Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x07 - Az Iniciatíva

2009. június 10. 14:00 - leeann

Buffy a menzán kiselőadást tart bénaságból, miközben Riley és két haverja tanakodik azon, hogy megérné-e járni vele vagy sem. Persze a kis egyetemi epizód közben Megtudjuk, hogy mi van Spikekal, úgyis régen láttuk. Eléggé padlón van a kedvenc fehérhajú barátunk, valami laboratóriumban álmodozik a vadász megöléséről, és rajta kívül még jó pár lény van egyesével bezárva üvegfalú cellákba. Buffy kitalálta, hogy ma nem megy őrjáratozni, mert mióta Oz elment Will le van törve, mint a bili füle, úgyhogy buli kell és nem vámpíröldöklés.

Valamint a fura katonákról sem derült ki sokkal több, mint eddig, úgyhogy ma csajos este lesz. Will tényleg nincs jól, és folyamatosan visszavárja Oz-t, de már az órákról is kezdik kihúzni a nevét, ami nem jelent jót. Miközben a lányok suliban vannak Giles és Xander a kommandósok megkeresésére készülődnek. Walsh professzor is kihúzta az órájáról Oz-t majd, nagyon megbántotta Willt, amit Buffy szóvá is tett. Ez a tette adott is Rileynak és a haverjainak témát. Tehát Riley és a haverok, ahogy tinifalván az lenni szokott megállítják Parkert - aki ugye kavart a vadásszal - hogy megérdeklődjék milyen lány is Buffy.

Parker előadja a macsót, ami Rileyt arra ingerli, hogy úgy kiüsse a nagyszájút, hogy a padló adja a másikat. Riley kicsit furának tartja Buffyt, de kezd rá felfigyelni olyan fiú-lány kapcsolati szempontból. Persze a haverok ezt már rég látták, de gondolták Riley majd csak rájön, hogy mit érez, hát most jelét adta elég ütős jelét, de végre kibújt a szög a zsákból. Azért a tini dráma közben az is kiderült, hogy Spike egy kísérleti laborban van és azt hiszi, hogy ebben a vadász keze van. Ebben persze téved, ahogy azok a fehérköpenyesek is tévednek abban, hogy Spike megitta a neki bedobott konzervvért és ájultan fekszik a cellájában a drogtól, amit a vérbe kevertek.

Spike gyorsan lerendezi a fehérköpenyeseket és kimenekül erről a nagyon fehér helyről. Will továbbra is itatja az egereket. A nagy depijébe Riley állít be és Buffyról szeretne kapni pár infót, de vöröske nem túl segítőkész, bár a végén csak segít egy kicsit a fiúnak. Az este mindenkinek másképp kezdődik Spike hazamegy Harmonyhoz, és vadászt akar ölni, Xander és Giles a bokorban várakoznak a rejtélyes kommandósokra, Buffy pedig elcipeli Willt egy buliba, ahol láss csodát Riley is feltűnik. A fiú beszélgetni próbál a vadásszal, de olyan béna, mint egy kisiskolás.

Közben Xander is bénázik, ugyanis összefut Harmonyval, de rosszabbul bunyóznak, mint a lányok úgy általában, úgyhogy sokra nem mennek egymással. Persze Harmony elköpi, hogy Spike Buffyra vadászik, aminek hallatán Xander rohan, hogy vigye a hírt. Riley végre próbál beszélni értelmesen is Buffyval, de Xander éppen ekkor fut be a hírrel, úgyhogy nem jött össze ez az este a tanársegéd számára. Az is kiderül, hogy Riley és haverok egyenlő kommandós és a haverokkal és a kollégiumi szobájukból nyílik az a labor, ahol Spike raboskodott.

No lám, no lám Walsh professzor az Iniciatíva - ahogy magukat hívják - vezetője. Riley a csapat parancsnoka és azonnal ki is osztja a feladatokat a csapatnak, ugyanis ők is vadászni mennek hisz Spike megszökött. Tehát a vadászok elindulnak, de a területük közepén meglátják, hogy Buffy kuporog egy padon. A katonák nem tudják mitévők legyenek, így Riley átvedlik kommandósból tanársegéddé és megpróbálja elterelni a vadászt a területről. Komikus jelenet veszi kezdetét, mert mind a ketten a másikat próbálja hazaküldeni, de mindkettőjüknek itt van dolga, úgyhogy nem megy ez olyan egyszerűen.

A szópárbajnak egy női sikítás vet véget, így a páros elszalad és mindenki a maga pályáján indul tovább. Miközben a vadászok egyezkedtek Spike beugrott a még mindig letargiás Willow-hoz, egy kávéra meg egy krémesre. A vámpír nem is teketóriázik sokat és egy rövid bunyó után megharapja Willt. Spikenak gondjai akadtak, mert ahányszor meg akarja harapni Willt, a fejében valami fájdalmat okoz neki. Willow szerint biztos ő az oka annak, hogy Spike nem tudja megharapni őt, pedig dehogy. Mindeközben a kommandós csapat kiszúrja hőérzékelővel Spike-ot Will szobájában.

Miközben a kommandósok betámadják a koleszt Will leüti Spike-ot egy lámpával és nem várja meg, hogy a vámpír visszanyerje a harapós kedvét. Mivel Spike nem tud továbbra sem harapni, a kommandósok könnyűszerrel elkapják őt. Mondanám, hogy Spike újra rab lett, de egy frászt kiszabadul és megszökik. Riley és csapata fertőzöttnek nevezi Willt és magukkal akarják vinni őt is, de megérkezik Buffy, így a kommandósok akciója kudarcba fullad. Spike elmenekül, és Buffyt a cinkosának hiszik. Kiderül, hogy a laborban egy chip-et ültettek Spike fejébe, ami miatt nem tud kárt tenni senkiben. Másnap Buffy és Riley megbeszélik a fura veszekedésüket, és úgy tűnik kezdenek érdeklődni egymás iránt, hát hajrá!

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása