Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Álomgyári feleség - 2. rész

2009. június 06. 10:00 - Tm

Molly Barbie-val és Kenel újrajátssza a házassága történetét. Az elején cuppogós smacik vannak, a végén meg Barbie alaposan elkalapálja Kent. A jelenet közepesen vicces, de legalább Molly lenyugszik tőle. Aztán egy véletlenül előkavarodó dedikált Shosshanna fotó ismét felizgatja, mert hirtelen megvilágosodik: Kenny dugja a feltörekvő popcsillagot. Rövid anyázás a telefonban, búcsúzóul Seggfej Kenny még megkéri, hogy intézzen már egy ablaktisztitóembert neki szombatra. A legtöbben valószínűleg már ezen a ponton elkapcsoltak, de azért folytatom.

Barbie következő feladatként Jaden cápaiszonyát lenne hivatott kezelni a sekély óceánba merülve, aztán persze kiderül, hogy a vízparti jelenet főleg azért van, hogy a titokzatos pirosgatyást ismét be lehessen építeni a sztoriba. Ha már arra jár, Molly alaposan lecseszi a mellesleg Sam névre hallgató pasit a megmentésre érdemes élettel kapcsolatos beszólásáért, majd hosszas jelentőségteljes egymás szemébe nézés után megy ki-ki a dolgára. Igen, minden bizonnyal dugás lesz ebből.

Vagy egy másikból. Molly ugyanis Jadennel és egy-egy búvármaszkkal felszerelkezve besétál egy puccos étterembe, ami gondolom Molly jófej anya imázsát lenne hivatott bemutatni, ehelyett szimplán idiótaság. Nem is igazán tudunk csodálkozni azon, hogy egyrészt nem engedik be őket, másrészt két még Mollynál is kevésbé szimpatikus hollywoodi feleség jól körberöhögi őket. Ekkor érkezik Lou, a stúdiófőnök, aki érti a viccet és szereti is, ezért jól lecseszi szerencsétlen munkáját végző beengedő csajszit, aztán ünnepélyesen bevonul a két búvárral az étterembe.

A két unszimpi feleség már ekkor rájön, hogy tökre nem kellett volna kiröhögni a búvárokat a bejáratnál, de teljes kiakasztásuk érdekében Jófej Lou meg abba is belemegy, hogy Egyéniségvagyok Mollyval lenyomjon egy enyelgős programot a bosszantásukra. Az ennek részeként előadott egészen kínos "kutyák üvöltik a holdat" betét leírásától mindenkit megkímélek, a lényeg úgyis annyi, hogy Egyéniség és Jófej ennek hatására rádöbben, hogy akár igaziból is randizhatnának egyet.

Molly ezen kedélyjavító események ellenére is baromi nyűgös, mivel nincs kinek elpletykálnia a hódításait: Cricket ugye el van tiltva, Joan "Párizsban" van, Rodney meg nyilván csak azért került be a sorozatba, mert a hollywoodi sztoriknak olyan kötelező kelléke a divattal foglalkozó meleg szereplő, mint a napszemüveg. Molly beszélgethetnékjében végül a parkolóőrcsajra fanyalodik, akivel rendkívül megható beszélgetést folytat arról, hogy Kenny előtt ő is egyszerű földi halandó volt.

Kenny eközben igyekszik pótolni Mollyt. Az új személyi asszisztense ugyan évfolyamnegyedikként, filmkritikusi diplomával a zsebében kicsit önérzeteskedik, de aztán csak hajlandó Kenny háztartási ügyeit is intézni, Shoshanna meg Kenny állítása szerint remekül teljesít a saját területén, sőt. Molly valami érthetetlen okból hajlandó végighallgatni Kenny ömlengését a nagyszerűen működő szexuális életéről, cserébe azért annyit kér, hogy a lánya és a popcafka egyelőre ne találkozzanak. Kenny nagylelkűen rábólint. Aztán persze tojik a megegyezésre. Molly berág, lepöcsözi Kennyt, aztán hogy bizonyítsa, igenis neki is van magáélete vacsira hívja Lout.

Ettől még délután kellemeset flörtöl Pirosgatyás Sammel, akiről időközben megtudjuk, hogy kockahasa van helyes szőrcsomókkal, jól fut és simán képes utolérni egy besurranásból élő hajléktalant, nincs felesége, de jól kijön a kutyákkal, gyerekekkel, öreg nénikkel, és van egy bibije a lábán, amiért Molly azonnal erotikus sebtapaszozásban részesíti. Távozása után Molly beoson Kenny házába, hogy randiruhát szerezzen magának estére, ami a Lou-vadító dekoltázs mellett két dolog miatt fontos: megtudjuk, Kenny Viagrával nyomul, és Molly igazából egy eget-földetrengető csókról ábrándozik valakivel. Amit végül nem túl nagy meglepetés, meg is kap. Igaz Lou nem jön el a vacsira, inkább leissza magát és nem tudni, hogy fürdési vagy öngyilkossági indíttatásból, de nekivág az óceánnak, viszont ismét felbukkan Sam, Molly bevadul, úrinős konty kibont, lobonc megráz, aztán jöhet a vad smárolás meg a közhelyes, CSsss, ne rontsd el! mondat a parton.

A mellékszálakon Joan egy Bambi nevű tesós és gyerekrablásos horrorsztorikkal szórakoztatja a pszichiáterét. A jelenet alapján talán azt kéne gondolnom, hogy Joan csak kitalálja az egészet, de az is lehet, hogy ennyire ripacs a színésznő. Cricket meg szex helyett beszélgetni akar Jorgeval, ha már miatta nem találkozhat a legjobb pletykaképes barátnőjével. Jorge igyekszik jól telesíteni, bár csak a dugáson jár az esze, Cricket elégedetlen és megsértődik. Az egész csak arra jó, hogy megágyazzon annak a teljesen hiteltelen jelenetnek, amikor másnap este a férj hátulról összekeveri a feleségét az orosz bébisziterrel, és véletlenül megdugja a pezsgőfürdőben. Másnap meg csodálkozik, hogy Szása ismételni akar, a nemre meg megzsarolja, hogy elmond mindent Cricketnek. Jorge berezel, akkor meg pláne, amikor Kenny bedobja a mi van, ha az orosz maffiának dolgozik a csaj elméletet. Kenny, a jóbarát még megígéri, hogy kezébe veszi az ügyet.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.06.05. 18:28:31

Hello! Bello!

Ez még csak este lesz!!! Kicsit korán ment ki!

Savafan 2009.06.06. 14:19:29

az éttermes rész jópofa volt. a két rinyapaicsa csak kamillázott.

az üveg alá tett papírból kiindulva "Dunának ment" JófejLou:( remélem nem, mert ő az egyetlen normális a sorozatban. illetve még Sam és a portásnő is belefér ebbe a kategóriába:)

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.06.09. 15:37:55

Igazán jópofa sorozatnak indul, a második rész már egész élvezhető volt.
Molly nagyon helyes, de az istenért: hol tartja a melleit?!
Annyira lapos, hogy már én sajnálom szegényt...

EasyFriend 2009.06.10. 19:04:58

Nem spoilerezte el egy kissé a tv2 a következő részt az előzetesben?

Tm 2009.06.10. 19:55:12

nem láttam, mi volt benne?
süti beállítások módosítása