Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x01 – Cindy Plumb

2009. július 07. 15:00 - Madmoazell

Új évadra virradtunk, nincs többé Késes, csak öregasszonyok és ráncfelvarrások, ami Liznek szokása szerint nem jön be. Fiaink boldogok és kiegyensúlyozottak, a praxis helyrejött, ma tolják az 5000. vágást. Este nekiülnek ünnepelni, de persze csak a csajokig jutnak el. Sean a huncutkodás helyett inkább menne haza Juliához. Christiant ez persze nem tántorítja el semmitől, összehaverkodik gyorsan egy anyucival és a kicsi lányával. Míg ők elszórakoznak, a családapa nekiesik a már-nem-tudom-hogy-mennyire-exnejnek, azaz csak esne, mert a pocak meggátol mindent. Sebaj, Christian helyettük is élvezi.

Az évad első betege nem más, mint Jockey Ewing Mr. Landau, aki éppen lábadozik a prosztata-rákból, így a heréit el kellett távolítani, és most ezt szeretné helyrehozatni, hogy a kicsi felesége élvezze a szexet. Az asszony amúgy nagyon csini, és hát nagyon aggódik, gyanús is ez, de kinek milyen az ízlése ugyebár. Burt amúgy egészségügyben utazik, mindenféle központba meg laborba fektet be, hogy profitábilissá tegye őket. Ez később még fontos infó lesz.

Julia nőgyógyásznál jár, ultrahangozzák a pociját. Úgy néz ki, hogy valami baj lehet a babával, Julia erről tudott is korábban, de nem beszélt még róla Seannal. A doktornő már tudja, hogy mi lehet pontosan a probléma, ad pár telefonszámot Juliának, hogy beszéljen hasonló cipőben járókkal. Közben Christian újra anyát és lányát kényezteti. Azaz inkább a kiccsalád kényezteti őt, csakhogy hamar rájönnek, cuncolás után nincs smaci, mindenki nekiáll hisztizni/morogni, a hölgyek pedig egy kis szócsata után távoznak. Christian ezután az estét az immáron egységben élő McNamara családnál tölti. Annie színdarabra készül, csúcspontként előadja a szerepét, kedvenc machónk pedig épphogy nem bőg.

Kimber annyira megviselhette, hogy most már Brooke Shieldshez pszichiáterhez is jár. Elmondja a hölgynek, hogy irigyli Seant a családja miatt, aztán mikor a nő a legutóbbi hódításairól kérdezi, kijelenti, hogy szívesen demonstrálja. A doki addig provokálja, amíg Christian beismeri, hogy normális kapcsolata egyedül Seannal van, ennek pedig nem lehet más oka, csak az, hogy valójában szerelmes belé. Mármint Seanba. Hahaha. A rendelőben az emlegetett szamár azzal nyit, hogy tartsanak közösen golyó-ellenőrzést, megérkeztek ugyanis Landau implantátumai. Míg ők analizálják a méreteket, Sean gyorsan előadja, hogy kiszámolta, alig csinálnak olyan jellegű műtéteket, mint Landaué, és meg kéne próbálni, hogy a következő 5000-re meg kéne fordítani az arányokat. Megint jön ezzel a világmegváltós dumával, kollégának annyira nem gyerebe az ötlet.

Ezután toppan be végre valahára a napibeteg, Chandler apja Cindy Plumb. A hölgy a hangját szeretné megfiatalítani, hogy kevésbé legyen mély. Cindy ugyanis telefonszex-művész, négy nyelven tolja, érthető hát, hogy nem mindegy, milyen mélységekben trillázik. Sean nem akarja elvállalni, mert az asszony eléggé lepukkant, de végül belemegy. Christian nélkül csinálja meg, mert kedvencünk a fogorvosi székben fetreng éppen. Azaz ez csak a rizsa, valójában a lakását tuningolja fel, sokkal férfiasabbra, mint korábban volt. Unja a metroszexuálisat. Ex(vagy most már nem is tudom milyen)-McNamaráné ezalatt egy nővel ebédel. Az amúgy nagyon csinos szőkeség kezei furcsák (ektrodaktíliának nevezik, a a kézfejek rákolló-szerűen fejlődnek), Julia arról faggatja, hogy hogyan tudta feldolgozni ezt az egészet, de a hölgy nagyon rendben van magával. Ja és hogy miért is aktuális a téma? Úgy néz ki, a legkisebb ugrifülessel valami nincs rendben. Fiaink eközben műtétre készülnek. Christiant frusztrálja az, amit a pszichodoki mondott neki múltkor Seannal kapcsolatban, így megpróbálja leépíteni, hogy inkább lazítson egy kicsit a kemény meló helyett. Ennyit arról, hogy csapatban dolgoznak.

Jockey Mr.. Landau golyóin folyik persze a vita, a műtét most kezdődik, asszonyka sasol a háttérben. Christian letámadja, hogy miért érdekli őt annyira az operáció,hogy hajlandó végignézni, de a kis hölgy teljesen odavan, rágja a körmeit, végül persze megengedik, hogy maradjon. Az utókezelésen persze jön az eltiltás a szextől, meg hasonlók, Mrs. Landau alig győzi a hálálkodást, és mikor Christian bedob egy erőtlen vacsorameghívást, felajánlja, hogy az ágyra is ledobhatnák magukat. Na jó, csak viccelt, még sose csalta meg az urát, Dr. Troy persze kiböki, hogy biztosan csak a pénz miatt jöttek össze, de nem, ez igaz szerelem. Haha. Christian visszavonul, mire a nő ajánlatot tesz – megvennék a McNamara/Troy céget. Sean kiborul, nem érti, Christiannek viszont tetszik, hogy ezentúl nem kéne annyit melózni. Megint jön a vita, pro és kontra, hogy ez a mi gyerekünk, de hát illene hagyni felnőni, blablabla. Konszenzus nincs, ennyit a sztoriról.

Julia otthon depizik, simogatja a hasát. Ekkor ér haza apuci a nagy hírrel az eladásról. Mikor viszont exnej kinyögi, hogy a gyerkőc fiú lesz, viszont deformált kezekkel fog születni, égzengés és földindulás, nem mondtad el, enyje ejnye. Sean a nagy vita örömére meglátogatja Christian újonnan kicsicsázott kecóját, teljesen elájul, hogy milyen dizájnos, és hogy egy farokról készült szobor áll a sarokban. Ja nem, az absztrakt művészet, whatever. Sean persze fullrészeg, kiborítja a bilit. Hogy mi van a gyerekkel, hogy Julia eladja a részét a spa-ban, szóval hogy nagy a dráma. Bőgés is van, majd McNamara durrogva lelép.

Kicsivel később Christian már a pszichomókuskát dugja rezzenéstelen fejjel, aztán aláírják az eladásról szóló papírokat (bizony, bizony), Sean pedig az éjszaka kellős közepén, egy kiadós forgolódás után felhívja Cindy-t.

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.07.08. 01:41:21

És folytatódunk, a leggyengébb évaddal bár, de folytatódunk. Nézzük a jó oldalát: legalább Quentin barátunktól megszabadultunk.
süti beállítások módosítása