Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x14 - Mindenki a maga harcát (ÉVADZÁRÓ)

2009. június 26. 14:00 - leeann

Elérkezett az utolsó előtti évad utolsó része. A kerekezők kerekeznek ezerrel, és itt az elején még mindenki elég mosolygós. Az első pihenőnél Mikey és Ben elújságolja a lányoknak, hogy házasok, de a határátkelőnél bele is ütköznek az első falba, egy marcona vámosba. Persze Debbie kiáll a fiúkért, de ennek hatására sem változik a vámos véleménye a meleg házasságról. Közben Justin lubickol Los Angeles-i életben. Gyorsan vissza a kerekezőkhöz, mert Tednek gondjai támadnak. 1 nap múlva lesz féléve, hogy tiszta, de be van tojva, hogy csoport nélkül hogyan éli túl a napot.

Miközben mindenki falatozik és pihen, Deb még mindig a határőr miatt pöröl, de vidáman kuncogni kezd, amikor Brian beállít egy 2 emeletes esküvői tortával és egy méreg drága pezsgővel. Brian pukkantja az üveget, a nép tapsol és a sarokban rázendít egy klezmer zenekar, úgyhogy az első megálló egy lagziba torkollik. Tánc közben Brian felfigyel egy sportos fiatalemberre, akivel el tudná ütni az időt. Miközben a fiúk buliznak, a lányok a számlákon osztozkodnak, és a szétköltözést tervezgetik. Másnap reggel Emm egy térképpel a kezében önt Tedbe némi életet.

Emm ugyanis talált egy alternatív útvonalat, ami egy Metodista templomhoz vezet, ahol tartanak 12 lépést. Ted benne van, hajrá Emm ötlete! Brian annyira jól érzi magát, hogy vagánykodni kezd a kiszemelt pasi előtt, és akkorát borul a biciklivel, hogy a kulcscsontja eltörik. Miközben Brian rögzítőkötést kap és vége a kerekezésének, Melnél megindul a szülés. A kerekezők nagy része megérkezett a második pihenőhelyre, de Emm és Ted még bóklásznak valahol. Amikor már mindenki azt hiszi, hogy Briannek fel kell adni a kerékpározást, egyszer csak bekerekezik egy kézzel tartva a kormányt. Mikey persze azonnal pattogni kezd, de Brian úgy dönt, hogy végig megy.

Közben Justint felkéri Brettet, hogy maradjon közel 9 hónapig Los Angelesben, és dolgozzon velük a Rage filmen, mint művészeti vezető. Justin nem mond nemet. Persze mindeközben Emm és Ted úgy eltévedtek, hogy azt is kétlik, hogy még Amerikában vannak. Teddy nagyon pánikol, mert legalább olyan csoportfüggő lett, mint amilyen drogfüggő volt. Emm úgy dönt, hogy néhány tehén társaságában megejtik itt a csoportterápiát. Teddy nincs oda az ötletért, de Emm ötleteinek köszönhetően Ted beszélni kezd, és így meg van mentve a nap és Theodore lelki békéje.

Brian Kinney nem komplett és marha makacs. Törött a karja és küzd rendesen, de halad előrefelé. Persze Mikey lemarad kedvenc barátjával, és szinte sírva könyörög neki, hogy adja fel. Brian viszont elmesél egy történetet, amit a tv-ben látott. A műsor egy olyan túlélő show volt, ahol kizárólag olyan nők álltak ki komoly megpróbáltatásokat, akik túlélték a rákot. Brian az egyik túlélő életfelfogását, jellemző mondatát veszi kölcsön, vagyis „Ha ezt túlélem, bármit túlélek!” Mikey megérti, és mostantól kezdve buzdítja Briant és megy vele, ameddig csak bírja az újdonsült „túlélő”.

Los Angelesben is reggel lett, és Justin igent mond Brett ajánlatára. Miközben Justin készül eladni a lelkét, Ted és Emm egy csodálatos véletlennek köszönhetően megtalálja a kerekező csapatot, sőt kiderült, hogy végig jó utón mentek, csak levágtak belőle egy kicsit. Debbie frissítőkkel várja a célbaérkezőket, ahova Justin is befut végszóra. A „családból” Emm és Ted érkeznek elsőként, majd Ben és Hunter kerekezik be. Mikey persze nincs velük, hisz ő Briannel tart. A nagy kerekezés véget ért, sőt már mindenki régen kiörülte magát és hazament, de Brian és Mikey sehol.

Deb, Ben, Hunter és Justin rendületlenül várja őket a hóesésben, amikor hirtelen megvillan két biciklilámpa a sötétben. Justin rohanna segíteni Briannek, de Deb megállítja, hisz úgy embert próbáló a teljesítmény, ha a „túlélő” befejezi, amit elkezdett. Brian az utolsó métereken feladja, és egyszerűen képtelen tovább menni, de amikor felnéz, meglátja Justint a célvonalnál! Brian visszaül a kerékpárra, és kínszenvedés árán, de begurul a célba. Mondanám, hogy mire nem képes a szerelem, de ha Justin most elszalad Los Angelesbe, akkor inkább nem lovalom bele magamat.

Mikeyt viszont Ben, anyuci és Hunter mellett egy hír is várja a célban: apa lett. A büszke apa máris rohan a kórházba, Ben fényképezi a jövevényt és a három szülőt. A kislány a Jenny Rebecca nevet kapta. Másnap Ted és Emm örömmel fogyasztják a kajáldában Deb fagyikülönlegességét, és rájönnek, hogy az örök barátságot semmi nem ronthatja el. Carl is megérkezik, és az esküvőröl érdeklődik, de Deb nem akar esküvőt, mert a fia nem házasodhat. Carl természetesen elfogadja a döntést és az együttélés is ínyére van, ha ez Debbie-vel történik meg.

A lányokat egy kicsit közelebb hozta a baba megérkezése, de még mindig a különélés lett a döntés. Sikerült összegyűjteni 432 ezer dollárt a Hospice háznak, aminek a neve mostantól Vic Grassi ház. Deb és Mikey nem találnak szavakat. Amikor Deb túljut a meghatódottságon, rájön, hogy Brian pénze van benne abban, hogy a ház új nevet kapott. Brian már jól van, és a megerőltető kerekezés után a Babylonban tölti a jól megérdemelt bulizást, ahol Vic bácsival beszélget, aki közli, hogy Brian jót tett, és nem is egyszer az utóbbi időben.

Persze, Babylon törött kulcscsonttal, na nem eszik ezt olyan forrón. Brian csak álmában táncikált a Babylonban, és a válla pokolian fáj, de úgy néz ki, hogy a bűnei megbocsátást nyertek. Természetesen Justin ott van a kedvenc kerekesével, aki nagy döntéseket hozott a megpróbáltatások alatt. Először is több időt szeretne tölteni a fiával, másodszor pedig szeretné, ha Justin visszaköltözne hozzá, de most olyan igaziból. Justin nem mond azonnal igent. Az évadot Mikey és Ben rövid lelkizésével és nászéjszakájával zárjuk, de rengeteg a nyitott kérdés, ami ad nekünk nézni valót az utolsó, vagyis az 5. évadban.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.06.26. 21:38:48

Az esküvő nekem nem tetszett, viszont zseniális, amikor Brian küzd a Wonderful Life-ra és mindenfélét hallucinál...

mazogirl 2009.06.27. 13:12:17

Az is mekkora, amikor Brian a végén fel akarja adni, felnéz, ott áll Justin, és visszaül a biciklire. Jó volt ez a rész nagyon.

sunshine66 2009.06.28. 19:10:58

Nekem nagyon tetszett a "lagzi", szerintem zseniális ötlet, ahogy Brian megszervezi a tortát meg a zenekart. És hát a hazafelé út gyötrelmei törött csonttal, Ted és Emmmet éjszakai kalandja, Mel babájának születése, ezek mind nagy pillanatok a sorozat történetében.
És ne feledkezzünk el Brian "lelkiismeret helyreállító" hadműveletéről: a Vic Grassi házról, és a megbocsátó álomról sem. Szeretem a végén B-J suta párbeszédét, "majdnem vallomását" és érdekes ezt összehasonlítani Mikey és Ben érett, beteljesült szerelmével. Tényleg érdekes lesz az ötödik évad!
Köszi a HV-t Leeann!

naomi95 2014.12.05. 18:28:17

:D olyankor amikor nem vagy itt nem bánám különösebben ha itt lennél :D le fordítva költözz vissza meg hiányzol :D
süti beállítások módosítása