Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x10 - A hálószoba titkai

2009. május 29. 14:00 - leeann

Justin és Brian szexelni próbál, de csakúgy, mint Justin a „balesete” után, Brian sem tud olyan nagyfiú lenni a kezelések után, mint amilyen szeretne. Mikey és Hunter mindenféle jó kis mulatságot tervez, a prof meg a könyvtáros fiúval találkozgat, és csak ő nem látja, hogy a fickó akar valamit. Emmettnek viszont akadt egy játszópajtása egy másik csapatból, igen, bizony, a sztársportoló, Drew. Hát ők bizony dugnak, de alaposan. Miután vége lett a „hancúrnak”, Drew közli Emmett-tel, hogy ő tulajdonképp nem meleg, ez csak szimpla dugás, és nem követi majd randi meg szerelem.

Emm nem ért egyet a sportolóval, de meghagyja őt a tagadásban. Linds még mindig az Auerbach kiállítással tevékenykedik, és úgy viselkedik, mintha féltékeny lenne arra, hogy Sam flörtöl a riporter lánnyal. Ez fura, na mindegy. Szóval nézzük Briant, aki végre újra dolgozik. Persze most, hogy megy a cég, minden sürgős és azonnal kell, így Briannek nincs ideje azzal foglakozni, hogy beteg, és az ágyban nem áll a helyzet magaslatán. Azért szerencsére Ted is átvállal tőle ezt-azt, most például az egyik legnagyobb ügyfélnek keres egy híres sportolót, aki jól mutat kisgatyában.

Közben Justin elkészült a képregény legújabb rajzaival, és miközben megmutogatja Mikeynak a rajzokat, szóba kerül Brian nem működő szerve is. Mikey egy kínai gyógyfüvest ajánl erre a problémára, próba szerencse alapon. A prof megint a könyvtáros gyerekkel lóg, aki komolyan hajt Benre. Este a lányok szexelnek, de Lindsnek ma este nem elég a vibri nélküli játék. Brian a kajáldában teszi tiszteletét, persze Debbie úgy elsétál mellette, mintha tök idegen lenne. Úgy tűnik, Deb még mindig haragszik Brianre, aki hazakíséri a pótmamát, mert beszélgethetnékje van.

Brian először is bocsánatot kér azért, amit Vicről mondott, majd elmondja Debnek, hogy beteg. Debbie-ből kijön az anya, és most azért cseszi le Briant, amiért nem otthon pihen hajnali kettőkor. Debbie nem érti, neki miért nem szólt eddig senki, de most Brian elmondta: mert többet ér neki Debbie bocsánata, mint a saját anyja sajnálata. Igen, Mrs. Kinney még nem tudja, és nagyon úgy tűnik, hogy Brian nem is akarja neki elmondani. Debbie persze megbocsát és megölelgeti a kedvenc pótfiát. Teddy a kajáldában ül, és a sportmagazinokat bújja, amit az éppen megérkező Emmett nem nagyon ért.

Se Ted, se Emmett nem ért a sporthoz elméletileg, de amikor Ted elmondja, hogy mit keres, Emm úgy elmondja Drew Boyd statisztikáját, mintha ezzel feküdne és ezzel kelne. Teddy megveszi a sztárjátékost azonnal. Justin és Mikey betérnek a kínai füveshez, ahol a szexuális teljesítményt javító füvet vennének. A kínai boltos házaspár csinál egy teafű keveréket, amitől elvileg nagyon jó lesz a teljesítmény, Justin nagyon reméli, hogy használ majd. Brian is a működőképességét teszteli, a szanuában próbál felizgulni a jobbnál jobb pasi láttán, de nem megy ez olyan egyszerűen, mint hitte. Kis Brian még nem akarja az igazságot.

Közben Emm a következő légyotton megpróbálja egy kis udvarlással rávenni Drewt, hogy ő legyen az a modell, akit Ted keres. Drew elutasítja a dolgot, de Emm elég meggyőző tud lenni, és ismer pár fogást egy pasi behálózására. Mikey és Hunter már be van zsongva a vásárlós mozis estétől, de Ben lemondja, mert inkább a könyvtáros fiúval találkozik. Linds a galériában van és bezár, bár a megnyitót kihagyta, pedig nagyon jól sikerült. Mikor már majdnem mindent bezárt, Sam bukkan elő a sötétből és számon kéri szőkén, hogy miért hagyta ki a bemutatót. Sam nem hagyja békén Linds-t és próbál hozzá közeledni, aminek némi ellenállás után megszületik a gyümölcse.

Sam és Linds úgy egymásnak esnek, hogy majdnem összedől a galéria. Nos, itt van némi kavar. A leszbikus élharcos egy pasival dug, a hetero sportoló pedig egy pasival dönget. A könyvtáros nem vesztegeti az idejét, és az előadás után egy kis borozás közben rá is veti magát Benre, majd megmondja, hogy mit is akar Bentől. Igen kérem, a könyvtáros azért akar lefeküdni a proffal, hogy megfertőzze őt. Na, ez sem komplett, úgyhogy Ben olyan gyorsan eltűnik a fiú lakásáról, mintha ott se lett volna. Justin otthon teát kotyvaszt a kínai füvekből és Brian meg is issza, de fancsali pofát vág, mert marha rossz íze van a löttynek.

Justin úgy hiszi, hogy ez olyan, mint egy varázstea és azonnal hat, de persze ez nem így van. Mikor Linds hazaér, úgy néz ki, mintha egy hadsereggel küzdött volna, pedig csak szexelt egy akkorát, hogy alig áll a lábán. Másnap Debbie templomba megy, és gyújt néhány gyertyát Vicért és Brianért, ahol össze is fut Briananyuval. Persze Briananyu nem tud arról, hogy a fia mivel harcol, illetve de, most már tudja, mert Deb elmondja neki. Teddy nagyon boldog, mert Drew elvállalta a reklám fényképezést, de azt persze nem tudja, hogy ebben Emmett keze van.

Ben már nincs oda a könyvtáros kölyökért, az viszont egy „szexeljünk gumi nélkül” partin és reméli, hogy elkapta a kórt. Vannak még idióták, de mennyien! Briananyu meglátogatja a kisfiát a munkahelyén, ha már megtudta, hogy beteg. Brian nem fogadja tárt karokkal a mamát, ami nem csoda az előzmények után. Mrs. Kinney szerint az imádkozás a kiút a betegségből, és a mama csak azért jött, hogy megmentse a kisfiát az örök kárhozattól. Sőt a mama szerint az Úr adta Briannek a rákot, hogy ezzel büntesse az életvitele miatt.

Ennyi marhaságot még leírni is nehéz, nemhogy végighallgatni, szegény Brian! Persze ő se bírja sokáig, és üvölteni kezd a kedves mamával, aki nagyon megbotránkozik és elszalad. A munkatársak próbálnak zavartan másfelé figyelni, de úgy tűnik, valami nem stimmel a nadrág környékén. Briannek a nagy ordítozásban hirtelen fel se tűnt, de úgy áll a farka, mint annak előtte. Úgy tűnik, Isten gyorsan megbocsátott. Emm és Drew már a harmadik együttléten van túl, és Emmett éppen egy álmát meséli a focistának, amikor az a mese végén szájon csókolja a kis hajtűdobálót.

Nincs csók úr kezd beleesni drága Emmettbe, ami még nagyon összekavarhat egy-két dolgot. Este Brian a jó hírt először szöszikével osztja meg, akivel azonnal próbára is teszik a Babylon sötétszobájában. Persze itt még közel sincs vége a történetnek, mert Ben is tartogat néhány dolgot. Például egy új könyvet, amit nemrég írt, és először Mikeyval olvastatta el. Ben könyvet írt az elmúlt napok tapasztalatairól, és hazatért végre teljesen, valamint a kézirat is zseniális első olvasatra, úgyhogy újra szent a béke a Bruchner-Novotny otthonban is. Elég fura részen vagyunk túl. Lehet, hogy van egy heterónk, aki meleg, és van egy leszbink, aki heteró? Van még 4 rész az évadból, ígérem, kiderül.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démétér 2009.05.29. 16:54:12

A kedvenc jelenetem az epizódból Debbie és Brian beszélgetése az utcán.

Köszi a hogyvoltot!

Emanuelle 2009.05.29. 18:16:26

Köszi a HV-t leeann!
Én Debbie helyében nem mondtam volna el
Brian anyjának, hogy Brian beteg.
Semmi értelme nem volt, gondolom azért tette csak mert mint anya úgy érezte, hogy ezt kell tennie. Kár volt, bár Brian-t közvetve ez vezette vissza a tökéletes numerák világába.:-)
Sam ritka rusnya pasi, bár kétségtelenül van egy erős szexuális kisugárzása. Úgy látszik Lindsay-t a rajongás rágerjesztette ugyan a slampos festőre, de ettől még nem lesz hetero.
Legalábbis remélem, mert Gusnak nagyon rossz lenne ha szétmennének Mellel.

sunshine66 2009.06.03. 20:23:39

Nagyon mozgalmas rész, tényleg.
Szerintem Sam jó pasi és ha Lindz hetero lenne, összeillő pár lennének.
Brian-Debbie ismét nagyot alakítanak, ahogy ott állnak az utcán egymást átölelve...Briannek mindig is Debbie volt az igazi anyja, ez már világos.
Emmetnek pedig drukkoljunk, hogy sikerüljön neki a lehetetlen: egy magát heterónak valló pasit megtéríteni.
Köszi a HV-t Leeann!

naomi95 2017.11.27. 13:52:36

amikor mondja az anyja én is szeretlek lehet h nem hiszed el de így van akkero kurvát
süti beállítások módosítása