Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x09 - Valami kéklik

2009. június 24. 14:00 - leeann

Jól visszatekintünk, majd megnézhetjük, hogy Riley hogy hívja meg Buffyt egy piknikre. Nem megy rosszul a fiúnak, és elutasítást sem kap, ami jót jelent. Este Buffy Will-el osztja meg a lelki csatáit, de vöröske most nincs jó passzban, mert hiányzik a kedvenc farkasa. A lányok az este további részét Gilesnál töltik, mert ideje megtudni, hogy mit tud Spike. Will némi informálódás, és rövid ötlet börze után elhagyja Giles lakását és ha eddig még nem szenvedett, akkor most kap még egy pofont az élettől, ugyanis hazafelé betér Oz szobájába, amiben már egy rozsdás kanál sem maradt. Oz végleg elment.

Másnap Buffy és Riley megejtik a pikniket, ami alatt főként ismerkednek, és kezdik igazán érdekelni egymást. Szegény Will továbbra sem találja a helyét, de a kóválygást felfüggeszti, amikor Riley marasztalja őt egy kicsit. Este Will néhány ital után már a táncparketten ropja. Buffy úgy dönt, hogy Willnek ideje beletörődni abba, hogy a szakítás fáj, és nem múlik el varázsütésre. A varázsütésről Willnek azonnal eszébe jut egy a kedvenc hobbyja, és éjjel a fürdőszobába varázsolni kezd.

A varázslat elvileg sikerült gyakorlatilag viszont nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt Will elképzelte. Másnap Giles az első vendég Willnél és azért jött, mert az előző nap „randijuk” lett volna, de vöröske nem hozta el a bűbájt amit ígért. Will továbbra sem tudja megemészteni azt, hogy Oz elhagyta őt, és erőteljesen összeszólalkozik a volt könyvtárossal. A nagy ereszd el a hajamnak egy rosszul elmondott kijelentés vet véget, ugyanis Will az éjszakai „akarat” varázslat nagyon is sikerült és a legjobb benne az, hogy a dühös és feldúlt boszi ezt nem is sejti.

Később Giles megpróbálja az igazság varázslattal kiszedni Spike-ból, amit tud, de elég szétszórt és alig bírja elolvasni a könyvet. Spike könnyűszerrel elszökik tőle. Később Will továbbra is magát sajnálja, és fogalma sincs arról, hogy mekkora erő birtokába került és arról, hogy minden szavával varázsol. Buffy kb. 5 perc alatt elkapja Spike-ot, és visszaviszi Giles-hoz, akinek egyre csak romlik a látása. Mivel Buffy éppen Spike-al van elfoglalva Will Xandernél folytatja a nyavalygást és a varázslást.

Will első komoly megjegyzése után Giles már alig lát, egy második után Buffy 2 perc alatt elkapja Spike-ot a harmadikkal, pedig már össze is házasítja a vadászt és a vámpírt. Oké a negyedik erős megjegyzését Xander kapja, akivel közli, hogy vonzza a démonokat. Giles hamarosan tárcsázza Willt ugyanis nem elég, hogy nem lát, de a maradék látásával azt nézi végig, ahogy Buffy Spike ölébe huppanva az esküvőjüket tervezgeti, ami biztos, hogy valami varázslatnak köszönhető. Giles hamarosan meg is vakul. Spike vállalja, hogy segít a bűbáj megtörésében, ami miatt Giles megvakult, úgyhogy Buffy elindul a hozzávalók beszerzéséért.

A beszerzőúton belefut Riley-ba, akivel közli, hogy hamarosan házasodni fog. Riley alaposan megdöbben, és faképnél hagyja a lányt egy esküvői ruha bolt előtt. Később Anya és Xander próbál egy kicsit kettesben lenni, de egy démon támad rájuk. Még szerencse, hogy Anya ismeri a démonokat, mert alighogy megölnek egyet, már jön is a következő. Xander és Anya Giles-hoz menekülnek, de ott a démonoknál is nagyobb meglepetés éri őket. Giles vak, Buffy és Spike pedig házasodni készül.

Xander kicsit dolgoztatja az agyát és kezd a kép összeállni. Xander emlékszik Will önsajnálatában elejtett szavaira, ami mind valóra vált. Gilesnak is kezd rémleni, hogy neki mit mondott. Amikor Will hazaér egy démon támad rá, pedig már a csapat is hozzá tart. A csapat egy nagy kör alakú égés foltot talál a padlón Will szobájában, amiről Anya azonnal tudja, hogy régi főnöke D'Hoffryn van Will eltűnése mögött. D'Hoffryn elvitte Willt egy másik dimenzióba, és nem bántani akarja, hanem bosszúdémonná tenni. Anya erről sokat tud, mert vele is így kezdődött.

A csapat a temetőbe megy, hogy megidézzék D'Hoffryn-t, de mivel Xander most vonzza a démonokat először harcolni kell, majd menekülni. Miközben Buffy, Spike, és Xander próbálja feltartani a démonokat Anya megidézi D'Hoffryn-t. Időközben a démonok betörnek a kriptába, ahova a csapat bemenekült és közben Will még csak most szembesül azzal, hogy mit tett. Will már csak azt szeretné, ha visszajutna a barátaihoz és segíthetne nekik. D'Hoffryn elengedi Willt, de odaadja neki a talizmánját, hogyha meggondolja magát csak meg kell idéznie.

A démonok támadását egyelőre sikerül visszaverni, de Anya és Xander még mindig viaskodik egyel és nem állnak győzelemre. Will éppen akkor érkezik a kriptába, amikor Anya és Xander viaskodik egy démonnal, Buffy és Spike pedig csókolóznak a földön hemperegve. Will próbál ellen varázsolni, ami valószínűleg semlegesíti a barátain tanyázó bűbájt. Will ellenvarázslata sikerült, mert a démon eltűnik, és a házasulandók sokkot kapnak, hogy képesek voltak egymással csókolózni. Később Will folyamatosan sütit süt a csapatnak, hogy lassacskán megbocsátást nyerjen, de Buffynak eszébe jut, hogy Rileynak elmondta, hogy házasodni fog. Másnap persze Buffy kimagyarázza a helyzetet és végre egy élő hapsi jön be neki.

Címkék: buffy
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elloth 2009.06.24. 16:09:29

Ez az egyik kedvenc részem! Buffy és Spike nagyon jók együtt! :D Szegény Giles, miket kellett túlélnie. XD

sherryl · http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:q-QXpNo7FzFwSM:http://2.bp.blogspot.com/_w3cdwJYuetM/SYYqkaYsTwI/ 2009.06.25. 10:22:25

Nekem is ez az egyik kedvencem:)
Tiszta mókás amikor rájönnek csókolózás közben:))
süti beállítások módosítása