Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x03 - Amara ékköve

2009. május 12. 14:00 - leeann

Buffy és Will a Bronze-ban ücsörögnek és hallgatják Oz zenekarát. Will lelkesedik, hisz a pasija zenél a színpadon, de a vadász sem unatkozik, mert megjelenik a helyes fiú a menzáról (Parker). Tehát Buffy lelép, Will pedig összefut Harmonyval, aki a gimiben Cordi sleppjébe tartozott, most viszont vámpír lett, és meg is harapja az óvatlan vöröskét. Szerencsére a gitáros vérfarkas időben érkezik, és megmenti a barátnőt. Miközben Willből kis híján vacsora lett, Buffy és Parker kezd egészen közel kerülni egymáshoz, miután vájkálnak egy kicsit egymás lelkében.

Xander és Giles rendszerezik a könyveket, amikor Anya érkezik nagy sebbel-lobbal, és ha már így visszatért, folytatná a randizást a fiúval, aki nem kapkodja el a döntést az ügyben. Will és Oz megjelenése vet véget Buffy randijának, és a pár azonnal beszámol a volt osztálytársról és a titokzatos pasijáról, aki majd jól bosszút áll. A titokzatos pasi nem más, mint hidrogénezett barátunk, Spike. Amikor Spike megjelenik, mindig történik valami, és persze hidrogénhajú megint készül valamire, amiben Harmony csak hátráltatja őt. Harm bulizni akar, Spike pedig munkálkodni az aktuális nagy terven.

Azért fehér hajú meggyőzhető, és Spike megjelenik Harmonyval azon a bulin, ahova Buffy is hivatalos. A nagy találkozás mindenkiből előhozza a legjobbat, a vámpírokból a pucolást Buffyból pedig a vadászt. Lássuk, ki győz. Spike és Buffy pofozkodik egy kicsit, majd Harmony elkotyogja, hogy fehér hajú mit is keres annyira, amikor munkálkodik. Amara ékkövét keresi a vámpír, ami úgy tűnik, valami nagy kincs lehet. Anya megint meglátogatja Xandert, de most nem hagy semmit a véletlenre, és azonnal ledobja lenge kis ruháját, amitől a fiú levegőt sem nagyon kap.

Közben Buffy elmeséli Gilesnak telefonon, hogy ki tért vissza a városba és mit keres. Giles szerint ez egy sebezhetetlenné tevő ékkő, ami a könyvek szerint nem is létezik, de ha Spike ennyire keresi, akkor lehet, hogy ő tud valami biztosat a kőről. Úgy tűnik, hogy az ágyban nem olyan idegesítő Harmony, mint amikor nem szexel, ami meg is mutatja, hogy miért tartja őt Spike barátunk. Közben Anya elmondja, hogy szexelni akar Xanderrel. aki nem veti el az ötletet. Buffy némi magyarázkodás után ott marad a bulin, és jól érzi magát Parkerrel. Persze ebbe beletartozik egy kis csókolózás is, sőt ruhaledobálás is. 

Miközben Buffy visszaszokik a lélegző pasikra, Giles talál valamit, ami fontos lehet, de nem éri el Buffyt, hisz ő most egészen mással foglakozik, mint a vadászattal. Amikor Buffy felébred Parkernél, a fiú kávét hoz neki, és kicsit zavarban is érzi magát, de közel sem annyira, mint Xander és Anya, akik egyáltalán nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Amikor Buffy hazaér, Giles már a szobájukban van, és Willow-val osztja meg azt az infót, amit a vadásszal szeretett volna. Persze Buffynak is elmondja, hogy mit tudott meg.

Miután megosztoznak a feladatokon és Giles elmegy, Will azonnal az éjszaka részleteit követeli barátnőtől. Időközben Spike megtalálja, amit keresett, és a terve bevégzéséhez arra van szükség, hogy minden élőhalott, aki a projectben részt vesz, húzza meg magát, mert ilyen közel a célhoz nem kéne, hogy erre járjon egy vérre szomjazó vadász. A vadásznak sincs jó estéje, mert a csodás éjszaka után Parker nem jelentkezik, pedig megígérte. Ej, ej Buffy még hisz abban, hogy ha a pasi megígéri, akkor fel is hívja.

Spike megtalálja a kriptát, amiben sok más kincs mellett megkeresi az Amara ékkövét, de nem ő találja meg, hanem Harmony. Spike felveszi a gyűrűt, és elindul kipróbálni a sérthetetlenséget. Időközben nappal lett, és Gilesnál lébecol a csapat, ahol a tv-ből megtudják, hogy egy helyen beomlott az út, ami egy földalatti járatot feltételez. Mindjárt szalad is a csapat megnézni a dolgot. Közben Buffy a saját szemével és fülével tapasztalja, hogy Parker helyes fiú, de akkora tapló, amekkorát keveset hord a föld a hátán. Éppen egy másik lányt fűz ugyanazzal a történettel, amit Buffynak mesélt.

Buffy még megpróbál beszélni a fiúval, aki majdhogynem kineveti a lányt, és ha ez még nem elég, akkor megjelenik Spike is fényes nappal, és nem füstöl egy kicsit sem. Buffy és Spike verekszenek egy kicsit, de mikor a vadász szíven szúrja a vámpírt, annak ez meg se kottyan. Az ékkő nagyon is létezik és Spike birtokolja, ami veszélyt jelent mindenkire. Közben a csapat megérkezik az ominózus sírkamrába, ahol a nyavalygó Harmonyn kívül nem találnak semmit. Xander keresi Buffyt, de nem találja sehol. Pedig Buffy meg van, és éppen Spike-kal harcol.

A vadász nem áll nyerésre, de igazán vesztésre sem. Közben Xander segítségként érkezett, de nem sokat segített. Spike nem csak ütésekkel bántja a vadászt, de Angelt is belekeveri a mondókájába, ami komolyan felbosszantja a vadászt. Nem hiszem, hogy Spike átgondolta a mondatait, mert a dühös vadász legalább olyan gyorsan megszabadítja a vámpírt a gyűrűtől, mint ahogy az az ujjára húzta. Este a csapat úgy dönt a gyűrű fölött, hogy elküldik Angelnek. Később Will és Buffy kibeszélik a Parker ügyet és kiderítik, hogy Parker csak ki akarta használni Buffyt. A vadász is belépett Harmony és Anya mellé a szomorú lányok klubjába.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása