Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x05 - A sör ártalmas

2009. május 27. 14:00 - leeann

Buffy éppen órán van, és közben arról álmodozik, hogy vámpírokkal harcol, megmenti Parkert, aki ezek után szerelmet vall neki és bocsánatot kér tőle. Persze a való élet kicsit más, mert Parker éppen egy újabb lányt fűzöget, így nagyjából teljesen kihagyja Walsh professzor „Mit tegyünk, ha valamit akarunk, de nem érhetjük el” témájú óráját. Persze naiv Buffy még mindig arról álmodik, hogy Parker ráébred arra, hogy hibázott, és megkeresi őt. Will nem nagyon hisz ebben. Xandernek már munkája is van, méghozzá bárpultos a helyi szórakozóhelyen, de közel sem megy úgy neki, ahogy Tom Cruise-nak.

Buffy is lenéz, és annyira lesi Parkert, hogy majdnem átgyalogol Rileyn, a tanársegéd fiún. Egy nagypofájú egyetemista srác csesztetni kezdi Xandert, aki a lógó orrú Buffyval beszélget inkább, de mielőtt bölcs tanácsot adhatna, a főnöke dolgozni zavarja. Buffy távozni készül, de egy pasi marasztalja őt, akit szintén leönt, akárcsak Rileyt pár perce. A pasihoz a felvágós is csatlakozik, majd még két nagyra becsült egyetemistával egészül ki a marasztaló csapat. A Parker okozta csalódottság ráveszi Buffyt arra, hogy ne csak csatlakozzon a fiúkhoz, de még sört is igyon velük.

Közben Will és Oz együtt szórakoznak a Bronzeban, de a farkas valamiért furán viselkedik, és órán se volt ma. Oz egyszerűen nem tudja levenni a szemét az énekes lányról, amit Will is észrevesz, és inkább megdöbbenve konstatálja, mint dühösen vagy sértődötten. Miközben Oz teljesen meg van igézve, Buffyra egy másfajta igézet kezd hatni, vagyis annyi sört dönt magába, amennyit csak tud. A fiúk kérdezgetik és itatják Buffyt, amit Xander folyamatosan les a pult mögül. Másnap Will az énekes lány és Oz találkozásán rágódik, miközben Buffy nagyon fura, és a tv-t nézegeti nagyon közelről, úgy, mint egy idióta. Úgy látszik, a sör nincs túl jó hatással az agyműködésére.

Buffy elmeséli Willnek, hogy mit csinált az este, de persze csak pár szóban volt erre képes, mert a mondatok összerakása már meghaladja a képességeit. Persze a sört megkedvelte, és most úgy beszél róla, mintha a világ legszebb és legjobb itala lenne. Will - látva barátnője állapotát - pókcsípéses halált kíván Parkernek, de amikor Buffy pizsamában akar nekiindulni a napnak, még furábban kezd nézni barátnőjére. A még furcsább nézést többen is előadják Walsh professzor óráján, mert Buffy még mindig furán viselkedik. Egyszer csak valami laborban találjuk magunkat, ahol valaki valami kotyvalékot csepegtet néhány sörös hordóba.

Elérkezik az este, Buffy pedig már megint a négy fiúval sörözik. Willow kezd berágni Ozra, aki ma este is az énekes lánnyal tölti az idejét. Jó, persze nem úgy, de az, hogy vele fog zenélni, Willnek bőven elég, így inkább elmegy tanulni a könyvtárba, minthogy Oz és Veruka évődését nézze. Buffynak sikerült jól besörözni ma este is, és most a zenegépet nézegeti úgy, mintha egy középkori lány csöppent volna a mai világba. Xander próbál hatni a vadászra, de ő csak sörözne, ha lehet, örökké. Szerencsére sikerül Buffyt kitessékelni a kocsmából, de a fiúknak is feltűnik a hiánya.

Will a nagy tanulás után lemegy arra a helyre, ahol összefuthat Parkerrel és kiosztja a fiút. Will most úgy is megbántva érzi magát, így ezt most Parkeren vezeti le. Parker úgy próbálja megmagyarázni a Buffyval töltött egyéjszakást, hogy az esemény szépségét emeli ki, és nem a hátrányait, amibe a vadász kezd belehalni. Közben Xander próbálja rávenni Buffy ivócimboráit, hogy fizessenek, de a kvartett kezd úgy viselkedni, mint sok bamba idióta. Egyikőjük, miután kijön a mosdóból, úgy néz ki, mint egy ősember, és leüti Xandert.

A másik három próbál lelépni, de ők is átváltoznak, ami nem túl jó hír. Úgy tűnik, ezzel a sörrel kavart valaki a kémiai laborban. Xandernek sikerül elkergetni az ősemberré változott egyetemistákat, de ideje lenne belegondolni, hogy Buffy is ivott a sörből, nem is keveset. A fiúk tombolni kezdenek, miközben Xander főnöke elismeri a fiúnak, hogy ő csinálta ezt a sörrel és a fiúkkal is, hogy móresre tanítsa őket. Xandernek végre leesett, hogy Buffy is bajban lehet, ezért elszalad.

A fiúk annyira visszafejlődtek, hogy az autókat sem ismerik fel, így meg is támadnak egyet, ami elüti egyiküket, és a sofőr fejvesztve menekülni kezd. Xander elszalad Giles-ért, és mikor Buffyhoz érnek, ő éppen barlangrajzokat készít a szobája falára. Tehát Buffyval is baj van, vagyis nem túl fényes a helyzet. Mindeközben Will még mindig Parkerrel beszélget, aki most éppen vöröskének próbálja elcsavarni a fejét. Persze mikor már azt hisszük, hogy Will is trófea lesz, meglepetésünkre nem, nem lesz. Will okos és átlát a szitán, így Parkernek ez most nem jött be.

Akárhol is van Will és Parker, ide is betör a megmaradt ősember trió, és leütik a beszélgető párost. Xander és Giles továbbra is Buffyval küzd, de veszítenek az ősvadász ellen, aki sört akar továbbra is. Mindeközben az őstanulók megismerték a tüzet, és ha már megismerték, akkor gyújtanak is, ami kezd terjedni. Az még hagyján, hogy terjed a tűz, de Will ájultan fekszik a helység közepén. Közben Xander megtalálja Buffyt, aki még mindig a sör után futkorászik. Az egyre nagyobb füst Buffynak is feltűnik, aki indul megküzdeni a tűzzel.

Az ősfiúk csapdába kerültek, de Buffy sem tud segíteni, mert jelen agykapacitásával nem tudja kezelni a poroltót. Mikor úgy tűnik, hogy minden veszve van, Buffy meglátja Willt, és felébred benne a vadász és a barát. Buffy agyának a vadász része kezd beindulni, így kimenti a jónépet. Persze Parker még bent van, akit Buffy először leüt, majd kivisz az égő helységből. Amikor már a tűzoltók is megérkeznek, Buffy fantáziálása valóra válik, és Parker szánja-bánja, amit a lánnyal tett, de Buffyt ezt most úgy értékeli, hogy egy bunkóvak ismét leüti a fiút, amit nagyon megérdemel.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása