Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x11 - A szerelmi háromszög csúcsa

2009. június 05. 11:00 - leeann

A sztár telefonálgat, Ted ideges, és megérkezik a főnök, aki mindent rendbe tesz pillanatok alatt - vagyis ez csak újabb nap a Kinnetic életében. Drew ugyanis nyűgös, hogy gatyában kell pózolnia, így Brian az ügynökség dolgozóiról leparancsolja a ruhát és mikor mindenki, lányok, fiúk egyaránt fehérneműben vannak, már Drew sem szégyenlős, és mehet a munka. Persze a jól végzett munka után kell egy kis testedzés is, vagyis Drew és Emmett szexelnek egy jót, majd ejtőznek utána egy kicsit, ami nem megszokott a találkáikon. Hunterrel baj van, mert mostanában kimarad esténként, Mikey és Ben aggódnak, hogy a fiú visszatért az utcára.

Linds próbál bujkálni Sam elől, aki viszont nem tágít. Linds megbánta, amit tett, és szeretne visszatérni a régi életébe, de ez nem olyan egyszerű, mert Sam továbbra is inspiráló hatással van szőkére. Napközben Emmett a kajáldában van, és a sport rovatot böngészi. Debhez betér Carl egyik kollégája, és furának tartja, hogy Carl idén nem Debet viszi a rendőrbálra. Emmett szerint Debenk el kéne menni megmutatni Carlnak, hogy mit hagy ki, ha nem Debet választja. Linds Briannel osztja meg a csalárd kalandját, hisz köztük is volt a főiskolán egy kis kaland jellegű szex.

Később Hunter pénzt kunyerál Mikeytól, aki egyenesen rákérdez a kimaradások okára. Kiderül, hogy Hunter nem strichel, hanem randizik, ami jobb dolog. Este Emm és Deb elmennek a rendőrbálra és Debbie ragyog, Carl pedig az új nővel van, de az a nő annyira szürke, hogy szerintem Debbie nagymamája is színesebb egyéniség lenne. Debbie nagyon csinos és dekoratív, messze jobban néz ki, mint Carl új nője. A nyomozó is látja ezt a két szemével, amit nem tud levenni a pirosban pompázó nőről. Persze a nyomozó nem Debbievel megy táncolni, de a vak is látja, hogy ezt ő bánja a legjobban. Szegény Debbie viszont elkedvetlenedik, ami sajnos nem csoda.

Közben a városba érkezik egy fickó, aki adományokat gyűjt azoknak, akik rászorulnak, tulajdonképpen ez a munkája. Az adománygyűjtő fickó, Jeffrey Pendergrass azért jött Pittsburgh-be, hogy a Hospice alapítványnak gyűjtsön egy kis lóvét. Mel és Ben segítségével nekikezdenek a Liberty kerekezés megszervezésének, amit egy bulival ünnepel a közösség. Briannek kicsit gyanús az ürge, de egyelőre nem folyik bele nagyon a dologba, csak szemléli az eseményeket a közelből. Hunter is jól mulat, ugyanis csókolózik egy lánnyal, igen, lány a randi tárgya, amit Mikey és Ben még nem is sejt.

Linds nincs ott a bulin, inkább otthon gubbaszt fejfájásra hivatkozva, pedig csak a bűntudat gyötri. Másnap a kajáldában Deb még mindig a sikertelen estéről beszélget Emmettel, amikor Ted beállít azzal, hogy van ingyen jegye a Pittsburgh Ironmen csapat (Drew csapata) vasárnapi meccsére. Drewtól kapta a jegyeket Ted, és arra gondolt, hogy esetleg Emmett-et érdekli, hisz ő ajánlotta a sportolót a fotózásra, de Emm nem akar elmenni, majd úgy dönt, hogy de, mégis elmegy. Kinek tűnne föl pont ő 80 ezer ember között? Deb kapva kap az alkalmon és megkéri Tedet, hogy szerezzen neki is kettőt, ha lehet.

Úgy tűnik Deb felveszi a kesztyűt a szürke barátnővel, és nem hagyja annyiban ezt a Carl ügyet, sőt nehézfegyverzettel támad. A bál volt az első támadás, a jegy lesz a második, ami felér egy szőnyegbombázással. Nesze neked, savanyú szürke nő, ezt múld felül! Brian lassan elég közelről figyelheti meg, hogy milyen módszerekkel dolgozik az adománygyűjtő, mert Pendergrass az irodájában keresi fel őt. Nem mondhatnám, hogy a fickó meggyőzte Briant arról, hogy az ügyfelei pénzt adjanak, pedig igyekezett nagyon. Elérkezett a meccs napja, és a négyes fogat, vagyis Deb, Carl, Emm és Ted szurkolnak ezerrel a VIP páholyban.

A nagy izgalomban Deb és Carl pusziszkodnak egy kicsit, ami után elég zavarban vannak mindketten, de ez már egyértelmű jelzés a nyomozó felől. Emmett is lelkendezik, mivel ez az első meccs élménye, de Teddyt nem ejtették a fejére, látja, hogy Emm beleesett az irányítóba. A VIP páholyban foglalnak helyet a hozzátartozók is, ami azt jelenti, hogy Sierra, Drew mennyasszonya is itt van. Emm menekülni próbál a lány elől, de Sierra szőke, mosolygós és kedves, és az egész brancsot be akarja vinni az öltözőkhöz, hogy megismerkedjenek személyesen Drew-val. Hopp, hopp, ez veszélyes lehet.

Mikor este Hunter hazaér, a fiúk folyamatosan kérdezgetik a pasiról, akivel randizik, úgyhogy Hunter kénytelen elmondani, hogy a pasija egy lány. A meccs után Sierra bemutatja a csapatot Drewnak, és végén persze jön a „Ja, és emlékszel Emmett Honeycutt-ra? Ő szervezte az eljegyzést” szöveg, amit Drew és Emm is szeretett volna elkerülni. Este Brian meglátogatja Jeffrey-t, aki éppen egy méregdrága pezsgővel kínálja meg őt. Brian meg is jegyzi, hogy túl jól él ebből a gyűjtögetésből, ami azt jelenti, hogy elég sokat lenyúl az alapítványoknak szánt pénzből. Pendergrass szerint ez jár neki a munkájáért, Brian szerint viszont egy nagy túróst jár.

Brian közli a gyűjtögetővel, hogyha egy centet is eltesz abból, amit nekik gyűjt, jobb, ha kámforrá válik, mert azt nem köszöni meg, amit kap. Sam beugrik a lányokhoz, hogy elköszönjön Lindstől, mert Milánóba készül, sőt megkéri Lindsayt, hogy menjen vele, de szőke a családot választja és marad. Sűrű ez az este, és még nincs vége, Carl ugyanis megjelenik Debbienél, és miután megköszönte a meccsélményt egy dinnyével, gyorsan egy csókkal is plusz köszönetet mond.

Barátságos ez a Carl, így a csók lassan túllépi a baráti titulust, persze Deb ezt nem bánja, sőt. A nyomozó eddig birta ki Deb nélkül, a hadműveletet sikeresnek tekinthetjük. Emmett a szokásos motelszobában várja és rendületlenül csak várja Drew-t, aki nem jön. Mikey és Ben az ágyban azon agyalnak, hogy Hunter most heteró vagy nem. Ha heteró, akkor hogy adjanak neki tanácsot? Hisz Mikey nem volt nővel, Ben igen, de ő sem tud sokkal többet erről a témáról. Később a Woody’s-ban Emm elmondja Tednek, hogy az utóbbi hetekben titkos viszonya volt Drew-val, aminek, úgy tűnik, vége van.

Teddy először nem hisz neki, de ismeri Emmett-et, és tudja, hogy most igazat mond. Másnap Justin és Brian egy 2000 dolláros ülőalkalmatosságot cipel be a Hospice házba, amikor megtudják a vezetőtől, hogy Pendergrass lelépett, és a ház egy fillért sem kapott, ami lehet, hogy az alapítvány végét jelenti. Mel terhestornára megy, de nem szól Lindsnek, sőt Mikeyval akar menni. Linds lebukott, ahogy azt kell. Melaniet nem ejtették a fejére, sőt az érzékeny búcsút is látta az ablakból.

Linds próbálja megmagyarázni a dolgot, de az nem mentség a megcsalásra, hogy valakit csodálsz. Linds úgy érzi, hogy azzal, ahogy választott, minden a helyére került, de Mel ezek után már nem biztos abban, hogy Linds mellett van a helye. A lányok megbonthatatlannak hitt köteléke, úgy ahogy van, elszakadt. Emmnek a szíve szakadt meg, Briannek pedig, ha hitt volna a pasinak, a csekk-könyvéből szakadt volna ki egy vaskos összeg, vagy ami még rosszabb, Brian ügyfeleinek a csekk-könyvéből, ami tuti a Kinnetic-en csattant volna. Ígérem, egy hét múlva elmesélem, mi történik a folytatásban.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.06.05. 18:51:01

Szegény Emm!Megint összetörik a szívét, pedig annyira megérdemelné a boldogságot!
Melt nem értem, ő is félrelépett már, ráadásul nővel, ami egy leszbinél szerintem gázosabb. Ez nem jut az eszébe? Lányok, térjetek már észhez!!

A fehérneműs fotózáson nagyon röhögtem!

Köszi a HV-t leeann!!

mazogirl 2009.06.08. 18:29:17

Ezt a részt nagyon szeretem, mert olyan mindenkivel történik valami rész és ez jó.

Jó a HV köszi!

sunshine66 2009.06.09. 14:45:17

Nekem nem tartozik a kedvenc részeim közé ez a fejezet, de az elején a gatyás fotózás nagyon nagy ötlet! És annyira brájenes...
Köszi a HV-t!
süti beállítások módosítása