódik, de nem tud segíteni, mert redalerten van az ország. Jack ezért felszíni segítséget kér, Curtis fog érkezni, aki totál ki van akadva, hogy Jasszerrel kell együtt dolgozni, itt lehet valami a háttérben. Jack mentő ötlete következik már: oldalról totálra teszi Spirit Guy kocsiját, Jasszer úgy tesz egy másik kocsiból, mintha mindent látott volna, végül Jack „elmenekül”, Spirit Guy meg beül Jasszerhez, de kis cselesek ezek a fiúk. Jasszer bekapcsolja a telefonját, és úgy tesz, mintha nem ismerné Newhallt, minden sarkon közli, hol vannak, ezt persze hallgatja a CTU.

Abu barátunkat mutatja már a kamera, közli, hogy mire az amerikaiak rájönnek, hogy ez az egész Palmdale ügy egy újabb átbaszás, már késő. És Ahmednek is nemsokára érkeznie kell majd AZZAL a bizonyos alkatrésszel. De Ahmed le van sérülve a dohányzóasztal affér kapcsán, nem nagyon tud menni, ezért túszul ejti a szomszéd családot, és családapánkat küldi maga helyett a találkozóra. Ha nem ér oda időben, vagy az FBI-t küldi maga helyett vissza, akkor asszony és gyerek kampó. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. A Milo-Morris ügy rendeződik, Morris marad, erről ennyit. Fehér Ház. Kismedve megtudja Karentől az eddig történteket, majd parancsot ad a terroristák buszba helyezésére. Nincs más választás. Közben Jasszer humán GPS-t nyom, Moha bácsi élő műsorát hallgatják, a CTU követi, Jack találkozik Curtissel, aki szerint egy rémálom, hogy Jasszerrel kell együtt dolgozni, és meg kell fizetnie azért, amit tett. Jack szerint ez nem az ő dolguk. Curtis válasza: majd meglátjuk. Ugrunk Terrorszomszédra, fáj a sebe, anyutól erősebb gyógyszert kér, gyerek hozza a konyhából, meg egy kést is hoz, végül nem döfi Ahmedbe, hanem leül. Tikktakktikktakktikktakk.

Palmdale. Terroristák állnak sorba a bázison, viszik őket a buszhoz. Egy terroristát nézünk többször is, ő fontos lehet. Fehér Ház. Kismedve monitoron nézi a sorállást, jön Tom. Mr. Kismedve, Sandra le lett tartóztatva. A férje, Walid is. Hoppá. Sandrát szabadon engedik, mégiscsak az elnök húga, vagy mi, igaz, ő nem akar szabadulni, mert civiljogi harcos a lelkem, de testvérbátyja elküldi a picsába. Walid viszont nem mehet haza. Sőt marasztalásul kap egy kis gumibotos ütlegelést is, mert kiáll az egyik ember mellett, kihallgatásra viszik. Emberi jogok most már papíron sincsenek. Tikktakktikktakktikktakk.

Jasszer és Spirit Guy lassan célba érnek, Jasszer beszél folyamatában, érkezik Jack és Curtis is, teljes a kis csapat, a szar a palacsintában csak annyi, hogy Curtis azonnal bilincsbe vereti Jasszert. Csak mert. Spirit Guy behúz egy garázsba, elővesz egy laptopot, biztos skypeolni akar az otthoniakkal, de kiszúr egy fegyverest a tetőn, lövöldözés tör ki, majd felrobbant egy kézigránátot, megmurdál a lelkem. Fayed sehol. A laptop is megégett, de hátha a merevlemeze. Fehér Ház. Tekintvén, hogy az egyetlen nyom is helló, Kismedve parancsot ad a palmdale-i terroristák repülőbe zsuppolására. Palmdale. Egy őrt mutatnak, aki ordít, majd visszaül a buszba. Közben Abu haver is értesül a történtekről. Tikktakktikktakktikktakk.

Családapánk érkezik Terrorszomszéd kis csomagjával a megbeszélt helyre, a csomagban pénz van, az átvevő szerint kevés, így nincs csomagcsere. Ray gyorsan telefonoz Ahmednek, aki leoltja, oldd meg, különben asszony és gyerek adios. Ray megoldja, megkéri Marcust, mutassa meg, tényleg megvan-e az alkatrész, majd jól megöli, a csomagban egyébként valami elektronikus kütyü van. CTU. Chloe a sérült merevlemezt távolról vizslatja. Bár megsült eléggé, az utolsó megnyitott fájlhoz hozzá tud férni. Nem, ne kérdezzen senki semmit, ez itt a 24, itt ilyenek történnek. A fájl arabul és oroszul van. Hívják Jasszert, gyere, fordíts. A fájl alkatrészekről szól, AMIK EGY ATOMBOMBÁHOZ KELLENEK! Curtis egyből Jasszernek esik, te tudtál erről, te rohadék, Jack szétszedi őket.

Az atombomba, aminek a rajzát látjuk, egy szovjet táskabomba, amiből állítólag mindegyik megsemmisült már, de a pletykák szerint egy bomba mégis túlélte, egy arab tudós kezébe került, mondja Arabicsa. Akinek a nevét nem tudjuk, csak fotónk van. Hopp, ez régi haver, mondja Jasszer, tavaly együtt füveztünk még Abunál. A neve Hassan Numair. Aki Palmdaleben pihent eddig. Őt mutatta a kamera korábban. Az egész robbantgatósdi miatta volt eddig! Mert Abu Fayed atomozni akar! Numair nincs meg, mert eltűnt a repülőről. A szintén korábban mutatott őr segít neki szökni. Mindenki a gépen vár, ÉS NUMAIR ELSÉTÁL! Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm

Címkék: 24
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hebrew_hammer 2009.07.13. 08:42:46

Szép. Köszönöm. Noha régebben láttam, jó volt újraélni. Jól indul a reggel!

Dorkapa 2009.07.13. 09:27:53

Ez nap komolyan startol, alig pár órája még Jack kínai fogoly volt, aztán halálraítélt, de egy terrprgiga árán (nyamm...) simán szabadult, mostmegmár van ATOMBOMBA! :)
Körtisz valóban be van kattanva a Megtértre, fura...
Kloé meg hozza, amit kell, csak 1 infót talál, az is pont a lényeg, mert ilyen MINIDG VAN egy laptopn. Majd megnézem a sajátomat, talán azon is... :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.07.14. 21:32:12

Hát igen.. ahhoz képest, hogy évekig kínozták a narancspofák, egész elemében van Jack. Hát még a következő részben.. :)

Vince Larkin 2009.07.15. 13:18:27

sziasztok! 4. évadból lesz hogyvolt? Most kezdte el nyomni az m1. Tudom, nem vagyok ember, hogy még nem láttam, de ez van :-)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.07.15. 14:15:44

@Vince Larkin: Szinte biztosan lesz. Az a terv, hogy az összes hiányzó évad felkerül. Csak időm legyen :).

Vince Larkin 2009.07.16. 19:12:19

@Rambaldi: OK! Türelemmel várok! Az eddigi 2 rész szokás szerint igen jó volt a 4. évadból!
süti beállítások módosítása