Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli hullák 2x02 – Állandóság

2009. május 27. 16:00 - Teofil.

George éppen az utcán bámészkodik, és a hozzá hasonló korúak szórakozásáról filozofál. Ennyi idősen mindenkinek van valami mániája, buli, kocsi, smink, miegymás. Neki a postit cetlik és a halál. Érdekes hobbi, bár én inkább nevezném szakmai ártalomnak. Pedig ha még az élők sorában lehetne, akkor valószínű ő is inkább a bulin törné a kobakját. Végül aztán Rube-nál köt ki, akit arról faggat, hogy vajon az ő nevét is felírta-e a cetlire annak idején. Ebből is látszik, hogy Tökmag bizonyára nem vette meg az első évadot DVD-n, mert akkor tudná a választ. Rube úgy néz rá, mint tyúk a piros kukoricára, nem örül a késői látogatásnak, különben sem szereti, ha olvasás közben megzavarják, prédikál is egy sort az illemről. George fájlalja azokat a dolgokat, amiket már nem érhetett meg. Végül aztán csak kiböki Rube, hogy bizony ő írta fel a cetlire a nevét, és ezt akkor is megtette volna, ha tudja, hogy milyen nagyszerű ember Vécéslány. Csapó.

Főhősünk éppen az ex kiccsalád háza előtt bringázik, amit legnagyobb megrökönyödésére éppen árulnak. Ha már itt vagyunk, be is ugrunk Anyuhoz, és Reggie-hez. Anyu éppen Apuval telefonál a házbizniszről. Apu szeretne beszélni a lányával is egy kicsit, de ez fordítva nem mondható el, így aztán gyorsan be is fejezik a traccspartit Anyuval. Reggie nem nagyon akar elköltözni, de Anyu azt hajtogatja, hogy ekkora házra neki nincs pénze. Hugi erre nővéréhez méltó stílusban közli, hogy talán akkor Anyunak vissza kéne menni melózni, és nem otthon tespedni. Ha már úgyis szar az életük, akkor azt legalább egy szép környezetben élhetnék egy patkánylyuk helyett.

Gofriház. Roxy, Mason és Daisy éppen kajálnak. Mason nagyon rá van izgulva Roxy stukkerjára, és addig nyihog, amíg meg nem foghatja. George is befut, eléggé kiakadt, hogy eladják a házat, ám ezt a kollegák le sem bagózzák. Inkább a számlával foglalkoznak. Végül csak meghallják Tökmag panaszát. Mason próbálná vigasztalni, de meglehetősen otrombán, mire George megkéri Roxyt, hogy ugyan már, puffantsa le drogos haverunkat, aki ezt komolyan is veszi, előkapja a stukkert. Mason ahelyett, hogy kussolna, azon örvendezik, hogy újdonsült rendőrünknek csak a kávé jár ingyen, a kaja viszont nem. Kap is egy ajándékgolyót a lábába az asztal alatt. Kicsit még ápolgatják Vécéscsaj lelkét aztán ugrunk is Rube-hoz, aki épp „bevetésen van” egy trafikos bódénál.

A kuncsaft meg is érkezik, lenyúlja a kasszából a lóvét aztán keresztülszalad az úton. Már-már azt hisszük, hogy elcsapják, de végül csak átjut, átugrik egy pad és egy betonkerítés fölött, de pechére a másik oldalon egy nyitott csatorna fedél várja. Rohan a barátunk, beugrik a likba, nagyot koppan akkor, azután elhallgat. Ügy letudva. Vissza a Gofriházba. Mason új üzletet talált ki, amitől olyan gazdag lesz, mint a brunei szultán: Itt a piros hol a piros. Gyorsbemutatót tart George-nak és Daisynek, gyorsan el is veszít egy dollárt. Megjön Rube. Színésznőcskénk rögtönöz egy rövid előadást a szentekről, de a többieket ez valahogy nem hozza lázba. Rube melót oszt, aztán megkérdi Tökmagot, hogy ma miért nem jött bringával, mert nem látta kint a tárolóban a Gofriházba bejövet. Ellopták, illetve csak majdnem, mert az egyik kerék ottmaradt. Vécéslány mérgében rögtönöz egy pankrátorbemutatót, aztán meg leordítja az összes vendéget, de nem nagyon hatja meg vele a népet. Végül elmegy bejelenteni a lopást a yardon. Mason most épp Rube-bal gyakorol, de most sem jut sokra.

Anyu George holmiját nézegeti és visszaemlékszik a régi boldog időkre. Közben főhősünk oda is ért a rendőrségre, de a bürokrácia már-már olyan, mint minálunk. Mason ég mindig gyakorol Rube-bal, de egyre inkább rá kell jönnünk, hogy sajnos ő egy született antitalentum. Erre inni kell, úgyhogy meg is húzza a laposüveget. Tökmag megpróbál zöldágra vergődni a rendőrségen, de nem nagyon sikerül. Hoppá, Roxy is itt melózik. Vécéslány azt hiszi, meg van mentve, de ő is csak lekezelően bánik vele, így aztán inkább elmegy ő is dolgozni, persze elkésik. Nagy meglepetésére tök üres a Happy Time. Céges fejmosás van, mindenki ott tobzódik. Mostanában sokat lopnak a munkahelyről, úgyhogy éppen fenyítőórát tart a csapatnak egy tenyérbemászó idióta. Barátnőnk alighogy belép a terembe, már rá is száll, kikiáltja ügyeletes tolvajnak, de végül aztán csak véget ér a műbalhé.

Mason csak nem bírta megállni, hogy ne indítsa be az új üzletet. Veszít is szépen. Ugrunk vissza kiccsaládhoz. Apu új verdát szervált. Azért jött, hogy osztozkodjanak a közös családi kacatokon. A Happy Time-ban mindenki úgy néz George-ra mint ha szarka volna, de őt ez nem aggasztja különösebben, mert mindjárt kuncsaftja lesz. Már éppen kiosonna, de a kijáratnál belebotlik Deloresbe. Kínos a szitu, de egy elég gagyi fedősztorival végül csak kidumálja magát. Kuncsaftunk éppen konyhai guillotine bemutatót tart, aki Tökmag dolgát megkönnyíti azzal, hogy odahívja segíteni. Végül addig szerencsétlenkedik egy üveg pezsgővel, míg bele nem fekszik a portékájába, ami tényleg éles. Vissza Anyuhoz, és Apuhoz, akik úgy marakodnak a régi holmikon, mint a pisisek. Megjön Reggie, aki szokásához híven nem nagyon törődik az ősökkel. Mekkora mázli, a konyhacuccos fickónak egy Mustangja van. Vécéscsaj, aki tanult Masontől, el is köti a kocsit guillotine-ostul. Bicikligond kipipálva.

Daisy épp egy ékszerészhez érkezik. Van itt rengeteg szép dolog, színésznőnk el is bámészkodik, de legjobban a keresztek tetszenek neki. Kiderül, hogy a nemrég hozzá került példány is igen értékes darab. A beszélgetés közben megtudjuk, hogy az ékszerész tulajdonképpen egy újabb kuncsaft, akit a változatosság kedvéért gyorsan agyoncsap egy szekrény. Ebben a részben valahogy nagyon hullanak az ügyfelek. Ha ez így folytatódik, jövő hétre nem marad senki. Daisy búcsúajándékként meglovasít egy keresztet a múltkori mellé. Snitt. Mason új üzletet próbál ki. Éppen a George által ellopott guillotine-okat árulja, és bizony viszik, mint a cukrot. Végül csak beindult az üzlet.

Tökmag csak nem bír magával, jelentkezik a házhirdetésre és elmegy megnézni egykori otthonát. Kifaggatja az ingatlanügynököt, így megtudja, hogy Apu és Anyu válnak. Kicsit még elnosztalgiázik a régi életről, de aztán ugrunk a Happy Time-ba. Delores azon agonizál, hogy Vécéscsaj még mindig nem jött vissza, pedig volna még meló. Neki azonban esze ágában sincs visszamenni, inkább elautókázik a Gofriházba Rube-hoz. Megbeszélik a nap történéseit. George nagyon szomorú, hogy a szülei elválnak. Rube kicsit vigasztalja, aztán egyedül hagyja. Tökmag is elindul és autókázik egyet Daisyvel.

Különös snitt következik: Crystal hazaér, és kinyit egy szekrényt, amiben hegyekben állnak a cetlik. Biztos, ami biztos, hozott hozzá még egy táskányit. Ejha! Minek neki ez? Csak nem valami kaszásféle lehet ő is? Múltkor is nagyon készséges volt, amikor a kaszások éppen adminisztráltak. Ezt sajnos ma már nem fogjuk megtudni, mert váltunk az utolsó snittre. Este van, Tökmag úgy dönt, hogy kicsit megpróbál visszalopni a régi életéből, így bulizik egyet Masonnel és újdonsült barátaival. Hiába, az élőhalott tiniknek is kell egy kis szórakozás. Végefőcím.

Címkék: haláli hullák
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2009.05.27. 16:26:50

A guillotine-os bemutató nagyon nagy volt:
- Meggyes lett a blúzod.
- Az a te véred.

Crystal sztem csak simán kleptomániás, bár az, hogy csak post-itet csór, tényleg gyanús...
süti beállítások módosítása