Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Álomgyári feleség - 3. rész

2009. június 13. 11:00 - Tm

Olyan fekete-fehér tengerparti smárolós-fürdőzős jelenttel nyitunk, hogy Chris Isaak is megirigyelhetné, de kiderül, hogy egyelőre csak Molly álmodik. Mellékhatásként viszont másnap reggel lerobog Lavenderhez, a kapuscsajszihoz, hogy a barátságot ápolgatva megtudjon végre néhány fontos dolgot Samről. Például, hogy nős-e. MIelőtt azonban rendesen belemerülhetnének a Sam személyét érintő kérdések kitárgyalásába rendőrök érkeznek Lou eltűnése ügyében. Molly jelenti, hogy neki például randija lett volna előző este az említett férfiúval - de erről a nyomozók két keresztkérdéssel kiderítik hogy nem is volt olyan igazi megbeszélt randi, másfél perc múltán pedig simán elkönyvelik Mollyt a világ legszánalmasabb lúzerének. Szánakozó pillantásuk hatására már Molly is egy film noir hősnőjeként tekint magára, akinek az igaza mellett azt is be kéne bizonyítania, hogy minimális esély azért van a világon valahol egy faszira, akinek bejöhet sötétben és részegen.

Szerencsére kicsit később Sam egy szikrákról és lángokról folyó eszmecserével fűszerezett fényes nappal a parton bemutatott heves csókolódzással felápolgatja Molly önérzetét. Búcsúzóul egy Starbuckos randiban maradnak, Molly pedig a fellegekben jár. Egészen addig, míg ki nem derül, hogy az éttermi jelenetből ismerős két hollywoodi nyafka nem az irigységtől, hanem a döbbenettől nem bírt arrébb menni percek óta. Stúdiófőnök Lou után ugyanis kicsit meredeknek tűnik számukra a jóízú smárolás Hajléktalan Sammel. Upsz.

Miután kiderül, hogy Sam nem állástalan színész, hanem a telep lovagi eszményeket ápoló és erkölcstelenül vonzó, ámde hajléktalan számkivetettjével Molly megpróbálja lebeszélni magát a kapcsolatról. Kevés sikerrel. Így végül a Sturbuckban átugorja a van-e feleséged kérdést, és egyből a miért nincs lakásod részhez ugrik. Sam készségesen vall: 3 éve hajléktalan, nem, nincs semmiféle mentális baja, régen bankár volt, csak épp megölt egy embert egy balesetben, ami miatt 5 évet töltött börtönben, szabadulása után végigitta Európát és Ázsiát, végül Malibuban kötött ki, és nemcsak nincs lakása és állása, de nem is áll szándékában ilyesmiket szerezni, viszont szívesen megdugja Mollyt, ha ő is úgy akarja.

A nagylelkű felajánlást pillogással és sóhajtozással fogadó Molly mindenképp köszöni, de kér egy kis gondolkodási időt. Sam meg azért megmutatja neki erdei lakhelyét, ahol el kell ismernünk nagyon romantikusan teljesíthetné a felajánlását. Igazán dizájnos tisztás, mondja Molly megilletődve, aztán nem kéri kölcsön Philiph Roth-tól az Anatómialeckét, viszont pánikszerűen távozik. Igaz közben vad - egy igaz osztályvezetőként dolgozó Samhez kötődő - erotikus fantáziák törnek rá.

Szegény Mollynak nincs elég baja egy eltűnt meg egy homleszudvarlóval, még Joan is felhívja. Alkesz barátnőnk végre bevallja, hogy egyáltalán nem a Champs-Élysées-n, hanem elvonón van, amiből érthető módon előbb lett elege, mint amilyen hosszúra a párizsi nyaralást tervezte, így inkább hazajönne. Ehhez az kell, hogy Molly játssza már el a pszichiáternek Bambit, Joan sosemvolt húgát, aki többek közt a megmikrózott hörcsöggel alkoholizmusba taszította őt. Molly igazi barát, így hamarosan pókos tetkóval és szőke parókával súlyosbított lotyóként jelenik meg a flancos klinikán.

A nagy családegyesítő találkozón Joan a pszichiáter moderálása mellett felolvassa a kissé össze-vissza beszélő Bambinak az Az én önbecsülésem és a te árulásod című opuszt, majd a doktor úr bíztató bólogatásával kísérve felteszi az alkoholprobléma gyökerét jelentő kérdést: Mért kellett megölnöd Skippyt? Hát, mert utáltam azt a rohadt kutyát...vagyis macskát... illetve nyulat...hörcsögöt! - találja el végre Molly, hogy milyen állat is volt amit megmérgeztem?.. megfojtottam?....elütöttem? Megmikróztam!?!? - borzad el maga is.

Egy ideig még műsoroznak, aztán amikor Bambi/Molly előhozakodik Ecetes nagyi emlékképével Joan nem bírja tovább, és éktelen röhögésben tör ki. Ami természetesen a Tisztaság kikötőjéből való örökös eltiltásához vezet. Phű - könnyebbül meg Joan. Hazatérve azért kicsit meglepődik, mert az otthon tele van emberrel meg székkel: kiderül ugyanis, hogy a jófejség felé vezető úton rohamtempóban haladó Molly utólagos engedelmével befogadta a lakásukból kidobott Lavendert, a nagyija és a kutyájuk, plusz Rodney 12 darab méregdrága, de bazironda székét. De Joan annyira hálás Mollynak Bambiért és a kiszabadulásáért, hogy a kedvéért valószínűleg egy elefántcsordával is megosztaná a házát, így az összes jövevény maradhat. Már csak Cricket hiányzik - sóhajt fel Molly.

Kívánsága hamar teljesül. Ugyanis míg Cricket szülőin van Jorge és Majd Én Megoldom Csak Figyelj Kenny azon ügyködik, hogy egy rejtett kamera segítségével lebuktassák a zsaroló dadust. Az amúgy nagyszerű terv azonban gellert kap. Míg Jorge azon küzd, hogy Szása végre a kurva kamera felé fordulva számolja a pénzt és a rohadt táskájával se takarja ki az egészet, addig Kenny eszét teljesen elveszi a dögös dadus dekoltázsa, combja és pucsítása. Így sikerül későn észrevennie az idő előtt hazatérő Cricketet. Kétségbeesett sms-ezés a másik szobába Jorgenak, de ez már nem tudja megakadályozni, hogy Cricket épp elkapja a az elérzékenyült Szása "Mikor szeretkeztünk" kezdetű mondatát.

A mondat az amúgy végletekig szelíd feleségből is előhozza az állatot. A két bénázó pasinál nagyságrendekkel hatékonyabban, a kitoloncoltatást belengetve visszaszerzi a lóvét Szásától, majd könnyekkel a szemében elzavarja Kennyt és Jorgét is. Nagy bánatával pedig végre rohan Mollyhoz. Szent a béke. A genyó férjekről és vonzó hajléktalanokról szóló dumcsiparti meghittségébe csak a rendőrök érkezése rondít bele, akik egyrészt közlik, hogy Lou egy héttel korábbi eltűnése előtt pénzeket csoportosított át számlákon és végrendelkezett, illetve, hogy a stégjén találtak egy vérnyomot, ami megegyezik a közelben előkerült gyerekmintás sebtapaszon lévővel. Ó, - omlik össze egy világ Mollyban - mit csinált Sam azon a stégen?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sherryl · http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:q-QXpNo7FzFwSM:http://2.bp.blogspot.com/_w3cdwJYuetM/SYYqkaYsTwI/ 2009.06.14. 09:23:30

Nagyon jó a hogyvolt,azt kell mondanom jobb mint a film volt.
Vhogy nem ragad meg,nincs benne semmi poén csak úgy van és ez nem egy olyan sorozat amit úgy várnának az emberek:S
süti beállítások módosítása