Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Újabb kiadó hogyvoltok: Monk és 90210

2009. június 15. 12:00 - sixx

Kérem szépen, a hazai kertévék elkényeztetnek minket, hiszen hetente jelentik be az újabb és újabb sorozatokat, köztük olyanokkal, melyeket hogyvoltozni is érdemes. Az első nagy falat mert a TV2 naponta jelentkezik majd vele, de van annyira vicces, hogy ne hagyjuk ki a szórásból: a Monk hetedik évadáról van szó, amit ma este kezd el vetíteni a csatorna. Azt természetesesen nem várjuk el senkitől, hogy naponta gyártson hogyvoltokat, nem baj az, ha lemaradunk, heti egy vagy kettő bőven elég belőle.

A másik sorozathoz, a 90210-hoz olyan író kellene aki megérti a tinik nyelvét, mert a kaliforniai gazdag gyerekek életének leírását én speciel nem merném bevállalni, Kiváló alkalom viszont arra, hogy cinkeljünk egy olyan sorozatot, ami abszolút megérdemli.

Emellett lehet még jelentkezni a Célkeresztben (In Plain Sight), a Pletykafészek (Gossip Girl) és a 24 hatodik évadára is, amihez NEM Bruti-klónt keresünk, mert belőle csak egy van. A pályamunkákat "hogyvoltozni akarok" subjecttel a vargaa@index.inda.hu címre várjuk, a terjedelem ne haladja meg a 11 000 karaktert, és képeket egyelőre NEM kérünk.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2009.06.15. 20:53:27

Remélem, Bruti csak azért nem vállalja, mert az m1-es sugárzást követve a negyedikkel szeretne majd minket megörvendeztetni.

Llew 2009.06.16. 09:58:58

@EasyFriend: Bruti egyéb elfoglaltságok miatt visszavonult a hogyvoltozásból:
hogyvolt.blog.hu/2009/02/19/24_3x24_12_00_13_00
süti beállítások módosítása