Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 2x16 (34. fejezet, 19880811)

2009. május 26. 10:00 - Milo Rambaldi

Hipp, hopp, telik az idő, már augusztust írunk, és nagy események előtt állunk, ha az égiek is úgy akarják, akkor Fogtündér mostantól Forrest Erdészné szül. Gyümike Fogtündér néven fut majd. Szegény Sutyi és Vágyember, ha eddig nem is, de most biztosan könnyesre sírják a párnájukat - örömükben. A fő eseménysor Vágásiékat érte az elmúlt részben, a Szíriában vakációzó Vilma egyik gyermekét, aki Jutkáéknál volt megőrzésen, elütötte az itt még igencsak preklaudiálisan látható Gesztesi Károly, Jutka kiakadt. Feri Junior biciklijét szerelte, Mágen a gyermeket. A kozmetika döglődik, GG a csőd szélén, még a végén megijedek, hogy nem lesz mit lopnia Gáborunknak, de azért nem féltem annyira.

Taki elkapta a terminátorkórt, mert nem kicsit vegzálja az egyébként tenyérbemászó pofával rendelkező vendéglőst (aki ráadásul gordonnak mondja a Cordon Bleu-t, ettől mindig felmegy a cukrom), aki Gyümkiéék vacsoráját szolgálja majd fel a neves napon. Hogy ezt miért egy nappal előtte kell intézni, azt csak ők tudják. Végül is megegyeznek. Fogtündér érkezik Seniorhoz, akitől egy bányarém távozik. Én komolyan nem értem. Ebben a sorozatban csak a bányarémek járnak kozmetikába? Tündibündi Gábort keresi, fényképeket akar rendelni, de ha már ott van, Juli nászajándékként telibenyomja tejföllel az arcát, ez nagy melegben úgyis jót tesz.

A kórházból frissen szabadult MC a gyöngysapkában ragyogó Mariannal etyepetyézik a kocsiban, fent meg várja a kis család, Frusztra főzött finom ebédet. Feri és Jutka kifigyelik az eksönt, Jutka tesz is egy megjegyzést, majd a lihegve érkező MC közli, hogy nem éhes. Frusztra nem érti, de annyiban hagyja, erre érkezik Feri egy csokor virággal, mert Frusztrának névnapja van, MC csak néz maga elé, hogy a picsába is, ezt bukta. Már otthon Feri öltözködik, öltöny nyakkendő. Margit a témakör, mi legyen vele, ha kijön a kórházból. Feri hazahozná, Jutka nem tiltakozik, de ugyanakkor még sem tartja jó ötletnek, mert egyikük sincs otthon. Feri divatos, rövid ujjú inget vesz zakóval. Rövid ujjú inghez NEM veszünk zakót. A nyomdában a művezető közli vele, hogy szakszeti titkárt akarnak belőle csinálni, Feri tiltakozik. De a meccs az övé lesz a művezető szerint.

Mágen Etust zaklatja, nem tudja, mit tegyen. A gyerek-Jemen-pénzhiány egyenlet megoldását várná, de nem kapja. Mert Tyukszi nem ilyen, ő sosem beszél egyenesen, mindig csak rébuszokban. Úgy izgalmasabb, meg olyan szofisztikált benyomást kelt, a probléma csak annyi, hogy kilóg a kapanyél a szájából, meg kb. annyira keramikus, mint én Indira Gandhi, de a gond biztosan velem van. A vége persze az, hogy Ádám maradjon itthon. Eközben Julcsi Ivánnal Aquincumban bóklászik, a régészpalánta magyaráz, Junior néz bután. majd kinyögi, hogy anyja terhes, ő meg orvos akar lenni. Ajjaj. Ezt nem kéne.

Már a mentőközpontban vagyunk, a főorvos marasztalná Ádámot pénzzel, előléptetéssel, egyebekkel, de semmi nem hat. Telefonál Senior, hogy vérzik. Már vártam, hogy terhességi probléma legyen. Szerencsére semmi komoly, de Etus átjön éjszakára. Junior nagyon lelkesen ápolná az anyját, de Senior inkább Etust akarja. Megértem. Ádámot látjuk már. A hivatalban van a vén fószernál, akinél Jement elindította. ÉS LEMONDJA. MARAD ITTHON. A vén faszt meg elküldi anyjába. Pedig mindenféle költségekkel fenyegetőzik. De nem hat. Juli menne az esküvőre, de nem megy sehová, a doki otthon marasztalja.

Végre ismét zenés betét, hiszen esküvő nincsen zene nélkül, próba van a templomban, Sümeghy süvítené az Ave Mariát, de a kísérője rossz hangnembe nyomja, a transzponáláshoz meg hülye. De ekkor érkezik Taki a kórussal, és kitör a templomos zenés lovagok háborúja. Nekem úgy tűnt, hogy Sümeghy bukta az ügyet, mert a kórus csak az Ave Mariát tudja, ő meg egy csomó mást is, de ez még nem lefutott kör ám. Otthon Lenke küzd tíz kiló poliészterrel, meg a varrógéppel. Biztos habcsók lesz Almából, ennyi anyaggal tuti a siker. János táviratot kap Zsókától, aki mielőbbi gyors válást kíván nekik. Fogtündér szerint ez franciás finomság. Lenke szerint tapló parasztság. Lenkénél a három pont. Fogtündér szüleit várja mindenki, de sehol nincsenek, „biztos defektet kaptak”. Lenke tombol, biztosan Kurt a hibás. Azért aggódik is, Taki vérnyomásgyógyszert etet vele.

Bőhm támadja a kimerült Ádámot a lépcsőházban, kezében egy mirtuszkoszorú. Arra kíváncsi, hogy szabad-e ezt ajándékba adni. Ádám szerint lehet, bár ahogy elnézem, neki most minden mindegy. Bőhm boldog, bár azért azt elejti, hogy egykori Bőhmné mirtusszal és anélkül is egy szörnyeteg volt. Most őszintén: tud bárki is olyan értelmes embert mondani, aki egy Bőhmhöz feleségül megy? Tyukszi és Junior vásárolnak, sok mirelitet, mert az Julinak most jó, nem kell mozognia. Etus nagyon fáradt, ezért a múzeum elmarad délután, Junior kimondottan megértő. A megértés ára egy fagyasztott túrótorta. Hazafelé napod elfogy csendesen, Ivánról meg kiderül, hogy rohadt csaló, nem a szülőkkel dekkol, hanem egy dekoratív barnát sétáltat a Lantos 8 előtt. Etus gyorsan szentbeszédet tart, Junior meg nem akad ki. Már túlvan Ivánon. Itt mindenki full gyökér? Eközben Vilma kér bocsánatot Jutkától, azért volt hülye, mert késett és utál késni. Na ez sem lesz már hülyébb. Béla órarendet gyárt, Jutka segítene, de Béla lepattintja, mire elmondaná a szisztémáját, kész is az órarend. Jutka megpróbálná Vilmán a pénzt bevasalni, de otthon maradt a pénztárca.

Fogtündér ébredezik már, eljött a nagy nap. Lenke támad, milyen ruhában mész édes lányom, és egyébként hol a faszban vannak anyádék, még mindig nem értek ide, hogy látogatná meg őket a nyári gömbvillám. Fogtündér révedezik, feketében talán (esküvőre külön jó, ez olyan Zsókás ötlet, Fekete Özvegy Gmk.), de ekkor a T-1000-es előhalássza a frissen vart ruhát. Na persze, hogy habcsók, és persze, hogy sikít Gyümike. Csenget Bőhm, érkezik a mirtuszkoszorú. Fogtündér pofája leírhatatlan. Taki kóser pálinkával itatja az öreget, de a vén antiszemita kiakad, hogy református esküvő előtt kóser pálinka? Nesze neked vallásbéke.

Fogtündérék esküvői fogadásán járunk, Dénes meséli Fontoskának, hogy amikor ő esküdött, éppen lőtték a várost. Taki Rezsőt itatja, aki ellenkezik, nem szokott ő délben inni. Majd most szokik. Fogtündér rejtőzködik, Lenke meg pertut nyom Erédszkével. Fogtündér előtűnik, taps fogadja, nem is annyira ronda, mint hittem, hogy lesz. Csöngetnek, na ezek már biztosan Gyümike szülei. De nem. Újabb távirat érkezik. Almának. A Külügytől jött a távirat. Lenke szerint ez jót nem jelenthet. Gyümike kinyitja, olvassa. Elájul a hírtől. AUTÓBALESETBEN MEGHALTAK A SZÜLŐK, AZÉRT NEM JÖTTEK!!! AZTAKURVA!!!! Folytköv.

Címkék: szomszédok
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2009.05.26. 10:43:24

Hát ez már megint nagyon jó volt:)
Köszi!!!

MadelineBasset 2009.05.26. 10:47:40

Fergeteges a HV! Gratula!
Csak azt olvasom, ezerszer jobb, mint a sorozat!


"Itt mindenki full gyökér?"
Csak most vetted észre? :))))

Borcsika 2009.05.26. 11:11:20

Grandiózus.

Várom a folyt.köv-öt.

SunnySmile 2009.05.26. 11:30:56

Ennél: "Forrest Erdészné szül. Gyümike Fogtündér" meg is akadtam. :D
A röhögéstől kialakult könnyektől kb. 5 percig nem láttam semmit. :D
Ez megint nagyon jó volt! Köszi! :)

Berix 2009.05.26. 11:33:46

Ez is nagyon jól sikerült hogyvolt:) Minden nap várom a következőt

ACM 2009.05.26. 13:44:52

Mekkora drámák, csak kapkodom a fejem! ;)

Gabba 2009.05.26. 13:48:52

"Lenke támad, milyen ruhában mész édes lányom, és egyébként hol a faszban vannak anyádék, még mindig nem értek ide, hogy látogatná meg őket a nyári gömbvillám."
Höjj, ez ám a verbális Terminátor!

Na meg a preklaudiális Gesztesi Károly!

Ha ez így megy tovább, Rambaldit is elszipkázza a Dumaszínház, mint Brutit :)

tóparti látomás 2009.05.26. 14:34:35

Nagyon jóóó volt!! Ez a mai HV ismét feldobta a mai álmosító délutánomat. Most csak vigyorgok a monitorra, a kollégák meg csak tekingetnek ;) Köszi ;)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.05.26. 17:16:26

@Gabba: Én azért ettől nem tartok, de köszi :o))

És természetesen köszi mindenkinek!

átmeneti kommentelő 2009.05.26. 17:45:47

Csak gratulálni tudok, nagyon élvezetes a stílusod!

mufci 2009.05.26. 20:58:52

"preklaudiálisan".... *rva jóóóóóóó!!!! :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.05.27. 12:21:50

A preklaudiálisan látható Gesztesi Károlyhoz csak annyit, hogy később lesz majd Klaudia is, csitriként, mint Junior barátnője. Vagy ez most spoiler volt? :-)

Gabor... 2009.05.28. 10:40:47

Brutális az a kép Almáról :D
süti beállítások módosítása