Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x14 – Cherry Peck

2009. június 09. 11:00 - Madmoazell

Az elmúlt pár részben sokminden történt, Kimber eltűnt, Julia teherbe esett, Matt jóval ezelőtt összekavart egy transzszexuálissal, most már talán tényleg történik valami. Most éppen a legutóbbi történés válik fontossá, dokijaink mai betege ugyanis Ms. Peck, aki nem más, mint az eltángált transzszexuális. Bár a verés után megműttette magát, a sebész fusimunkát végzett, és most helyre szeretné hozni a dolgot. Méghozzá ingyen, vagy megy a rendőrségre. Seanék ekkor tudják meg, hogy Kicsi Matt csinálta az egészet. A ciki a cikiben, hogy a rendőrség tud arról, hogy Cherry és a haverjai szintén megverték a fiút, meg le is pisilték, a kérdés tehát az, hogy akkor most mi van. Nem tudnak belemenni az egyezkedésbe, ugyanis megérkezik Linda a hírrel, hogy Christian csomagot kapott. A csomag pedig vérzik. A fiúk kibontják, két szilikonimplantátum van benne, az egyikben pedig egy kis ajándék – egy üzenet: „A szépség átok a világon”. Ha ez nem lenne elég a napi hangulat meghatározásához, Sean jön a rossz hírrel – az implantok Kimberhez tartoztak.

Mivel a Késes-nyomozás Kithez tartozik, Christian megkéri, hogy nézzen rá a dologra. A nyomozónő szerint a véres szilikon nem utal erőszakos cselekedetre, így nem tud mit tenni az ügy érdekében. Christian szerint így már egyértelmű, Kimber hova tűnhetett az esküvő előtt, és van gyanúsítottja is – nem más, mint Quentin, aki egyrészt ki is van bukva hősünkre, másrészt pedig túlságosan is érthet hozzá. Kit gyanúsan hallgat, majd kiböki, hogy mióta Christiant elengedték, nyomoz Costa után, de semmit se talált, ami bizonyíték lehetne.

Sean otthon összefut Mattel, aki gyógyszer jött keresni az anyjának, aki éppen a rosszullétekkel küzd. Sean elmondja neki, hogy Cherry felbukkant a rendelőben, Matt pedig mintha lelkifurdalással küzdene miatta, bántja, hogy a nő még mindig csúnya, és megkéri az apját, hogy csinálja meg neki a műtétet. Sean csak néz. Kicsivel később meglátogatja Juliát, hogy ápolja a lelkét, aztán jól letolja, hogy miért akar dolgozni menni így, végül megkéri, hogy költözzön vissza hozzá, de asszony nemet mond. Kit közben behívatja Quentint, hogy vallassa egy kicsit, Christian a háttérből figyel. Costa kijelenti, hogy Kimbert egy hétvégén keresztül se lenne képes elviselni, mert az IQ-ja alacsonyabb, mint a mellmérete. Aztán kiderül, hogy Quentinnek nincs alibije Rhea Reynolds meggyilkolásának estéjére, és akkorra sem, amikor a Késes Kitet erőszakolta meg és vágta fel az arcát.

Quentin tagad, ekkor jön Kit adu-ásza. Amikor őt bántotta a Késes, nem húzott gumit, megvan a DNS-mintája, csak egy teszt, és kiderül, hogy Quentin-e az, akinek hiszik. A nagy traccsolás közben üzenet érkezik – megtalálták Kimbert. Még él, az intenzíven fekszik, de nem akar Christiannel találkozni, nem szeretné, ha látná, mi történt vele. A Késes ugyanis minden olyan műtétet, amit Dr. Troy korábban elvégzett, visszacsinált. Altatás nélkül kivette a szilikonjait, kivette az orrából a porcdarabot, kiszívta a kollagént a szájából, megégette az arcát, romlott csirke-zsírt pumpált a csípőjére és persze felvágta az arcát. Christian nagyon szeretné látni, de Kit nem engedi.

Sean nekiáll helyrehozni Cherryt, az altatás előtt elmondja neki, hogy Matt miatt teszi az egészet. Julia otthon benyom egy steaket, és elmegy aludni. Persze nekiáll hülyeségeket álmodni, azt, hogy Seannal szeretkeznek, hogy felvágják, ketyeg a biológiai órája, megöregszik, tiszta zizzent az egész. Na meg hogy a baba sérülten született meg, de a fiúk, élükön Quentinnel helyrehozzák majd. Ébredés után rögtön fel is hívja a nőgyógyászát, hogy időpontot kérjen. Ezalatt Sean Christian lelkét ápolja a kórházban. Mivel Christian még mindig be akar menni Kimberhez, Sean eltereli a rá vigyázó őr figyelmét, ő pedig beoson. Kimber el van takarva egy függönnyel, de nem akarja, hogy Christian lássa így. Őt hibáztatja, hogy ez az egész megtörtént, mert nem kerestette, és hogy elhitette vele, csak a műtétek után fogja szeretni. Végül beengedi magához, de csak hogy Christian megmondja, most hányast kapna azon a bizonyos 10-es listán. Hát Kimber tényleg brutálisan néz ki, Christian pedig elsírja magát. Végül megcsinálja az összes műtétet egyszerre.

Julia genetikai tesztet csináltat a nőgyógyásznál, hogy kiderüljön, van-e a babának valami baja. Sean is ideges, de exnej kijelenti neki, hogy örül, hogy ő is részese ennek az egésznek. Nem sokkal később Sean Cherry hegeit vizsgálgatja a rendelőben, a nő nagyon odavan, hogy végül mégiscsak megműttette. Ekkor esik be Matt, hogy beszélgessenek egy kicsit. Kölcsönösen bocsánatot kérnek egymástól, Cherry minden korábbit elfelejtve megint rámozdul Mattre, aki „olyan édes”. Míg ők elvannak, Kit mintát vesz Quentintől, nekiállnak rendőrségi fotókat csinálni róla, még nadrág nélkül is. Costa kijelenti, hogy ha Kittel lefeküdtek volna, arra emlékezne, és ez tényleg így lehet, mert gatya le, Kit szemei pedig elkerekednek. Hö?

Christian Kimbernél ül, várja, hogy felébredjen. A kisasszony már sokkal jobban néz ki, de lelkileg teljesen kivan. Önkritikát gyakorolt, nem hajlandó többet költeni szoláriumra, meg órákat készülődni, csak hogy lemenjenek az edzőterembe. És különben se a Késes tartotta őt fogva, hanem Christian, aki maszkot készít a csúnya embereknek, és szakítani akar. Bumm. Matt ezalatt elkíséri Cherry-t sminket venni magának. A nő, aki árulja a cuccokat, beszól neki, mire Matt leugatja. Fél perccel később felbukkan Ariel, meglehetősen bepöccenve, a távolban pedig felbukkan apuci is, meglehetősen mogorva fejet vágva.

Christian és Sean együtt isznak a borzalmakra, meg persze az új babára. Ekkor toppan be Kit, hogy meglátogassa Kimbert. Ha már ott van, a fiúk kifaggatják, hogy lecsukta-e már Quentint. Hát nem éppen – új bizonyíték merült fel, ami egyértelműen kizárja őt a gyanúsítottak közül. Kit megmutatja a fotót – Quentinnek ugyanis nincs pénisze.

Címkék: kés/alatt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.06.09. 22:28:40

A hv jó volt, mint mindig, Kimber pedig überextrakeményen nézett ki. Nekem mondjuk ez a Quentinnek nincs is töke fordulat annyira nem jött be, de ezzel együtt ütött akkorát, mint amikor kiderült a 2x16-ban, hogy Ava meg igazából Avery.

Madmoazell 2009.06.09. 22:34:43

Quentintől én is konstans hányingert kaptam, egyszerűen annyira nem szimpatikus ez a szerencsétlen Bruno Campos, aki alakítja, hogy az hihetetlen :)) (pedig állítólag 1998 tájékán az év pasijává válaszották, mondjuk akkor még lehet, hogy jobban nézett ki)

A harmadik évad szerintem a legjobb az összes közül, bár nekem bejött az ötödik is (a sok baromságával együtt)... Most viszont duplán iszok a Nip/tuck egészségére, sikerült belőle leállamvizsgáznom, mától szigorúan élvezeti cikként, és nem kritikai szempontok szerint figyelem :DD

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.06.09. 22:55:25

Wow, gratulazione :o))))). Egy sikeres álomvizsgát minimum egy dupla duplával tessék ünnepelni!

Madmoazell 2009.06.09. 23:04:26

Thx, ma még az ágyamat keresem, holnaptól minden napra kijut a móka :))
süti beállítások módosítása