Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 4x01 - Visszatérés

2009. június 09. 15:05 - sixx

Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar becenevekkel nem foglalkozom, T-bag az T-bag és kész. Michaellel nyitunk, aki egy nyitómontázsban elmeséli az eddigieket, jó, kicsit elnagyolja, de erre van a hogyvolt, tessen ide klikkolni, és máris képbe lehet kerülni. Dióhéjban kb ennyi: Lincoln nevű tesó, ártatlanul lesittelve, Michael rabosítja magát, testén a jel, mindent kitervel, mert okos, szerelmes lesz a doktornőbe, megtervezi a szökést, bebukja, tervez másikat, összejön, pár szemétláda is kiszabadul, futnak sokat, Mahone nevű ügynök a nyomukban, nagyon sokat futnak, kiderül az igazság egy része, a Cég nagyon geci, futnak tovább, egészen Panamáig, ott megint sitt, majdnem minden túlélö szökevény egy helyen, Michael továbbra is okos, Linc nem, szökés tervezés, zsarolás, Sara fejét veszti, Michael ideges, sír, toporzékol, kiszabadul, bosszút forral.

A monológ végére Los Angelesben vagyunk, mert Michael a panamai börtönből megszökve, és a józan ész szabályait felrúgva, szabadon közlekedhet szerte a világban, és Whistler nyomát követve idáig jött el. Senki nem keresi, nem körözik, persze. A szobája falára felhányt egy nagy térképet, rajta kis sárga cédulákkal, titokzatos nyilakkal meg szövegekkel, és képekkel, rajta a Cég embereivel, akiket ma megöl majd, különös tekintettel Whistlerre meg Gretchenre, a nagyon kék szemű nőre, mert ez utóbbi vágta le a kedvese fejét. Ja, és a narrálás egy levél, amit azzal fejez be, hogy a csajom halálát mentem megbosszulni, ha belehalok is. Michael feje kicsit behízott az elmúlt hat hónapban, sebaj.

A főcím után egy limuzinban vagyunk, amiben Whistler és Gretchen pocol, és amit Mahone, ex-FBI-ügynök vezet, aki dettó szökevény, és simán elvan Los Angelesben. Ha majd egyszer menekülnöm kell, odáig meg sem állok. Egy kártyát akarnak visszaszerezni, és mivel ki vannak csípve, mint szarospista Krisztus nevenapján, minderre valami puccos fogadáson kerül majd sor. Gretchen perverz dugást ígér Whistlernek éjjelre, de azt cs ak a pénz érdekli, megértem, Gretchen háta akkora, mint egy Zil-plató. Michael távcsővel lesi, ahogy a páros kiszáll a limóból, és nagyon elszánt képet vág, majd pincérnek öltözik, és belóg a fogadásra, ahol átvedlik öltönyös vendéggé.

Whistler közben egy Jason nevű emberrel találkozik, akinél a kártya van, és amiért 50 millió dollárt hajlandó fizetni. Feltételezem, nem egy rakás Alanyai nyaralási fotó van rajta. A csere megtörténik, Whistler pedig lelövi az ügyfelet, helló. Michael a buliban piálás közben is nagyon figyel és máris indul utána, mert nagyon meg akarja ölni. Whistler azonban kettős játékot űz, mert Gretchennek letagadja a titokzatos kártyát, és saját szakállára lemásolja a tartalmát egy hátsó szobában. Michael rátör, és Gretchent akarja, hívjad nekem telefonon, te nyomorult, de nem is kell hívni, mert jön az magától. És Michael remegő szájszéllel végre ott áll a csaja gyilkosaival szemközt, kezében fegyverrel. Gretchen unott arccal megjegyzi, hogy te Michael, hülyébb vagy, mint Lincoln, pedig az majdnem lehetetlen, Sara él, nem halt meg, nem vágtam le a fejit. Vaddöfakk?

Gretchen szerint Sara meglógott, így egy random vöröshajú nő fejét levágták, kicsit megtaposták, elküldték egy dobozban Lincolnnak, arra számítva, hogy az olyan hülye, hogy beveszi, és igazuk volt, mert Linc ezek szerint nem tud két nőt megkülönböztetni egymástól. Whistler mindeközben egy fegyvert varázsol ki a hátsó zsebéből, és Michaelre fogja, patthelyzet, üvöltözés, fenyegetés, helikopterek jönnek és rendőrök, megint rohanni kell, de Whistlernek még van annyi ideje, hogy a lemásolt kártyát egy újságba rejtve otthagyja egy ősz hajú embernek. A kijutás után Michael azzal kénytelen szembesülni, hogy Whistlerék leléptek, ő nem ölt meg senkit, viszont elhitte egy hazug kurvának, hogy a csaja él. És ezen melózott fél évig. Miből volt pénze enni? Rezsit nem fizetünk, Misikém?

A Mojave-sivatagra ugrunk, Gretchen a kopasz tábornokkal találkozik, neki kellett a kártya. A kopasz hadtörténeti előadást tart Gretchennek, aminek az a lényege, hogy Gretchen egy hülyepicsa, a kártya másolat, elkúrta az akciót, és ennyit nem lehet szabadon tévedni, kérem szépen. A kártya nagyon fontos a Cégnek, így a kopasz nagyon ideges, és a kocsijából kiszáll egy nagydarab néger manus, akit Gretchen hiába próbál megvesztegetni, pisztolyt fog rá. Lövést nem hallunk, tehát félrevezetés az egész. Panama City! Lincoln! Michaellel beszélget, akin ismét az a barna zakó van, amit annyira utáltunk. Linc elújságolja, hogy a Sona leégett, és T-bag-nek, Sucrénak és Bellicknek nyoma veszett. Az írók ezzel a huszárvágással tették lehetővé, hogy a sorozat szereplői továbbra is színen legyenek, tessék értékelni a dolgot, nálam egy csillag az ötből.

Michael elújságolja, hogy Gretchen szerint Sara él, Linc magabiztos, ott voltam egy sötét garázsban, kinyitottam a dobozt, benne volt a fej, de nem vettem ki és néztem meg közelről, mert nem vagyok perverz. Michael a könnyeivel küszködik, a következő képben Bellick és Sucre pedig a meleggel, mert mexikói bűnözők becsempészték őket az USA-ba. Bellick muterja jön majd értük, mert egy rendes asszony. Michael a neten egy Goldfinch.net című oldalon üzenetet kap, hogy legyen a mólón ma délután, Saráról van szó, így jön a barna zakó megint, és az odavetített háttér. Az infót Mahone hozza a halászkalapjában, és azzal nyit, hogy Whistlerrel együtt a Cég ellen melóznak, nyugi, bízz bennem, Misikém. Gretchen már halott mellesleg, mondja Alex, és leviszi Michaelt a móló alá, ahol elmeséli, hogy a kártya a Cég adatbázisa, rajta van MINDEN ADAT, ami csak elképzelhető. A neve Scylla, és ezzel kapcsolatban akar Whistler Michaellel beszélni, mert csak.

Ismét a városban, Mahone ebben a halászkalapban valami félelmetesen nevetséges. Whistlernek azért kell Michael, mert a kártya adatait csak egy bizonyos épületben lehet leolvasni, ahová be kell törni, és az egész világon csak egy ember van, aki erre képes, Micahel. A betöréshez van ám segítség bőven, beleírva Whistler madaras könyvébe, ami legutóbb T-bag kolléga jobbik kezében volt. Michaelt csak Sara érdekli, aki állítólag Chicagóba tart. A beszélgetésnek azzal lesz vége, hogy megjelenik a nagydarab fekete ember, és lelövi Whistlert, Michael és Mahone meg elmenekül, és annyi eszük nem volt, hogy a kártyát is vigyék magukkal.

Panama City, Teodoro és az előző évadból megismert apácaruhás kurva egy ágyban fetreng. T-bag fogja a kis madaras könyvet, feltesz egy nagyon zsivány napszemüveget és elindul levadászni Michaelt. A tábornok megkapja a kártyát a nagydarab négertől, és máris átadja ugyanannak az őszhajú embernek, akinek Whistler is kilopta korábban, ezt most nem értjük. A tábornok parancsa a néger gyilkosnak: tessék kinyírni Lincolnt, Mahone-t, és Michael-t, de hamar. Mahone felhívja az exnejét, akit a Rescue Me-ből ismert Callie Thorne alakít, és akit kifejezetten szeretünk, de akkor, amikor idegbeteg. A beszélgetés annyira nem érdekes.

Linc, Sophia és LJ Panama City-ben élnek családi életet, de valaki figyeli őket, mire Linc Terminátor-üzemmódba vált, és menekülne, de nem jut messzire, mert a Cég egyik embere meg akarja ölni. Nem jön össze, Linc lövi le a támadót, mire elfogják a panamai rendőrök, a család többi tagja balra el, ezzel a szerepük a sorozatban ki is merült. A nagydarab néger gyilkos Mahone exnejének a házánál van, és Alexet keresi, majd betör a házba, aminek nem lesz jó vége. Michael Chicagóban császkál és Sarát keresi, menet közben telefonál egy embernek, aki jól ismeri Sarát. A Drake hotel előtt kellene találkozniuk, de Michaelt ebben a pillanatban lekapcsolják a rendőrök. Ugye, ugye, Los Angelesben menyivel jobb dolga volt.

Nahát, Michael Rappaport érkezik a sorozatba, mint Don Self ügynök, aki a rendőrségen elmeséli Michaelnek, hogy Whistler nem hazudott, sőt, a kártya egy másolatát neki akarta átadni, mert a Cég nagyon gonosz, fúj. Mivel Michael most mindenféle bűncselekmény miatt sittre fog kerülni, Self ügynök egy üzletet ajánl neki: szerezze meg Scyllát, és minden el van felejtve. Michael Sarát akarja cserébe, ezen alkudoznak egy sort. Az egyértelmű kérdésre, miszerint miért pont Michael, az a válasz, hogy azért, mert egy ilyen titkos akcióhoz, ha házon belül rendezik, sok aláírás kell, és a Cég mindenhová beépült. Self kénytelen saját szakállára melózni, és olyan arcokat beszervezni, mint Michael, mert csak így bízhat meg abban, hogy a Cég nem fog tudomást szerezni a tervről. Lincoln is benne lesz a csapatban, mert Self kihozatta a panamai sittről.

Mahone szegény hazaér, és a háza előtt sok rendőrt lát, szalad és sír, és ideges, de nem engedik be a házba, mert szörnyű látvány fogadná. Sucre is képbe kerül végre, a lánya születésénél idegeskedik, aranyos a kisbaba. A sógornő közben felnyomta a rendőröknél, így Sucre rohanna, de hiába: amikor beszáll Bellick mellé a kocsiba, elkapják a rendőrök. Michael, Linc, Bellick, Sucre és Mahone. Szép kis csapat, mi? T-bag még hiányzik közülük, de nem sokáig, mert a két embercsempész, akit felfogadott, elveszi a pénzt, pofánveri, és kiteszi a sivatagban.

Self, Lincoln és Michael a rendőrségen rakják össze a csapatot, mivel ketten a tesók kevesek egy ilyen betöréshez. Jönnek a többiek, helló. A feladat: betörni a Cég főhadiszállására, aminek a helyét senki nem tudja, megszerezi egy kártyát, amiről nem lehet tudni, hol van, és leolvasni az adatokat róla. Fasza feladat, egy évad biztos elmegy bele, mi? Majd meglátjuk. Mielőtt a terv igazából körvonalazódhatna, valaki jön, és leteszi az óvadékot Michaelékért, mehetnek isten hírével. Self ideges. Az óvadékot Sara családi barátja tette le a tesókért, és igen, Sara él, és perceken belül összetalálkozik Michaellel. Ennek a jelenetnek ütnie kellett volna akkorát, mint az állat, de nem így lett, mert a két színész között a levegő az istennek nem vibrál.

Sára este az ágyban kínait zabál kis hálóingben, Michael meg elmeséli neki, hogy 15 évre megy majd sittre, szóval dugjanak gyorsan. Illetve van még egy esély, ha belemennek Self tervébe, és elbánnak a Céggel, mert akkor minden meg van bocsátva. Lincoln közben a fater aktáját nézegeti, és talál benne egy papírlapot, rajta kriptikus üzenettel, amit próbál megfejteni, de az olvasás sem megy neki annyira. Sara a hálóban megmutatja a hátát Michaelnek, amit Gretchen szíjjel vert szét, tele van hegekkel, elég szar lehetett. Sara sír, de ebbe a pillanatban valaki belő az ablakon, és ennyi a nyugalomnak, megint lehet rohanni.

Sara, Michael és Linc kijut a házból, odakint a Cég néger embere várja őket, szopás. Egy másik épületbe berohanva eldöntik, hogy akkor most ebből elég, belevágnak a Self-tervbe, de úgy, hogy Sara is jön velük. Fel is hívják az ügynököt, és másnap egy kormányzati épületbe találkoznak mind, Sucre, Bellick, Mahone és a tesók. A betöréshez kell majd a madaras könyv, ami most éppe egy sivatag kellős közepén található, a pénzétől megfosztott T-bag tulajdonában, de erről a kis csapat semmit nem tud. Self átad nekik egy paksamétát, benne egy rakás hamis igazolvánnyal és hitelkártyával, de Michael benyögi, hogy a teljes felsőtestes tetkó elég feltűnő ismertetőjele. És itt jön az a húzás, amivel az írók felteszik a szarból épített koronát az epizódra: Michaelről lézerrel leégetik a TELJES TETOVÁLÁST, amihez még csak fájdalomcsillapítót sem kér, MERT BÍRJA. Mindezt pár óra alatt. Anyám, borogass. Az utolsó jelenetben Self eligazít, a csapat beszáll egy katonai szállítógépbe, és indulhat az újabb kaland.

Címkék: a szökés
45 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskeyo 2009.06.09. 15:12:08

A hogyvolt megint jó lett, grat :)
Viszont a magyar szinkron még mindig broáf.

1.? :)

bree-gee 2009.06.09. 15:25:57

Köszi a hogyvoltot! Nagyon jót szórakoztam rajta! :)))

"Michaelről lézerrel leégetik a TELJES TETOVÁLÁST, amihez még csak fájdalomcsillapítót sem kér, MERT BÍRJA" --> és utána vígan sétálgat a frissen égetett bőrén PULCSIBAN. Basszus, ha sütés közben megégetem az ujjam, 2 napig nem azt se tudom, hogy figyeljek rá, hogy ne érjen semmihez, ő meg az egész teste lézerezése után meg se rezdül...Nagyobb lehet a fájdalomküszöbe, mint Jack Bauernek.Pedig az nagy szó. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2009.06.09. 15:45:16

@T. Norbert: persze a kommentelő se sértődjön meg ha okoskodás miatt kibasszák a kommentjét a picsáb, mikor fogjátok mér fel, hogy nem itt kell vigéckedni azzal, hogy már láttad az évadot?

Savafan 2009.06.09. 15:51:41

a tetkó leégetés az tényleg elég "érdekes" volt.
a nagydarab néger is ismerős valahonnan, de nem jut eszembe. fog ő még bunyózni a másik nagykoponyával, szerintem:) Májkül nem az erőszak híve, de a tesója...
annak örülök, hogy Sara megint képbe került, bár a Zil-platós csajt sajnálom. mert az is tudott g...i lenni a menekülőkkel, most meg csak egy nagydarab afroamerikai maradt nekik, mint ellen.

azt én sem értettem, hogy Vistlör is annak akarta átjátszani a kártyát, aki végül megkapta. ebben mi volt a ráció?

perrymason 2009.06.09. 16:14:23

Már rég vártam a Szökést és a hogyvoltját!
Ez a tetkó eltüntetés nagy baromság volt.
Nekem ez volt a legzavarosabb rész eddig, de remélem majd nem lesz ennyire homályos.
Az tényleg nagy kérdés, hogy Michael honnan szerzett pénzt...de mégnagyobb az, hogy a Slidersben honnan szereztek

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2009.06.09. 16:26:37

Sztem normális esetben ezután minimum 2 hétig a pali még attól is üvölteni kezdene ha feltámadna a szél és az nyaldossa bőrét de uygan dehoyg és már van rajta pulcsi is meg ami kell. :) Chuck Norris eltagadott fia lehet a srác.

sélli_ 2009.06.09. 16:28:40

Nu először is: Klassz hogy visszatértek a vidámfijjúg :))
Második: SZKÜLLA... ennél a pillanatnál kezdtem el hajattépve rohangálni a lakásba. SZÜKLLAA???????!!!! WTF???!

2009.06.09. 16:35:16

én aszittem ennek a szarnak az olvasása a legnagyobb fájdalom :)

2009.06.09. 16:53:13

tetszett a cím:
"A világ legmagasabb fájdaomküszöbe"

DocBulywood 2009.06.09. 16:55:06

Grecsent megtekerném, mint a búgócsigát. Nekem bejön a csaj, de amilyen g.ci-önző-garabagebox, azt nem csipázom.
Jól mellbe kúrnám, ha lehetne... :-D

Egyébként Panamából gyalog dzsalt Mákkül Loszándzseleszig? És közben egy rendőrbe se botlott bele? Szegénykém, végig gyűjtögető életmódot folytatott, menekült és még meg is pocakosodott.

xido 2009.06.09. 17:01:21

1 az,hogy a szinkron olyan amilyen,de Szersén Gyula a tábornokhoz valami istenien passzol,legalábbis imádom a hangját:)

2 az,hogy a SZKÜLLA nagyon is logikus és hibátlan,mivel görög mitológiáról van szó és Herkules helyett sem Héraklészoznak itthon Magyarországon,tehát nagyon helyes,hogy "műfordítást" alkalmaztak..

Escobar888 2009.06.09. 17:01:58

Ja, hogy valaki még itt tart a sorozatban? :)
Annyit nem ér, hogy kivárjuk tv ben. A szinkron is gyenge.
Lesznek még érdekes dolgok, fordulatok, de tényleg be kellett fejezni mert kezdet már sok lenni.
Az első évad verhetetlen volt. a 2. is kell.
a 3. szinte felesleges. a 4. évadnak vannak jó részei a vége felé. Aztán a final break is egy kalap xar.

sélli_ 2009.06.09. 17:04:07

@DocBulywood: A legjbb g.ci ember Theodoro, Ő überelhetetlen :))
Az hagyján, hogy Májkül gyalog dzsesszelt LA-be, de Whistler, Mahone mint ugyanolyan körözött bűnözők szintén zenész? Arról nem beszlve, hogy Szukréék is simán átjöttek a Mehikói határon. Reality rulez. Vicces ez a sorozat, na! :))

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.06.09. 17:05:19

jó volt nekem tetszett a rész és elolvastam a hogyvoltot is, jóra sikerült :)

xido 2009.06.09. 17:08:07

Májkül ugye a 3.évad végén elindul kocsival Whistler után..jójó..mivel Whistlert követte,nem biztos,hogy egyenest L.A.-be ment,így lehet GTA-zott közben és itt egy kocsifeltörés,ott egy kocsifeltörés...2.évad végén volt kavarás,meg Panama,de úgy rémlik előtte felmentették őket amerikai priuszuk alól,mikor Kellerman megjelent a Sarah elleni tárgyaláson,szóval lehet Panamán kívül már nem volt körözés érvényben,így esetleg az addig zárolt ingóságaihoz is hozzá tudott férni már valahogy és a számláján volt némi tartalék...

6faludi (törölt) · http://lacikonyha.blogspot.com 2009.06.09. 17:08:59

Ahogy sélli is szóvátette, egyetlen szóval elintézték nálam, hogy ez az évad viccessé váljon még a drámai helyzetekben is (ha rtl-en nézem): SZKÜLÁ! :D

Oké, hogy ipszilon és az általában átmegy ü-be, pláne ha eredetileg egy görög szörnyállat volt, de... szkülá! :D

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2009.06.09. 17:23:53

Az oldal teljes címe: www.europeangoldfinch.net/ és meglepő módon a domain a Twentieth Century Fox Film Corporation kezében van :) whois.domaintools.com/europeangoldfinch.net

Még a második évadvan is üzent ott Mahone, fent is van az oldalon.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.06.09. 17:34:31

Jó az összefoglaló. Megnyugodtam az olvastán, hogy helyes döntés volt abbahagyni a sorozat nézését a 3. szezon után.

Utólag visszatekintve már az első végén kellett volna abbahagyni :)

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2009.06.09. 17:40:36

OMFG

Meg szerencse, hogy a masodik evad kozepenel eluntam az egeszet.

Inkabb a FireFly-t folytatnak.

lasszko 2009.06.09. 18:04:00

Kedves sixx!
Nézzed a győzikesáút az számodra gondolom életszerűbb.
Üdv

sixx · http://comment.blog.hu 2009.06.09. 18:15:48

@lasszko: elég sokat kellett várni az első gyökérre, de megérte.

EasyFriend 2009.06.09. 18:25:36

Legjobb, amikor Bellick megérkezik Sucréval, aztán elkezd ugrabugrálni, amikor meglátja az anyját... :-) Bellick miatt érdemes még nézni egyáltalán, meg persze sosem hal meg bennem a remény, hogy a végén Linc nagy, ostoba tulokfejére ráesik egy zongora.

lasszko 2009.06.09. 19:16:28

@sixx:
Gondolom Te akkor is kiakadtál,amikor a Csillagok háborújában fénysebességre kapcsoltak.(:
Faszkalap

sixx · http://comment.blog.hu 2009.06.09. 19:47:54

@lasszko: na, húzzál innen vissza a homokozóba játszani, kis buta fiú.

kla 2009.06.09. 20:15:02

Én mindig is toleráns voltam a PB-vel, teljesen irreális, de azért kellemesen szórakoztató, és legalább a karaktereket kedvelem. Ez a rész viszont nagyon nem kötött le, olyan volt, mintha csak úgy egymás után dobálták volna a jeleneteket, hogy a végére összeszedjék a csapatot. Lelövik Whistlert, snitt, aztán Michael máris Chicagóban kavar? Korábban legalább volt valami hangulat, de most nagyon üresnek tűnt. Ennek ellenére azért kíváncsi vagyok folytatásra, az FBI-ügynök is érdekesnek tűnik, meglátjuk, hogy mit hoznak ki belőle.

Egyébként szerintem Bellick szereplése a legerőltetettebb. Először is, Sucre mégis miért maradt együtt vele a börtön leégése után? Lehet, hogy az utóbbi időben nem sok vizet zavart, de az első két évadban nagyon geci volt mindenkivel. Ráadásul semmivel sem tud hozzjárulni a sikerhez, eddig is csak hátráltatta őket. Nem zavar a karaktere, de az akkor is hülyeség.

perrymason 2009.06.09. 20:35:30

A kopasz nagyfőnök az előző évadban is beszélt már? Régen volt, nem emlékszem.

perrymason 2009.06.09. 20:37:55

Amikor felszálltak a repülőre...az a jelenet az Armageddonra emlékeztetett.
+Mahón abban is játszott

GJ1 2009.06.09. 21:41:42

én is védtem eddig a sorozatot, remélem, lesz rá okom a továbbiakban, mert ennek a résznek a színvonala nálam egy huszadrangú akciósorozatéval volt egyenlő. felületes történetvezetés, lanyha izgalmak, kapkodás. talán igyekeztek minél előbb felvenni a korábbi részek ritmusát

GJ1 2009.06.09. 21:50:47

egyébként nem értem, hogy a néger ügynök miért nem üldözte scofieldékat többször is, így semmi izgalma nem volt a jeleneteknek

BruceWayne 2009.06.09. 23:25:02

amennyire rossz volt ez a rész (meg a 2.), 3-4 rész után annyira fasza lesz az évad, rá kell hangolódni, időbe telik, de megéri, mert ez új felállás bár teljesen eltér az eddigi PB-ktől, jól ki lett találva (persze a szokásos bosszantó apróságokkal, de hát azokat meg ki kell zárni ezekre a 40 percekre)

Gabba 2009.06.10. 08:55:20

Ebben a soriban tényleg többet futnak, mint Forrest Gump.

Mondjuk én csak a dokinéni miatt nézem, szívesen kenegetném a hátát gyógyító kenőcsökkel, hátha akkor jobban vibrálna a levegő.

T. Norbert 2009.06.10. 11:11:57

Esküszöm, agyvérzést kapok. Spoilermentesen véleményt írtam, hogy az évad véleményem szerint egy nagy kamu, viccesen javasoltam, hogy nyugtatóval érdemes nézni a baromságai miatt, meg ilyenek, erre kitörtlitek. Melyik mondatommal vagánykodtam, néztem-alacsonyítottam le bárkit, aki a tévében nézi a sorozatot? Írtam bátmi ilyesmit:

"Bakker, el se hiszem, hogy vannak méh ilyen gyökerek, akik a tévében követik a PB-t! Én már rég ledaráltam az egészet netről töltve, pancserek!"

?
Persze, hogy nem. De itt egyeseknek már az is spoilerezés, ha annyit írok, hogy "szerintem szar a következő epizód", ha pedig még ennyit se, akkor az a baj, hogy nagyzolok-vagánykodok. Nem igazán tudok rajtatok elmenni.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.06.10. 11:16:26

@T. Norbert: nem ezt írtad, hanem utltál bizonyos dolgokra. mindegy, itt ez a szabály, oszt kész, ha nem tetszik, ne kommentelj.

T. Norbert 2009.06.10. 11:21:46

Semmi olyan dolog nem derült ki a kommentemből, ami elrontja filmélményt, meg ilyenek. Az aztán gigaspoiler, hogy megjegyzem, hogy az évad egy bizonyos pontján bazi kamu dolog történik.

tikobaba 2009.06.10. 12:16:23

Kösz, Sixx a hogyvoltot, én megint könnyesre röhögtem magam :)))

perrymason 2009.06.10. 12:54:13

Arról tudtok valamit, hogy miért kezdték a Szökést 1 órával később az eddigi évadokhoz képest?

Vinie 2009.06.10. 13:29:50

az most nagyon off, de twollah-nál a pont, folytassák a Firefly-t és kész!

Cute Poison 2009.06.10. 16:27:43

Amennyire tudom, WM és SWC korábban együtt kavartak, de szétmentek és amikor a 3. évadból "kiírták" akkor a dokinéni szülési szabira ment - nyilvánvalóan új fószertól.
Ezek után nem lep meg, hogy nem vibrálnak...

Jó volt a hv nagyon!

kecsegugu 2009.06.10. 16:54:39

Szerintem az első és második évadban sem vibráltak.
Én nagyon bírtam, ahogy Bellick örült a muternak :-)

kecsegugu 2009.06.10. 16:57:12

Gondolom azért tette a retek későbbre, mert már nincs akkora nézettsége, hogy főműsoridőben menjen. Ezek szerint már Horáció dögös nézése is jobb :-)

kecsegugu 2009.06.10. 16:59:33

dögös idézőjelben természetesen :-)

Lillycat 2009.06.11. 13:25:11

@perrymason
Csak tipp, de nem lehet, hogy azért, mert az AXN-en 21:00-kor kezdődik a Lost? Azt gondolom, hogy az sok nézőt elvitt volna az RTL-től. Egyébként szerintem ideális időpont. Vége a Lost-nak, kezdődik A szökés.

Emanuelle 2009.06.11. 18:10:53

Aki M. Rapaportnak Viczián Ottó hangját választotta szinkronnak...ő ért csak rá, vagy mi?
A Szkülla ejtésén meg nem tudom miért kell kiakadni, csak arra tudok gondolni, hogy valakinek eddig nem esett le a tantusz, aki esetleg nézte angolul. Mondjuk a vidám fijjug közül is max. Michealből nézem ki, hogy tudja egyáltalán miről van szó.
Nincs tetkóm, nem is akartam még eltüntetni, de úgy tudom, hogy teljesen nem is lehet eltüntetni lézerrel sem, max. világosítani. Esetleg egy kisebb darabot talán teljesen, de egy ekkorát?
Baromság.
süti beállítások módosítása