Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x01 - Mozdulj és menj

2009. július 03. 14:00 - leeann

Brian a Babylonban tölti az estéit, és nem kell szaladnia haza, mert Justin Los Angelesben van, és még marad is rendesen. Az ifjú házasok látogatást tesznek a lányoknál és szemrevételezik az új jövevényt. Természetesen Ben azonnal Mikey-t látja a kislányban. Miután a fiúk elmennek, a lányok boldog családból visszaváltoznak boldogtalan párrá. Nem csak Mikey és Ben felhőtlenül boldogok, hanem a Deb-Carl párossal is madarat lehet fogatni, és éppen azon tanakodnak nagyon, hogy hol éljenek. Carl egy tündér, úgyhogy 5 másodperc alatt beleegyezik abba, hogy a Novotny házban éljék le az életüket.

Emm éppen mélyen el van foglalva, így Carlnak majdnem leesik az álla, mikor belép kedvesével az új otthonába. Ben és Mikey úgy döntenek, hogy meglepik a lányokat egy bulival, mert közeleg a 10. évforduló. Mel és Linds nem tervez bulit, sőt csak futólag említették meg, hogy már ennyi ideje együtt vannak. Azt hiszem, a mosolyszünet kellős közepén már csak egy buli hiányzik nekik, majd meglátjuk. Brian cége nagyon jól megy, sőt annyira jól megy, hogy egész komoly profitot termel. Ted azt javasolja Briannek, hogy a pénzből lepje meg magát egy méregdrága játékszerrel.

Ben és Mikey vendégségbe megy egy meleg párhoz, akik egy sokkal jobb környéken élnek, mint a kedvenc házaspárunk. Ben azonnal a „vegyünk egy házat és költözzünk el” nótát fújja, de Mikey nem akar költözni. Amíg Briannek a bankszámlája hízik, Emmett Ted testén kezdi észrevenni a sütibevitel eredményét. Brian elvileg meglepte volna Justint Los Angelesben, de úgy döntött, hogy nem megy. Eközben Justin dolgozik keményen, de persze nem csak a filmen. Emm a lakáskereső apróhirdetéseket félretette egy kicsit, mert most éppen Mikeyknál főz a lányoknak tervezett meglepetés bulira.

Ben persze minden adódó pillanatot megragad arra, hogy jelezze, ez a lakás egy rókalyuk, egy ház pedig milyen nagyszerű lenne. Másnap Mikey és Brian csapnak egy vásárlós barát napot, ahol Mikey elsírja, hogy Ben, a cudar, házat akar venni. Brian persze nem támogatja a házvásárlást, és természetesen a lányok buliján sem szándékozik részt venni. Vajon mitől lett ennyire negatív Mr. Kinney? Mikey azonnal előhozza szöszikét, és Brian kinyögi végre, hogy mi a baja. Brian szerint Justin nem jön vissza többet soha. Persze Justin jól mulat a film valószínűsíthető főszereplőjével.

Brian úgy dönt, hogy továbblép és nem siránkozik szöszike miatt. Mikey alaposan meglepi Melt a bulival, sőt a fél világot odacsődíti a házba. Mel azonnal riasztja Linds-t, mert nagy kulimászba kerül a titkuk, ha ő nem jelenik meg a bulin. Ted az új nyunyójával jelenik meg, aki mindenféle finomsággal tömi őt, mint egy libát. Az is kiderül a bulin, hogy Emm azért akar költözni, mert szerinte Carl nem fogadná el őt, mint házi barátot, de Deb hallani sem akar költözésről, Emm viszont hajthatatlan. Amikor Linds megérkezik, úgy dönt, hogy a barátaik megérdemlik, hogy tudják az igazat.

Mel még nem mondaná el, de Linds csak folytatja, és elmondja az igazat a barátoknak, sőt alaposan összevesznek az egész vendégsereg előtt. Mikeyban egy világ omlik össze. Brian élvezni próbálja a Babylont, de a karhatalom bezárja a klubot, így majdnem elmarad a beteljesülés. A vendégségnek vége, de Mikey és Ben marad és leül a lányokkal megbeszélni a dolgokat. Ben próbál tárgyilagos lenni, de Mikey teljesen ki van borulva. Közben Ted rájön, hogy a nyunyója rosszfajta perverz. Éjjel Emm és Carl összefutnak a konyhában, és a nyomozó megkéri Emm-et, hogy ne költözzön el tőlük.

Másnap Deb legalább annyira pipa, mint a kisfia, aki hamarosan még pipább lesz, de most Brianre. Brian ugyanis elmondja, hogy ő tudta, hogy a lányok szétmentek, de az sokkal jobban érdekli őt, hogy bezárták a Babylont a rengeteg adósság miatt. Justin álomrepülése lassan véget ér, mert a filmvállalat törölte a projectet. A lányok továbbra is veszekszenek, úgy tűnik, a 10 év egy pillanat alatt semmivé válik. Mikey és Ben megint látogatóba megy a meleg családok szigetére, ahol pont van eladó ház, és most már Mikey az, aki meg akarja nézni az esetleges új otthont.

Közben Brian megtalálta azt a játékszert, amit szívesen megvenne. Természetesen a Babylon az,. Ted nem támogatja, de Briant ez nem érdekli. Ő nem akar beállni a házasodó buzik közé, az ő helye a Babylon, és ezt nem hagyja elveszni semmi pénzért. Elérkeztünk oda, hogy Rage megveszi a kedvenc játszóterét, mert a házasság nem neki való, és már azt a személyt is elveszítette, akiért lemondott volna bármiről. Jól kezdődik ez az évad is. A lányok öri-hariban vannak, Ben és Mikey házat akarnak venni az új meleg környéken, Justin Los Angeles-i kalandja fejre esett, Briannek pedig túl kell lépnie élete nagy szerelmén. Várjuk a folytatást.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.07.04. 17:55:44

Na, azért nem kellene elsietnie Briannek azt a "továbblépést", Justin még hazajöhet... :))
Valahogy olyan lehangolóan kezdődik ez az ötödik évad, van benne elég gyomorszorító jelenet: Lindz és Mel kínos esete a barátok előtt, Mikey csalódása gyermeke anyjában, Brian búskomorsága, Justin sikertelensége stb.
Köszi a HV-t Leeann!

Emanuelle 2009.07.06. 19:20:36

Bizony, felbomlóban a szövetség, de szomorú ez. Azért a HV jó, mint mindig,
köszi leeann. Reméljük Pittsburg-ben hamarosan kisüt a nap és helyrezökkennek a dolgok, mert ami most van az enyhén szólva is depresszióra hangol.
süti beállítások módosítása