Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x13 - 'Leánykérés' a rajt előtt

2009. június 19. 14:00 - leeann

Brian kioson éjjel Justin mellől, de szöszike csak úgy csinál, mintha aludna, és kedvese után lopózik. Hamarosan fény derül a nagy éjszakai titokra: Brian minden éjjel edz a nagy kerekezésre. Justin úgy dönt, hogy ha már Brian izzadni akar, akkor egy kis inspiráló szex nagyszerű lesz. Természetesen a többiek is járnak bicikliedzésre, csak ők nappal és csoportosan teszik ezt. A lányoknál még mindig veszekedős a hangulat, úgyhogy egyelőre békülésről szó sem lehet. Közben Justin és Mikey filmes projectje egy kicsit megreked, így egyiküknek Los Angelesbe kell utazni.

Bret Justinban látná a megmentőt, így a kerekezéstől búcsúznia kell, mert bármilyen ügyes gyerek, egyszerre két helyen még ő sem tud lenni. A nagy megbeszélés közepébe toppan be Carl, aki négyszemközt szeretne beszélni Mikeyval. A megbeszélés tárgya a kedves mama, vagyis Carl megkéri Deb kezét Mikeytól, aki természetesen támogatja a frigyet. Carl tesz is egy próbát, de egyelőre nem tudta még kimondani, amit szeretett volna. Este Ted érkezik Emmhez, és visszaadja az 5000 dollárt, amit annak idején Gustól lopott el, és Emm tette vissza helyette, majd kiböki azt is, hogy nem megy a kerékpározásra, hiába edzett eddig.

Természetesen mindenki a jótékonysági kerékpározás lázában ég. Ben új biciklit vett Hunternek, Mikey felírta Melnek az összes náluk lévő mobil számát, hátha előbb indul be a dolog, mint ahogy várják, Justin pedig listát ír és csomagol ezerrel, mintha nem is várnák őt Los Angelesben. Brian jobban támogatja Justin karrierjét, minthogy együtt kerekezzen szöszivel, de Justint egyelőre a kerekezés tartja lázban. Másnap Debbie és Emmett az útravaló szendvicseket csomagolja, amikor Carl ismét felbukkan, de ismét elhalasztja a nagy kérdést.

Este Emm átugrik Tedhez és bemutatót tart neki színesebbnél színesebb kerékpáros szerkókból, mert úgy döntött, hogy Teddyvel ellentétben ő elmegy a kerekezésre. Persze eddig tervben sem volt nála, de most mégis megy. Emmett azért döntött így, mert szeretné, ha ezt Ted nem hagyná ki. Emm észrevette, hogy Tednél beütött az örök igazság, vagyis hogy „egyedül nem megy”, így segédkezet nyújt és biciklire pattan, elvégre jótékonyságról van szó.

Elérkezik a nagy erőpróba napja. A kerekezők busszal mennek Torontóba, majd visszakerékpároznak Pittsburghbe. Debbie szendvicseket oszt, a Központ néhány tagja buzdító beszédet mond, a kerekezők meg be vannak zsongva az izgalmas kalandtól. Még Mel is eljön a búcsúra, pedig feküdnie kéne. Emm is itt van, de Ted nem jött el, és a busz már indul. Carl viszont megérkezik a búcsúra, és ismét próbálja megejteni a leánykérést, de most is csak Deb után kiabálva tudta feltenni a kérdést. Deb nagyon boldog és igent mond, természetesen gyűrűt is kap, így hamarosan akár Mrs. Horvát is lehet Mrs. Novotnyból.

Deb felszáll végre a buszra és mindenki tapsol, majd indul a menet, amikor egy taxi érkezik és Ted az utolsó utáni pillanatban megérkezik. Természetesen Emm észreveszi, így sikerül felszállnia a buszra, úgyhogy most már mehet a menet. Mel úgy kikap Lindsaytől, amiért ki mert mozdulni, hogy nagyon. Linds úgy dönt, hogy feladja a harcot, és amint megszületik a baba, elköltözik. A dráma közben Deb az egész út alatt a gyűrűjével dicsekszik mindenkinek a buszon, de nem Carl volt az egyetlen, aki házassági terveken törte a fejét.

Az a valaki, aki szintén házasodni szeretne, nem más, mint Ben, és Carl tettén felbuzdulva megkéri Mikey kezét a buszon. Oké, ez édes, és Ben gyűrűket is hozott, sőt Torontóba mennek, ahol a meleg házasság nem csak elfogadott, de törvényes is. Mikey nem úgy fogadja a leánykérést, mint az anyja, és nem mond azonnal igent. Közben Justin már Los Angelesben van, és egy szülinapi buliba csöppen. Justin a buli alatt tulajdonképpen belekóstol Hollywoodba.

A kerekező csapat megérkezik Torontóba, és kezdik felfedezni a meleg környéket, ami kísértetiesen hasonlít a Liberty Avenue-ra. Találnak is egy Woody’s-hoz hasonló helyet, amit azonnal birtokba is vesznek. A meglepetés még csak most kezdődik, mert Brian is megérkezik, aki nem nyomorgott a többiekkel a buszon, sőt úgy volt, hogy nem is jön. Senki nem tudta, hogy Brian is jönni fog, de a repülőnek elnevezett szerkezet csodákra képes, így Brian felpattant egyre, mert ő is kerekezni akar, akárcsak a többiek.

Kiderül, hogy a fiúk egy idősebb pár legénybúcsújába csöppentek, és amíg a csapat a vetkőző fiút nézi, Mikey félrevonul, és töri a kobakját rendesen. Természetesen Briannek azonnal elmondja, hogy Ben megkérte a kezét, de még nem mondott igent, mert nem tudja, mit tegyen. Brian ugyanúgy, mint eddig, most sem kér a pederaszta papok áldásából, ha együtt akar lenni valakivel, de Mikey szeretne házasságban élni, mert most már lehetséges. Eddig nem vágyott a házasságra, mert lehetetlen volt.

Most viszont megcsillant egy reménysugár, amit szeretne elkapni és beépíteni az életébe. Mikey úgy dönt, hogy nem temeti el a reményt és IGEN-t mond Bennek. Los Angelesben Bret a Rage filmért harcol egy stúdióvezetővel, aki szeretné megváltoztatni az egész történetet, ha a képregényt filmre viszi. Justin pár mondatban vázolja a képregény eredeti vonala megtartásának fontosságát, hátha ez hat a marcona góréra. Miközben Justin próbál érvelni, Ben és Mikey összeházasodnak, úgyhogy most már indulhat a Liberty Ride 2004. Debbie még búcsúzóul szeretettel megbúbolja a fiait, és a kerékpározók elhagyjál a rajtvonalat.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.06.19. 17:21:40

Ez egy nagyon jó kis rész, és mint mindig, a HV is, köszi leeann!
Nagyon csodálkoztam, amiért Michael nem mondott azonnal igent, a fene se tud már kiigazodni, hogy mit akar az életben, szerintem ő se.
Justint pedig nagyon féltem, biztos sok kísértésnek lesz kitéve, mégiscsak egy fiatal kis bárány ő a farkasok között!

mazogirl 2009.06.19. 20:01:38

Nekem nagyon tetszik ez a rész és szeretem, amikor elindulnak vissza kerékpáron. :))))))))

sunshine66 2009.06.21. 14:18:02

Igen, nagyon felemelő az esküvői szertartás (Brian mint esküvői tanú?!), Debbie is jó fej és nagyon klassz a végén az a rengeteg színes bicikliző ember.
Jaj, és imádom, hogy mindenki a saját személységéhez illő kerékpáros szerkót visel. Hasonlítsuk csak össze Emmett és Brian cuccait...:)
Köszi a HV-t!
süti beállítások módosítása