Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szolgálati közlemény: szavazógép a Hogyvolton is!

2009. május 27. 17:39 - sixx

A vállalati himnuszban annyira megtetszett SzabóZ kolléga szomorú ábrázata, hogy fabrikáltam belőle egy kisméretű fejet, amit a bloghus kollégák szavazási értékmérőnek alakítottak át, minden poszt után lehetőség van értékelni az adott epizódot. Ennek menete, és akkor most az íróemberek figyeljenek nagyon, hogy a tagek közé a sorozatcímke után beírja az ember, hogy v:1 vagy v:1.5 vagy v:5, egytől ötig félpontonként emelkedve. Mint a mellékelt ábrán látható, a négyes az négy db. csuklyás-szomorú deszmetálos SzabóZ-fej.

Az osztályozást az epizód értékelésére használjuk, az olvasó dolga, hogy ő is osztályozzon, meglátjuk, mennyire egyezik a hogyvoltíró és az ezerfejű véleménye. A kis grafika a poszt legvégén jelenik majd meg, illetve az ugrás előtt is, hogy a főoldalra rápillantva mindenki jó sok SzabóZ-fejet lásson, és ne tudjon nyugodtan aludni. 

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akyyy 2009.05.27. 18:35:55

Ez hogy működik, ip vagy acc alapján, esetleg valami mást figyel, vagy későbbi moderálás szükségeltetik?

az előbb direkt 1-esre szavaztam, az biztos modositotta voln az állást, nem hiszem hogy még sokan szavaztak volna, mégse mozdult az arány semmit.

akyyy 2009.05.27. 18:36:40

visszavonva, múkodik már

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2009.05.27. 20:27:20

Csak hogy értsem. Megírom a hogyvolt-posztot, az fnl tag után beírom hogy v:5 , és megjelenik ez a pontozórendszer a kész poszt alatt ?

(mert ez jó ötlet)

sixx · http://comment.blog.hu 2009.05.27. 21:34:46

@Sigismundus: igen, egy szóköz a sorozat-tag és a v közé így: fnl v:5 mondjuk.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.05.28. 11:40:29

Ez velem komoly kibaszás ám! Milyen jegyeket adjak egy Szomszédokra? Jó részek nem nagyon vannak... :o))

Ezért nálam a skála a kicsit viccestől (1) fog az übercikiig (5) terjedni. De majd úgyis kitalálok valamit, és a következő posztban skálázok egyet, mint Sümeghy.
süti beállítások módosítása