Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x7 - Hét

2009. július 09. 16:00 - zenoli

Rövid és velős lesz a mai összefoglaló, ugyanis nem sok minden történik, és az sem volt túl élvezetes, de essünk túl rajta. Riasztási helyszínre sietünk, ég a tűz, ahogy annak lennie kell, tűzoltóink pedig meglepő módon mentenek. Igazából az első 10 perc erről szól, zenével aláfestve, megható, mert a dal alatt valószínűleg eredeti riasztásokat, telefonokat hallhatunk, láthatjuk, mennyire kemény munka is ez. Lényeg a lényeg, Tommy bátor és vakmerő, Fekete Shawn ez után valószínűleg nagyobb tiszteletet fog mutatni, vagy nem, majd meglátjuk. A többiek sem vakarják a töküket, leszakadó és lángoló lépcsőkön verekedik át magukat a benn rekedt gyerekekért, mindenkit kihoznak, a ház pedig felrobban. Főcím.

Sajna kiderül, hogy a dolog mégsem sült el túl jól, igaz, hogy végül hét gyereket húztak ki a tűzből, de egyik sem élte túl. Ez nagyon megrázza a srácokat, nem nagyon van kedvük hazafele csacsogni. A laktanyában Needles szól pár szót arról, hogy csak így tovább, igen tökös volt ma mindenki, és hogy nagyon büszke, mert ilyen tűzoltók nem minden bokorban teremnek, mégha ma nem is voltak eredményesek. Tommy van a legjobban megfeküdve, hívja is az asszonyt, hátha az még jobban betesz neki, ahogy az már lenni szokott. Otthon éppen Katy hisztizik, nem kell neki a sajtos makaróni, biztos jobb lenne a hideg pizza, de ma ezzel kell beérni. Janet ideges, és a telefont is a szemétdomb közepén találja meg, csoda, hogy a gyerek nem túl nyugodt és jókedvű? Tommy beszélgetne kicsinyég, de asszonynak ehhez nincs türelme, mert biztos még annyi dolga van. De ha már beszélnek, közli Tommy-val, hogy Colleen telefonált, kéne neki pénz, kire ütött ez a gyerek vajon? Aztán kijelenti, hogy végre van egy kis nyugta, a baba alszik, persze gyógyszer segedelmével, most nincs ideje jópofizni, és ezzel a lendülettel bontja is a vonalat. Tommy ennek nem örül, de nincs mit tenni, inkább olvas egy kis AA-s bölcsességet, mégpedig, hogy nekünk kell meghoznunk a nehéz döntéseket, és ez megint annyira magvas, hogy el kell rajta gondolkozni.

Miután megokosult kellőképpen, a konyhába megy, ahol a többiek önmarcangoló módon éppen a híradót bámulják, és persze a tűzeset a téma. Kiderül, hogy nem csak mind a hét gyerek, hanem az anya is odaveszett. Ezen szomorkodnak egy kicsit kollektívan, aztán megy mindenki a dolgára. Sheila-ra ugrunk, aki éppen most zuhanyozott, és friss, mint egy liliom. Troy-al beszél éppen telefonon, gondolom mégsem akar egy szaros oltár miatt örökre lemondani róla. Troy azonban nagyon elfoglalt, ugyanis már nem rajong Tommy-ért, bontja le a kegyhelyet. Sheila ennek nagyon örül, de kiderül, hogy hiába, Troy nem szánja-bánja bűneit, csak éppen ő is olvasta a napi sajtót, és úgy döntött, mivel Tommy nem mentette meg a gyerekeket, nem érdemel oltárt. Mellesleg Sheila-t is leépíti, ne hívogassál többet vazzerg.

Kosármeccsen vagyunk, játszanak a mieink valakik ellen, de nem is ez a lényeg. A fekete srác nagyon jól szuperál, dobja a pontokat ezerrel. Lou igencsak feldobott állapotba kerül ettől, és amikor szünet van, ezt érezteti is mindenkivel, nem fukarkodik a dicsérettel. Összedugják jól a fejüket, ahogy az már csak szokás, de ő ahelyett, hogy stratégiai elemekkel traktálná a megfáradt játékosokat, rajzol a lapra egy puncit. Mindenki néz, hogy ez most miért, de Lou suttogva megkér mindenkit, hogy csináljatok úgy, mintha komoly munka folyna, amúgy meg csak így tovább, a puncirajz meg azért van, hogy emlékezzetek, hogy azért játsszunk, hogy felszedhessünk csomó jó csajt, csakígytovább. Apácalány is ott van a lelátón, és amikor Lou arra pislog, húzza fel a szoknyáját, hogy jó belátás nyíljon. Lou ennek nem örül. Amikor vége a mérkőzésnek, félre is megy a hölgyikével, és rövid úton szakít vele, nem bírja a gyűrődéseket tovább. Lány nem akad ki túlzottan, de azért emelt hangon kéri vissza a korbácsát, bilincsét és az ehető bugyikat. Lou behúzott nyakkal közli, hogy az bizony elfogyott ínséges napokon, de a többi megvan.

Franco meglátogatja Keela-t és Alicia-t, mindkettő nagyon örül neki, és míg a kislány elmegy öltözködni, Alicia megmutatja, mennyi helyen is jártak ők az elmúlt időszakban. Franco láthatóan boldog, hogy a gyereknek jó helye van, és Alicia is örül, hogy látja Franco-t, ám hamar ki is bújik a szög a zsákból, amikor Alicia közli, hogy szeretné, ha ők ketten újra egy pár lennének. Franco azonban őszinte, és elmeséli, hogy találkozott valakivel, és ez a dolog komoly, eljegyzés is volt, szóval nem mostanában lesz itt család. Alicia kissé csalódott, de úrinő, és viseli a vereséget.

Lou és az unokaöccse söröznek, és elmélkednek apácalány nemi életén. Végül megállapodnak abban, hogy a család már csak előbbre való egy ribancnál, és isznak pár kupicával. Franco is hazaér a nagy találkozó után, Rich és Natalie már szunyál, így magába marad a gondolataival, amik nem lehetnek túl derűsek, mert elég savanyú ábrázatot vág, jár az agya valamin nagyon. Sean közben Mikey-val sétál, és mivel ő becsületes srác, ezért bevallja, hogy hát izé én gyújtottam fel a házadat, ugye nem haragszol? Mikey jólelkű, és megbocsát, de megkéri Sean.t, hogy légyszi ne árul már el senkinek, hogy milyen fényképeket találtál a szüleimről. Sean hümmög, majd közli, hogy hát ezen már túl vagyunk, bocs. Mikey kiakad, de nincs mit tenni, biztos szekálják majd csórikámat.

Tommy otthon van, és éppen a rendetlenségen elmélkedik, ami még mindig stagnál, de szól a telefon, Colleen az, és feltűnően kedves. Az apját azonban nem ejtették a fejére, tudja, hogy pénz kéne, és persze valóban. Pénz érkezik, közli, majd bontja a vonalat, és inkább Sheila-t hívja, aki éppen magába roskadva tömi magát csipszel és kólával, de egyből fellelkesül, amikor Tommy pedzegetni kezdi a gyerek témát. Tommy nem mond neki igent, de nagyon érik már a dolog, és valóban, megy be a szobába, szedi össze a baba cuccait, majd a gyereket is, és mennek el valamerre. Útközben Mick telefonál, és meséli, hogy Megs nagyon odavan, nem tud megbirkózni az alkohollal, és van egy ötlete, majd elmondja. Ja és hallott a tűzről, tök gáz. Tommy szerint is az, és meséli, hogy s mint volt. Végül kiköt a rakparton, ahol is megjelenik Johnny szelleme, és közli, hogy Sheila nem lenne jó anya, mert feltöltené a gyereket a saját szeretethiányával, Janet meg eleve egy szar szülő mostanság, és Tommy is tudja magáról, hogy nem tudná úgy szeretni a kicsit, ahogy az megérdemelni, tehát nincs más lehetőség, bele kell dobni a folyóba. Tommy elgondolkozik az eshetőségen, és ő is erre a megállapításra jut, legalábbis úgy tűnik, mert fogja a babát, és tartja a víz fölé. Hogy mi lesz, az már csak a következő részből derül ki.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása