Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x02 – 7:00-8:00

2009. július 06. 09:16 - Milo Rambaldi

7 óra van, ott hagytuk abba, hogy Jacket visszaszereztük a kínaiaktól, cserébe odaadtuk az Assad nevű főgeciért, aki persze nem is főgeci, mert Abu Fayed az. Fayed egyébként mindenkit jól megvezetett, de Jacket nem tudta, Jack át is harapta az őr torkát, és szökésbe lépett. De még senki nem tudja, amit ő tud.

Fayed kergeti Jacket a lefolyórendszerben egy kis barátjával karon öltve, de nem találják, ez gáz. Mégis menni kell, mert ma nem egy amerikait jöttek kinyírni a fiúk, hanem sokat. Rossz taktika, srácok, Jack felér a komplett hadsereggel, hibát követtek el. Én mondom, különben nem lenne hatodik évad. Jack eközben a pöce másik oldalán távozik, egyből autót és telefont szerez, hívja is azonmód Billy fiút, hello haver, mégsem döglöttem meg, erre varrjál gombot, és kapcsold Kismedvét, na csipkedd csak magad. Mr. Kismedve, higgye el, ez az Assad rendes fószer, igazi jó barát, hiába nyírt ki már több ezer embert, most megtért, és új Arafat akar lenni. Én már csak tudom. Nem őt kell lelőni. Hiába Jack védőbeszéde, Kismedve döntése az, hogy Assadot kell lelőni. Jack ezért beint a CTU-nak, és cseszik bemenni a hadiszállásra. Ehelyett beüti Assad koordinátáit a GPS-be, mert persze ilyen telefont lopott a jó Jack.

Terrorszomszéd már nagyon menne haza a csomagért, amit Fayed követel rajta, de csak ül, erre Fayed betelefonál, lelki terrort alkalmaz, Ahmed fiú csak elindul. Szomszéd srác szerencse amulettet akar adni neki, de Ahmed visszaadja: jól jön az még majd neked, hidd el, én már csak tudom, na megyek a bombáért, mert kivan a faszom ezzel a sok telefonálgatással. CTU. Mindenki a monitorokat nézi, már csak öt perc van Assad levegőbe röpítéséig, Billy fiú és kedves neje együtt nézik a Napkeltét.

De érkezik Jack! Már Assad házánál van, Moha odavezérelte, jó ez a GPS, majd megnézem, hogy az Európa térképen rajta van-e az ETA főhadiszállása, innék már egy sangriát a baszk srácokkal. Assadhoz vendég érkezik, azaz csak érkezne, mert Jack legyakja gyorsan, most már pisztolya is van. Bamba terrorista menne kávézni, meg cigizni, de Jack elkapja, és bevonszolja, elmondja az elmondanivalót, vagyok, aki vagyok, igazmondó Bauer ügynök, van egy áruló a soraidban, új Jasszer, a zsebében jeladó van, mert ennyire amatőr ez a Fayed gyerek. És tényleg. Na gyere Jasszer, menjünk, mert látod ottan a bérci tetőt, na onnan jönnek a rakéták. Rohanás, robbanás, Jack és Assad túlélik, ez a lényeg, mehetünk tovább. Tikktakktikktakktikktakk.

Az Iszlám-Amerikai Szövetségnél járunk már, két FBI ügynök kéri a taglistát, csekkolni akarják a terrorista adatbázissal. Dühös feka ügyvédnő rohan ki, van házkutatási cetlitek? Nincs? Akkor útilapu, takarodó, ne is lássalak titeket. Arab faszival veszekszik egy sort, majd hívja a testvérét. Aki nem más, mint Wayne Palmer. Ő pedig Sandra. Az eddig ismeretlen hugi. Kismedve mindenkit kiküld a szobából, mondjad, hugi, mi a probléma. Hát az, tesó, hogy etnikai tisztogatás kezdődött vallási alapon, hát mivé lesz így Amerika, az ügy mögött szerintem Tom Lennox áll, aki úgy kezeli az alkotmányt, mint a magyar politikusok a költségvetési pénzeket, azaz lazán, és ez így nem mehet tovább, tudod, hogy nem vagyok egy lufigyűjtögető típus, de ezt a gyökeret David sem szerette, én sem, na vigyázz magadra, csá. Arab faszi csókkal honorálja Sandra hívását, rendes vagy, drágám.

Fehér Ház. Mindenki döbbenten ül a hír hallatán, hogy Assad él, nem találják a holttestét a romok között, Tom szerint lehet, hogy ott sem volt, de egy biztos: válaszolni fog. Na ettől a bejelentéstől mindeni végképp összeszarja magát, Kismedvével az élen, magába roskadva beájul az elnöki trónusba. Ugrunk egy újabb lerohadt raktárra, Fayed érkezik. Mindenki itt tömörül, egy faszira fókuszál a kamera, be van öltöztetve bombának, többen sorba állnak, én is én is én is! Fayed megcsókolja a bombát, és annyit mond: csak azért élesítelek most, nehogy a végén megfutamodj, amúgy tudom, hogy bátor gyerek vagy, na menj, és aztán nagyot szólj! Tikktakktikktakktikktakk.

Jack és Assad menekülnek, magukkal vitték az árulót is, aki nincs magánál. Betűznek egy rendelőbe, Jack kérdezi: te Jasszer, tényleg békülni jöttél, vagy ez csak a legújabb csajozós dumád? Jasszer tényleg békülni jött. Megtért, jó fiú lett. Na ez persze nem akadályozza meg egy helyre kis kínzásban, először Jack próbálkozik tőrrel vállba szúrással, ami szerinte elég, de erre Jasszer gyors térdműtétet hajt végre egykori emberén, aki persze kinyögi, hol van Fayed, de nem menekül meg, Jasszer leszúrja, mert rossz útra tért. Jack ki van akadva, én már nem tudom, hogy kell ezt a játékot játszani, de Jasszer beszól, majd felidézed. Közben Chloe kikockázza Jacket a menekülős fotóról, kérdezi Billy fiút, mi legyen? Asszonypajti és Kismedve szerint is Jacknek nincs igaza. Bill döntése: Chloe titkosan kövesse Jack lépéseit. De meglepő! Tikktakktikktakktikktakk.

Medvehugi szopóága következik, visszatért az FBI, most már van házkutatásijuk. Ajjaj, át kell adni az adatokat. Menjetek a médiaszobába, mondja Sandra, de ő nem megy, hanem gyorsan törli és megsemmisíti az összes adatot. Jól le is tartóztatják érte, férjével egyetemben. Ügyes lány ez. Ugrunk Terrorszomszédra, bontja iziben Fayed csomagját a falból, rohanna a lakásból, de jön redneck haverunk az első epizódból, és Ahmedet először a falra keni, utána meg beépíti egy dohányzóasztalba, de Ahmednek van pisztolya + fanatikus kitartása, ezért arabul káromkodva lelövi a faszit. PERSZE, hogy betoppan a szomszéd srác, aki hívná a mentőket, de Ahmed nem hagyja. Sőt, azt is mondja, hogy nem vagyunk barátok, mert azt sem tudod, kicsi csíra, hogy ejtik a nevemet. Hörögj, mint a veszett kutya, Achchchchch-med. Na, megvan már? Tikktakktikktakktikktakk.

Jack és Jasszer már az áruló által megjelölt helyszínen vannak, ki is szúrják a bombaembert és a lelki társát, a metróba igyekeznek a srácok. Jack megy a metróba, Jasszer követi a lelki társat, aki gyorsan telefonoz Fayednek, minden a helyén. Jack felszáll a metróra, majd az érkező kalauzt gyorsan leszereli, terrorista van a szerelvényen, egy rossz szó, és robban, menj tovább. Bár jó duma, egy sokat látott BKV ellenőrt ezzel nem cseszel át, fiam. Jack emberünk mellé áll, aki előkapja a detonátort, Jack elkezdi ütlegelni, egy pillanatra alulmarad, meg is nyomná a fószer a gombot, de Jack bombástul kihajítja a metróból, és az alagútban robban a bomba. Jack behúzza a vészféket, és távozik. Értem én, nincs jegye, le kell szállni.

Lelki társ hívja Fayedet, figyuzz csak ide, nem a metróállomás robbant fel, nem gáz? Fayed szerint nem annyira, mert két másik robbantás sikeres volt, az utcákon ismét vér folyik. CTU. Milo számol be Billnek a másik két robbantásról, egy hotelt és egy bevásárlóközpontot röpített a levegőbe Abu barátunk. Érkezik Arabicsa, a metrón senki nem halt meg, mert Jack kibaszta metróból a merénylőt. Hívnunk kell a Fehér Házat, most. Kismedve magába roskadva még mindig, Tom nyugtatja, nincs nagy gáz, ezeket a bombákat még azelőtt rakták ide, hogy kinyírtuk volna Jasszert, ezek az emberek úgyis meghaltak volna. Hülye. Érkezik Karen, Mr. Kismedve, Jacknek volt igaza (gyökerek, mikor tanuljátok már meg, hogy Jack Bauernek mindig igaza van???). Kismedve szerint ez nagyon gáz, és még gázabb lesz. Így legyen. Tikktakktikktakktikktakk… bimmbamm.

Címkék: 24
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agrael 2009.07.06. 11:34:12

Köszönöm az írást, bár sajnos a Hogyvoltból kimaradt a 4-5 évad, de ezek a 6. évados írásaid nagyon jók. Így tovább. Várom a következőt. Bár túl vagyok mind a 7 évadon, nagyon király újraolvasni itt a részek okosságait, hülyeségeit is :))

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.07.06. 22:47:52

@Agrael: Ha idő/energia van, akkor a hiányzó évadok is fel fognak kerülni, a hatodiknak most volt aktualitása, bár ennyi erővel a negyediknek is van, az első meg klasszikus. Bár nekem az ötödik a kedvencem az egészből, Martha Logan nagyot alakít.

hebrew_hammer 2009.07.08. 16:40:44

Aha. Loganné és Áron között meg szinte szikrázik a levegő... :)

Nagyon jó, köszönöm!

Sírva vigadtam rajt'.
süti beállítások módosítása