Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x6 - Egyensúly

2009. július 02. 16:00 - zenoli

Az első, amit a mai napon megpillantunk, az egy feltett lábbal üldögélő Újonc az őrs konyhájában, aki éppen újságot olvas, és láthatóan igen otthonosan érzi magát. Tommy lép be, és nem igazán veszi jó néven, hogy új gyerek kényelmes, de az új gyerek hamar felvilágosítja, hogy ő Shawn, és kész, nincs Újfiúzás. Tommy-nak már ennél a mondatnál leesik az álla, de ez még csak a kezdet. Amikor a hiearchiát szemléltetvén kávéfőzésre akarja rávenni a srácot, az kerek-perec elutasítja, nem hajlandó nagyon az együttműködésre. A helyzetet Sean menti meg, aki éppen ekkor lép be, barátkozna ő is, de nem nagyon megy, sőt a koma arra is rá próbálja venni, hogy nevet kéne ám változtatni, mert mától ő az első számú Shawn, és kiballag. Lou jön Franco-val karöltve, aki felmosóval rohangál lelkesen, és ez az, ami Tommy-nál végleg kiveri a biztosítékot. Mert ugye ez is az újoncok feladatköre lenne, de a sorminta ebben az esetben nem működik. Lou közli, hogy a gyerek baromi jó kosaras, és ez pont elég neki ahhoz, hogy itt legyen. Sean végül belemegy, hogy új néven nevezzék a többiek, ha már ennyire faszányos a fekete csoda, de amikor kiderül, hogy Leslie a középső neve, és mindenki kiröhögi, bánja is meg a dolgot egyből. Végül megegyeznek, hogy mindenki kap egy új becenevet, és akkor nincs vita.

Sheila telefonja szakítja félbe a névadási ceremóniát, Tommy-t zaklatja, hogy akkor enyém lehet a gyereked, ugye? Persze a válasz még mindig nem, és Tommy amúgy is dühös, mert ugye az elmúlt részben kiderült, hogy a zászló a tűz éjszakáján igenis állt, Sheila hazudott, és ez geciség volt tőle. Telefon ripityára törve landol a sarokban, legalább gyomorfekély nem lesz a vége. Főcím.

Sean lelkes az új beceneveket illetően, már otthon van, és Mikey-t zaklatná, hogy vegyék már át, mi hangozna jobban a Nagy G, vagy a Lóvé G, mert ugye Garrity. Mikey titokzatos, az egyik szobában bújkál, és mikor nagy nehezen előkúszik, csak annyi derül ki, hogy pakolászott, de hogy mit, arra nem derül fény, mert az ajtó rejtélyes módon zárva marad. Sean nem érti, mire ez a nagy titkolózás, de egyenlőre jobban leköti, hogy mi legyen z új neve, mint hogy ezen agyaljon. Lou éppen vacsorázik, apácalány egy szál törölközőben enyhén morcosan libben elő, és keresi a játszópajtását, mert ha már élőszex nincs, beéri ezzel is. De sajna nem sokra megy a megtalált cuccal, mert az elemek is eltűntek belőle, apácalány ezért rém dühös lesz, főleg miután Lou még azt is benyögi, hogy jön az unokatesóm egy pár napra, legyél kedves.

Janet-et látjuk, amint tökig betakarózva fekszik a kanapén, ismét felvette az igénytelen, kócos sztájlt, láthatóan nem törődik semmivel, a lakás is úszik a koszban, a gyereknek nem adott reggelit, teljes a káosz. Tommy indítja a lányát a suliba is, majd menekül nagyon gyorsan ebből a cseppet sem felemelő családi otthonból. A laktanyában ezzel szemben nagy a boldogság, a főnök szerzett a kosárcsapat részére mezeket, mindenki teljesen fel van villanyozva. Csak Tommy méltatlankodik, mert szerinte ez köcsögség, hogy a hokicsapat már évek óta mezre vágyik, erre a szaros kosarasok meg csak úgy kapnak. Persze Fekete Shawn ezt nem hagyja szó nélkül, és a két kakas majdnem egymásnak esik, de hogy ez mégse következzen be, kiállnak egyet kosarazni, hogy Shawn bebizonyíthassa, hogy bezony a labdapattogtatás sem olyan lányos játék.

Már ott is vagyunk a teremben, ahol persze hamar kiderül, hogy Tommy tök béna, kosárra egyáltalán nem tud dobni, mindenki meg is van ezen kellőképpen lepődve, mert persze a nagy szájával nem ezt bizonygatta. Miután pár próbálkozás után kiderül, hogy balfasz, hamar el is távozik helyszínről, nem erőlteti a dolgot tovább. Franco ér haza a melóból, Natalie várja nem tárt karokkal, ugyanis Alicia telefonált, hogy a városban van, és vele van Franco kislánya is, ha akarja, menjen el látogatóba, mert hiányzik, és viszket amúgy is a lába köze. Natalie persze kiakad, és nyomja Franco orra alá a bazi nagy gyémántgyűrűt, hogy ezt nekem adtad, erre meg más nőkkel is tartod a kapcsolatot? Franco tagad, de hiába, Natalie megkéri, hogy menjen el Alicia-hoz, és ha utána még mindig feleségül akarja venni, jöjjön haza, hozza a gyűrűt, és akkor nincs harag. Franco gondterhelt arcot vág.

Sheila éppen nem drámázik, inkább hancúrozni készül Troy-al, de ebből sem lesz semmi, mert a faszi van annyira nem normális, hogy egy sarkot alakított ki Tommy-nak, újságcikkek, fotók, Tommy napszemüvege, távirányítója(?), kész kegyhely, és még gyertyák is égnek. A dugásból semmi nem lesz, de szakítás annál inkább. Tommy ér haza, Janet sokat nem mozdult odébb reggel óta, max ha bort öntött, akkor. A lakás még mindig mocskos, bár kaja legalább van kihűlt pizza képében, erre jó hazaérni egy hosszú, fárasztó nap után. Tommy próbál a lelkére beszélni asszonypajtinak, hogy nekem is szar, hogy a gyerek valószínűleg Johnny-é, de akkor sem látsz fetrengeni kétnapos pállott hónaljjal és bort sem vedelek nyakló nélkül, pedig kettőnk közül én vagyok az alkesz. Janet-et mindez hidegen hagyja, így a hamvában holt beszélgetés elől Tommy a kicsihez menekül, akinél meg ott van a lánygyerek, és éppen szagmintát vesz. Peluscsere érik, a lány kinyilatkoztatja, hogy ő bizony rühelli ezt a porontyot, akinek még neve sincs. Tommy-nak így nincs nagyon kivel megosztani az apaság örömeit, de nyert egy szaros feneket.

Sean-t csak izgatja Mikey szobájának titka, mert amikor az nincs otthon, lopakodik is be egyből. A szobában minden normálisnak tűnik, mígnem meg nem pillant egy szekrényt lakattal lezárva. Kulcs nincs hozzá, így csak a fantázia dolgozhat. Laktanyában vagyunk újra, öltöznek át a srácok a munkához, és miközben ezt művelik, a főnök fütyülője a téma, és az, hogy hogyan kéne meglesni. Aztán Lou okos, mert kitalálja, hogy sorsolják ki, hogy ki legyen az a szerencsés, aki ezt a rejtélyt megoldhatja, magyarán mehet kukkolni. A nyertes nem más, mint Tommy, aki nem is teketóriázik sokat, meglátja az öreget a wc felé menni, startol is utána. Állnak egymás mellett, a főnök kedves és beszélget, de Tommy igazából nem tud figyelni, mert leskelődik, de sikerrel nem jár, annyira nem pofátlan azért. A pisilés végén azért a főnök odabök egy remélem minden rendben van veled, mert olyan furcsa vagy beszólást, Tommy zavarban van.

A többiek mindeközben a pihenőben henyélnek, Sean felmos, Fekete Shawn meg fetreng újsággal a kezében, hová fajul ez a világ. Sean meséli a többieknek, hogy mit talált Mikey szobájában, jönnek az ötletek persze, a nyerő Fekete Shawn-é lesz ,aki azt tanácsolja, hogy lopja el Mikey kulcscsomóját, másoltassa le a kulcsot, oszt hajrá. Tommy érkezik, Fekete Shawn megy hozzá is oda, mert megtalálta az AA-s könyvét, és bizalmaskodik ezerrel, értem én öreg, nehéz az élet satöbbi. Tommy annyira nem örül ennek a közvetlen hangnemnek, nagyjából a beszélgetés végén már majdnem egymásnak is esnek, csak Shawn tüntető távozása menti meg a helyzetet. Tommy teljesen kiakad, hogy a faszba beszélhet így egy újonc, meg amúgy is neki kéne felmosni, ha ezt Jerry látná, lenne nemulass. Igen dühös, de a többieket valahogy ez nem hatja meg, vígan kártyáznak tovább. Tommy száguld kifele, de egy tűzpiros Porsce állja az útját, Sheila érkezik, mutatja az új szerzeményt, és meséli, hogy Troy már a múltté, mert oltárt épített. Tommy-nak persze még tetszik is a dolog, mert simogatja az egóját. De Sheila igazából a gyerek miatt jött, még mindig akarja a babát, könyörög, de Tommy kemény, mint a szálfa, és ellenáll.

Amúgy sincs ideje dumálni, mert megy Colleen-hoz, a megígért ágy helyett kapnak ágybetétet, erre a kapcsolatra ez is több befektetés a kelleténél. A zenekaros csávó már ettől is igen boldog, és majdnem Tommy orra előtt párosodik a lánnyal, ami már annyira nem tetszetős. Persze addig azért nem fajul a dolog, Tommy kiküldi a párnákért, addig is lehet jó kis apa-lánya beszélgetést folytatni 1 percben. Colleen meg is jegyzi, hogy mi van már otthon, mert mindenki tök fura, még a szokásosnál is jobban. Persze Tommy tagad, ááá minden rendben, anyád sem fetreng egész nap szakadt pólóban az ágyon bort szlopálva, és a húgod sem rühelli nagyon a kisöccsét, aki amúgy nem tőlem van. Magyarán a lány most sem lesz okosabb a hazai dolgokat illetően, de ő már úgysem lakik ott, törődjön a maga dolgával. Tommy távozáskor azért tanácsolja, hogy ne szülessenek kis rokkerek ebből a kapcsolatból, ha lehet.

Este van, Sean és Mikey mennek valahova otthonról, egyik jobbra, másik balra, de ez csak a csel, mert Sean kanyarodik is vissza, ugyanis sikeresen megszerezte a lakat kulcsát, mehet kíváncsiságot kielégíteni. Nyitja ki a szekrényt, pár ruhát talál, meg egy dobozban fényképeket. Mivel sötét van, öngyújtót használ, hogy jobban lásson, és meg is találja, amit keres. Olyan fotókat, amiken Mikey szülei azonos nemű párral vannak, magyarán mind az apja, mind az anyja meleg volt. Amikor egy kicsit magasabbra emeli a képeket, hogy jobban lássa, vele emeli az öngyuszit is, ami szépen lángra is lobbant egy pólót. Sean kapja le egyből a vállfáról, rázza, fújja, nem túl tűzoltós mozdulatokkal. Nagy nehezen eloltja, na bazmeg ezt hogy magyarázom ki, tépelődik. Ez még hagyján lenne, de közben a háta mögött már az egész szekrény ég, aztán már a függöny is, Sean menekül kifele, hívja névtelenül a tűzoltóságot, és elfut, mert nem bátor. A csapatépítő vacsira siet, ahol már mindenki ott van Mikey kivételével, meséli is a fejleményeket, meg is lett az új beceneve:Zippo, hehe.

Lou érkezik haza enyhén ittasan, és mit nem lát, apácalány párosodik az unokatesóval. Amikor ez a látvány tűzoltónk szeme elé tárul, megy is neki egyből ököllel a rokonnak, aki nagyjából kettőt legyint, Lou pedig elájul, nem volt egy hosszú csata, pedig a csajnak láthatóan tetszett volna egy kicsit több vér is. Tommy is már otthon, Janet valahol a kupac alján fekszik, csapkodni kezd pár szekrényajtót, majd álszenten megkérdezi, hogy ugye nem ébresztettelek fel, drágám? Persze de, a kis cseles. Ül le asszony mellé, kérdezi, mi van már veled, hogy ilyen mosdatlanul fetrengesz itt, milyen példát mutatsz. Janet-et ez a legkevésbé sem érdekli, az annál inkább, hogy rosszat álmodott, és el akarja mesélni. Arról szólt az álom, hogy fürdette a babát, aki elmerült a vízben, és hiába nyúlt utána, nem tudta kihúzni. A víz mélyéről pedig egy arc bámult rá, aki nem volt más, mint Johnny. Elég baljóslatú a dolog, és Tommy érzékenységéről tesz tanúbizonyságot, amikor ezt a momentumot választja ki, hogy benyögje, megyek este a srácokkal lógni amúgy, szar neked. Le is lép, de az ajtóból még ajánl egy jó meleg fürdőt. Ül be a kocsiba, veszi elő az AA-s könyvét, olvas egy napi imát belőle, ami arról szól, hogy nem kell görcsölni, minden úgyis kialakul. Végül nem megy el a buliba, de vissza sem, csak ül a kocsiban, és töpreng. Hogy mi lesz a vége, jövő héten kiderül.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása