Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x12 - Mennyit ér a szerelem?

2009. június 12. 14:00 - leeann

Mikey és Ben szépen lassan bedolgozza magát a szülői munkaközösségbe Hunter sulijában. Nem elég, hogy a Hunter osztályfőnöke jó jegyet ad nekik szülőségből még Callie szülei is úgy szólítják le őket, mintha nem is Hunter szeretné megdöngetni a kislányukat, hanem a lányuk Huntert. Bár amit eddig láttunk Callie-ből az nem volt túl visszafogott, akkor a szülők miért lennének rámenősek? Brian a dokinál tölt el pár órát, ami alatt megtudja, hogy gyakorlatilag gyógyulófélben van, de ez sokkal lassabb folyamat, mint azt a beteg szeretné.

A központban nagy a búslakodás, mert Jeffrey Pendergrass nemcsak lelépett, de még az eddig összegyűjtött pénzt is elvitte. A lányok között is áll a bál Linds félrelépése miatt, illetve nem is igazán a megcsalás tényén van kiakadva Mel, hanem azon, hogy Linds ezt férfival tette. Ben tovább vitte a rossz hírt, vagyis már a csapat összes hímnemű tagja azon gondolkodik, hogyan lehetne mégis létrehozni a Liberty kerekezést. Bár Brian még nem tarthat a fiúkkal a kondiba, de ő is azon gondolkodik, hogy most mi legyen. Kicsit később Debbie folyamatosan les ki a házból és nagyon aggodalmas képet vág.

Emm nem érti a dolgot, de a főmama észrevette, hogy egy fekete Hummer terepjáró köröz a házkörül és megáll a bejárat előtt. Debbie fél, hogy Vicet keresi valaki, mert valami bizarr titkos éltet élt a testvér. Debbie nem mer kimenni, így ő hátul Emm pedig elől hagyja el a házat. A terepjáró nem tágít sőt, ahogy Emm lép egyet a gyönyörű autó is ezt teszi. Emmett megelégelve a dolgot úgy dönt, hogy bárki is ül a sötét üvegek mögött, felveszi vele harcot és beszól a követő járgánynak. A „bárcsak az én autóm lenne” négykerekűben Drew ücsörög és megkéri Emm-et, hogy szálljon be mellé, mert beszélni akar vele.

Kiderül, hogy Drew szarul játszik, nem alszi, és folyamatosan iszik, vagyis hiányzik neki Emmett. A sportoló most azonnal szaladna vele a motelbe, de Emm - ugyancsak csak másodszorra - nemet mond. Drew azt mondja, hogy rendben megérti, de nem bírja Emm nélkül, úgyhogy elviszi valahova őt, hogy ne csak szexből álljon a kapcsolatuk. Természetesen a nincs csók szabály már nagyon régen megdőlt. Callie és Hunter sem beszélgetéssel töltik az időt, és nagyon közel vannak, ahhoz, hogy szexeljenek egy jót, de Hunter a szex előtt vall a pozitív státuszáról.

Callie meglepően felvilágosultan fogadja, és továbbra is akarja a szexet. Emmett pár órája még mindent el akart kerülni, ahol Drew reklám képeibe botlana bele, most viszont már a fellegekbe repked. A repkedést Teddy nem nézi jó szemmel, mert ő a földön van és tudja, hogy amikor Emm is földet ér az fájni fog neki de nagyon. Brian megmutatja az egyik zsíros ügyfelének a Hospice házat és megkéri, hogy szponzoráljon valakit a Liberty kerekezésen. Este Brian egy komoly szex után Justinnak el is mondja, hogy ki az, akit szponzoráltatni szeretne, vagyis saját magát, mert indulni akar a jótékonysági kerékpározáson.

Justin ezt nem tartja jó ötletnek, de amit Brian egyszer a fejébe vesz, attól 6 lóval sem lehet eltántorítani. Este a lányok együtt vacsoráznak, de Mel továbbra is ellenséges és a kiborulását a baba is megérzi, ami bajt jelent. Emmett gondolatban a Babylonban van, és ott ropja Drew-val, de a valóság kicsit más, ugyanis egy olyan helyen vacsoráznak, ahol a személyzeten és rajtuk kívül senki sincs. Drew kibérelte a helyet és ezt a tettet azzal magyarázza, hogy nem szeret úgy vacsorázni, hogy folyamatosan rajongók zaklatják őket. Este Mikey, Ben és Hunter Callie szüleit várják vacsira, de a szülők nem enni jöttek.

A szülők egyszerűen csak be vannak tojva, ugyanis annyira megbíznak a lányukban, hogy suttyomban olvassák a lány naplóját. Callie pedig ezt nem tudva mindent leírt, amit Hunterrel tettek és azt is leírta, hogy a pasija HIV pozitív. Callie anyja még hagyján, de a papa eltiltja a fiatalokat egymástól, hiába védekeztek kézzel, lábbal, gumival, és ki tudja még mi mindennel. A tini dráma közben majdnem egy másik dráma is történt, de szerencsére némi gyógyszer és orvosi segítség megakadályozta, hogy Mel idő előtt megszüljön.

Viszont innentől kezdve nincs stressz csak fekvés. Justin, Ted és Brian sem lopja az estét, hanem edzenek a Liberty kerekezésre, de Briannek nagyobb volt a szeme, mint az ereje és kidől a sorból. Másnap Emmett telefont kap Sierrától, hogy találkozzanak, mert beszélniük kell egymással, Emm azt hiszi, hogy a lány mindent tud arról, ami közte és Drew között zajlik, de hamar kiderül, hogy teljesen másról van szó. Sierra esküvőszervezője lebetegedett, így Emm-et kéri fel arra, hogy szervezze meg ő az eseményt. Callie szakít Hunterrel, mert a szülei elmondták, hogy a fiú mitől fertőződött meg.

Brian eléggé le van lombozva, amiért kidőlt, de Debbie inspiráló beszéde után, az arcára van írva, hogy nem fogja feladni a harcot. Melnek szigorú fekvés van előírva, így kénytelen valahogy kijönni Linds-szel, ha tetszik neki, ha nem. Emmett nem vállalja el az esküvő megszervezését, és amikor a motelbe ér felteszi Drew-nak a „Mikor mondod el kettőnket?” kérdést. Drewnak esze ágában nincs elmondani, hogy ő ki is valójában, mert ha ezt megteszi, mindent elveszít. Emmett megérti a dolgot, de nem tud partner lenni tovább a titkos viszonyban.

Emm mindig büszke volt arra, hogy sosem kellett hazugságban élnie, hisz világ életében vállalta magát és erről nem mond le még Drew kedvéért sem. Hunter ki van borulva, mert azzal, hogy igazat mondott elveszítette a lányt ezért most rátört a tini depi. Mikeynak és Bennek most igazi szülőként kell helytállni, mert a „Soha senki nem fog szeretni” és a „nem kellek majd senkinek” tini slágert kell kiverniük Hunter fejéből. Brian éjjeli programot szervezett magának Justin azt hiszi, hogy a Babylonban, de egy frászt ott, Brian biciklizni ment le a kondiba, megfogadva Debbie „Soha ne add fel!” buzdító beszédét.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subidubinemértem (törölt) 2009.06.12. 15:40:51

arról nincs valami hír, mikor jön a 4. évad dvdn?

sunshine66 2009.06.13. 13:52:45

De, 16-án, kedden jelenik meg.

Egyébként köszi a HV-t. Ebben a részben nagyot nőtt a szememben Emmett, mert képes volt otthagyni a nagyképű sztárpasit a motelben. Nagyon tetszett Brian taktikája, ahogy becserkézte a gyógyszergyárat a sponzorálásra. Az utolsó jelenet az edzőteremben - amikor azt hiszed, hogy Brian a Babylonban táncol, pedig nem - nagyon király.

mándruc 2009.06.13. 18:22:01

Köszi a HV-t leeann!
Még csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy a spinning edzést tartó srác iszonyú jóképű :)
süti beállítások módosítása